Mäklare Niklas Johansson

Niklas Johansson

Om mig

Jag har varit verksam på Fastighetsbyrån sedan 2004.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sösbacken 49, Skintebo, Göteborgs kommun

Sösbacken 49

Lägenhet
Skintebo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
3 976 kr/mån
41 667 kr/m²

En mycket smakfull 2-rummare som erbjuder en härligt stor balkong i soligt söderläge. Perfekt lägenhet för dig som bara vill kunna flytta in. Här finns ett fint badrum-13 i modernt utförande, stilrent kök-13 och dessutom genomgående fina ytskikt samt bra förvaringsmöjligheter. Garageplats under tak ingår i månadsavgiften. Bostaden är belägen i det charmiga området Skintebo, som utstrålar en pittoresk atmosfär. Området är bilfritt och erbjuder flera lekplatser, grönområden, planteringar och vacker träarkitektur, vilket ger det en unik karaktär. Här har du närhet till salta bad, fin natur, träningsanläggning och busshållplats.

  • Balkong
Sjupundsgatan 35, Högsbo, Göteborgs kommun

Sjupundsgatan 35

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 150 000 kr
35 m²
1 rum
vån 10/10
2 289 kr/mån
61 429 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna välplanerade och moderna 1:a på Högsbohöjd. Här bor du med fantastisk utsikt högst upp i huset på våning 10/10. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och det stilfulla köket från Ballingslöv. Dessutom har lägenheten sovalkov, rymligt smakfullt badrum och stor balkong. Området erbjuder enkel åtkomst till centrum på bara ett par minuter med kommunikationer men även matbutik, gym och restaurang runt hörnet. Slottsskogen och Änggårdsbergen finns på promenadavstånd, medans en cykeltur smidigt tar dig till klippor och bad.

  • Balkong
  • Hiss
Flöjtgatan 8, Ruddalen, Göteborgs kommun

Flöjtgatan 8

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 890 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 029 kr/mån
35 660 kr/m²

Välkommen på visning av en fin tvårummare som har ett mycket bra läge i föreningen. Här erbjuds en balkong i västerläge mot härlig grönska. Smakfullt badrum med helkaklade väggar, klinker med golvvärme och takspotlights. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkongen. Väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter, utgång till balkongen och fritt från insyn. Praktisk klädkammare finns. Här bor du nära spårvagnshållplats, cykelavstånd till hav och bad samt Ruddalens vackra grönområde runt hörnet. En bit bort ligger Frölunda Torg med sitt rika utbud av affärer, närservice, restauranger och caféer.

  • Balkong
Fiolgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun

Fiolgatan 6

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 850 000 kr
57,4 m²
3 rum
vån 0/12
4 126 kr/mån
32 230 kr/m²

Möjlighet att förvärva en kvadratsmart 3-rummare i omtyckta Ruddalen. Bostaden erbjuder ett stort ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vitt kök från 2022 med vackert ljust kakel, stenbänkskiva med underlimmad diskho, infälld dimbar belysning och integrerad diskmaskin. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv i ljusa toner. Lägenheten är betecknad som en 2:a i föreningens lägenhetsförteckning men är ombyggd till en 3-rummare. Här bor du nära spårvagnshållplats, cykelavstånd till hav och bad samt Ruddalens vackra grönområde runt hörnet. En bit bort ligger Frölunda Torg med sitt rika utbud av affärer, närservice, restauranger och caféer.

  • Hiss

Visar alla 4