Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla Tumlehedsvägen 7, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
 • Sön 28 apr kl 16:30
Gamla Tumlehedsvägen 7, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun, bild 2
Gamla Tumlehedsvägen 7, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun, bild 3

Gamla Tumlehedsvägen 7

Lägenhet
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
2 695 000 kr
77,9 m²
3 rum
vån 3/3
5 305 kr/mån
34 596 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera en modern renoverad 3:a på populära BRF Prästgården med ett bra avskilt läge som vetter mot skogen. Lägenheten som har ett fint renoverat kök är genomgående tidlös med ljusa behagliga färgtoner som möter ett enhetligt parkettgolv som ligger i hela bostaden. Klädkammaren är omgjord till delvis kontor vilket skapar bra förutsättningar för er att arbeta hemma. Den härliga inglasade balkongen förlänger sommarmånaderna ytterligare! Fasaden har nyligen renoverats och bostaden har nya fönster samt ny ventilation. Här bor du bekvämt nära Torslanda torg med bekvämligheter såsom mataffär, butiker och gym. Närheten till naturområden, hav och skola samt till goda kommunikationer gör detta till ett mycket attraktivt boende. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Gösta Andrées gata 17, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Gösta Andrées gata 17, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 2
Gösta Andrées gata 17, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 3

Gösta Andrées gata 17

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 495 000 kr
83,8 m²
3 rum
vån 2/2
5 728 kr/mån
41 706 kr/m²

I växande och populära Amhult har du nu chansen till en fantastisk lägenhet om 3 rok på 83,8 kvm. Lägenheten är bra planerad med två sovrum i enskilda delar av bostaden, luftigt vardagsrum, ljust vitt kök samt rymligt badrum med golvvärme utrustat med både tvätt och torktumlare. Föreningen har god ekonomi och det finns möjlighet till att hyra gästlägenhet, lokal och tillgång till större tvättstuga. Parkering i garage och utomhus finns att hyra vid behov. Nya elstolpar för elbilar installerades Juli 2021. Här har du inglasad balkong i sydvästläge och bekvämligheten med nära till centrum där både mataffär, kommunikationer och restauranger finns. Välkomna att boka dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Sandenvägen 36, Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun

Sandenvägen 36

Villa
Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
7 475 000 kr
153,7 m²
6 rum
590 m² tomt

Nu kan vi erbjuda den här tomten som ligger endast några hundra meter från havet tillsammans med ett husförslag från Vårgårdahus. Promenadavstånd till både havet, småbåtshamnar och badplatser. Lantliga och natursköna omgivningar där du enkelt kopplar av, samtidigt som du bor på ett bekvämt avstånd in till Göteborg.

 • Nyproduktion
Soldatvägen 53, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 16:30
Soldatvägen 53, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 2
Soldatvägen 53, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun, bild 3

Soldatvägen 53

Lägenhet
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
2 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
6 659 kr/mån
36 419 kr/m²

Högt och fritt belägen med natursköna omgivningar ligger denna smakfulla lägenhet om 3 rok. Bra planerad bostad med rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och ett hemtrevligt kök. Från vardagsrummet når du balkongen där du kan njuta av solen från lunchtid till kväll och som tillsammans med entréverandan med skön morgonsol inbjuder till avkopplande stunder. Här bor ni med stora gräsmattor och lekplats i närområdet vilket är lugnt och tryggt för barnen och det är promenadavstånd till Lillebyskolan F-6. Närheten till vackra strövområden och salta bad ger guldkant på tillvaron. Säljstart inom kort med möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkommen att lämna ditt intresse!

 • Premium
Torskogsvägen 8, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Torskogsvägen 8

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
2 595 000 kr
48 m²
2.5 rum
1 206 kr/mån

Välkommen till en idyll på Torskogsvägen 8 med en tomt om ca 1300kvm. Bostaden använts idag som sommarboende med enkel standard. Två sovrum, badrum och kök finns med generösa ytor. Det går givetvis om man vinterisolerar att bo permanent i huset då det är i bostadsrättsform. Det finns även en till stuga med badrum, pentry och ett allrum/sovrum samt förråd. Ett mysigt växthus finns även på tomten. Bra parkeringsmöjligheter och en trädgård som är väl omhändertagen. Huset är beläget i en lugn omgivning, samtidigt som det har närhet till nödvändiga bekvämligheter som skolor, affärer och kommunikationer. Detta är verkligen ett tillfälle att förvärva ett hem som erbjuder mer än bara en plats att bo på – det erbjuder en livsstil. Välkommen att lämna en intresseanmälan!

