Fastighetsbyrån Götene

Fastighetsbyrån Götene

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Linnégatan 34, Götene Tätort, Götene kommun

Linnégatan 34

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

1 100 000 kr

111 m²

5 rum

796 m² tomt

På lugn gata ligger denna välaktade villa i 1 ½-plan med källare, uterum, altan och garage. Tilltagen tomt med möjlighet till odling. Fint helkaklat badrum och uppvärmning genom jordvärme. Flertalet av fönstren är försedda med solskydd i form av markiser.

 • Balkong
Västra Torsgatan 19, Götene Tätort, Götene kommun
 • Ons 7 jun kl 16:10

Västra Torsgatan 19

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

1 450 000 kr

119 m²

4 rum

835 m² tomt

Fin 1½-plansvilla i centrala Götene med bra och välskött trädgård. Vidbyggt finns ett dubbelgarage samt ett inglasat uterum. Huset har gott om plats för familjen och möjliggör just nu tre sovrum. Källaren är inredd och har delvis golvvärme. Propert kök i lantlig stil, stort vardagsrum med braskamin och ett storleksmässigt bra badrum, samt två toaletter därutöver. Fiber finns installerat och uppvärmning via fjärrvärme. På trädgårdssidan finns en pool med stort altandeck för att råda bot på sommarsvalkan.

 • Plus
 • Uteplats
3:e Svanviksvägen 55, Källby, Götene kommun
 • Borttagen före visning

3:e Svanviksvägen 55

Fritidshus
Källby, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

1 750 000 kr

32 m²

1 rum

672 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Järnvägsgatan 7, Lundsbrunn, Götene kommun

Järnvägsgatan 7

Villa
Lundsbrunn, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

1 850 000 kr

169 m²

5 rum

1 873 m² tomt

Charmig och stor 1½-plansvilla på trevliga och idylliska Järnvägsgatan. Ett insynsskyddat boende i fint skick med stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. Här bor man lugnt, otrafikerat, familjevänligt och vackert med skola, förskola, lekplatser, vackra promenadstråk och fina grönområden i närområdet. Ett hus med låga driftskostnader tack vare luft/vatten-värmepump.

 • Balkong
Fibulagatan 8E, Götene Tätort, Götene kommun

Fibulagatan 8E

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

315 000 kr

76 m²

3 rum

5 455 kr/mån

4 145 kr/m²

Välplanerad bostadsrätt i radhusform om 3 Rok i trivsamt område i Götene med korta promenadavstånd till förskola/skola och Götene centrum. På andra våningen med utsikt finns kök med nyare vitvarumaskiner, badrum med egen tvättmaskin, två sovrum och ett rymligt vardagsrum med tillhörande möblerbar balkong. Parkeringsplats/boendeparkering finns för bilen. Fiber finns installerat. I avgiften inkluderas värme, VA och TV (Telias grundutbud). Två förråd finns som förvaringsutrymmen samt ett stort vindsutrymme.

 • Balkong
Duhagsvägen 2A, Hällekis, Götene kommun

Duhagsvägen 2A

Lägenhet
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

290 000 kr

70 m²

3 rum

5 009 kr/mån

4 143 kr/m²

Lägenheten är belägen med hörnläge på markplan och har tillgång till inglasat uterum och altan. Hall med eluppvärmt klinkergolv. Två sovrum, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt vardagsrum i öppen planlösning med kök/matplats. Parkering finns att hyra gm föreningen. Separat kö till garage. Fiber finns installerat. Välkommen!

 • Uteplats
 • Hiss
Forshem Smedjevägen 2, Forshem, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Forshem Smedjevägen 2

Villa
Forshem, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

295 000 kr

73 m²

3 rum

810 m² tomt

Mindre torp om 73 kvm i mysiga Forshem för dig som ser möjligheter. Stort renoveringsbehov föreligger för att bostaden ska kunna nå sin rätta potential. Uppvärmning med direktverkande el, kamin och tidsenlig vedspis. Bostaden ligger på naturskön tomt med uppväxt trädgård. Här bor man med närhet till Kinnekulle med natur och fina strövområden. Härifrån är det lika långt till Lidköping, Skara och Mariestad 30 km. Tåget tar dig ända fram till Forshems station vilken ligger ca 200 meter ifrån bostaden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse !

