Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Götene

Fastighetsbyrån Götene

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fibulagatan 8F, Götene Tätort, Götene kommun

Fibulagatan 8F

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
250 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
4 941 kr/mån
4 098 kr/m²

Storleksmässigt bra och praktisk tvårumslägenhet på markplan i Götene med två uteplatser. Lugnt och trivsamt område med gångavstånd till centrum. Denna hemtrevliga hörnlägenhet i Riksbyggen-förening utgörs av hall, badrum med tvättmaskin, möblerbart kök, sovrum med gott om förvaring och infällda spotlights i taket samt ett vardagsrum som har bra storlek. I avgiften inkluderas värme, VA och TV (Telias grundutbud). Fiber finns installerat. Föreningen har två boendeparkeringar för personbil att tillgå. Två förråd finns som förvaringsutrymmen, ett vid entrén och ett vid föreningens garagelängor.

Västergatan 12, Götene Tätort, Götene kommun

Västergatan 12

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 075 000 kr
150 m²
799 m² tomt

Tvåfamiljsvilla med två lägenheter som båda är tillgängliga för blivande ägare. Fasad av kalksandsten och fönster bytta år 2017. Uppvärmning genom jordvärme vars värmepump byttes 2023. På fastigheten finns även ett garage och trädgård med stor gräsmatta.

 • Balkong
 • Uteplats
Medelplana Väneblick 1, Kinnekulle, Götene kommun

Medelplana Väneblick 1

Villa
Kinnekulle, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
850 000 kr
88 + 94 m²
4 rum
3 530 m² tomt

Fastighet på Kinnekulles västra platå med utsikt mot Kinneviken! På Väneblick finns två byggnader vilka är i behov av renovering och upprustning - dels den gamla affären och dels det tillhörande bostadshuset från tidigt 1950-tal. Bostadshuset utgörs av hall, kök, vardagsrum i vinkel, badrum och tre sovrum. Källare under huset samt ett enkelgarage med ingång utifrån. Affären utgörs av butikslokal, kontor och lagerutrymmen samt oinredd källare och vind. Enklare uthus finns också som trädgårdsförråd. Stor uppväxt tomt med ett utmärkt fint läge på bergsplatån med närhet till naturens lugn.

 • Uteplats
Vitsippsvägen 8, Hällekis, Götene kommun

Vitsippsvägen 8

Villa
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
775 000 kr
87 + 82 m²
4 rum
1 055 m² tomt

På Vitsippsvägen 8 i mysiga Hällekis hittar vi detta lite mindre smidiga hus med källare på uppväxt tomt med två växthus. I Hällekis har vi närhet till både Vänern och Kinnekulle samt att orten har både förskola, skola och livsmedelsbutik. Utöver det finns en trevlig pizzeria samt att Kinnekulletåget stannar här och vi tar oss därför vidare till närliggande orter på ett bekvämt sätt. Bostaden är överlag av äldre standard och består av hall med goda förvaringsmöjligheter, trevligt vardagsrum, bra vinkelkök, tre sovrum, badrum samt källarplan med mycket förvaringsutrymmen samt tvättstuga och garage. Tegelbeklädnaden innebär mindre underhåll och tomten om 1055 kvm inbjuder till odling och trevliga trädgårdsstunder. Fjärrvärme, fiber och kommunalt VA finns anslutet.

Stakes Väg 24A, Hällekis, Götene kommun

Stakes Väg 24A

Lägenhet
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 036 kr/mån
2 868 kr/m²

Renoverad trea med fönster åt två håll, belägen på andra våning med balkong mot söder. I avgiften ingår värme, VA samt renhållning. Det finns tillgång till parkering utanför huset. Möjlighet till snabbt tillträde. Lägenheten ligger på Kinnekulles sluttning i Hällekis med tillgång till livsmedelsbutik, tågstation och närhet till båthamn och Vänerns sjöliv.