 • Uteplats
Tranbärsvägen 36, Källö-knippla, Öckerö kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00
Tranbärsvägen 36, Källö-knippla, Öckerö kommun, bild 2
Tranbärsvägen 36, Källö-knippla, Öckerö kommun, bild 3

Tranbärsvägen 36

Lägenhet
Källö-knippla, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 495 000 kr
55 + 9 m²
2 rum
vån 1/1
4 339 kr/mån
63 545 kr/m²

På idylliska Tranbärsvägen 36 väg ligger denna smakfulla lägenhet vilket erbjuder ett bekymmersfritt och trivsamt boende. Bostaden är välplanerad och håller genomgående hög standard med naturliga material som granitbänkskiva i köket och otroligt vacker askparkett vilket är genomgående för hela lägenheten, vidare ut en altan omringad av karga klippor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och loftet med extra sängplats är perfekt för gäster eller barnen. Vid entrén en stor altan där du enkelt dukar upp middagen. De två uteplatserna gör att du kan njuta av solen hela dagen! Här är havet och naturen närmsta granne och precis utanför huset finns en perfekt slinga för morgonpromenaden. Knippla är en av norra skärgårdens mest besökta öar och det är populärt att lägga till med båten för några härliga dagar med fantastiska bad och god stämning i hamnen. Varmt välkommen att boka dig på visning, anmälan krävs. Färja till Källö-Knippla avgår från Burö 12:30 Åter från Källö-Knippla 13:45 eller 14:10 Se Västtrafik för fler avresetider.

 • Premium
Lilleby småängar 3, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Lilleby småängar 3

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
7 350 000 kr
150 + 23 m²
5 rum
550 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva modern sluttningsvilla i populärt och barnvänligt område. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ryggåstak ger ett fantastiskt sällskapsutrymme. Här finns en stor köksö och en braskamin som skapar både trivsel och värme. Tre stora sovrum varav två i sluttningsplanet. Ett stort allrum perfekt för barnen mellan de två sovrummen i sluttningsplanet. Bekvämt boende med vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. Två badrum, teknikrum samt rymlig tvättstuga. Utgång från köket till terrass i sydväst med gott om plats för loungemöbler och grill. Stenlagd parkering framför väl tilltaget fristående garage. Närhet till förskola och skola.

Lökekullsvägen 9, Källö-knippla, Öckerö kommun

Lökekullsvägen 9

Villa
Källö-knippla, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
6 850 000 kr
131 + 15 m²
6 rum
310 m² tomt

Tillfälle att förvärva fantastiskt skärgårdshus anno 1897 i den gamla delen av Källö Knippla. Idag planerad med två fullt utrustade lägenheter. Många tidstypiska detaljer såsom glasad veranda, trägolv, gjutjärnsspis, och spegeldörrar. Till fastigheten hör ett gästhus renoverat med samma känsla. Stor insynsskyddad altan på baksidan med charmig grillplats och gästhus. Källö-Knipplas avslappnande skärgårdsmiljö tillsammans med närheten till bad och båtliv borgar för ett boende utöver det vanliga. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla intresse för denna unika fastighet.

Brf Centrumplatsen Källö-Knippla, Källö-knippla, Öckerö kommun
 • 5 lediga bostäder

Brf Centrumplatsen Källö-Knippla

Lägenhet
Källö-knippla, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
fr. 1 875 000 kr
29,2-70,1 m²
1-2 rum
2 256 kr/mån

På den underbara skärgårdsön Källö-Knippla planeras nu uppbyggnaden av ny butik, restaurang och lägenheter på samma plats som gamla butiken låg. Butiken, restaurangen och öns posthantering ligger i bottenplan och på de två övre planen bildas en bostadsrättsförening bestående av 17 lägenheter i varierande storlek, alla med havsutsikt och minst en balkong men vissa lägenheter har hela tre balkonger. Huset placering, på den smala delen precis mellan Källön och Knippla, gör att vart man än vänder sig är det inte mer än 30 meter till havet.

