Mäklare Gustaf Sundkvist

Gustaf Sundkvist

Om mig

Jag har arbetat i fastighetsmäklarbranschen sedan 2016 och mitt mål är ständigt att uppfylla och överträffa mina kunders förväntningar! Med min mångåriga erfarenhet att förmedla bostäder och mitt breda nätverk av kunder i västra Göteborg har vi goda förutsättningar redan från start. Fördelen för dig som kund är att jag kan använda Fastighetsbyråns marknadsledande verktygslåda och hjälpa dig till en smidig affär. Detta innebär också att du kan få bättre betalt för din bostad. Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torredsvägen 82, Kullavik, Kungsbacka kommun

Torredsvägen 82

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
5 500 000 kr
75 + 69 m²
4 rum
1 510 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hem i natursköna Kullavik. Denna villa kombinerar på ett föredömligt sätt tidstypisk charm med modern komfort. Det finns mycket som är värt att uppmärksamma på huset men till höjdpunkterna hör de återkommande trägolven, den goda standarden och altanen med jacuzzi. Huset passar perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende! Varmt välkommen önskar Gustaf Sundkvist på Fastighetsbyrån!

  • Uteplats
Dalslyckevägen 8, Särö, Kungsbacka kommun

Dalslyckevägen 8

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
3 800 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
1 106 m² tomt

Nu har vi äntligen nöjet att presentera detta trivsamma hus på populära Dalslyckevägen. Exteriört väntar en grönskande trädgård med gott om utrymme för trädgårdsarbete, avkoppling och utomhusaktiviteter. Det ger en perfekt möjlighet att skapa din egna gröna oas. Här erbjuds en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende i omåttligt populära Särö. Varmt välkommen önskar Gustaf Sundkvist på Fastighetsbyrån!

Östfjällsvägen 2, Näset, Göteborgs kommun
Östfjällsvägen 2, Näset, Göteborgs kommun, bild 2
Östfjällsvägen 2, Näset, Göteborgs kommun, bild 3

Östfjällsvägen 2

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
12 900 000 kr
166 + 14 m²
5 rum
1 126,1 m² tomt

Välkommen till Östfjällsvägen 2 – en oslagbar juvel i exklusivitet och elegans. Detta magnifika hus utstrålar en sällsynt kombination av modern lyx och naturskön avskildhet, vilket gör det till ett av de mest eftertraktade residensen i området. Med sitt privata och högt belägna läge erbjuder detta hus en oöverträffad atmosfär av avskildhet och prestige. Varmt välkommen att kontakta Gustaf Sundkvist på Fastighetsbyrån för mer information!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3