 • Balkong
Västra Torsgatan 58, Götene Tätort, Götene kommun

Västra Torsgatan 58

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 900 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
959 m² tomt

Enplansvilla med källare och god standard på barnvänlig gata erbjuds en total levnadsyta på ca 200 kvm. Väl omhändertaget med ny toalett/dusch 2023/24. Kök renoverat på senare år och i övrigt fräscha ytskikt. På entréplanet finns kök, toalett/dusch, vardagsrum och tre sovrum. Inredd källare med fint badrum, rum för umgänge och övernattning. Därutöver vidbyggt garage och inglasat uterum. Fin lättskött trädgård med altaner och gräsytor. Effektiv uppvärmning via bergvärme samtidigt som huset har treglasfönster. Fiber finns installerat.

Sjöråsvägen 17A-F och 19A-F, Hällekis, Götene kommun

Sjöråsvägen 17A-F och 19A-F

Övrigt
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
3 195 000 kr
492 m²
6 146 m² tomt

Fastigheten har ett sjönära läge och består av två stycken radhuslängor utmed Sjöråsvägen i Hällekis. Totalt är det 12 lägenheter på vardera ca 41 kvm styck. Totalt 492 kvm lägenhetsarea. Ägaren önskar sälja denna tillsammans med fastigheten Skara Kuletomten 1:15. Totala hyresintäkter för båda är 909 235 kr/år. Total drift inkl. fastighetsskatt för båda är 489 073 kr. Uppskattat årligt löpande underhåll för båda ca 50 000 kr.

Forshem Smedjevägen 16, Forshem, Götene kommun

Forshem Smedjevägen 16

Villa
Forshem, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
550 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
628 m² tomt

På lagom behändig hörntomt ligger denna praktiska enplansvilla i Forshem. Här finns ett charmigt boende med renoveringsbehov. Villan om 90 kvm med lika stor källare från 1966 huserar hall, kök i vinkel, vardagsrum med utgång till uterum, mindre WC, badrum samt tre sovrum. I källaren finns bl.a garage tillsammans med förråd, svale och tvättstuga mm att tillgå. Kommunalt vatten och avlopp är anslutet. Ett hem som är byggt för att bo nära natur och natursköna Kinnekulle. Västtågen på Kinnekullebanan stannar på Forshems station för dig som föredrar tåg. Välkommen att visa ditt intresse!

 • Uteplats
Ringvägen 12, null, Götene kommun

Ringvägen 12

Villa
Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 380 000 kr
180 + 100 m²
753 m² tomt

Funkisvilla med två lägenheter och källare i centrala Götene. Fasad av rundhuggen mexisten. Alla fönster är bytta till isolerglasfönster 2017. Huset har fina utvändiga trappor i kalksten. Valmat tak av glaserade tegelpannor.

 • Balkong
 • Uteplats
Holmestad Lilleskogs affär 1, Holmestad, Götene kommun

Holmestad Lilleskogs affär 1

Villa
Holmestad, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
975 000 kr
257 + 190 m²
2 063 m² tomt

Stort bostadshus om hela 257 kvm boarea med ytterligare biyta på 130 kvm då bygganden tidigare tjänat som affärslokal. Många rum på entréplan och överplan med tilltagna storlekar. Därtill tillkommande utrymmen på både vind och i källare. Underhållsbehov föreligger. Fiber finns indraget och på bostadens tak finns en större solcellsanläggning uppsatt. I Holmestad har man naturen och svampställena närliggande, bra lägesförbindelse till bl.a. Götene och Skövde. Till fastigheten hör ett stort garage/verkstad samt ett uthus/förråd som ger utmärkta förvaringsutrymmen.

 • Plus
 • Balkong
 • Energieffektiv
Braxenvägen 16, null, Götene kommun

Braxenvägen 16

Radhus
Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 300 000 kr
109,5 m²
5 rum
6 025 kr/mån
11 872 kr/m²

Välkommen till ett rymligt enplansboende i BRF Sjökvarn om 5 rum och kök samt två badrum. Stor uteplats med tak och insynsskyddad trädgård med ett av de bästa lägena i området med eftermiddags- och kvällssol! Garage med plats för en bil i direkt anslutning till huset, stort förråd på tomten. Lekplats finns i närheten och fiber finns installerat. Strax intill bostadsområdet ligger Vänern och sköna promenadstråk.

