Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ola Olsson Possfelt

Ola Olsson Possfelt

Om mig

-Fastighetsmäklare med 8 års erfarenhet -Specialiserad på villa/radhus/tomtmark på Hisingen -Anställd på Fastighetsbyrån, Sveriges största mäklarfirma

Mäklarens försäljning på Hemnet
Visthusgatan 8, Bräcke, Göteborgs kommun
  • Kommande

Visthusgatan 8

Villa
Bräcke, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 995 000 kr
52 + 46 m²
4 rum
475,4 m² tomt

Här kommer en första titt på detta kvadratsmarta hem i populära Bräcke. Huset har skötts till perfektion genom åren och har kontinuerligt moderniserats. Bostadens placering på tomten är perfekt i utkanten, vilket ger en stor lättskött gräsmatta. Förutom ett välplanerat hus så finns en modern gäststuga samt plats för flertalet bilar. Bo i familjevänliga Bräcke med närhet till skolor, butiker, naturområden samt promenadavstånd till populära Eriksberg. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Hedatorpsgatan 11, Åketorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Kommande
Hedatorpsgatan 11, Åketorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Hedatorpsgatan 11, Åketorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Hedatorpsgatan 11

Villa
Åketorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
Pris saknas
175 + 38 m²
9 rum
1 186 m² tomt

I populära Åketorp, beläget på en högt belägen tomt med vidsträckt utsikt över det omgivande landskapet, finner du detta magnifika hus som erbjuder det bästa läget i området. Denna drömvilla kombinerar elegans, komfort och funktionalitet i en oslagbar kombination, perfekt för den moderna familjen. Huset stoltserar med ett imponerande dubbelgarage, vilket erbjuder gott om plats för både familjens fordon och extra förvaringsutrymme. Garageuppfarten är rymlig och välkomnande, vilket gör det lätt att ta emot gäster och besökare. I hjärtat av hemmet hittar du ett exklusivt Ballingslöv kök, känt för sin högkvalitativa design och förstklassiga materialval. Köket är utrustat med de moderna vitvarorna och smarta lösningar som gör matlagningen till ett rent nöje. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt i huset, perfekt för såväl vardag som fest. De stora sociala ytorna i huset erbjuder generösa utrymmen för samvaro och umgänge. Det rymliga vardagsrummet har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en panoramavy över den vidsträckta utsikten. Huset har flera bra sovrum, alla noggrant designade för att maximera komfort och avskildhet. Utöver de inre bekvämligheterna erbjuder huset även en vacker trädgård och flera uteplatser där du kan njuta av den fantastiska utsikten och de fridfulla omgivningarna. Oavsett om du kopplar av på altanen, ordnar en grillkväll med vänner eller bara njuter av en solig eftermiddag, så blir varje ögonblick speciellt i detta underbara hem. Detta hus i Åketorp är verkligen ett hem utöver det vanliga, där varje detalj har tänkts ut för att erbjuda en levnadsmiljö av högsta kvalitet. Här bor du med stil, komfort och enastående utsikt över den vackra omgivningen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Molnvädersgatan 32, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Kommande

Molnvädersgatan 32

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
72,7 m²
4 rum
vån 4/8
4 615 kr/mån
27 442 kr/m²

Här ges en första titt på denna välplanerade 4a i populära HSB brf Stjärnbilden. Ni kommer inom en inte alltför lång framtid att ges möjlighet att köpa denna bostad som innefattar tre bra sovrum, helkaklat badrum, fräscht kök, samt ett mysigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Bo i ett populärt område med närhet till förskola, skola, matbutiker samt under 20 minuter med spårvagn in till centrala Göteborg. Välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3