Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Evelina Sjöberg

Evelina Sjöberg

Om mig

Att byta bostad är den största affären många gör i livet och därför är mitt mål att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Jag ger alltid 100% i varje uppdrag, att vara tillgänglig och ge den bästa servicen ser jag som en självklarhet. Med mig som mäklare kan du vara säker på att du har en pålitlig och engagerad partner som gör allt för att du ska nå dina mål med försäljningen. Min ambition är att du ska känna dig trygg genom hela processen, bli mer än nöjd och vilja rekommendera mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Generalsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Generalsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Generalsgatan 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Generalsgatan 4

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
1 875 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/9
3 766 kr/mån
55 147 kr/m²

Trevlig etta med balkong i västerläge mot en lugn innegård, belägen i expansiva Kviberg. Lägenheten ligger intill ett grönområde vid Säveån, vilket ger en härlig närhet till naturen. Den öppna planlösningen med sovalkov skapar en luftig känsla, och det rymliga badrummet med kombimaskin erbjuder bekvämlighet i vardagen. Här bor du bara ett stenkast från spårvagnen som tar dig till centrum på 10 minuter. På gångavstånd hittar du multiarenan, gym, matbutik och restauranger. Ett perfekt boende för dig som vill ha både bekvämlighet och närhet till stadens puls och grönska. Missa inte chansen att kalla detta ditt hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lars Kaggsgatan  47A, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Lars Kaggsgatan  47A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lars Kaggsgatan  47A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lars Kaggsgatan 47A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
1 490 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
3 058 kr/mån
42 571 kr/m²

Upplev charmen i denna mysiga etta i hjärtat av Gamlestaden! Denna lägenhet utmärker sig med sitt fint slipade plankgolv i original och en vacker framtagen tegelvägg, vilket ger en unik och stilfull atmosfär. Med en smart planlösning, bra förvaring och ett avskilt kök kan du njuta av både praktisk funktion och hemtrevlig känsla. Läget är perfekt med utmärkta kommunikationer – en kort promenad till spårvagnen som tar dig till centrum på bara 9 minuter. Området bjuder också på nära tillgång till natur, promenadslingor och utsiktsplatser, vilket gör det enkelt att njuta av utomhusaktiviteter. För den sportiga finns multiarenan i närheten, och du har även nära till restauranger och matbutiker. Denna lägenhet erbjuder en fantastisk kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Välkommen hem till Gamlestaden!

  • Premium
Lotta Svärdsgatan 4C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Lotta Svärdsgatan 4C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
1 590 000 kr
36,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 680 kr/mån
43 562 kr/m²

På Lotta Svärdsgatan 4 C presenteras en hemtrevlig etta med fenomenal planlösning, högt i tak och charmiga detaljer. Lägenheten erbjuder ett modernt kök, sociala ytor och en sovalkov. Adressen är belägen i ett lugnt område nära natur och city. Gångavstånd till spårvagnen med restid till centrum på 9 min.

  • Plus
Johan Gertssons gata 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Johan Gertssons gata 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Johan Gertssons gata 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Johan Gertssons gata 5

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
3 800 000 kr
73 m²
3 rum
vån 8/8
5 617 kr/mån
52 055 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera en 3:a högst upp i huset med fantastiska vyer över staden. Här har du en välplanerad trea med spännande vinklar och två balkonger i västligt och östligt läge, varav ena på 10 kvm och den andra på 7 kvm. Välutrustad lägenhet med exklusiva tillval som till exempel stilrent kök i beige, rostfria vitvaror, handdukstork och skjutdörrsgarderob med spegel. I föreningens hus finns även en gemensam takterrass på ca 100 kvm! Lägenheterna stod klara för inflytt i december 2022. Lägenheten är belägen med utmärkta kommunikationer direkt utanför dörren vilket gör det till ett perfekt val för pendlare och för den som vill utforska staden. Gamlestaden är en expansiv stadsdel som kommer att fortsätta utvecklas framåt, som en tydlig knutpunkt i Göteborgs stadsplanering. Du kommer att ha det mesta du behöver inom räckhåll tack vare det omfattande utbudet av service och restauranger i närheten. Ta chansen att bo i stadens hjärta med allt du kan önska dig runt hörnet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 4