Mäklare Jörgen Laurenius

Jörgen Laurenius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mosskullevägen 23, Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mosskullevägen 23, Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun, bild 2
Mosskullevägen 23, Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun, bild 3

Mosskullevägen 23

Villa
Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
4 975 000 kr
130 + 4 m²
5 rum
1 166 m² tomt

Perfekt familjevilla belägen på en stor härlig uppvuxen trädgårds tomt gränsande mot naturen. Välplanerad interiör med väl tilltagna utrymmen i hall, kök, vardagsrum, allrum, två badrum och tre sovrum. En del av ytskikten är från byggnadsåret vilket ger utrymme att bestämma själv hur man vill modernisera. Vidbyggt garage. Villan är högt belägen längs med en lugn återvändsgata med gång- och cykelavstånd till natur, bad och småbåtshamn.

  • Premium
Brunstorps gärde 4, Säve, Göteborgs kommun

Brunstorps gärde 4

Radhus
Säve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
3 475 000 kr
84 + 6 m²
3 rum
248,5 m² tomt

Med perfekt läge i ett lugnt, mycket barnvänligt område ligger detta fina och hemtrevliga parhus. Väldisponerade ytor och härlig uppvuxen trädgård med altan och trädgård på baksidan där ni kan njuta av solen stora delar av dagen. I Säve bor ni med lantliga och idylliska omgivningar på bekvämt avstånd till centrala Göteborg och till Kungälv.

Sörslättsvägen 15, Säve, Göteborgs kommun

Sörslättsvägen 15

Tomt
Säve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
1 675 000 kr
1 322 m² tomt

Med naturen inpå knuten säljes en stor tomt med fina vyer över öppet landskap. Här finns möjlighet att skapa en egen oas i en lantlig miljö samtidigt som du bor på ett bekvämt avstånd in till både Göteborg och Kungälv. Förhandsbesked för byggnation av villa finns på tomten som i övrigt inte är knuten till någon specifik husleverantör. Inspiration från A-hus villa Anneberg finns som förslag på vår hemsida och övriga handlingar gällande tomten finns under dokument och länkar. Välkommen att kontakta mig direkt om du önskar träffa mig på denna härliga tomt!

Ängsvägen 2, Hönö, Öckerö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ängsvägen 2

Villa
Hönö, Öckerö kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
4 675 000 kr
141 + 59 m²
6 rum
492 m² tomt

Gedigen och välhållen villa i två plan med en välplanerad total yta om 200 kvm. Fördelad på vardagsrum & matsal i vinkel med vacker murad öppen spis, kök, fyra rymliga sovrum , två badrum, tvättstuga och garage. Plan lättskött trädgårds tomt. Gångavstånd till hamnen i Hönö Heden. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

Lurebackavägen 30, Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun

Lurebackavägen 30

Villa
Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda/ Öckerö
6 595 000 kr
129 m²
4 rum
703 m² tomt

Med naturen inpå knuten kommer Älvsbyhus att uppföra lättskött och prisvärd enplansvilla. Enplansvillan Göran har ett stort integrerat kök/vardagsrum, tre sovrum, två badrum, tvättstuga. Tomten ligger endast några minuters bilväg till Björlanda Skra Bro där det finns förskola, skola affär och Zenits fotbollsanläggning. Villa Göran inklusive tomten och kommunalt V:A säljs till ett pris utan budgivning enligt bilagd produktionskostnadskalkyl. Lantliga och natursköna omgivningar där du enkelt kopplar av, samtidigt som du bor på ett bekvämt avstånd in till Göteborg.

Visar alla 5