Mäklare Julius Tjärvar

Julius Tjärvar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjärde Tvärgatan 52, Brynäs, Gävle kommun
 • Lör 9 mar kl 12:00
Fjärde Tvärgatan 52, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fjärde Tvärgatan 52, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fjärde Tvärgatan 52

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 891 kr/mån
19 801 kr/m²

Varmt välkomna till denna väl omhändertagna trea på våning 2 av 3 med fint läge på Fjärde tvärgatan! Lägenheten disponeras genom en rymlig hall, ett helkaklat badrum samt ett stilrent kök med matplats! Utöver det återfinns två sovrum samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong. -Genomgående parkettgolv. -Helkaklat badrum med tvättmaskin. -P-plats med el disponeras av föreningen! Välskött och bra förening med tillgång till fina gemensamma utrymmen i föreningen så som bastu, gym, föreningslokal och övernattningsrum. Även P-plats med el finns att tillgå. Bra läge på Brynäs med promenadavstånd till bl.a Resecentrum och City. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Premium
 • Balkong
Björkbacken 3, Skutskär, Älvkarleby kommun
Björkbacken 3, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Björkbacken 3, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Björkbacken 3

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
90 + 37 m²
4 rum
350 m² tomt

Varmt välkomna till Björkbacken 3 och denna enplansvilla inrymmande 4 rok varav tre sovrum. Friköpt tomt om 350 kvadratmeter med utrymme för barnens lek och spel. Bostaden disponeras genom en rymlig hall, öppen planlösning mellan kök/matplats samt ett charmigt vardagsrum med parkettgolv. Utöver det återfinns ett duschrum renoverat 2021 samt en WC. Garage samt förrådsytor återfinns i anslutning till bostaden. -Friköpt tomt Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten för att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Mäklaren berättar gärna mer om vad detta innebär för dig som köpare. I Skutskär bor ni med närhet till båda kommunikationer och skog och natur. Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

 • Premium
 • Uteplats
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun
 • Sön 3 mar kl 12:40
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Sätrahöjden 25, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Sätrahöjden 25

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 050 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
2 982 kr/mån
15 441 kr/m²

Varmt välkomna till denna välskötta och renoverade tvåa med balkong mot Sydväst. Lägenheten disponeras genom en rymlig hall som sedan leder vidare till både vardagsrummet och köket. Vardagsrummet leder vidare till balkongen i attraktivt sydvästligt läge med utrymme för utemöbler och annat önskat möblemang. Lugnt och omtyckt område med närhet till naturen, mataffär, förskola och skola. Och för den idrottsintresserade är det inte långt till Gavlehov, Monitor ERP arena, Gavlevallen, Gävletravet, samt fina promenadstråk i Sätraskogen. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hedesundavägen 124, Valbo, Gävle kommun
Hedesundavägen 124, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Hedesundavägen 124, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Hedesundavägen 124

Villa
Valbo, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 295 000 kr
155 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Söker ni ett sjönära läge med tomt kring 1,5 ha? Då har ni kommit helt rätt. Nu saluförs denna representativa villa anno 1901 med rum för familjen och ett trevligt läge med stor potential. Boningshuset inrymmer tre sovrum, rejäla sällskapsytor på entréplanet samt ett badrum renoverat 2016! -Nytt tak 2023. -Stallbyggnad. -Sjönära läge. På fastigheten återfinns även en hundgård, hönsgård samt en stallbyggnad som idag brukas likt garage men med enkla medel kan återgå till ett stall. Ta tillfället i akt att förvärva en fastighet med stor potential och ett läge sällan skådat. Från fastigheten är det cirka 5 minuter med bil in till Valbo Köpcentrum vilken erbjuder allt en familj kan tänkas behöva. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Karin Källs väg 5, Bomhus-Källö, Gävle kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Karin Källs väg 5, Bomhus-Källö, Gävle kommun, bild 2
Karin Källs väg 5, Bomhus-Källö, Gävle kommun, bild 3

Karin Källs väg 5

Radhus
Bomhus-Källö, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 470 000 kr
107 m²
5 rum
5 581 kr/mån
23 084 kr/m²

Områdets bästa läge med härliga gräsytor! Detta charmiga bostadsrättsparhus, uppfört år 2011, erbjuder en bekväm och modern livsstil i det eftertraktade området Bomhus. Här finner du en rymlig bostad med tre sovrum och möjlighet till en fjärde om så önskas. Huset är beläget på gavel, vilket ger extra gräsytor och en mer privat känsla. Exteriören är inbäddad i en generös trädgårdsmiljö med stora gräsytor och en tilltalande uteplats, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. Uteplatserna är byggda med solen i åtanke. På framsidan kan ni njuta av morgon/förmiddagssol på stenlagd uteplats. Större delar av dagen lyser solen på gräsytorna och gaveln för att senare vandra till baksidan där kvällsolen finns. Med tre parkeringsplatser tillgängliga har du alltid gott om plats för fordon. Interiört imponerar bostaden med en öppen planlösning, vilket skapar en välkomnande och social atmosfär. De två badrummen gör morgonrutinerna smidiga och bekväma. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Bomhus är ett område med närhet till skolor, shopping samt skolor, vilket gör det till en idealisk plats för dig och din familj att kalla "hem." Här har du möjlighet att skapa minnen och trivas! Inom fem minuters promenad återfinns bland annat förskola och skola (F-6) samt en pulkabacke. Dessa kan nås utan att behöva korsa någon större bilväg för trygg transport. Önskar man nå de centrala delarna av Gävle är dessa nåbara med cykel inom en kvart. Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

