Fastighetsbyrån Skara

Fastighetsbyrån Skara

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Djurgårdsvägen 11A, Skara Tätort, Skara kommun
  • Borttagen före visning

Djurgårdsvägen 11A

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
185 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
1 860 kr/mån
6 852 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Djurgårdsvägen 15G, Skara Tätort, Skara kommun

Djurgårdsvägen 15G

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
475 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 297 kr/mån
6 463 kr/m²

Nära Skaras centrum presenteras här en mycket stilfull lägenhet om 3 rum och kök på andra våning. Lägenheten med sina välplanerade bostadsytor har ett riktigt snyggt kök med matplats samt vardagsrum med balkong i söderläge. Därutöver välkomnande hall, två mysiga sovrum samt badrum som är helkaklat med fina material och färgval. I avgiften ingår va, sophämtning, kabel-tv samt fiber. Här bor du med gångavstånd till "stan" med både busstation, matvaruaffärer och restauranger. HSB Brf Bågen är en välskött förening. Välkommen att anmäla dig på visning!

Villagatan 17, Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun

Villagatan 17

Villa
Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
2 800 000 kr
199 m²
7 rum
808 m² tomt

Nu finns det tillfälle att anmäla sitt intresse för Villagatan 17 i Axvall. Här möts man av ett välskött och påkostat boende med alla bekvämligheter som man kan tänkas. Samtliga ytskikt och kök och badrum har blivit renoverade av nuvarande ägare. Huset står på en trevlig tomt med insynsskydd med lättskötta grönytor. Förutom detta så så finns det solceller installerade. Denna otroliga villan erbjuder fem rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen och gäster att njuta av det lantliga livet på bästa sätt. Det stora köket med plats för både matlagning och umgänge samt förvaring är en dröm för många. Den fina kakelugnen och den öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär i de kallare månaderna och blir en plats där familjen och vänner kan samlas. Närhet till Vingsjön, mataffär, kommunikationer, skola och förskola. Välkomna att anmäla erat intresse!

Bangatan 3, Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun

Bangatan 3

Övrigt
Skara Öst - Landsbygd, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
4 100 000 kr
533 + 25 m²
15 rum
2 174 m² tomt

Tillfälle att förvärva Bangatan 3 beläget i Axvall som ligger i den vackra Vallebygden mellan Skara och Skövde. Närheten till Skara och Skövde med goda kommunikationer i närområdet. Fastigheten har idag verksamhet och är inrett därefter med 15 olika kontor, sovrum, konferensrum mm. Centralt belägen i Axvall med närhet till mataffärer mm. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Biskop Lundblads gata 4, Skara Tätort, Skara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Biskop Lundblads gata 4

Villa
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
1 495 000 kr
115 m²
4 rum
543 m² tomt

Här har du snart en fantastisk möjlighet att bo i en välutrustad och väl omhändertagen villa belägen i det eftertraktade och lugna området med närhet till Hindsbosjöarna. Denna stilrena och smart planerade villa om 115 kvm är i äldre men gott skick och redo för att du ska flytta in och påbörja ditt nästa kapitel i livet. Här har du närheten till allt tänkbar service så som skolor, förskolor, matbutiker och vackra grönområden, vilket gör det till den perfekta platsen att känna sig som hemma. När du kliver in i villan möts du av en inbjudande hall med gott om plats för att hänga av dig ytterkläder. Detta är den perfekta platsen för att välkomna dina gäster och gör ett gott första intryck. Hjärtat av villan är köket samt det vältilltagna vardagsrummet med mycket ljusinsläpp. Totalt fyra rymliga sovrum, var och en med gott om förvaringsutrymme för dina ägodelar. Skyddad mysig uteplats på vackra Kinnekullesten plattor. Snart har du möjlighet att komma och uppleva den bekväma och trivsamma livsstilen som denna villa har att erbjuda. Välkommen att kontakta oss på Fastighetsbyrån!

Jarlagatan 20 B, Skara Tätort, Skara kommun

Jarlagatan 20 B

Lägenhet
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
685 000 kr
51,7 m²
2 rum
vån 3/4
2 412 kr/mån
13 250 kr/m²

Nu erbjuds denna öppna tvåa med helrenoverat badrum med kakel och klinker samt stor tvättmaskin. Till lägenhetens absoluta höjdpunkter hör öppenheten mellan köket och vardagsrummet vilket skapar en mycket social lägenhet som riktigt bjuder in till att umgås med familj och vänner! I hallen möts vi av en unik lösning med vinkyl som är en rolig detalj och förhöjer intrycket direkt när vi kliver in genom dörren. Utöver det ett rymligt sovrum med härliga tapeter och god plats för dubbelsäng! Lägenheten ligger i omtyckta kvarter och ingår i trivsam förening. Vill ni bo centralt med närhet till allt vad Skara har att erbjuda så är detta ett tillfälle ni inte bör missa! Välkomna med din anmälan till visningen!

Torsgatan 8, Skara Tätort, Skara kommun
  • Budgivning pågår

Torsgatan 8

Villa
Skara Tätort, Skara kommun
Fastighetsbyrån Skara
2 425 000 kr
131 m²
6 rum
771 m² tomt

Centralt belägen villa på en liten trevlig gata med varierad äldre bebyggelse. Utvändigt har mycket gjorts de senaste åren som nytt tak, nya fönster, tilläggsisolering av fasad och ny fasad. Värme genom luft/vattenpump och 21 st solpaneler på gårdshuset tak.

  • Uteplats

Visar alla 7