 • Nybyggnadsprojekt
Flyghamnsvägen 27F, Torslanda, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 16:15
Flyghamnsvägen 27F, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 2
Flyghamnsvägen 27F, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 3

Flyghamnsvägen 27F

Lägenhet
Torslanda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 850 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
4 047 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 3 rok på 77kvm i BRF Lansen. Här bor du med närhet till hav, fina promenadstråk och Amhult centrum där det finns utbud på affärer och kommunikationer. Bostaden är väl planerad med stora ytor för att samla ihop familjen till middagar. Kök från Marbodal med gråa luckor samt bänkskiva i marmorerad laminat. Stort badrum med vattenburen golvvärme samt enskild del med tvätt och torktumlare. Två rymliga sovrum med gott om förvaring samt en walk in closet. Lägenheten är belägen på bottenplan med uteplats på både fram och baksida, det passar perfekt för dig som vill ha inne-ute känsla. Välkomna att lämna in en intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Trängebergsvägen 2B, Öckerö, Öckerö kommun
 • Idag kl 15:30
Trängebergsvägen 2B, Öckerö, Öckerö kommun, bild 2
Trängebergsvägen 2B, Öckerö, Öckerö kommun, bild 3

Trängebergsvägen 2B

Lägenhet
Öckerö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 750 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
2 050 kr/mån
47 468 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en fin 3:a på Trängebergsvägen 2B. Bostaden ligger en trappa upp och är modernt inredd med enstavig ekparkett som möter vita väggar. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och vidare ut en inglasad balkong. Två sovrum i generös storlek samt bra med förvaring och det helkaklade badrummet är bekvämt försedd med tvättmaskin och torktumlare. Här är det bara att flytta in! Promenad/cykelavstånd till salta bad, skola och matbutik vilket underlättar vardagspusslet. Låg avgift där snabbt tillträde är möjligt! Varmt välkommen att boka dig på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Äganderätt
Gamla Flygplatsvägen 32D, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Gamla Flygplatsvägen 32D

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 175 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 695 kr/mån
42 617 kr/m²

Välkommen till Gamla Flygplatsvägen 32D, en välplanerad lägenhet om 74,5 kvadratmeter fördelat på 3 rok. Ett ljust och mycket trivsamt boende med ett tilltalande modernt kök samt en stor balkong som vetter mot innergården där du kan njuta av sol från lunch till sen kväll. Att det dessutom är tillåtet att grilla på balkongen gör att du gärna spenderar ljumna sommarkvällar här tillsammans med familj och vänner. Två sovrum i bra storlek samt ett badrum med tvätt avdelning och behaglig golvvärme. Här bor du bekvämt med hiss som går hela vägen ner till parkeringsgaraget och med kort promenadavstånd till Amhults utbud av affärer, restauranger och goda bussförbindelser. Dessutom når du vackra promenadstråk och salta bad på cykel. Snabbt tillträde möjligt! Välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Blixtfyrsvägen 14, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Blixtfyrsvägen 14

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
8 850 000 kr
187 m²
6 rum
1 121 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Intagsvägen 11, Öckerö, Öckerö kommun

Intagsvägen 11

Villa
Öckerö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
6 650 000 kr
140 + 34 m²
8 rum
825 m² tomt

En skärgårdspärla med charm och karaktär, fint belägen på lummig trädgård omhuldad av vacker stenmur och oxelhäck. Fina detaljer så som fiskbensmönstrad ekparkett, gjutjärnskamin och punchveranda. Huset ytskikt renoverades 2022, även vinden har genomgått en ombyggnation till ett tonårsboende. Till salu inom kort!

 • Balkong
 • Uteplats
Vedskärsvägen 19B, Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun
Vedskärsvägen 19B, Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun, bild 2
Vedskärsvägen 19B, Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun, bild 3

Vedskärsvägen 19B

Villa
Torslanda - Hästevik, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
12 900 000 kr
222 + 27 m²
5 rum
647 m² tomt

Här presenteras en fantastisk tomt med planerad arkitektritad tvåplansvilla om ca. 222 kvm + inbyggt garage 27 kvm som skall byggas på fin tomt med havsutsikt i samarbete med Borohus. Bygglovet har vunnit lagakraft och byggstart kan ske relativt snabbt för en köpare. Perfekt läge med närhet till kommunikationer, hav, båtliv, natur och bra barnomsorg! Pris från: 12.900.000:- inkl. tomt, nyckelfärdigt hus, schaktad tomt, VA och el-servis. Tillval på huset går att göra!

 • Premium
Vedskärsvägen 19A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Vedskärsvägen 19A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Vedskärsvägen 19A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Vedskärsvägen 19A

Villa
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
14 900 000 kr
241 + 28 m²
7 rum
696 m² tomt

Här presenteras en fantastisk tomt med planerad arkitektritad tvåplansvilla om ca. 241 kvm + inbyggt garage 28,7 kvm som skall byggas på högt läge med fin havsutsikt i samarbete med Borohus. Bygglovet har vunnit lagakraft och byggstart kan ske relativt snabbt för en köpare. Perfekt läge med närhet till kommunikationer, hav, båtliv, natur och bra barnomsorg! Pris från: 14.900.000:- inkl. tomt, nyckelfärdigt hus, schaktad tomt, VA och el-servis. Tillval på huset går att göra!

