Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ola Olsson Possfelt

Ola Olsson Possfelt

Om mig

-Fastighetsmäklare med 8 års erfarenhet -Specialiserad på villa/radhus/tomtmark på Hisingen -Anställd på Fastighetsbyrån, Sveriges största mäklarfirma

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingebäcksvägen 49, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ingebäcksvägen 49

Villa
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
4 850 000 kr
133 + 82 m²
7 rum
1 265 m² tomt

När du kliver in på denna underbara tomt möts du av en stor, välskött trädgård som är en fröjd för ögat året runt. Här finns gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Den lummiga grönskan och de färgglada blommorna skapar en fridfull atmosfär där du kan njuta av naturens skönhet på första parkett. Fastigheten är utrustad med ett rymligt dubbelgarage, perfekt för bilentusiasten eller den som behöver extra förvaringsutrymme. Dessutom är huset uppvärmt med effektiv och miljövänlig bergvärme, vilket garanterar låga driftskostnader och en behaglig inomhusmiljö året runt. Husets stora källare är en riktig pärla, med en inbjudande öppen spis som skapar en varm och ombonad känsla. Här kan du spendera mysiga kvällar med familj och vänner, eller varför inte skapa ditt eget hobbyrum eller hemmabio? Läget är oslagbart – du bor nära naturen med vackra promenadstråk och rekreationsområden runt hörnet, samtidigt som det är enkelt och smidigt att ta sig in till stan. Oavsett om du pendlar till jobbet eller vill njuta av stadens utbud av shopping och restauranger, erbjuder denna fastighet det bästa av två världar. Missade inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i Ingebäck. Här får du allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt liv i en vacker miljö. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Häradsdomarevägen 34, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 16 jun kl 13:00

Häradsdomarevägen 34

Villa
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
4 999 500 kr
143 + 76 m²
7 rum
199,1 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Ett magnifikt gavelradhus som sträcker sig över två generösa plan med en elegant inredd källare väntar på att bli ditt nya hem. Med en perfekt belägen uteplats i västerläge, komplett med en praktisk motormarkis, bjuder detta hem på en oas av avkoppling och njutning. Här finner du inte bara en, utan två parkeringsplatser utöver en rymlig garageplats, vilket gör det till den idealiska lösningen för ditt livsstilskrav och bekvämlighet. Teknikentusiaster kommer att jubla över den moderna fibernätanslutningen, vilket garanterar snabb och pålitlig internetuppkoppling för alla dina behov, från arbete till underhållning. När det gäller komfort och elegans är detta hem oslagbart. Ett exklusivt badrum från 2021, utformat med fina detaljer och högkvalitativa material, väntar på att du ska skämma bort dig själv. Dessutom bidrar en traditionell täljstenskamin till att skapa en mysig atmosfär samtidigt som den effektivt värmer upp huset, vilket ger en välbehövlig känsla av hemtrevnad under kalla kvällar.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Håkansdal 84, Tuve, Göteborgs kommun

Håkansdal 84

Radhus
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
6 795 000 kr
184 + 105 m²
8 rum
496 m² tomt

