Mäklare Tobias Andersson

Tobias Andersson

Om mig

Är fastighetsmäklare sedan 2012. Jag brinner för att skapa goda kundrelationer, rekommendationer och leverera resultat. Kontakta mig gärna om ni har några frågor kring ert boende, sälj eller köpprocessen. Min bakgrund med en kandidatexamen i Ekonomi vid Lunds Universitet, därefter fyra års erfarenhet av relationsförsäljning blev det studier till Fastighetsmäklare på Gävle Högskola. Jag hittade rätt direkt på Fastighetsbyrån, bor i väster och startar mitt tolfte år som mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Knapebacken 6, Askim, Göteborgs kommun

Knapebacken 6

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
3 238 kr/mån
47 981 kr/m²

Välplanerad - nybyggd av PEAB 2020. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrum och kök med stilrena val och förvaring finns en praktisk klädkammare. Fransk balkong i västerläge. Parkeringsplats finns tillgängligt både i garage som direkt med hiss eller ute. Runt husknuten ligger Sisjön och Oxsjön som erbjuder bad och trevliga promenadslingor. För shopping, restaurang och mataffär finns Sisjöns handelsområde endast ett stenkast bort. I närheten finns både förskolor och grundskolor. Bra kommunikationer in till centrum. Välkommen att kontakta mig för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Skalldalsbacken 8, Hovås, Göteborgs kommun

Skalldalsbacken 8

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
4 950 000 kr
90 m²
4 rum
vån 5/7
5 037 kr/mån
55 000 kr/m²

Unik hörnfyra om 90 kvadratmeter med hörnläge och fri från insyn. Utsikt över berg och grönska i öster och med balkong i söder med fin vy. Disponeringen i lägenheten med köket och vardagsrummet i öppen planlösning ger stora sociala ytor. Två rymliga badrum med dusch och en klädkammare. Balkongen nås från flera av rummen som sträcker sig runtom bostaden. I föreningen finns cykelrum, miljörum, barnvagnsförråd, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och kontor samt 2 el-bilar tillgängliga att hyra. I garaget, tillgängligt via trappuppgången finns möjlighet till garageplats eller plats ute. Gångavstånd till Nya Hovås, post, frisör, system, vårdcentral och mycket mer. Från området är det lätt att ta sig till havet eller Sisjön/Oxsjön som bjuder på fina miljöer och bra badmöjligheter på sommaren. Kort och gott, här bor du i ett underbart charmigt bostadsområde beläget i vackra omgivningar och med bara drygt en mil till Göteborgs centrum. Göteborgs innerstad nås enkelt med direktbuss X2 och X3. Välkommen att kontakta mig för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Hedtångsvägen 27, Hovås, Göteborgs kommun

Hedtångsvägen 27

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
4 195 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2
4 871 kr/mån
54 837 kr/m²

Nya Hovås ligger Brf Urbani byggt av Skanska 2021. Lägenheten har ett fritt läge mot föreningens fina innergård och två balkonger. Den ena balkongen har sydväst läge med eftermiddags/kvällssol mot innergården och den andra har morgon/förmiddagssol. Den öppna planlösning mellan köket och vardagsrummet gör lägenhetens vardagsrum rymligt och socialt. Ett stilrent kök i vitt och ett helkaklat badrum i tidlösa färger med tvättmaskin/torktumlare skapar en fin helhet. Två rofyllda sovrum i österläge med fritt från insyn. I hallen finns en garderob som tar hand om ytterkläderna och sovrummen har bra plats för förvaring. Föreningen består av 131 lägenheter och var klar för inflyttning 2021. Fastigheten är Svanenmärkt och har solceller och laddstolpar för elbil. Lägenheterna har snålspolande kranar och energisnåla fönster. Parkering i garage nås med hiss. Nya Hovås är en spännande ny stadsdel som tar form. Småskaliga butiker, mataffär, fisklucka, blomsterbutik, gym, restauranger, Systembolaget, bowling mm samsas i de trevliga kvarteren. Vid byggnationen har man byggt fastigheterna med mångfald för att skapa en trevlig atmosfär. Från Nya Hovås går täta bussförbindelser. Fina cykelstråk tar dig lätt på utflykter t ex till Amundön.

 • Balkong
 • Hiss
Verktumsgatan 10, Flatås, Göteborgs kommun
 • Imorgon

Verktumsgatan 10

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
3 967 kr/mån
32 829 kr/m²

Välplanerad trea med balkong i söderläge mot den gröna innergården. På innergården finns en trevlig uteplats med grillmöjligheter och lekplats. Läget i hjärtat av Flatås nära gränsen till Högsbo är mycket bra. Här har du bra kommunikationer, cykelavstånd till hav och bad samt närhet till Änggårdsbergen. En bit bort ligger Frölunda Torg med sitt stora utbud. Parkeringsplats finns för 300 kr i månaden. Välkommen att kontakta mig för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Torvmossevägen 13, Kullavik, Kungsbacka kommun

Torvmossevägen 13

Lägenhet
Kullavik, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
4 495 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/2
6 008 kr/mån
45 867 kr/m²

Rymlig gavellägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck i vackra Kullavik. Lägenheten är inramad av grönska och havet nås med cykel på cirka 5 min. Balkongen har fint läge i sydväst mot föreningens lummiga gård. Påkostade materialval i både i köket och badrummet och genomgående fina ytskikt. Köket rymmer en matplats för 6-8 personer och de tre sovrummen är stora till ytan. Bra plats för förvaring i både hallen och sovrummen. En parkeringsplats ingår i avgiften och ett isolerat förråd. Närhet till både buss X3 och X2 cirka 300 meter. Välkommen att kontakta mig för visning.

Björklundavägen 24, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Björklundavägen 24

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
3 895 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2
4 353 kr/mån
57 279 kr/m²

Väldisponerad trea med trivsam öppen planlösning med balkong i väst med sol från lunch till kväll. Lägenheten har stora fönsterpartier, lättmöblerade ytor och en genomgående fin känsla. Den byggdes av Skanska 2017 och föreningen har god ekonomi. I avgiften är fiber inkluderat. Föreningen har en gemensam grön innergård med ett trevligt orangeri. Garaget nås direkt med hiss. Ta del av den spännande stadsdelen som växer fram med ett rikt utbud av affärer, goda kommunikationer, havet, golfbana, restauranger och caféer. Välkommen att kontakta mig för mer information.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6