Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Julius Tjärvar

Julius Tjärvar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bredforsvägen 51, null, Gävle kommun
  • Sön 12 maj kl 17:30
Bredforsvägen 51, null, Gävle kommun, bild 2
Bredforsvägen 51, null, Gävle kommun, bild 3

Bredforsvägen 51

Villa
Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
85 + 23 m²
3 rum
1 826 m² tomt

Varmt välkomna till denna mysiga 1 ½-plansvilla beläget i ett lantligt och eget läge i omtyckta Lövåsen mellan Uppsala och Gävle vilket utgör ett lämpligt pendlarläge både norröver och söderöver. Entréplanet disponeras genom en rymlig hall med många garderober, ett rymligt kök med utrymme för matplats samt ett vardagsrum som också kan användas likt ett sovrum om det behovet finns. Det övre planet rymmer ett sovrum samt ett allrum. Utöver det återfinns goda förvaringsmöjligheter tack vare flera kattvindar. -Solcellsanläggning från 2022 -Uthus och carport byggt 2022 -Naturskönt läge. Ta tillfället i akt att förvärva en naturskön fastighet med en uppvuxen trädgård innehållande både buskar och träd. Cirka 2,4 km till busshållplats där du kan transportera dig in till centrala Gävle. Säljaren har bekostat en besiktning och protokoll finns tillgängligt hos mäklaren, säljaren har även för avsikt att teckna en dolda fel försäkring. Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Furumovägen 16, Stigslund, Gävle kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00
Furumovägen 16, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Furumovägen 16, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Furumovägen 16

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 9/9
3 396 kr/mån
25 776 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt belägen i hjärtat av populära Stigslund. Här erbjuds en trivsam 2-rumslägenhet på våning 9 av 9 i Brf Krönet. Med en hemtrevlig atmosfär och en boyta på 58 kvadratmeter har denna lägenhet en mysig känsla som välkomnar dig hem. Området Stigslund är populärt med närhet till grönområden, affärer och skolor vilket gör det till en perfekt plats för både unga och äldre. Den trevliga gemenskapen i området gör det lätt att känna sig hemma redan från första dagen. Med hiss i huset är det enkelt att ta sig upp till lägenheten som erbjuder en fantastisk utsikt över området. Tveka inte att kontakta oss för mer information om denna underbara bostad. Tillsammans kan vi göra din dröm om ett nytt hem till verklighet. Välkommen till Stigslund och Brf Krönet! Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åkerbärsvägen 35, Sätra, Gävle kommun
Åkerbärsvägen 35, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Åkerbärsvägen 35, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Åkerbärsvägen 35

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
127 m²
5 rum
7 327 kr/mån
11 772 kr/m²

Varmt välkomna till Åkerbärsvägen 35! Nu har du äntligen möjligheten att förvärva ett kedjehus i detta trivsamma område, bara ett stenkast från bla förskola. Här erbjuds en kvadratsmart bostad som fördelar sig över två plan. Det första du möts av vid denna bostad är ett stort och härligt inglasat uterum på framsidan i attraktivt söderläge. Baksidan har utsikt mot skogen. Altan delvis under tak. Bostadens entréplan disponeras genom en rymlig hall med gott om avhängningsyta, två potentiella sovrum, rymligt kök med matplats samt ett rymligt allrum med anslutning till matsal/sovrum samt utgång till baksidan. Utöver det återfinns ett väl tilltaget badrum med tvättavdelning. Det övre planet disponeras genom två väl tilltagna sovrum, ett badrum samt en klädkammare. Tillhörande garage samt parkering direkt utanför med installerad elbilsladdare. I föreningen ingår även tillgång till kvarterslokal med tvättstuga och bastu. Förening med god och stabil ekonomi, bra underhåll, fiber installerat och fin lekplats. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Älgpasset 9 C, Sätra, Gävle kommun
  • Imorgon kl 18:00
Älgpasset 9 C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Älgpasset 9 C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Älgpasset 9 C

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 695 000 kr
107,5 m²
4 rum
6 388 kr/mån
15 767 kr/m²

