Mäklare Andreas Paulsson

Andreas Paulsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsviksvägen 34, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun

Skogsviksvägen 34

Villa
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
5 495 000 kr
128 m²
4 rum
1 403 m² tomt

Välkommen till Skogsviksvägen 34! Här bor du i en välplanerad villa med stor tomt alldeles intill skogen, njut av lugnet men ändå på komfortabelt avstånd till mataffär, skolor och förskolor. Här har du ett familjevänligt boende med grönskande insynsskyddad naturtomt, tre sovrum, två helkaklade badrum samt ett rymligt kök och matsalsdel som bryts av på ett tilltalande sätt med en köksö. Huset pryds av en generöst tilltagen altan som byggdes 2020 som sträcker sig runt större delen av huset. Här kan du ta med dig boken och kaffet ut med bara fötter för att njuta av solen under hela dagen på olika sidor av huset. Från entrésidan får du en fin vy ut över ett trevligt villaområde med boende i olika åldrar. På altanen på baksidan som går i två etapper får du en fantastisk yta att spendera sena sommarkvällar på med härliga grillkvällar med vänner och familj eller storslagna barnkalas. Altanen omges av berg och vacker grönska. En cykeltur eller promenad bort når du salta bad med både långgrunda vikar för de minsta eller en mindre brygga med något djupare vatten, detta är verkligen något som sätter guldkant på vardagen. Varmt välkommen att boka visning!

Kyrkvägen 4B, Bohus - Björkö, Öckerö kommun

Kyrkvägen 4B

Lägenhet
Bohus - Björkö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
4 875 000 kr
90,8 m²
4 rum
vån 3/3
6 686 kr/mån
53 689 kr/m²

Nybyggd vindsvåning om 90kvm och 4 rok där planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har två balkonger, ett badrum samt en gästtoalett. Brf Villa Skarvik ligger centralt på ön och bara några hundra meter från hamnens liv och rörelse. Björkö är beläget i Göteborgs norra skärgård och erbjuder ett bekvämt och havsnära vardagsliv med tillgång till livsmedelsbutik, förskola & skola, restauranger och fritidsaktiviteter.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkvägen 4C, Bohus - Björkö, Öckerö kommun

Kyrkvägen 4C

Lägenhet
Bohus - Björkö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 995 000 kr
75,8 m²
4 rum
vån 2/3
5 694 kr/mån
52 704 kr/m²

Nu erbjuds den här fina fyran i helt nybyggt hus på Bohus-Björkö, lägenheterna är under uppförande och kommer stå inflyttningsklara i början av maj 2023. Björkö är beläget i Göteborgs norra skärgård och erbjuder ett bekvämt och havsnära vardagsliv med tillgång till livsmedelsbutik, förskola & skola, restauranger och fritidsaktiviteter. Brf Villa Skarvik är centralt placerad på ön och bara några hundra meter från hamnens liv och rörelse.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lia 6, Säve, Göteborgs kommun

Lia 6

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
5 375 000 kr
118,8 m²
5 rum
829 m² tomt

På ett högt läge, i idylliska Säve, kommer Villa Liljebacken upprättas. Villan är modern och välplanerad med öppna sociala ytor för familj och vänner att umgås på, stort master bedroom med walk in closet, bra förvaring och två sovrum för barnen. Villan får rofylld utsikt över hagar, ängar och vidare ner till Nordre Älv.

  • Nyproduktion

Visar alla 4