Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Julius Tjärvar

Julius Tjärvar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Skeppargatan 3 B , Centralt, Gävle kommun
  • Ons 31 jul kl 12:30
Norra Skeppargatan 3 B , Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Skeppargatan 3 B , Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Skeppargatan 3 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 195 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
1 153 kr/mån
47 800 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och yteffektiva etta med låg avgift och mycket gott skick från -12 och framåt då allt blev nytt från golv till tak! Hög klass med fina materialval, spotlights i tak, helkaklat duschrum med elektrisk golvvärme och ett modernt välutrustad snygg köksdel. Unikt med stor härlig uteplats på ca 20 kvm från -13 i bästa solläge med sol från lunchtid till kväll. Centralare än så här är det svårt att hitta. Toppläge med ett stenkast från Gallerian nian och Stortorget. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun
  • Imorgon kl 12:15
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Sätrahöjden 25

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
950 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
2 982 kr/mån
13 971 kr/m²

Varmt välkomna till denna välskötta och renoverade tvåa med balkong mot Sydväst. Lägenheten disponeras genom en rymlig hall som sedan leder vidare till både vardagsrummet och köket. Vardagsrummet leder vidare till balkongen i attraktivt sydvästligt läge med utrymme för utemöbler och annat önskat möblemang. Lugnt och omtyckt område med närhet till naturen, mataffär, förskola och skola. Och för den idrottsintresserade är det inte långt till Gavlehov, Monitor ERP arena, Gavlevallen, Gävletravet, samt fina promenadstråk i Sätraskogen. Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fältskärsleden 5A , Brynäs, Gävle kommun
  • Imorgon kl 14:30
Fältskärsleden 5A , Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fältskärsleden 5A , Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fältskärsleden 5A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 450 000 kr
60 m²
1 rum
vån 3/3
4 186 kr/mån
24 167 kr/m²

Varmt välkomna till Fältskärsleden 5 A och denna välplanerade 1:a om 60 kvadratmeter på våning 3/3! Lägenheten disponeras genom en rymlig hall med gott om yta för avhängning. Stort vardagsrum med högt i tak och fönster mot tågstationen för härligt ljusinsläpp! Genomgående charm från sekelskiftet med högt i tak och tidstypiska drag. På Fältskärsleden bor du i ett perfekt pendlarläge med närhet till resecentrum med tåg i både norr och södergående riktning. Här bor du även med ett centralt läge med gångavstånd till livsmedelsbutiker, bageriet Kavlat & klart och restauranger så som Tullhuset, bryggan och TAK. Med bara ett par minuters promenad når vi centrala Gävles shoppinggator samt restauranger. Precis intill finner man även den nyligen etablerade stadsdelen Godisfabriken som består av en trevlig saluhall, ICA-butik, lekpark mm. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Hiss
Brändströmsgatan 19 B, Centralt, Gävle kommun
Brändströmsgatan 19 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 19 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 19 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 425 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
2 568 kr/mån
29 082 kr/m²

Välkommen till Brändströmsgatan och denna fina, väldisponerade 2:a i populära Brf Engelbrektsgårdarna. En lägenhet i stilrent utförande med ljusa ytskikt, charmiga trägolv och takhöjd om ca 2,70 meter. En stor inglasad balkong i söderläge med utgång från balkongen ger känslan av ett extra rum till lägenheten som i övrigt består av ett fräscht, helkaklat badrum och ett renoverat, välutrustat kök med plats för matgrupp. Läget är toppen med ett stenkast från Boulognerskogen, sjukhus och livsmedelsaffär och med gångavstånd till stortorget, högskolan och Centralstationen. I föreningen finns tillgång till fina gemensamma utrymmen i föreningen så som övernattningsrum, bastu, samlingslokal, tvättstuga, grillplats och pallkrage på gården. Bredband ingår i avgiften. Välkommen att boka dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Fridalsvägen 13, Hemlingby, Gävle kommun
Fridalsvägen 13, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Fridalsvägen 13, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Fridalsvägen 13

Villa
Hemlingby, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 250 000 kr
124 + 23 m²
4 rum
869 m² tomt

