Mäklare Christer Svardegard

Christer Svardegard

Om mig

För mig är det spännande för mig att ta ett helhetsansvar och att lotsa kunden genom hela sälj- och köpprocessen. Att sälja sin bostad är en stor och ofta mycket känslig process, därför är det viktigt att säljaren känner sig trygg i relationen till mäklaren.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kullaviks Korshamnsväg 2A, Kullavik, Kungsbacka kommun

Kullaviks Korshamnsväg 2A

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
9 750 000 kr
199 m²
6 rum
1 096 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade enplansvilla i populära Korshamn. Här erbjuds väl tilltagna gemensamma utrymmen i öppen planlösning, nyrenoverat kök och nyrenoverad tvättstuga, flera sovrum, stor terrass i underbart söderläge samt arkitektritad, uppvuxen trädgård med många trädgårdsrum, växthus, fruktträd och perenner. Utöver detta ingår även båt-/bryggplats i attraktiva Korshamnsviken med tillhörande sjöbod. På den generösa uppfarten med installerad laddstation får ni plats med dubbla bilar samt ett båtsläp.

Sandlyckevägen 31, Näset, Göteborgs kommun

Sandlyckevägen 31

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
6 900 000 kr
96 + 58 m²
4 rum
1 098 m² tomt

Nu har vi möjlighet att presentera denna villa på Sandlyckevägen 31 i attraktiva Näset! Belägen i ett idylliskt och barnvänligt område är detta en sällsynt möjlighet att äga en fastighet som kan bli er egen oas av lugn livsglädje. Här erbjuds ni rymliga umgängesytor, två sovrum, gott om förvaring samt inglasad balkong i underbart sydvästläge. Njut av närheten till havet med flera badplatser och på bekvämt avstånd från centrala Göteborg med alla dess bekvämligheter och nöjen. Välkomna!

Doteviksvägen 10A, Hovås-brottkärr, Göteborgs kommun

Doteviksvägen 10A

Villa
Hovås-brottkärr, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
16 900 000 kr
229 + 115 m²
7 rum
1 468 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna gedigna villa med underbar havsutsikt! Njut av lugnet och den härliga havsluften med båtliv och vackra solnedgångar. Ta vara på detta sällsynta tillfälle att kombinera det harmoniska livet längs kusten med närheten till storstadspulsen. Säröbanans gång- och cykelväg för er till närbelägna Amundöns Marina, fritidsområde med badmöjlighet och anrika Göteborgs Golfklubb. Vidare in mot Göteborg finner ni Nya Hovås centrum med butiker och serveringar. Huset är renoverat 2017/18.

Norra Grinnekärrsvägen 32A , Hovås, Göteborgs kommun

Norra Grinnekärrsvägen 32A

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
13 950 000 kr
193 m²
6 rum
2 197 m² tomt

Välkommen till en bostad utöver det vanliga, formgiven för det goda livet. Invändigt domineras entréplanet av generösa sociala ytor och andra våningsplanet består av den privata sfären med allrum, tre sovrum, klädkammare samt det rymliga och modernt inredda badrummet. Naturskönt beläget med utsikt över Askimsviken och golfbanan får du här mesta möjliga tillgång till såväl hav som grönska och alla förutsättningar för en aktiv fritid.

  • Nyproduktion
Sjöbodar Ängholmen, Långedrag, Göteborgs kommun
  • 1 ledig bostad

Sjöbodar Ängholmen

Fritidshus
Långedrag, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
fr. 1 950 000 kr
11 m²
1 rum