 • Plus
 • Uteplats
Östra Torsgatan 2, Götene Tätort, Götene kommun

Östra Torsgatan 2

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
295 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
5 488 kr/mån
4 338 kr/m²

Alldeles intill Götene centrum hittar du denna mycket välskötta 2 rummare i Brf Hästen som tillhör HSB vilket inger trygghet och stabilitet. Här bor man bekvämt med gångavstånd till både livsmedelsaffärer, apotek och butiker. Busstationen ligger inte långt bort heller och hiss finns att tillgå vilket även underlättar vid flytt. Bostaden utgörs av rymlig hall, stort badrum. mysigt sovrum. fräscht kök med utgång till balkong med utsikt över innergården samt trevlig vardagsrum. Rätt och slätt ett bekvämt boende där det bara att flytta in och trivas direkt! Hjärtligt välkomna att visa ert intresse redan idag!

 • Hiss
Stenåldersgatan 8, Götene Tätort, Götene kommun
 • Budgivning pågår

Stenåldersgatan 8

Radhus
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 075 000 kr
140 + 25 m²
5 rum
324 m² tomt

På Stenåldersgatan 8 finner man detta kedjehus byggt 1980 på ett utmärkt hörnläge. En bostad med utmärkt planlösning och gott om plats för en växande familj. Till fastigheten hör en liten och lättskött gaveltomt, stenlagd uteplats och ett vidbyggt isolerat garage. Förekommer enklare underhållsbehov av bl.a. ytskikt. Läget på Östra Prästgårdsängen är optimalt - i området finns bland annat förskola, skolor och matbutiker. Bostaden innefattar tre sovrum tryggt samlande på övervåningen, stort kök, tvättstuga, luftigt vardagsrum, möblerbar hall/allrum samt två badrum. Fjärrvärme och fiber finns installerat.

 • Balkong
 • Uteplats
Mistavägen 6, Källby, Götene kommun

Mistavägen 6

Villa
Källby, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
3 800 000 kr
154 + 123 m²
5 rum
889 m² tomt

Mistavägen är ett bra tryggt och trivsamt område som är en trygg och bra plats att växa upp på. Här finns närhet till både förskolor och skolor genom en kort promenad samt härliga grönområden med lekplatser. Bostaden ligger på återvändsgata vilken är familjevänlig då det är lite trafikerat. Med en yta på 154 plus 123 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymmen för en bekväm och funktionell livsstil. Här njuter man fullt ut av alla fördelarna - skicket i sin helhet är exemplariskt då löpande underhåll och stora renoveringar har samtliga gjorts! Källarplan är i snarlik goda standard som övriga huset. Tilltaget uterum om hela 36 kvm, uteplatser i soligt läge på fram och baksida, det renoverade köket och och de fräscha badrummen är några av bostadens höjdpunkter! Vidbyggt isolerat enkelgarage med VA och verkstadsdel. Därutöver ytterligare vidbyggt garage. Lättskött tomt med odlingsmöjligheter samt trädgårdsbod. I Källby finns även närheten till Vänern samt bra förbindelser med tåg till Lidköping, Göteborg och Mariestad.