Kittelgatan 14, Götene Tätort, Götene kommun

Kittelgatan 14

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

850 000 kr

93,5 m²

4 rum

4 855 kr/mån

9 091 kr/m²

Lättillgänglig bostad med inglasat utrum och insynsskyddad trälagd altan. Trädgård med möjlighet till odling. Carport för en bil samt förråd. Bra läge intill mindre grönområde.

 • Uteplats
Dalavägen 6, Lundsbrunn, Götene kommun

Dalavägen 6

Villa
Lundsbrunn, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

700 000 kr

84 m²

4 rum

3 137 m² tomt

Liten och behändig 1½-plansvilla i pittoreska Lundsbrunn på stor tomt om ca 3000 kvm med dubbelgarage och isolerad gäststuga. Bostaden utgörs på entréplan av hall, badrum, kök med utgång inglasat uterum, vardagsrum och sovrum. På överplan finns en möblerbar hall och ett ytterligare sovrum. Uppvärmning via luft/luft-värmepump, braskassett och direktverkande el. Kommunalt vatten och avlopp. Underhållsbehov förekommer. På fastigheten finns ett fristående dubbelgarage med baktilliggande tvättstuga, förrådsutrymmen och en friliggande isolerad gäststuga för övernattande. Läget är centralt i Lundsbrunn - man har bl.a har gångavstånd till golfbana, matvaruhandel, skola F-6 samt bussförbindelser.

 • Uteplats
Torggatan 7E, Götene Tätort, Götene kommun
 • Imorgon kl 16:30

Torggatan 7E

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

395 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 915 kr/mån

6 639 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna renoverade och trivsamma lägenhet med två rum och kök i centrala Götene. Här har mycket renoverats bland annat ett nytt kök, nya eluttag och strömbrytare, nya lister/ foder, nya golv samt därtill ommålade tak vilket skapar en fräsch genomgående känsla. Lägenheten erbjuder oss således ett nytt mycket stilfullt E-poc kök från 2021, ett fräscht badrum med kakel och egen tvättmaskin samt ett sovrum med fina ytskikt. Utöver detta har lägenheten även en balkong med härlig kvällssol som vi når via vardagsrummet som har stort ljusinflöde. Stabil förening med bra avgifter samt förråd i källarvåningen. Välkommen att boka in dig på visningen!

 • Plus
Fibulagatan 4C, Götene Tätort, Götene kommun

Fibulagatan 4C

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

295 000 kr

76 m²

3 rum

5 455 kr/mån

3 882 kr/m²

Trevlig bostadsrätt om 3 RoK på andra våningen i trivsamt område i Götene med korta promenadavstånd till skolverksamhet och Götene centrums allmänservice. Lägenheten utgörs av hall, kök med matplats, badrum med egen tvättmaskin, två rymliga sovrum samt vardagsrum var man har utgång till en möblerbar balkong. Gemensam boendeparkering finns närbeläget för bilparkering. Fiber finns installerat. Ekonomiskt stabil Riksbyggen-förening där man i månadsavgiften får värme, VA, sophantering och TV (Telias grundutbud) inkluderat. Två förråd finns som förvaringsutrymmen och därtill ett stort vindsutrymme.

 • Balkong
Linnégatan 3B, null, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Linnégatan 3B

Lägenhet
Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

275 000 kr

72,5 m²

3 rum

5 374 kr/mån

3 793 kr/m²

Bostadsrätt om 3 RoK på våning 2 av 4 centralt i Götene. En trivsam lägenhet där man som ägare blir medlem i ekonomiskt stabil HSB -förening. Från lägenheten har man gångavstånd till centrums allmänservice och det finns separat kö för bilparkering /garage Lägenheten består av hall, badrum, sovrum, kök och vardagsrum. I månadsavgiften ingår utöver och TV, bredband samt fast telefoni även värme och VA. Ett nytt porttelesystem har nyligen installerats med passersystem och dörröppning vilket innebär att man kan ringa från porten direkt till respektive lägenhet och från lägenheten öppna porten via telefonen vilket skapar en trygghet. Tillhör gör ett vindsförråd. Välkommen att boka in dig på visningen!

