Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Julia Eriksson

Julia Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Lunnegårdsvägen 17, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun

Södra Lunnegårdsvägen 17

Villa
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
4 995 000 kr
106 m²
5 rum
644 m² tomt

Välkommen till en riktig idyll! Direkt du kör in på Södra Lunnegårdsvägen känner du lugnet omfamna dig. Grusvägen slingrar sig fram och hästhagarna ligger blandat med bebyggelsen. Här bor du med lantligt läge nära havet, men fortfarande med närhet till buss, skola/förskola och matbutik. Villa uppförd 2004 om ca 100 kvm med 2-3 sovrum, stora sällskapsytor och mysig trädgård med växthus.

Nämndemansvägen 5, Hönö, Öckerö kommun

Nämndemansvägen 5

Villa
Hönö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
5 795 000 kr
160,1 m²
6 rum
450 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en trivsam familjevilla med centralt läge på underbara Hönö! Stora sociala ytor på övre plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet når ni en stor balkong i soligt sydvästläge där det finns gott om plats för både loungemöbel och grill. På entréplan finns tre rymliga sovrum och ett allrum - perfekt för barnen att hålla till på en egen våning medan föräldrasovrummet finns en trappa upp. Skulle behov finnas går det utan problem att göra ytterligare ett sovrum intill vardagsrummet på övre plan. Plan och fin trädgårdstomt. Varmt välkommen!

Hästebrunnsvägen 18, Kalvsund, Öckerö kommun

Hästebrunnsvägen 18

Tomt
Kalvsund, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
1 295 000 kr
585 m² tomt

Nu ges en sällsynt möjlighet att bygga ditt drömhem på pittoreska Kalvsund, en bilfri ö i Göteborgs norra skärgård. På Hästebrunnsvägen 18, ett stenkast från havet, finns denna tomt om 585 kvm. Detaljplan + gällande VA-taxa finns uppladdat under Dokument. Självklart går det bra att åka ut och titta på egen hand. Meddela i så fall mäklaren om intresse finns.

Visar alla 3