 • Premium
 • Uteplats
Gökärtsvägen 24, Lindbacka, Gävle kommun
Gökärtsvägen 24, Lindbacka, Gävle kommun, bild 2
Gökärtsvägen 24, Lindbacka, Gävle kommun, bild 3

Gökärtsvägen 24

Radhus
Lindbacka, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 950 000 kr
100 m²
5 rum
7 233 kr/mån
29 500 kr/m²

Varmt välkomna till Gökärtsvägen och ett välskött radhus i två plan med rum för familjen! Entréplanet inrymmer en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till altanen med attraktivt sydvästligt läge med sol från förmiddag inpå kvällen sommartid! Utöver detta återfinns ett badrum med kakel/klinker samt tvättstuga. Det övre planet inrymmer tre sovrum samt en övre möblerbar hall. Genomgående parkettgolv och hög standard präglar detta smakfulla radhus. På Gökärtsvägen bor du intill naturreservatet Skidstavallen och golfbanan med dess populära restaurang och med gångavstånd till bl.a mataffär, apotek, fyra förskolor (inom gångavstånd) och busshållplats. Lindbacka är ett populärt område med närhet till både centrum, havet och naturen. Här finns fina cykelvägar längs havet mot Harkskär och via Strömsbro/Stigslund ner mot stan. Kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Vintergatan 7, Bomhus, Gävle kommun

Vintergatan 7

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 395 000 kr
112 + 14 m²
4 rum
855 m² tomt

Varmt välkomna till denna totalrenoverade 1½ plansvilla i ett barnvänligt område beläget i omtyckta Bomhus! Mysig trädgård med mycket användbar yta samt gott om utrymme för lek och spel. Boningshuset bibehåller charmen från byggåret 1924 och är renoverad under 2022/2023 med omsorg för att bevara tidstypiska detaljer. Entréplanet inrymmer en hall, badrum, ett rymligt kök samt ett väl tilltaget vardagsrum. Det övre planet inrymmer tre sovrum i bra storlek vilket lämpar sig för familjen, utöver detta återfinns även en wc. Övriga byggnader på fastigheten är ett garage med tillhörande förrådsutrymme och verkstad. Bostaden är belägen på en lugn gata i ett barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor, likväl som elljusspår och kastvallen. Perfekt läge för barnfamiljen med lekplats rakt över den knappt trafikerade gatan. Ta tillfället i akt att förvärva en fastighet där det bara är att flytta in och trivas där stora renoveringar genomförts i smakfullt utförande. Välkomna till Vintergatan 7!

Rimfrostgatan 29, Andersberg, Gävle kommun
Rimfrostgatan 29, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Rimfrostgatan 29, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Rimfrostgatan 29

Villa
Andersberg, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 995 000 kr
148 + 148 m²
5 rum
890 m² tomt

Välkommen till Rimfrostgatan 29 och denna rymliga 70-talsvilla, med total levnadsyta om närmare 300 m², på lugn återvändsgata i attraktivt område. Fint belägen hörntomt med insynsskyddad baksida och stor, inglasad altan med öppen spis. Fristående dubbelgarage med fjärrstyrda portar. -Helt ny källare 23 -Fiber -Fjärrvärme Öppen, social planlösning med det stora köket centralt placerat som inbjuder till umgänge. Nyrenoverad källarvåning under 2023. Tack vare sina 6 sovrum, 2 vardagsrum och 3 toaletter finns det plats även för den större familjen. Friköpt tomt, fjärrvärme och fiberbredband. Välkommen, vi ses på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Gävlevägen 47, null, Älvkarleby kommun

Gävlevägen 47

Tomt
Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Gävle
595 000 kr
1 208 m² tomt

Varmt välkomna till denna tomt på Kullen i Skutskär! Här kan du förverkliga dina byggdrömmar och komma tillrätta i ett bra läge. Rymlig tomt i attraktivt område där vatten, avlopp, el och fjärrvärme är anslutet och framdraget till där eventuell grund kan gjutas. Fiber finns i tomtgräns, ej anslutet. På tomten finns idag även ett enkelgarage. Maximal byggrätt är 140 kvm (kan få överskridas 15 kvm om särskild anledning ges, kontakta Älvkarleby kommun för mer information), i 2 plan, ca 7 meter i bygghöjd. Två familjer får bo. Utöver de 140 kvm får garage (max 40 kvm och 3 meter i väggliv) och attefallshus byggas. V/A är också framdraget för garage/attefallshus. Ovan uppgifter från tidigare ägare, se även detaljplan för mer info om byggrätter etc.! Tomten är fullt förberedd för att bebyggas, det är bara att dra igång byggnationen och förverkliga drömmen om ett nybyggt hus! På Kullen finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller intresse!

Visar alla 9