Mäklare Torbjörn Eriksson

Torbjörn Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bruksgatan 32, Majorna, Göteborgs kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00
Bruksgatan 32, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 32, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 32

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
3 745 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3
4 730 kr/mån
58 516 kr/m²

I denna rymliga genomgångstvåa finns en klädkammare med fönster, som kan inredas som ett bonusrum. Den klinkerbelagda hallen leder till kök och vardagsrum, där det finns utrymme för matbord, soffgrupp och arbetsplats. Från vardagsrummet når du balkongen som vetter mot gatan. I andra änden av lägenheten ligger det rymliga sovrummet med skjutdörrsgarderob. Golvet pryds av trestavsparkett och väggarna är målade i kritvitt. Köket från HTH har fullutdragslådor och dämpare till både luckor och lådor. Luckorna är vita med rostfria handtag, stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i laminat. Spis med induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin från Siemens. I badrummet skapar spotlightsen i taket en behaglig belysning mot det grå klinkergolvet och de vitkaklade väggarna. Här finns stor plats för förvaring. Vit badrumsinredning från Svedbergs samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin från Siemens. Duschhörnans väggar kan öppnas både inåt och utåt, vilket gör det enklare att städa. Duschen är utrustad med både takdusch och handdusch som standard. På Takgökens trevliga gård ligger ett gemensamt orangeri med el och vatten indraget. Föreningen har både övernattningslägenhet och stor gemensamhetslokal. Dessutom finns cykelpool med elcyklar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • April 2024
 • Balkong
 • Hiss
Bruksgatan 42, Majorna, Göteborgs kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00
Bruksgatan 42, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 42, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 42

Radhus
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
8 245 000 kr
123 m²
4 rum
8 286 kr/mån
67 033 kr/m²

Välkommen in i detta extraordinära stadsradhus! Bostadens entré ligger i anslutning till den stora uteplatsen i söder. Känslan av rymd är påtaglig då du kliver in i entréplan, då takhöjden är hela 3,8 meter. I hallen ligger klinker på golvet och det finns gott om förvaringsutrymmen i garderober. Köket med sina stora sociala ytor kan med enkelhet nyttjas som ett extra vardagsrum – här får familjen plats både vid middagsbordet såväl som i soffgruppen vid filmmyset. Ovanför badrummet får du dessutom ett bonusutrymme i form av ett kryploft, en yta att använda till exempelvis lek eller övernattning. Från köket når du både nedre och övre plan. På nedre plan finns förutom det större vardagsrummet ett sovrum och en klädkammare. Från detta plan går du ut på bostadens andra uteplats som ligger mot den mysiga innergården. På golvet ligger trestavsparkett och väggarna är målade i vitt. På det mer privata övre plan ligger ytterligare ett badrum, två sovrum och plats för arbete eller läsfåtölj. Från sovrummen på detta plan tar du dig ut på radhusets balkong mot gården. Köket från HTH har fullutdragslådor och dämpare till både luckor och lådor. Luckorna är vita med rostfria handtag, stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i laminat. Spis med induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin från Siemens. I badrummet skapar spotlightsen i taket en behaglig belysning mot det grå klinkergolvet och de vitkaklade väggarna. Här finns stor plats för förvaring. Vit badrumsinredning från Svedbergs samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin från Siemens. Duschhörnans väggar kan öppnas både inåt och utåt, vilket gör det enklare att städa. Duschen är utrustad med både takdusch och handdusch som standard. Dusch finns även i badrummet på övre plan. För samtliga stadsradhus finns möjlighet att hyra parkeringsplats i gemensamt garage. På Takgökens trevliga gård ligger ett gemensamt orangeri med el och vatten indraget. Föreningen har både övernattningslägenhet och stor gemensamhetslokal. Dessutom finns cykelpool med elcyklar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • April 2024
 • Balkong
 • Uteplats
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Guldkällegatan 31

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
3 145 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3
4 160 kr/mån
58 241 kr/m²