Denna bostad i Gävle, belägen i Hemlingby, erbjuder en boyta på 124 kvadratmeter fördelat på 4 rum varav 3 sovrum. Byggd år 1909, här finns även en biyta på 23 kvadratmeter och en generös tomtyta på 869 kvadratmeter med trevlig uteplats. Möjlighet finns att inreda vinden! Unikt beläget långt in på en återvändsgata, vilket ger en lugn och privat atmosfär. Bostaden är nyrenoverad invändigt och har dessutom garage för bekväm parkering. Närområdet erbjuder vacker natur med grönområden och promenadvänliga områden. Med närhet till stadens bekvämligheter som mataffärer, skolor och kommunikationer blir detta ett idealiskt boende för den som söker lugn och bekvämlighet tillsammans. Välkommen att upptäcka detta charmiga hem i en trivsam miljö! Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fredriksdalsvägen 4 J, Villastaden, Gävle kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 13:00
Fredriksdalsvägen 4 J, Villastaden, Gävle kommun, bild 2
Fredriksdalsvägen 4 J, Villastaden, Gävle kommun, bild 3

Fredriksdalsvägen 4 J

Lägenhet
Villastaden, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 195 000 kr
43 m²
2 rum
3 802 kr/mån
27 791 kr/m²

Varmt välkommen till denna toppfräscha och optimalt planerade gaveltvåa med egen ingång från gården med mycket fint läge i attraktiva Villastaden. Bostaden är smakfullt renoverad i stilrena färger och materialval och lämnar inget att önska. Lägenheten som färdigställdes 2016 och delvis renoverades 2022 bjuder på stora generösa ytor tack vare den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och lugnt beläget mot gården, ett helkaklat badrum från 2016 med tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter. Genomgående valnötsparkettgolv och vitmålade väggar. Entré mot gården i härligt västerläge. Här bor du ett stenkast från Högskolan och naturen genom den fantastiska parken, Bolougnerskogen. Närhet till både sjukhus, mataffärer och centrum. Omgiven av vackra villakvarter och grönska gör detta till ett lugnt och trivsamt boende. Stabil och välskött Brf. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Åkerbärsvägen 35, Sätra, Gävle kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Åkerbärsvägen 35, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Åkerbärsvägen 35, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Åkerbärsvägen 35

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
127 m²
5 rum
7 327 kr/mån
11 772 kr/m²

Varmt välkomna till Åkerbärsvägen 35! Nu har du äntligen möjligheten att förvärva ett kedjehus i detta trivsamma område, bara ett stenkast från bla förskola. Här erbjuds en kvadratsmart bostad som fördelar sig över två plan. Det första du möts av vid denna bostad är ett stort och härligt inglasat uterum på framsidan i attraktivt söderläge. Baksidan har utsikt mot skogen. Altan delvis under tak. Bostadens entréplan disponeras genom en rymlig hall med gott om avhängningsyta, två potentiella sovrum, rymligt kök med matplats samt ett rymligt allrum med anslutning till matsal/sovrum samt utgång till baksidan. Utöver det återfinns ett väl tilltaget badrum med tvättavdelning. Det övre planet disponeras genom två väl tilltagna sovrum, ett badrum samt en klädkammare. Tillhörande garage samt parkering direkt utanför med installerad elbilsladdare. I föreningen ingår även tillgång till kvarterslokal med tvättstuga och bastu. Förening med god och stabil ekonomi, bra underhåll, fiber installerat och fin lekplats. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Fjärde Tvärgatan 47, Brynäs, Gävle kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Fjärde Tvärgatan 47, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fjärde Tvärgatan 47, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fjärde Tvärgatan 47

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 470 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 224 kr/mån
20 137 kr/m²

Varmt välkomna till denna väl omhändertagna trea på våning 2 av 3 med fint läge på Fjärde tvärgatan! Denna välplanerade trerummare är i mycket fint skick och har en stor balkong i ljuvligt västerläge (eftermiddags- och kvällssol). Lägenheten bjuder på ett ljust och välutrustat kök, två rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum med utgång till balkongen, ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och utmärkta förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Genomgående vackra parkettgolv och ljust målade väggar i hela bostaden. Stabil och välskött HSB-förening! Här bor du lugnt och trivsamt på Centrala Brynäs med utmärkta kommunikationer, närhet till flertalet affärer, apotek, hälsocentral och matbutiker samt en kortare promenad till Söders stora restaurangstråk. Centralstation och Busstation för den som pendlar är inom ett bekvämt och utmärkt promenadavstånd. Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Brynäsgränd 1 A, Brynäs, Gävle kommun
  • Imorgon kl 11:30
Brynäsgränd 1 A, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Brynäsgränd 1 A, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Brynäsgränd 1 A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
60,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 561 kr/mån
24 589 kr/m²

