Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Evelina Sjöberg

Evelina Sjöberg

Om mig

Att byta bostad är den största affären många gör i livet och därför är mitt mål att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Jag ger alltid 100% i varje uppdrag, att vara tillgänglig och ge den bästa servicen ser jag som en självklarhet. Med mig som mäklare kan du vara säker på att du har en pålitlig och engagerad partner som gör allt för att du ska nå dina mål med försäljningen. Min ambition är att du ska känna dig trygg genom hela processen, bli mer än nöjd och vilja rekommendera mig vidar

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamlestadstorget 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Gamlestadstorget 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Gamlestadstorget 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Gamlestadstorget 36

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
2 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 825 kr/mån
35 833 kr/m²

Stig in i denna charmiga lägenhet belägen i ett vackert sekelskifteshus med ett perfekt centralt läge, endast 7 min till centrum med spårvagnen! Här erbjuds du en unik möjlighet att bo i en välbevarad historisk miljö med moderna bekvämligheter. Bostaden är i fint skick med smakfulla färg- och materialval som skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Här finns en perfekt balans mellan bevarad karaktär och moderna bekvämligheter. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
Götaholmsgatan 8, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Götaholmsgatan 8

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
4 087 kr/mån
40 714 kr/m²

I detta vackra historiska kvarter från 1900-talet presenterar vi denna generösa bostad med spännande vinklar och charmfulla detaljer. Lägenheten har nyligen genomgått en fullständig renovering, där varje kvadratmeter har utnyttjats optimalt. Placeringen är perfekt, med närhet till både natur och stadsliv. Med bekväm gångavstånd till affärer, matställen och kollektivtrafik är denna lägenhet det ideala valet för den som söker ett centralt boende utan att behöva kompromissa med livskvaliteten. Spårvagnen till centralstationen tar endast 7 minuter.

  • Plus

Visar alla 2