Mäklare Julius Tjärvar

Julius Tjärvar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sågverksslingan 8, Valbo, Gävle kommun

Sågverksslingan 8

Villa
Valbo, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

5 295 000 kr

168 m²

6 rum

1 150 m² tomt

Ta tillfället i akt och förvärva en tomt där en helt nyproducerad villa med inflyttning redan i augusti/september kommer konstrueras, färdigt och klart till fast pris! Hjältevadshus om 168 m² med bl.a. öppen planlösning, helkaklat badrum, fina parkettgolv och Ballingslöv-kök. Fristående, vedeldad bastu ingår. Bra läge i området och bästa solläge mot sydväst. Lugnt och naturnära område med närhet till kommunikationer samt diverse butiker som familjen kan önska. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Söråkersvägen 10, Björke, Gävle kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Söråkersvägen 10

Villa
Björke, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

4 095 000 kr

181 m²

5 rum

2 444 m² tomt

Varmt välkomna till Söråkersvägen 10 och en fastighet ensam i sitt slag med vyer över vackra åkerpartier och optimalt solläge! Enplansvillan i vinkel om 181 kvadratmeter inrymmer fyra sovrum och har även stora sällskapsytor med gott om utrymme för socialt umgänge eller andra tillställningar. Eldstad finnes i den öppna planlösningen, både för värme och eldning för stämningens skull. -Låg energiförbrukning -Bergvärme Ta tillfället i akt att förvärva en fastighet med gott om svängrum, både boyta samt övriga utrymmen för hobby eller förvaring. Övriga utrymmen består i en ladubyggnad som även den nås inifrån boningshuset. Varmt välkommen, vi ses på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Murmästargatan 33K, Höjersdal, Gävle kommun

Murmästargatan 33K

Radhus
Höjersdal, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

2 495 000 kr

110 m²

5 rum

179 m² tomt

Friköpt radhus med attraktivt läge i Höjersdal. Nya fönster och nyinstallerad luftvärmepump bidrar till låga uppvärmningskostnader. Bra planlösning med kök, vardagsrum och wc på entréplan samt allrum, 3 sovrum och duschrum på övre plan. Praktisk och nyrenoverad källare med nytt badrum, tvättstuga, förråd och hobbyrum/gillestuga. Baksida med kanonläge mot gemensam allmänning/skogsparti och eftermiddagssol. Barnvänligt boende med gång-/cykelavstånd till bl.a. skolor, förskolor, affär, Boulognern samt centrala Gävle. Fiberbredband. Varmt välkomna, vi ses på visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Skogsslingan 5, Stigslund, Gävle kommun

Skogsslingan 5

Villa
Stigslund, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

3 595 000 kr

120 m²

6 rum

645 m² tomt

Varmt välkomna till Skogsslingan 5 och ett välskött boende i Stigslund. Flertalet av de stora och kostsamma renoveringarna är genomförda de senaste tio åren vilket är en av de bidragande faktorerna till att det bara är att flytta in och trivas! Entréplanet erbjuder en öppen planlösning med stora sociala ytor. Detta innefattar vardagsrum, kök samt ett badrum. På entréplanet finns även en kamin för extra värme likväl som mysfaktor. Det övre planet innefattar tre sovrum samt en wc. Källarplanet erbjuder en inredd mindre lägenhet med egen igång för uthyrning eller ett utrymme optimalt för det äldre barnet. Utöver detta återfinns en tvättstuga samt goda förvaringsutrymmen. -Fjärrvärme. -Södertomt. -Låg energiförbrukning. I Stigslund bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola och skola (1-9). Utöver detta är det nära till mataffärer och goda kommunikationer in till de centrala delarna av Gävle. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Sågvreten 35, Valbo, Gävle kommun

Sågvreten 35

Villa
Valbo, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

2 895 000 kr

126 m²

6 rum

504 m² tomt

Varmt välkomna till Sågvreten 35 och ett boende lämpat för samtliga familjekonstellationer! På fastigheten om 504 kvadratmeter återfinns en välskött bostadsbyggnad om cirka140 kvadratmeter fördelat på 6 rum, varav fem sovrum i dagsläget! Entréplanet fördelas genom en rymlig hall, vilken leder direkt in i det stilrena köket med matplats. Stort vardagsrum med gott om utrymme för umgänge. På entréplanet återfinns även en tvättstuga samt två sovrum. Det övre planet innefattar tre sovrum, en rejäl klädkammare samt ett väl tilltaget badrum med badkar. -Barnvänligt. -Altan i söderläge. -Låg energiförbrukning & driftskostnad. På Sågvreten bor du i ett barnvänligt och mycket lugnt område utan vidare genomfartstrafik. Detta med både närhet till skog och mark för avkopplande promenader. Utöver detta återfinns Valbo köpcentrum i närhet till bostaden där diverse butiker som räcker gott och väl åt ett boende finns. Goda kommunikationer till Gävle och Sandviken via buss! Välkomna, vi ses på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Gävlevägen 47, null, Älvkarleby kommun

Gävlevägen 47

Tomt
Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle

595 000 kr

1 208 m² tomt

Varmt välkomna till denna tomt på Kullen i Skutskär! Här kan du förverkliga dina byggdrömmar och komma tillrätta i ett bra läge. Rymlig tomt i attraktivt område där vatten, avlopp, el och fjärrvärme är anslutet och framdraget till där eventuell grund kan gjutas. Fiber finns i tomtgräns, ej anslutet. På tomten finns idag även ett enkelgarage. Maximal byggrätt är 140 kvm (kan få överskridas 15 kvm om särskild anledning ges, kontakta Älvkarleby kommun för mer information), i 2 plan, ca 7 meter i bygghöjd. Två familjer får bo. Utöver de 140 kvm får garage (max 40 kvm och 3 meter i väggliv) och attefallshus byggas. V/A är också framdraget för garage/attefallshus. Ovan uppgifter från tidigare ägare, se även detaljplan för mer info om byggrätter etc.! Tomten är fullt förberedd för att bebyggas, det är bara att dra igång byggnationen och förverkliga drömmen om ett nybyggt hus! På Kullen finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller intresse!

Visar alla 6