Välkommen till Älgpasset och detta rymliga bostadsrättsradhus i tre plan med ett kanonläge i området. Genomgående fint skick med ljusa ytskikt och ett stilsäkert renoverat kök från -23 med öppen planlösning mot vardagsrummet samt direkt utgång till baksidans altan och trädgård i härligt västerläge med eftermiddag/kvällssol. Övervåningen består av badrum, en möblerbar hall och tre rymliga sovrum varav det ena med utgång till balkong. Det nedre planet renoverades -22 och har en fin gillestuga att nyttja som allrum eller sovrum. Utöver det finns tvättstuga och bra med förrådsutrymmen. Garage samt egen parkeringsplats ingår i avgiften. På framsidan finns en fin gård med lekplats och i området finns fotbollsplan, tennisplan och skridskoåkning under vintertid. Ett omtyckt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, naturen, Gavlehov samt Sätra Centrum med dess stora service utbud. Kommunikationerna är även dem utmärkta med fina cykelbanor och täta busslinjer. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Sätrahöjden 25

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
2 982 kr/mån
14 632 kr/m²

Varmt välkomna till denna välskötta och renoverade tvåa med balkong mot Sydväst. Lägenheten disponeras genom en rymlig hall som sedan leder vidare till både vardagsrummet och köket. Vardagsrummet leder vidare till balkongen i attraktivt sydvästligt läge med utrymme för utemöbler och annat önskat möblemang. Lugnt och omtyckt område med närhet till naturen, mataffär, förskola och skola. Och för den idrottsintresserade är det inte långt till Gavlehov, Monitor ERP arena, Gavlevallen, Gävletravet, samt fina promenadstråk i Sätraskogen. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fältskärsleden 5A , Brynäs, Gävle kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fältskärsleden 5A , Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fältskärsleden 5A , Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fältskärsleden 5A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
60 m²
1 rum
vån 3/3
4 186 kr/mån
24 917 kr/m²

Varmt välkomna till Fältskärsleden 5 A och denna välplanerade 1:a om 60 kvadratmeter på våning 3/3! Lägenheten disponeras genom en rymlig hall med gott om yta för avhängning. Stort vardagsrum med högt i tak och fönster mot tågstationen för härligt ljusinsläpp! Genomgående charm från sekelskiftet med högt i tak och tidstypiska drag. På Fältskärsleden bor du i ett perfekt pendlarläge med närhet till resecentrum med tåg i både norr och södergående riktning. Här bor du även med ett centralt läge med gångavstånd till livsmedelsbutiker, bageriet Kavlat & klart och restauranger så som Tullhuset, bryggan och TAK. Med bara ett par minuters promenad når vi centrala Gävles shoppinggator samt restauranger. Precis intill finner man även den nyligen etablerade stadsdelen Godisfabriken som består av en trevlig saluhall, ICA-butik, lekpark mm. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Hiss
Brändströmsgatan 15 A, Centralt, Gävle kommun

Brändströmsgatan 15 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
2 640 kr/mån
29 900 kr/m²

Välkommen till denna fina och väldisponerade 2:a i omåttligt populära Brf Engelbrektsgårdarna där bredband ingår i avgiften. Stilrent utförande med ljusa ytskikt, enhetliga golv och takhöjd om ca 2,70 m. Stor inglasad balkong i soligt söderläge som ger känslan av ett extra rum. Helkaklat badrum samt ett ljust, välutrustat kök med matplats. Kanonläge med ett stenkast från Boulognerskogen, sjukhus och livsmedelsaffär och gångavstånd till stortorget, högskolan & Centralstationen. I föreningen finns tillgång till fina gemensamma utrymmen i föreningen så som övernattningsrum, bastu, samlingslokal, tvättstuga och grillplats på gården. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
Parkvägen 32 B, Centralt, Gävle kommun
Parkvägen 32 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Parkvägen 32 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Parkvägen 32 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/2
3 662 kr/mån
23 359 kr/m²