 • Balkong
 • Uteplats
Ringvägen 8, Götene Tätort, Götene kommun

Ringvägen 8

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 250 000 kr
130 + 113 m²
6 rum
1 176 m² tomt

Nu kan vi presentera denna trevliga fastighet belägen på Ringvägen 8 i Götene. Bostadshuset erbjuder gott om utrymme och sällskapsytor för hela familjen. Vi finner en stor källare med rejäl takhöjd. Inglasat uterum med söderläge och insynsskyddad trädgårdstomt. Närhet till centrum! Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Brännebrona Ernst Skarps väg 1, Brännebrona, Götene kommun

Brännebrona Ernst Skarps väg 1

Villa
Brännebrona, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 790 000 kr
155 + 60 m²
7 rum
2 756 m² tomt

Huvudentré på långsida till stilfull hall med magnifik svängd ektrappa till övervåning. Tvådelat vardagsrum med enhetligt ekparkettgolv. Exklusivt kök från Epoc installerat 2018 då även golvvärme och klinkergolv lades in i köket. Stora biutrymmen i källaren vilket öppnar möjlighet för entreprenör genom lagermöjligheter tex webshop. Källaren innehåller även två garage. Exteriört väntar en tomt om 2756 kvm med möjlighet till egen odling. intilliggande E 20 planeras bli lokalväg då byggnation av ny motortrafikled planeras länge från fastigheten 2024.

 • Balkong
 • Uteplats
Gullregnsvägen 8, Lundsbrunn, Götene kommun

Gullregnsvägen 8

Villa
Lundsbrunn, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 800 000 kr
80 m²
3 rum
680 m² tomt

Lättskött enplanshus med Carport och förråd. Ett smidigt boende utan trappor för den som inte vill ha mycket underhåll. Bostaden utgörs av hall, tvättstuga, toalett/dusch, två sovrum, vardagsrum och kök. Lugnt område nära skola F-6 i Lundsbrunn.

Sjustjärnorna 4, Kinnekulle, Götene kommun

Sjustjärnorna 4

Villa
Kinnekulle, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 350 000 kr
136 m²
5 rum
1 513 m² tomt

I Kinne Kleva på Kinnekulles första klev ligger detta 1 ½-plans hus med fem rum och kök. Sjustjärnorna nås via en slingrande grusväg och huset ligger naturskönt på rad utmed idyllisk bygata. Gäststuga inredd i gårdshus utrustat med kök, sovrum och toalett. Fristående dubbelgarage med förråd samt tvättstuga i gårdshus. Soldäck utanför köket där en fika i solen är som skönast.

Mandelblomsvägen 1, Hällekis, Götene kommun

Mandelblomsvägen 1

Tomt
Hällekis, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
158 620 kr
1 133 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Hällekis på den nordliga sidan av Kinnekulle. Ett område angränsande till naturmed närhet till promenadvägar, idrottsanläggningar och gångavstånd till skola. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:288, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:288

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
273 470 kr
1 334 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:290, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:290

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
255 225 kr
1 245 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:292, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:292

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
260 435 kr
1 063 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:293, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:293

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
288 315 kr
1 341 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:294, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:294

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
288 745 kr
1 343 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:295, Götene Tätort, Götene kommun

Tranbärsgatan; Stjälkaskogen 1:295

Tomt
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
209 600 kr
1 048 m² tomt

En av 8 tomter som är förberedda för nybyggnation i Sil, Götene tätort. Här kommer ett nytt område exploateras vilket blir en vidareutbyggnad av Sil. Här finns alltjämt ett etablerat villaområde med ökad efterfrågan på bostäder. Tomterna erbjuds som en första utbyggnadsetapp där det finns ytterligare planer på framtida tomter. Läget är utmärkt då man bor i yttre kanten av Sil med närhet till promenad i skog, öppet jordbrukslandskap, friluftsliv och gångavstånd till skola F-6. Bra läge för pendling via riksväg 44 och E20. De 8 tomterna har varierande storlekar, utformningar och lägen. Här kan man få välja köpa den tomt som bäst motsvarar ens boendeförväntningar. Försäljningsstart 30 januari 2023, se bifogat dokument "Policy för anbudsförfarande" för info om köpprocessen. På annonsen kan man även läsa om detaljplan. För frågor gällande husbyggnation, storlek, placering mm. hänvisas dessa till bygglovshandläggarna på Götene Kommun.

Visar 1 - 25 av 29