Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tomislav Magdic

Tomislav Magdic

Om mig

Jag brinner för mitt jobb, mina kunder och ger allt i din affär! Målet är att överträffa dina förväntningar och att du vill rekommendera mig vidare. Jag tror starkt på att skillnaden sitter i detaljerna. Därför gör jag alltid det lilla extra för att på så sätt inte lämna något åt slumpen. Genom att vara tillgänglig, lyhörd och ärlig ser jag till att alltid ha nöjda köpare och säljare. Kontakta mig ifall du går i säljtankar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rubingatan 15, Tynnered, Göteborgs kommun

Rubingatan 15

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 800 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/4
3 395 kr/mån
29 508 kr/m²

*Kontakta mäklaren för privat visning* En fräsch lägenhet på första våningen med generösa fönsterpartier vilket ger ovanligt mycket ljusinsläpp och skapar på så vis en känsla av att nästan vara ute fast man är inne. Lägenheten har en stor och inglasad balkong i ett trivsamt och insynsskyddat läge med grönska inpå knuten. En stor fördel är även föreningen vackra innergårdar med flera gemensamma uteplatser som ger möjlighet till långa grillkvällar eller bara mys i solen. Trivsamt område nära spårvagn, Frölunda Torg samt cykelavstånd till salta bad.

  • Hiss
Sjömilsgatan 25, Flatås, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Sjömilsgatan 25

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
3 500 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 419 kr/mån
35 897 kr/m²

Äntligen en etagefyra till försäljning i populära Flatås vid en lugn återvändsgränd. Genomgång med balkong och god förvaring. Ett boende som ger en radhuskänsla! På plan 1 finns en gästtoalett och på övre plan finner vi badrummet. Balkong med fint läge med mycket sol. Brf Flatås 1 är en mycket stabil och omtyckt förening i hjärtat av Flatås. Föreningen har ett nytt gym, övernattningslägenhet och fina gårdar med lekplatser och sittgrupper. Här bor du nära Flatåsskolan, Frölunda Torgs rika utbud och med cykelavstånd till Göteborgs innerstad och till havet. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Turkosgatan 3, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Turkosgatan 3, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 2
Turkosgatan 3, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 3

Turkosgatan 3

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 995 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 3/3
5 142 kr/mån
25 643 kr/m²

*Kontakta mäklaren för privat visning* Välkomna till Turkosgatan 3! Upplev en smidig layout med direktåtkomst till sovrum, kök och vardagsrum från hallen. Njut av ett rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och en rymlig inglasad balkong i sydöst. Ta del av ett stort badrum med badkar, handfat och överskåp. I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-TV, IP-telefoni och parkeringsplats i garage.

  • Premium
  • Balkong
Beryllgatan 66, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Beryllgatan 66

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 895 000 kr
48,7 m²
2 rum
vån 2/3
3 503 kr/mån
38 912 kr/m²

Tillfälle att förvärva en mycket smakfull och välplanerad 2-rummare belägen på omtyckta Beryllgatan. Här erbjuds en rymlig balkong där förmiddagssolen avnjuts. Bostaden har ett modernt nyligen renoverat kök och ett stilrent badrum med behagligt golvvärme, takspotlights och tvättmaskin. Ljust och härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Rymlig hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften! Lägenheten är belägen i en populär förening med närhet till utmärkta kommunikationer som leder till Frölunda Torg, Göteborg och ut till kusten.

  • Plus
Bergkristallsgatan 44, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00

Bergkristallsgatan 44

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 095 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 438 kr/mån
27 208 kr/m²

Välkommen på visning av en mycket smakfull 3-rummare på trivsamma Bergkristallsgatan. Här erbjuds ett stilrent vitt kök med vacker stenbänkskiva, gott om förvaringsutrymmen och goda avlastningsytor. Fint badrum med helkaklade väggar, klinkergolv och tvättmaskin. Vardagsrummet är väl tilltaget och har gott om plats för matsalsmöbel och stort umgänge. Bostaden har takspotlights i flera av rummen och balkong som vetter mot gemensam gård. Fint läge med närhet till Frölunda Torg och salta bad i väst.

  • Plus
  • Balkong
Rubingatan 12, Tynnered, Göteborgs kommun

Rubingatan 12

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 404 kr/mån
29 917 kr/m²

*Kontakta mäklaren för privat visning* En stilsäker och mycket fin hörnlägenhet längst upp i huset med generösa fönsterpartier vilket ger ovanligt mycket ljusinsläpp och skapar på så vis en känsla av att nästan vara ute fast man är inne. Lägenheten har en stor och inglasad hörnbalkong i ett trivsamt och insynsskyddat läge med grönska inpå knuten. En stor fördel är även föreningen vackra innergårdar med flera gemensamma uteplatser som ger möjlighet till långa grillkvällar eller bara mys i solen. Trivsamt område nära spårvagn, Frölunda Torg samt cykelavstånd till salta bad.

  • Balkong
  • Hiss
Knapebacken 4, Askim - Sisjön, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 17:00

Knapebacken 4

Lägenhet
Askim - Sisjön, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/5
3 455 kr/mån
51 827 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna rymliga och stilrena 2:a med en ostörd utsikt mot lugnande grönska. Lägenheten erbjuder en modern öppen planlösning, omgående ljust ytskikt, gott med förvaringsytor, fräscht badrum och inglasad balkong. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Här bor du nära Sisjöns handelsområde med sitt rika utbud av affärer, butiker, gym och god närservice. En promenad bort ligger även vackra Sisjön med fina promenadstråk, badplatser samt Sandsjöbackas naturreservat. Kontakta mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Svängrumsgatan 65, Flatås, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Svängrumsgatan 65

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 245 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/10
4 078 kr/mån
42 358 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna välplanerade 2:a, nyproducerad år 2021. Här erbjuds en öppen planlösning mellan vardagsrum och det stilrena köket från Vedum. Dessutom en rymlig balkong, modern badrum och sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Området erbjuder enkel åtkomst till centrum på lite mindre än 10 minuter med kommunikationer men även flertal matbutiker och restauranger i närheten. Slottskogen och Änggårdsbergen finns på promenadavstånd, medans en cykeltur smidigt tar dig till klippor och bad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8