Mäklare Ola Olsson Possfelt

Ola Olsson Possfelt

Om mig

-Fastighetsmäklare med 8 års erfarenhet -Specialiserad på villa/radhus/tomtmark på Hisingen -Anställd på Fastighetsbyrån, Sveriges största mäklarfirma

Mäklarens försäljning på Hemnet
Byalagsgatan 6B, Kyrkbyn, Göteborgs kommun
  • Ons 14 jun kl 17:00

Byalagsgatan 6B

Lägenhet
Kyrkbyn, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

3 750 000 kr

89 m²

3 rum

5 902 kr/mån
42 135 kr/m²

Ca en gång var fjärde år ges möjligheten att förvärva en av de väl tilltagna treorna i Brf Lundby Kyrkby. Äntligen finns det tillfälle att köpa en av de mycket attraktiva treorna på Byalagsgatan 6B med en stor och härlig uteplats i soligt söderläge. Belägen i ett lugnt men ändå centralt område, inbäddat i grönska ligger dessa två-våningshus som skapar en härlig Bullerbykänsla. Som kronan på verket så ingår det en garageplats i månadsavgiften till föreningen. Bo med närhet till Eriksbergs kajpromenad, fina kommunikationer, skolor och annan närservice. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Övre Hallegatan 54, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Ons 14 jun kl 18:00
Övre Hallegatan 54, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Hallegatan 54, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Hallegatan 54

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

3 395 000 kr

68 m²

3 rum

4 986 kr/mån
49 926 kr/m²

Byggår 2015-2016, stor terass i söderläge, generös takhöjd! Här ges en fin chans att förvärva något så ovanligt som en lägenhet byggd 2016 på Övre Hallegatan 54. Lägenheten erbjuder generös takhöjd via sin pulpet-utformning, en stor träklädd terass med skiljevägg för minimal insyn, bra planering med såväl sociala ytor som mysigt sovrum och arbetsrum/barnrum. Bo på centrala Hisingen med omedelbar närhet till Ramberget och Keilers park, utmärkta spårvagnsförbindelser till centrum samt mycket fint serviceutbud. Dessa lägenheter säljs mycket sällan så missa inte chansen att förvärva denna pärlan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Önskevädersgatan 37, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Önskevädersgatan 37

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

1 695 000 kr

69,4 m²

3.5 rum

4 182 kr/mån
24 424 kr/m²

--OMGJORD 3A TILL POTENIELL 4A-- Välkommen till Önskevädersgatan 37 och denna kvadratsmarta 3a som gjorts om till en möjlig 4a. Bostaden erbjuder ett stort och fräscht kök med generös matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, tre bra sovrum samt ett vardagsrum med utrymme för matplats. Dessutom ingår det en stor inglasad balkong med rogivande utsikt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3