Välkommen till denna mysiga 2-rumslägenhet på Brynäs i Gävle! Här erbjuds en bostadsrätt i en välskött förening från 1954. Lägenheten har en boyta på 60.8 kvadratmeter och ligger på första våningsplanet av tre. Bostaden disponeras genom en rymlig hall, ett kök med utrymme för matplats i stilrent utförande samt ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong. Utöver det finns ett rymligt sovrum med gott om förvaring. Bostaden har en balkong med utsikt där du kan njuta av frisk luft och trevliga stunder utomhus. Dessutom finns en eldstad som skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Området Brynäs är lugnt och trivsamt med närhet till både grönområden och citypulsen. Här finns fina promenadstråk och bra kommunikationer. Denna lägenhet passar perfekt för dig som söker en bekväm och praktisk bostad med närhet till stadens puls samtidigt som du kan koppla av på den härliga balkongen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Ulvsmygen 23

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
895 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/4
2 954 kr/mån
13 162 kr/m²

Varmt välkomma till denna kvadratsmarta tvåa om hela 68 m2 i populär och stabil förening. Bra läge i området, hiss i huset och stor balkong med kvällssol! Lägenheten disponeras genom en rymlig hall med gott om förvaring, ett badrum med tvättmaskin samt ett rejält vardagsrum med utgång till balkong. Utöver det återfinns ett möblerbart kök med utrymme för matplats samt ett rymligt sovrum. Låg avgift och bra kommunikationer in till de centrala delarna av Gävle! Lugnt och omtyckt område med närhet till naturen, mataffär, förskola och skola. Och för den idrottsintresserade är det inte långt till Gavlehov, Monitor ERP arena, Gavlevallen, Gävletravet, samt fina promenadstråk i Sätraskogen. Se digital visning under dokument & länkar! Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brändströmsgatan 1A, Centralt Norr, Gävle kommun
  • Fre 2 aug kl 16:30
Brändströmsgatan 1A, Centralt Norr, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 1A, Centralt Norr, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 1A

Lägenhet
Centralt Norr, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
695 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 121 kr/mån
30 889 kr/m²

Varmt välkomna till denna smart planerade enrummare med sovalkov och i utmärkt skick. Låg avgift där hushållselen ingår! Bostaden totalrenoverades under 2016 och här är det bara att flytta in. Genomgående vitmålade väggar och parkett samt klinkergolv. Lägenheten bjuder på ett modernt kök i vinkel med diskmaskin, allrum med plats för soffa, matbord och tv. Separat sovdel med 120 cm säng med platsbyggd förvaring inunder (ingår i köpet), smarta förvaringsmöjligheter och ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme. Här bor du centralt med promenadavstånd till Högskolan, Boulognerskogen, Sjukhuset och mataffär. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Stuvaregatan 12 B, Gävle Strand, Gävle kommun
Stuvaregatan 12 B, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 12 B, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 12 B

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 750 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/4
6 394 kr/mån
29 255 kr/m²

Välkommen till havet! Här ges du möjlighet att bo i en fin 3:a i bottenplan med tilltalande planlösning och toppläge på Gävle Strand i den del som är placerad närmare centrum! Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till altan i markplan med bästa solläge. Med byggår 2008 är allt fräscht och i gott skick. Hiss i huset och möjlighet till garageplats. Utöver det finns möjlighet till båtplats i närliggande Gavleån! Bara att flytta in och trivas. Välskött BRF med garage i huset samt relaxavdelning! Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gammelstigen 20, Strömsbro, Gävle kommun
Gammelstigen 20, Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Gammelstigen 20, Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Gammelstigen 20

Villa
Strömsbro, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
4 495 000 kr
182 + 83 m²
7 rum
2 491 m² tomt

Vi kan nu med stolthet presentera denna representativa villa anno 1880 då bygget genomfördes i Hedesunda. Därefter byggdes villan 1927 med enskilt läge i omtyckta Strömsbro. Boningshuset disponeras genom ett entréplan med luftiga rum och gott om förvaring. På det övre planet återfinns tre rejäla sovrum samt ett stort helkaklat badrum! Boningshuset delgavs namnet "Villa Solhagen" och fungerar idag som en verksamhet där både stallplatser och hunddagis svarar för inkomster. För den villige går detta att driva vidare. Charmig bostadsbyggnad med två eldstäder och mycket bevarad charm. I Strömsbro bor du med närhet till allt familjen kan tänkas behöva med både mataffär, tandläkare samt apotek ett stenkast bort. Omtyckta Gävle Golfklubb finns inom bekvämt promenadavstånd med både restaurang och bana. Goda kommunikationer in till centrala Gävle med både buss och cykel. Uppväxt trädgård med både fruktträd och bärbuskar samt utrymme för lek och spel! Ta tillfället i akt att förvärva en unik fastighet lämpad för samtliga familjekonstellationer i omtyckta Strömsbro. Möjlighet finns att driva nuvarande verksamhet i form av hunddagis vidare. Utöver det finns möjligheten att antingen hyra ut stallplatser eller nyttja för egen del tack vara 6 stallplatser. Fastigheten omges av hagar som idag arrenderas av nuvarande ägare av kommunen. Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Havsbandsvägen 32, Finnharsfjärden, Gävle kommun