Varmt välkomna till Parkvägen 32B och denna välplanerade trea om 64 kvadratmeter med gott om utrymme. Lägenheten disponeras genom en rymlig hall, ett rejält kök, två sovrum samt ett härligt vardagsrum med utgång till balkong. I vardagsrummet återfinns även en fullt fungerande öppen spis för extra mysfaktor och karaktär! På Parkvägen bor du i ett lugnt läge med en kort promenad in till stadskärnan, högskolan och Boulongerskogen. Precis intill återfinns Fjärran Höjderbadet och Sporthusets gym! Välkommen, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vintergatan 7, Bomhus, Gävle kommun

Vintergatan 7

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 295 000 kr
112 + 14 m²
4 rum
855 m² tomt

Varmt välkomna till denna totalrenoverade 1½ plansvilla i ett barnvänligt område beläget i omtyckta Bomhus! Mysig trädgård med mycket användbar yta samt gott om utrymme för lek och spel. Boningshuset bibehåller charmen från byggåret 1924 och är renoverad under 2022/2023 med omsorg för att bevara tidstypiska detaljer. Entréplanet inrymmer en hall, badrum, ett rymligt kök samt ett väl tilltaget vardagsrum. Det övre planet inrymmer tre sovrum i bra storlek vilket lämpar sig för familjen, utöver detta återfinns även en wc. Övriga byggnader på fastigheten är ett garage med tillhörande förrådsutrymme och verkstad. Bostaden är belägen på en lugn gata i ett barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor, likväl som elljusspår och kastvallen. Perfekt läge för barnfamiljen med lekplats rakt över den knappt trafikerade gatan. Ta tillfället i akt att förvärva en fastighet där det bara är att flytta in och trivas där stora renoveringar genomförts i smakfullt utförande. Välkomna till Vintergatan 7!

Hedesundavägen 124, Valbo, Gävle kommun
Hedesundavägen 124, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Hedesundavägen 124, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Hedesundavägen 124

Villa
Valbo, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 295 000 kr
155 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Söker ni ett sjönära läge med tomt kring 1,5 ha? Då har ni kommit helt rätt. Nu saluförs denna representativa villa anno 1901 med rum för familjen och ett trevligt läge med stor potential. Boningshuset inrymmer tre sovrum, rejäla sällskapsytor på entréplanet samt ett badrum renoverat 2016! -Nytt tak 2023. -Stallbyggnad. -Sjönära läge. På fastigheten återfinns även en hundgård, hönsgård samt en stallbyggnad som idag brukas likt garage men med enkla medel kan återgå till ett stall. Ta tillfället i akt att förvärva en fastighet med stor potential och ett läge sällan skådat. Från fastigheten är det cirka 5 minuter med bil in till Valbo Köpcentrum vilken erbjuder allt en familj kan tänkas behöva. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gävlevägen 47, null, Älvkarleby kommun

Gävlevägen 47

Tomt
Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
595 000 kr
1 208 m² tomt

Varmt välkomna till denna tomt på Kullen i Skutskär! Här kan du förverkliga dina byggdrömmar och komma tillrätta i ett bra läge. Rymlig tomt i attraktivt område där vatten, avlopp, el och fjärrvärme är anslutet och framdraget till där eventuell grund kan gjutas. Fiber finns i tomtgräns, ej anslutet. På tomten finns idag även ett enkelgarage. Maximal byggrätt är 140 kvm (kan få överskridas 15 kvm om särskild anledning ges, kontakta Älvkarleby kommun för mer information), i 2 plan, ca 7 meter i bygghöjd. Två familjer får bo. Utöver de 140 kvm får garage (max 40 kvm och 3 meter i väggliv) och attefallshus byggas. V/A är också framdraget för garage/attefallshus. Ovan uppgifter från tidigare ägare, se även detaljplan för mer info om byggrätter etc.! Tomten är fullt förberedd för att bebyggas, det är bara att dra igång byggnationen och förverkliga drömmen om ett nybyggt hus! På Kullen finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller intresse!

Visar alla 11