Mäklare Ola Olsson Possfelt

Ola Olsson Possfelt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Byvädersgatan 4, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Idag kl 13:00

Byvädersgatan 4

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

2 195 000 kr

81 m²

4 rum

4 784 kr/mån

27 099 kr/m²

Här presenteras något så ovanligt som en gavelfyra med uteplats och i modernt utförande. På Byvädersgatan bor ni i moderna BoKlok-hus byggda 2013 med fin isolering och uppvärmda via bergvärme. Bostaden som har radhuskänsla erbjuder er tre bra sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett fräscht badrum med b.la. tvättmaskin och torktumlare, en stor uteplats med tillhörande gräsplätt. Här bor ni i ett barnvänligt område med omedelbar närhet till skolor, naturområden samt fina kommunikationer in till centrala Göteborg och Volvo i Torslanda.

  • Plus
  • Uteplats
Olshammarsgatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Olshammarsgatan 2

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

1 550 000 kr

64,5 m²

2 rum

4 669 kr/mån

24 031 kr/m²

Missa inte denna hörn 2:a i toppskick i populära Riksbyggen Brf Blå Staden! En välplanerad och stor 2:a på hela 65 kvm. Lägenheten erbjuder bl.a. renoverat kök, fräscht badrum, stor och solig balkong samt rymligt vardagsrum. Här bor man i en expansiv stadsdel nära Selma Lagerlöfstorg. Mycket goda kommunikationer till city. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Molnvädersgatan 26, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Molnvädersgatan 26

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

895 000 kr

55,8 m²

2 rum

3 713 kr/mån

16 039 kr/m²

Här ges en strålande chans att ta ert första kliv in på bostadsmarknaden! 2an på Molnvädersgatan 26 är fint planerad med ett stort vardagsrum, kök med rejäla arbetsytor, helkaklat badrum, sovrum med utrymme för dubbelsäng samt en möblerbar hall. Här bor ni i ett högt och fint läge med utsikt över hela Göteborg från köksfönstret, fina kommunikationer in till centrala Göteborg ( ca 17 min med spårvagn), cykelavstånd till Volvo i Torslanda samt många bra matbutiker i promenadavstånd. Ett tryggt och säkert köp i en stabil HSB-förening. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 3