Nu erbjuds den unika möjligheten att förvärva ett sjöbodsarrende på idylliska och exklusiva Ängholmen utanför Långedrag! I arrendet ingår även fri parkering samt möjlighet till båtplats. På området finner ni två nya servicehus med flera toaletter, duschar, personalutrymme samt förråd. Även bastu finns att tillgå. Sjöboden är inte avsedd för boende. Även juridisk person godkänns som köpare. Sjöbodarna om rymliga ~10 kvm är byggda i två olika utföranden som andas kvalitativa materialval och omsorg om detaljerna. Hustyp 1 karakteriseras av traditionella sjöbodsutseenden med fasad av stående lockpanel målad i Falu rödfärg och med spröjsade kulturfönster. Sjöbodarna smälter sömlöst in i skärgårdsidyllens magnifika omgivning och invändigt möts ni av proper marin interiör i kvalitativa material. Här befinner ni er på första parkett med utsikt över guppande båtar och karga klippor. Vid extra vackra dagar öppnar ni upp den stora glasdörren och låter gränserna mellan inne och ute suddas ut. Hustyp 2 är byggda i modern arkitektur med fasadbeklädnad av stående lockpanel laserad i järnvitriol och kännetecknas av proper marin interiör i kvalitativa material. Kontrasten mellan arkitekturens rena linjer och dess karga omgivning förstärker skönheten hos dem båda. Med välplanerade siktlinjer möts ni av fri sikt över Göteborgs södra skärgård där panoramafönstret låter er betrakta skådespelet som utspelar sig över skymmande himmel och hav. Vid extra vackra dagar öppnar ni upp den stora glasdörren och låter gränserna mellan inne och ute suddas ut. Utanför sjöboden finns plats för bekväma utemöbler där ni njuter av varma solstrålar. På lediga dagar tar ni båten på en tur och lägger till vid en enskild ö och njuter av en sommarutflykt i solen. I närhet av Ängholmen finner ni GKSS Långedrag samt två mycket populära och omtyckta restauranger, Seglarkrogen och Långedrags värdshus för de som vill avsluta dagen med en havsnära bankett i toppklass. Välkomna! För att nå Ängholmen finns goda kommunikationer från stan med bil, cykel eller spårvagn. Vagnen från centrala Göteborg till spårvagnshållplatsen Göteborg Roddförening går på ca 30 min och därefter endast en kort promenad till Ängholmen. Området erbjuder praktfulla promenadstråk längs havet. På promenadavstånd har ni också tillgång till skärgårdsbåtarna för smidig resa ut i skärgården.

  • Nybyggnadsprojekt
Ugglegården 69, Hovås-brottkärr, Göteborgs kommun

Ugglegården 69

Tomt
Hovås-brottkärr, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
12 500 000 kr
796 m² tomt

Eftertraktad tomt med fantastisk havsutsikt! Har ni en dröm om att få bygga ert drömhus i storslagen skärgårdsmiljö? Nu finns chansen att uppnå er bostadsdröm i ett av Göteborgs bästa område. Denna unika möjlighet ger er chansen att förvärva en tomt i exklusiva Brottkärr. Ni kommer kunna njuta av makalös omgivning med utsikt över lummig natur och böljande hav. Ta vara på detta sällsynta tillfälle att utforma ert eget boende och kombinera det harmoniska livet längs kusten med närheten till storstadens puls. Generös detaljplan tillåter ca 350 kvm.

Igelkottstigen 13C, Hovås, Göteborgs kommun

Igelkottstigen 13C

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
30 000 000 kr
286 + 47 m²
8 rum
1 017 m² tomt

Med ett högt och fritt läge i Hovås erbjuds nu en tomt utöver det vanliga. Här planeras en högklassig fastighet ritad av Kastriot Sadiku, Arkitekt design för Willa Nordic, omsorgsfullt planerad och med perfekt placering för många soltimmar och fantastiska vyer. En unik chans att förvärva ett extraordinärt boende på hela 335 kvm med penthouse och takterrass samt utomhuspool. Området är barnvänligt och här bor ni med närhet till golfklubb, småbåtshamnar och badplatser. Med expressbussen tar ni er smidigt till centrala Göteborg.

  • Nyproduktion
Ängholmen 5A, Långedrag, Göteborgs kommun

Ängholmen 5A

Fritidshus
Långedrag, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 950 000 kr
11 m²
1 rum
  • Nyproduktion
Askims Kyrkåsväg 13B , Askim, Göteborgs kommun

Askims Kyrkåsväg 13B

Villa
Askim, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
8 350 000 kr
126 m²
5 rum
708 m² tomt

I fantastiskt läge med promenadavstånd till både salta havsbad och komplett shopping och service i Sisjöns industriområde innebär detta endast två år gamla hus en fantastisk möjlighet för dig som vill leva ett enkelt, bekvämt och praktiskt liv och samtidigt ha oslagbar närhet till natur och hav. Belägen på en gemytlig och lugn gata med varierad bebyggelse återfinns denna stilrena enplansvilla från Myresjöhus utrustad med frånluftvärmepump och golvvärme om sammanlagt 126 kvadratmeter. Uppförd så sent som år 2020 är den med sina fem rum och kök en underbar bostad att bo och trivas i för en lång tid framåt.

Visar alla 9