Havsbandsvägen 32

Villa
Finnharsfjärden, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 995 000 kr
70 m²
2 rum
1 600 m² tomt

Välkomna till Havsbandsvägen 32 och detta vinterbonade fritidshus med fint läge i området där vyerna nyttjas på bästa vis. Boningshuset rymmer 70 kvadratmeter med ett sovrum, en sovalkov samt ett rejält vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Utöver det finns ett stort badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Stor altan på framsidan. På fastigheten återfinns även ett rejält garage med fjärrport samt goda förvaringsutrymmen. Gäststuga finns. Fiberbredband finns installerat. Finnharsfjärden ligger endast ca 40 minuter med bil från Gävle centrum, mindre än 15 mil från Uppsala, och härifrån har man även närhet till den populära havskrogen Axmar Brygga. Varmt välkomna med er intresseanmälan redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Bredforsvägen 51, null, Gävle kommun
Bredforsvägen 51, null, Gävle kommun, bild 2
Bredforsvägen 51, null, Gävle kommun, bild 3

Bredforsvägen 51

Villa
Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
85 + 23 m²
3 rum
1 826 m² tomt

Varmt välkomna till denna mysiga 1 ½-plansvilla beläget i ett lantligt och eget läge i omtyckta Lövåsen mellan Uppsala och Gävle vilket utgör ett lämpligt pendlarläge både norröver och söderöver. Entréplanet disponeras genom en rymlig hall med många garderober, ett rymligt kök med utrymme för matplats samt ett vardagsrum som också kan användas likt ett sovrum om det behovet finns. Det övre planet rymmer ett sovrum samt ett allrum. Utöver det återfinns goda förvaringsmöjligheter tack vare flera kattvindar. -Solcellsanläggning från 2022 -Uthus och carport byggt 2022 -Naturskönt läge. Ta tillfället i akt att förvärva en naturskön fastighet med en uppvuxen trädgård innehållande både buskar och träd. Cirka 2,4 km till busshållplats där du kan transportera dig in till centrala Gävle. Säljaren har bekostat en besiktning och protokoll finns tillgängligt hos mäklaren, säljaren har även för avsikt att teckna en dolda fel försäkring. Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Brändströmsgatan 15 A, Centralt, Gävle kommun

Brändströmsgatan 15 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
2 640 kr/mån
29 900 kr/m²

Välkommen till denna fina och väldisponerade 2:a i omåttligt populära Brf Engelbrektsgårdarna där bredband ingår i avgiften. Stilrent utförande med ljusa ytskikt, enhetliga golv och takhöjd om ca 2,70 m. Stor inglasad balkong i soligt söderläge som ger känslan av ett extra rum. Helkaklat badrum samt ett ljust, välutrustat kök med matplats. Kanonläge med ett stenkast från Boulognerskogen, sjukhus och livsmedelsaffär och gångavstånd till stortorget, högskolan & Centralstationen. I föreningen finns tillgång till fina gemensamma utrymmen i föreningen så som övernattningsrum, bastu, samlingslokal, tvättstuga och grillplats på gården. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
Gävlevägen 47, null, Älvkarleby kommun

Gävlevägen 47

Tomt
Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
595 000 kr
1 208 m² tomt

Varmt välkomna till denna tomt på Kullen i Skutskär! Här kan du förverkliga dina byggdrömmar och komma tillrätta i ett bra läge. Rymlig tomt i attraktivt område där vatten, avlopp, el och fjärrvärme är anslutet och framdraget till där eventuell grund kan gjutas. Fiber finns i tomtgräns, ej anslutet. På tomten finns idag även ett enkelgarage. Maximal byggrätt är 140 kvm (kan få överskridas 15 kvm om särskild anledning ges, kontakta Älvkarleby kommun för mer information), i 2 plan, ca 7 meter i bygghöjd. Två familjer får bo. Utöver de 140 kvm får garage (max 40 kvm och 3 meter i väggliv) och attefallshus byggas. V/A är också framdraget för garage/attefallshus. Ovan uppgifter från tidigare ägare, se även detaljplan för mer info om byggrätter etc.! Tomten är fullt förberedd för att bebyggas, det är bara att dra igång byggnationen och förverkliga drömmen om ett nybyggt hus! På Kullen finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller intresse!

Visar alla 17