Nyproducerat i mysiga Majorna I denna effektiva genomgångslägenhet på 54 kvm får du mycket lägenhet för pengarna. Den klinkerbelagda hallen leder direkt till kök och vardagsrum, där det finns utrymme för matbord, soffgrupp och arbetsplats. Från köket går du direkt ut på balkongen som vetter mot den mysiga innergården. I andra änden av lägenheten ligger det väl tilltagna sovrummet med plats för stor dubbelsäng och skjutdörrsgarderob. På golvet ligger trestavsparkett och väggarna är målade i kritvitt. Köket från HTH har fullutdragslådor och dämpare till både luckor och lådor. Luckorna är vita med rostfria handtag, stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i laminat. Spis med induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin från Siemens. I badrummet skapar spotlightsen i taket en behaglig belysning mot det grå klinkergolvet och de vitkaklade väggarna. Här finns stor plats för förvaring. Vit badrumsinredning från Svedbergs samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin från Siemens. Duschhörnans väggar kan öppnas både inåt och utåt, vilket gör det enklare att städa. Duschen är utrustad med både takdusch och handdusch som standard. På Takgökens trevliga gård ligger ett gemensamt orangeri med el och vatten indraget. Föreningen har både övernattningslägenhet och stor gemensamhetslokal. Dessutom finns cykelpool med elcyklar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Guldkällegatan 43, Majorna, Göteborgs kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00
Guldkällegatan 43, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Guldkällegatan 43, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Guldkällegatan 43

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
6 395 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
7 938 kr/mån
54 658 kr/m²

Ljus och spatiös våning med gott om plats för förvaring såväl som egentid och umgänge. Från den klinkerbelagda hallen med skjutdörrsgarderob ligger lägenhetens fyra sovrum på rad, samtliga med antingen klädkammare, skjutdörrsgarderob eller garderober. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med stora sociala ytor för matplats och loungedel. Från köket går du ut på balkongen som ligger i skönt söderläge mot den mysiga gården. Köket från HTH har fullutdragslådor och dämpare till både luckor och lådor. Luckorna är vita med rostfria handtag, stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i laminat. Spis med induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin från Siemens. I badrummet skapar spotlightsen i taket en behaglig belysning mot det grå klinkergolvet och de vitkaklade väggarna. Här finns stor plats för förvaring. Vit badrumsinredning från Svedbergs samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin från Siemens. Duschhörnans väggar kan öppnas både inåt och utåt, vilket gör det enklare att städa. Duschen är utrustad med både takdusch och handdusch som standard. Utöver badrummet finns gäst-WC med extra dusch. På Takgökens trevliga gård ligger ett gemensamt orangeri med el och vatten indraget. Föreningen har både övernattningslägenhet och stor gemensamhetslokal. Dessutom finns cykelpool med elcyklar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Värmlandsgatan 21, Linnéstaden, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Värmlandsgatan 21

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
3 190 000 kr
61,1 m²
2 rum
vån 1/6
3 062 kr/mån
52 209 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem där kök och vardagsrum integrerats genom större öppningar för att skapa en levande och social plats för samvaro. Denna bostad bjuder in till en harmonisk livsstil med ett kök som öppnar upp sig mot det rymliga vardagsrummet, och där stora fönster fyller rummen med naturligt ljus. Här finns en generös matplats som rymmer minst 6-8 personer vilket skapar en idealisk plats för gemenskap och samvaro. Stig ut på den mysiga balkongen och låt solens strålar omfamna dig. Det sydvästliga läget garanterar en maximal mängd solljus under dagen, vilket gör detta till den perfekta platsen att njuta av eftermiddagskaffet. Omgiven av innerstadens alla möjligheter, såsom Linnégatans restauranger och Slottsskogens härliga grönska.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Majorna - Brf Takgöken, Majorna, Göteborgs kommun

Majorna - Brf Takgöken

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Västra Centrum/ Linné
fr. 2 245 000 kr
35-123 m²
1-5 rum
2 990 kr/mån

Välplanerade bostadsrätter i perfekt läge! Runt Fixfabriken i Majorna byggs nu gedigna kvarter i klassikt rött tegel. F O Petersons bidrag heter Takgöken och består av 127 lägenheter runt en mysig innergård. Takgöken är ritad av arkitekterna Krook & Tjäder och bjuder på allt från 1:or till 5:or. Här finns lägenheter med extra högt i tak och stadsradhus i tre olika etage. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Tillträde från december 2023 till september 2024. I Takgöken har du tillgång till en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal. Lokalen i två plan har både badrum och kök, och är perfekt för fester och större middagar. På gården finns ett orangeri. Det finns också ett verkstadsrum och en elcykel-pool. Tryggt köp med F O Peterson Bostäderna i Takgöken kommer att vara klara för inflyttning från årsskiftet. Eftersom det är osäkra tider erbjuder vi på F O Peterson nu ett rejält trygghetspaket för alla som köper bostad i Takgöken. Målsättningen att ge dig förutsägbarhet och kontroll inför ditt investeringsbeslut. Anmäl intresse Gör en intresseanmälan här, så får du del av nyheter och information kring ditt framtida drömboende i Majorna. En intresseanmälan är inte bindande. Efter att du gjort din intresseanmälan kontaktar vi dig inom kort.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6