Håkansdal 84, en pärla belägen på en återvändsgata, välkomnar den stora familjen till en oas av lugn och trivsel. Med närhet till ett vackert skogsområde blir detta 1,5-planskedjehus en idyllisk plats att kalla hem. För den som värdesätter gott om utrymme och privata sfärer är detta hem en dröm som går i uppfyllelse. Med sju sovrum finns det gott om plats för hela familjen att växa och trivas. Varje hörn av detta hem andas en känsla av samhörighet och värme. Den inredda källaren utgör en extra dimension till bostaden och erbjuder flexibla möjligheter för en mängd aktiviteter. Ett extrarum, lekrum eller kanske ett hemmakontor – valet är ditt. Här finns utrymme för att anpassa hemmet efter just din livsstil och behov. Under vinterkvällar blir den öppna spisen samlingspunkten där familj och vänner samlas för att njuta av värmen och ljudet av brinnande ved. Dessutom skapar den en romantisk stämning och ger möjlighet till mysiga stunder, inlindad i filtar och njutande av en varm dryck. Just denna öppna spisen har även en såkallad "super fire"- funktion vilket gör att värmen fördelas på ett mer effektivt sätt. Trädgården, lättskött och charmigt utformad, bjuder in till avkoppling under soliga dagar och kvällar. Ett perfekt utrymme för familjemiddagar eller lekfulla stunder för barnen. Dubbelgaraget ger inte bara plats för fordon utan även för hobbyverksamhet eller extra förvaring. En praktisk och funktionell detalj som kompletterar det redan imponerande utrymmet. Denna bostad är inte bara ett hus, det är ett hem där varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och funktionell livsmiljö. Här blir vardagen enklare och stunderna mer värdefulla. Välkommen till Håkansdal 84 – där livet tar plats i en trygg och vacker omgivning.

  • Uteplats
Södra Ligården 14, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Södra Ligården 14

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
4 195 000 kr
174 + 21 m²
8 rum
344,7 m² tomt

Stig in i potentialens värld på Södra Ligården 14, där ditt nästa hem väntar på att bli omformat till ditt drömresidens! Detta stora gavelradhus erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ett unikt och personligt boende, precis som du alltid drömt om. Med en bytt fasad på södersidan har huset redan fått en modern touch och ett fräscht utseende. Taket från 2012 ger en stabil grund för dina renoveringsambitioner och skapar en känsla av långsiktig trygghet. Trädgården är en privat oas där du kan utveckla din gröna tumme och skapa en avskärmad plats för avkoppling och underhållning. Den insynsskyddade designen gör trädgården till en perfekt plats för familjemiddagar eller lugna stunder för dig själv. Med generösa ytor och potential för omgestaltning är detta hemmet som skapat för att bli unikt ditt. Köket och vardagsrummet är lakan som väntar på att målas med dina idéer och kreativitet, medan sovrummen utgör den perfekta duken för ditt konstnärskap. Läget på Södra Ligården 14 är lika fantastiskt som möjligheterna själva. Nära till skolor, shopping och grönområden ger platsen en praktisk och lockande livsstil. Ge detta hus liv genom att göra det till ditt eget mästerverk. Kontakta oss idag och låt oss guida dig genom detta spännande projekt!

  • Uteplats
Lysekilsgatan 2, Lundby, Göteborgs kommun

Lysekilsgatan 2

Villa
Lundby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
7 500 000 kr
200 + 62 m²
7 rum
866 m² tomt

Välkommen till detta enastående tillfälle att äga ett stort hus som kombinerar elegans, funktionalitet och fantastiska möjligheter. Denna fastighet är inte bara ett hus utan en unik investering i livskvalitet och framtid. Med tre lägenheter med eget trapphus och en generös källare är detta det perfekta hemmet för den kräsne köparen som söker en unik boendemöjlighet. Generationsboende, uthyrningsmöjlighet eller bara ett stort boende, här finns alla möjligheter! Men det är inte bara det inre som gör detta hus till ett drömhem. Den lättskötta tomten är som en privat oas där du kan koppla av och njuta av fridfulla stunder. Fruktträdens doftande blommor och mogna frukter är en bonus som naturen själv erbjuder. Att vara granne med den vackra Flunsåsparken är som att ha en förlängning av din egen trädgård. Här kan du promenera, jogga eller bara sitta ner och njuta av naturens skönhet. Och om du trodde att detta var allt – tänk om! Den generösa källaren är som en outnyttjad skattkammare av möjligheter. Oavsett om du drömmer om ett eget gym, biograf, hobbyrum eller extra förvaring, finns här utrymme att förverkliga dina visioner. Missa inte detta unika tillfälle att äga en pärla av en fastighet, granne med Flunsåsparken och full av potential. Kontakta oss nu för att boka din privata visning och upptäck detta drömhem med egna ögon!

  • Uteplats

Visar alla 5