 • Premium
Nämndemansvägen 5, Hönö, Öckerö kommun

Nämndemansvägen 5

Villa
Hönö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
5 795 000 kr
160,1 m²
6 rum
450 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en trivsam familjevilla med centralt läge på underbara Hönö! Stora sociala ytor på övre plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet når ni en stor balkong i soligt sydvästläge där det finns gott om plats för både loungemöbel och grill. På entréplan finns tre rymliga sovrum och ett allrum - perfekt för barnen att hålla till på en egen våning medan föräldrasovrummet finns en trappa upp. Skulle behov finnas går det utan problem att göra ytterligare ett sovrum intill vardagsrummet på övre plan. Plan och fin trädgårdstomt. Varmt välkommen!

Brygghusvägen 4, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun

Brygghusvägen 4

Lägenhet
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
2 250 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/2
3 343 kr/mån
46 875 kr/m²

Lägenheterna i BRF Kvistljungeby stod klar för inflyttning mars 2022 så här andas allt verkligen fortfarande nytt. Genomgående ljus lägenheten med enhetligt parkettgolv och vita väggar vilket ger en bra bas att inreda mot. Bostaden är otroligt kvadratsmart och tar vara på alla utrymmen. Kök från Marbodal som är öppet mot vardagsrum och vidare ut en mysig balkong. Ljust sovrum med gott om plats för förvaring i garderobsvägg samt ytterligare ett rymligt förråd. Ett stort härligt badrum med tvätt avdelning. I Björlanda bor du med naturen och havet som granne och med en kort cykeltur bort når du både promenadstråk, badplats, skola samt en mindre mataffär. Om du vill ta dig till stan så tar du en kort promenad till bussen från Skra Bro. Skra Bro står inför en stor utveckling. Den befintliga bebyggelsen ska kompletteras med bland annat flerbostadshus, småhus, förskolor och ett nytt närcentrum! Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Sörslättsvägen 15, Säve, Göteborgs kommun

Sörslättsvägen 15

Tomt
Säve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
1 675 000 kr
1 322 m² tomt

Med naturen inpå knuten säljes en av två stora tomter med fina vyer över öppet landskap. Här finns möjlighet att skapa en egen oas i en lantlig miljö samtidigt som du bor på ett bekvämt avstånd in till både Göteborg och Kungälv. Förhandsbesked för byggnation av villa finns på tomten som i övrigt inte är knuten till någon specifik husleverantör. Inspiration från A-hus villa Anneberg finns som förslag på vår hemsida och övriga handlingar gällande tomten finns under dokument och länkar. Välkommen att kontakta mig direkt om du önskar träffa mig på denna härliga tomt!

Lurebackavägen 30, Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun

Lurebackavägen 30

Villa
Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
6 595 000 kr
129 m²
4 rum
703 m² tomt

Med naturen inpå knuten kommer Älvsbyhus att uppföra lättskött och prisvärd enplansvilla. Enplansvillan Göran har ett stort integrerat kök/vardagsrum, tre sovrum, två badrum, tvättstuga. Tomten ligger endast några minuters bilväg till Björlanda Skra Bro där det finns förskola, skola affär och Zenits fotbollsanläggning. Villa Göran inklusive tomten och kommunalt V:A säljs till ett pris utan budgivning enligt bilagd produktionskostnadskalkyl. Lantliga och natursköna omgivningar där du enkelt kopplar av, samtidigt som du bor på ett bekvämt avstånd in till Göteborg.

Lia 6, Säve, Göteborgs kommun

Lia 6

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
5 375 000 kr
118,8 m²
5 rum
829 m² tomt

På ett högt läge, i idylliska Säve, kommer Villa Liljebacken upprättas. Villan är modern och välplanerad med öppna sociala ytor för familj och vänner att umgås på, stort master bedroom med walk in closet, bra förvaring och två sovrum för barnen. Villan får rofylld utsikt över hagar, ängar och vidare ner till Nordre Älv.

 • Nyproduktion
Hästebrunnsvägen 18, Kalvsund, Öckerö kommun

Hästebrunnsvägen 18

Tomt
Kalvsund, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
1 295 000 kr
585 m² tomt

Nu ges en sällsynt möjlighet att bygga ditt drömhem på pittoreska Kalvsund, en bilfri ö i Göteborgs norra skärgård. På Hästebrunnsvägen 18, ett stenkast från havet, finns denna tomt om 585 kvm. Detaljplan + gällande VA-taxa finns uppladdat under Dokument. Självklart går det bra att åka ut och titta på egen hand. Meddela i så fall mäklaren om intresse finns.

Visar alla 22