Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Felix Arvidsson

Felix Arvidsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Djurgårdsvägen 14, Skara Tätort, Skara kommun

Djurgårdsvägen 14

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
260 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 709 kr/mån
5 714 kr/m²

Lägenheten om 45,5 kvm är belägen på andra våning i populärt område i Brf Laddaren. Denna bostad erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Lägenheten står registrerad som en 1 rok i lägenhetsförteckningen men nyttjas idag som en mindre 2 rok då sovalkoven har blivit avskild från vardagsrummet genom uppförande av vägg med dörr. Från lägenheten har du bekvämt avstånd till centrum med dess utbud och vidare kommunikation ut i Skaraborg. Låg månadsavgift utgör ytterligare en anledning till att bosätta sig i denna trevliga bostad. Välkomna att anmäla er på visning!

Östra Torsgatan 2, Götene Tätort, Götene kommun

Östra Torsgatan 2

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
295 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
5 488 kr/mån
4 338 kr/m²

Alldeles intill Götene centrum hittar du denna mycket välskötta 2 rummare i Brf Hästen som tillhör HSB vilket inger trygghet och stabilitet. Här bor man bekvämt med gångavstånd till både livsmedelsaffärer, apotek och butiker. Busstationen ligger inte långt bort heller och hiss finns att tillgå vilket även underlättar vid flytt. Bostaden utgörs av rymlig hall, stort badrum. mysigt sovrum. fräscht kök med utgång till balkong med utsikt över innergården samt trevlig vardagsrum. Rätt och slätt ett bekvämt boende där det bara att flytta in och trivas direkt! Hjärtligt välkomna att visa ert intresse redan idag!

  • Hiss
Valhallagatan 7B, Skara Tätort, Skara kommun

Valhallagatan 7B

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
350 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 190 kr/mån
4 321 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 3:a på 81 kvm med ljusa ytskikt. Lägenheten är trivsam och erbjuder en modern livsstil på andra våning med balkong som ger möjlighet till avkoppling och frisk luft. Läget på Valhallagatan 7B ger dig närhet till bekvämligheter som butiker, skolor och grönområden. Med närheten till Skara centrum är du bara en kort promenad bort från dess utbud med restauranger, bio och busstationen mm. HSB förening innebär trygg och bra förvaltning! Välkommen att boka dig på visningen!

Ringvägen 8, Götene Tätort, Götene kommun

Ringvägen 8

Villa
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
1 250 000 kr
130 + 113 m²
6 rum
1 176 m² tomt

Nu kan vi presentera denna trevliga fastighet belägen på Ringvägen 8 i Götene. Bostadshuset erbjuder gott om utrymme och sällskapsytor för hela familjen. Vi finner en stor källare med rejäl takhöjd. Inglasat uterum med söderläge och insynsskyddad trädgårdstomt. Närhet till centrum! Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Linnégatan 5G, Götene Tätort, Götene kommun
  • Borttagen före visning

Linnégatan 5G

Lägenhet
Götene Tätort, Götene kommun
Fastighetsbyrån Götene
250 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 064 kr/mån
4 202 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Torsgatan 8, Skara Tätort, Skara kommun
  • Budgivning pågår

Torsgatan 8

Villa
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
2 275 000 kr
131 m²
6 rum
771 m² tomt

Centralt belägen villa på en liten trevlig gata med varierad äldre bebyggelse. Utvändigt har mycket gjorts de senaste åren som nytt tak, nya fönster, tilläggsisolering av fasad och ny fasad. Värme genom luft/vattenpump och 21 st solpaneler på gårdshuset tak.

  • Uteplats

Visar alla 6