Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ola Olsson Possfelt

Ola Olsson Possfelt

Om mig

-Fastighetsmäklare med 8 års erfarenhet -Specialiserad på villa/radhus/tomtmark på Hisingen -Anställd på Fastighetsbyrån, Sveriges största mäklarfirma

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lysekilsgatan 2, Lundby, Göteborgs kommun
  • Kommande

Lysekilsgatan 2

Villa
Lundby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
Pris saknas
200 + 62 m²
7 rum
866 m² tomt

Välkommen till detta enastående tillfälle att äga ett stort hus som kombinerar elegans, funktionalitet och fantastiska möjligheter. Denna fastighet är inte bara ett hus utan en unik investering i livskvalitet och framtid. Med tre lägenheter med eget trapphus och en generös källare är detta det perfekta hemmet för den kräsne köparen som söker en unik boendemöjlighet. Generationsboende, uthyrningsmöjlighet eller bara ett stort boende, här finns alla möjligheter! Men det är inte bara det inre som gör detta hus till ett drömhem. Den lättskötta tomten är som en privat oas där du kan koppla av och njuta av fridfulla stunder. Fruktträdens doftande blommor och mogna frukter är en bonus som naturen själv erbjuder. Att vara granne med den vackra Flunsåsparken är som att ha en förlängning av din egen trädgård. Här kan du promenera, jogga eller bara sitta ner och njuta av naturens skönhet. Och om du trodde att detta var allt – tänk om! Den generösa källaren är som en outnyttjad skattkammare av möjligheter. Oavsett om du drömmer om ett eget gym, biograf, hobbyrum eller extra förvaring, finns här utrymme att förverkliga dina visioner. Missa inte detta unika tillfälle att äga en pärla av en fastighet, granne med Flunsåsparken och full av potential. Kontakta oss nu för att boka din privata visning och upptäck detta drömhem med egna ögon!

  • Uteplats
Molnvädersgatan 32, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Kommande

Molnvädersgatan 32

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
72,7 m²
4 rum
vån 4/8
4 615 kr/mån
27 442 kr/m²

Här ges en första titt på denna välplanerade 4a i populära HSB brf Stjärnbilden. Ni kommer inom en inte alltför lång framtid att ges möjlighet att köpa denna bostad som innefattar tre bra sovrum, helkaklat badrum, fräscht kök, samt ett mysigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Bo i ett populärt område med närhet till förskola, skola, matbutiker samt under 20 minuter med spårvagn in till centrala Göteborg. Välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 2