Mäklare Maria Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Klarviksvägen 6, Bohus - Björkö, Öckerö kommun

Klarviksvägen 6

Villa
Bohus - Björkö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö

5 295 000 kr

147 m²

7 rum

830 m² tomt

Med trevligt läge på den vackra skärgårdsön Bohus-Björkö ligger denna rymliga tvåplansvilla med ett separat gårdshus som passar perfekt för dig som vill ha en extra hyresintäkt eller ett generationsboende. Stort kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning ger ett umgängesvänligt boende. Uteplats och balkong på den skyddade baksidan. Närhet till både Björkö hamn med sin service och Björkös vackra natur!

  • Uteplats
Kvarnhällen 17, Bohus - Björkö, Öckerö kommun

Kvarnhällen 17

Villa
Bohus - Björkö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö

11 295 000 kr

140 m²

5 rum

719 m² tomt

Äntligen en riktig skärgårdsdröm till salu i Björkö hamn, allt mycket smakfullt inrett! Vacker skärgårdsvilla med anor från 1930-talet där minsta detalj är genomtänkt renoverad och byggd i modern design, lägg märke till fiskbensmönstrade trägolvet och de exteriöra snickeridetaljerna på bl.a. burspråket. Högt läge mitt i Björkö hamn med slående havsutsikt mot horisonten och fjorden. Underbara uteytor med mysig och lättskött trädgård gränsande mot klippor och berg och soldränkta altaner både på entréplan och från allrummet på det övre planet. Här finns även laddbox för elbil. Björkö med sin otroligt vackra naturprakt har också ett härligt liv med den närliggande hamnen, här finns bl.a. den mysiga restaurangen Seaside med roliga trubadurkvällar och Feskeboa för god lunch och avhämtning.

Backevägen 19, Öckerö, Öckerö kommun
  • Fre 10 feb

Backevägen 19

Villa
Öckerö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö

5 850 000 kr

185 m²

6 rum

778 m² tomt

Med ett fint och lugnt läge på Backevägen ligger detta rymliga Eksjöhus i etager. Fin trädgårdstomt som gränsar mot berget på baksidan, något som ger ett lugnt och rofyllt läge utan direkt insyn på baksidan och i den charmiga "bodegan". Stora sällskapsytor, natursköna vyer och stort garage. Fyra rejäla sovrum, fint kök där köksö med bardisk delar av rummet praktiskt, vardagsrum i vinkel och ett källarplan med gillestuga, inbyggt garage m.m. I direkt närhet till huset finns en stig ner till närliggande naturområde och bad som nås på bara några minuter!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hemvärnsvägen 48, Hönö, Öckerö kommun

Hemvärnsvägen 48

Villa
Hönö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö

6 500 000 kr

150 m²

6 rum

458 m² tomt

På eftertraktade Hönö ligger denna ljuvliga och nybyggda skärgårdsvilla, som är tilltalande inrett i sammanhängande färgskalor och med enhetliga material. Generöst tilltaget vardagsrum med matsalsdel som vidare är öppet till köket där flertalet fönster ger fantastiskt ljusinsläpp till hela utrymmet. Härlig altan där du kan följa solen under hela dagen. Här bor du med bekvämt läge på ön, nära mysiga Hönö Klåva med dess utbud i form av affärer och restauranger, salta bad, likväl som till både buss, förskola och skola. En friggebod ger utmärkta extraytor.

  • Uteplats

Visar alla 4