Sjögrässtigen 19, Källby, Götene kommun

Sjögrässtigen 19

Villa
Källby, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

2 100 000 kr

121 m²

5 rum

466 m² tomt

På lugn gata i Källby välkomnas du till denna välplanerade 1 1/2-plansvilla med fem rum och kök, uterum samt garage. Här möts vi av ett familjevänligt boende i två plan med trevlig planlösning. Huset erbjuder ett kök i bra storlek, goda sällskapsytor, två badrum som båda renoverades 2010, separat tvättstuga och tre sovrum på övre planet. I anslutning till huset finns även ett isolerat uterum och en stor trälagd altan på västerläge vilket ger sol från morgon till kväll. Utmärkt läge med närhet till både skola och buss/tågstation för bra kommunala förbindelser till Lidköping eller vidare mot Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Linnégatan 5B, Götene Tätort, Götene kommun

Linnégatan 5B

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

150 000 kr

43 m²

1 rum

3 154 kr/mån

3 488 kr/m²

Välkommen till denna 1:a centralt belägen på Linnégatan. Många väggar har fina nymålade ytskikt och lägenheten upplevs fräsch och trevlig. Här finns utöver hallen ett stort allrum med plats för både soffa och säng, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett trevligt kök med moderna stilrena köksluckor och plats för matplats vid fönster. Perfekt till Dig som vill ha allt på nära avstånd eller du som vill flytta hemifrån och ha låg boendekostnad med det mesta inkluderat i avgiften. Välkommen!

Duhagsvägen 2H, Hällekis, Götene kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Duhagsvägen 2H

Lägenhet
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

350 000 kr

61 m²

2 rum

4 364 kr/mån

5 738 kr/m²

Trevlig och öppen lägenhet om två rum och kök med rymlig och insynsskyddad balkong under tak. Bra standard med renoverat och ljust kök i modern öppen planlösning med vardagsrum var man har nya golv, väggar och innertak. Stort sovrum som ger plats åt dubbelsäng, praktiskt badrum med dusch och tvättmaskin samt tillgång till både klädkammare i lägenheten men också ett bra förråd i källaren. Hiss finns utanför lägenhetsdörren som tar Dig till lägenheten högst upp, på andra våning. I månadsavgiften ingår värme, VA, renhållning och förråd. Fiber finns installerat. Bostadsrätten ligger i trivsamt och lugnt område. Här bor du i trevliga Hällekis där det finns matbutik, förskola, skola, båthamn och tågstation (Mariestad-Göteborg).

 • Hiss
Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:288, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:288

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

273 470 kr

1 334 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:290, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:290

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

255 225 kr

1 245 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:292, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:292

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

260 435 kr

1 063 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:293, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:293

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

288 315 kr

1 341 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:294, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:294

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

288 745 kr

1 343 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:295, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:295

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

209 600 kr

1 048 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:289, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:289

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

265 230 kr

1 263 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Holmestad Rättaregården 4, Holmestad, Götene kommun

Holmestad Rättaregården 4

Gård/Skog
Holmestad, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene

1 100 000 kr

109 m²

4 rum

9 884 m² tomt

Välkommen till Holmestad Rättaregården 4. Mangårdsbyggnad om ca 109/104 kvm finns uppförd på fastigheten centralt på gårdscentrat. Bostadshuset har goda beskaffenheter men har äldre ytskikt. Här finns möjlighet att inreda ytterligare ett plan med 3 st sovrum och med en större hall samt förvaringsutrymmen. Förutom detta finns flertalet ek.byggnader. Närhet till bra förbindelser till Götene, Lidköping, Skara, Mariestad och Skövde. Välkomna att anmäla erat intresse för denna fastigheten.

Visar alla 23