Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Dahm

Fredrik Dahm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sanda Runne 843C, Västra Gotland, Gotlands kommun
Sanda Runne 843C, Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Sanda Runne 843C, Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Sanda Runne 843C

Villa
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 990 000 kr
84 m²
3 rum
3 031 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus i Sanda, en pärla på Gotlands vackra landsbygd. Byggt år 2020 och omfattar generösa 84 kvadratmeter, detta hem är en perfekt oas för avkoppling och rekreation. Beläget på en stor tomt om drygt 3000 kvadratmeter, erbjuder det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och utomhusnöjen.

  • Premium
  • Uteplats
Österväg 18B, Visby, Gotlands kommun

Österväg 18B

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 495 000 kr
56,3 m²
2 rum
vån 3/3
2 787 kr/mån
44 316 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a om 56 kvm, belägen i ett optimalt läge i Visby i en obelånad förening med låg månadsavgift. Här har du nära till östercentrum, innerstaden, restauranger, caféer, butiker och kommunikationer. Trots det centrala läget bor du högt och ostört med en fri utsikt från balkongen som vetter mot söder. Hela lägenheten har kalkmålade väggar, vilket ger en unik och trendig känsla med en industriell touch. Detta stilval skapar en modern och fräsch atmosfär som kompletterar bostadens övriga inredning på ett smakfullt sätt.

Vibble Tvinnaregatan 190, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vibble Tvinnaregatan 190

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
2 897 kr/mån
29 097 kr/m²

Välkommen till Tvinnaregatan 190, en rymlig och mycket trevligt planerad 3 rok om 72 kvm med trivsamt läge i området ut mot fälten och grönområdet med balkong i söderläge.

Byrumsgatan 25, Visby, Gotlands kommun
  • Idag kl 15:00
Byrumsgatan 25, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Byrumsgatan 25, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Byrumsgatan 25

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 850 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
3 572 kr/mån
41 111 kr/m²

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Välkommen till denna fina etta om 45 kvadratmeter belägen på markplan i en lugn och trevlig del av Visby. Denna ljusa och välplanerade bostad erbjuder en bekväm och trivsam atmosfär med genomtänkt planlösning och en fantastisk balkong som vetter mot föreningens innergård.

  • Premium
Wilhelmina Skoghs gata 8, null, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs gata 8

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 125 000 kr
90 m²
5 310 kr/mån
12 500 kr/m²

Bostadsrättslokal till din verksamhet som enkelt kan anpassas efter företagets behov. Många utav dagens medlemmar i föreningen bedriver exempelvis kontor, hantverk, reklam, import/export, förråd eller lagerföretag, men är även idealiska för uppställning av båt eller bilar. Bostadsrättslokaler kan endast ägas av juridisk person men även enskilda firmor som behöver bedriva momspliktig verksamhet i lokalen samt att det går att hyra ut i andrahand utan föreningens godkännande.

Snäckgärdsvägen 56, Visby, Gotlands kommun

Snäckgärdsvägen 56

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 890 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/6
5 665 kr/mån
48 167 kr/m²

Välkommen till denna fina bostadsrätt på fjärde våningen med en magnifik havsutsikt i västerläge vilket ger fantastiska solnedgångar. En ljus och välplanerad trea med allt du behöver för en bekväm vardag. Tillgång till utomhusgym, tennisbana och poolområde. Föreningen tillåter veckovis uthyrning. Ett drömboende för den som söker avkoppling, närhet till havet och aktiviteter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sanda Botvide 529, Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sanda Botvide 529

Villa
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 250 000 kr
50 m²
3 064 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem! Med en yta på 50 kvadratmeter erbjuder detta hus en perfekt balans mellan komfort och naturnära livsstil. Beläget i ett lugnt område, omgivet av skogar, erbjuder det en oas av fridfullhet och avkoppling. Hemmets närhet till naturen gör det till en idealisk plats för dem som söker ro och harmoni. Med endast en 15-minuters promenad eller 5 minuters cykeltur når du den härliga sandstranden i Björkhaga där du kan njuta av solen och havets brus.

Stenkumla Källgårds 927, Visby Med Omnejd, Gotlands kommun

Stenkumla Källgårds 927

Gård/Skog
Visby Med Omnejd, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 950 000 kr
124 + 20 m²
6,3 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska gård i Stenkumla, bara 10 minuter från charmiga Visby! Här möter du en idyllisk livsstil med en perfekt balans mellan modern komfort och rustik charm. Gården sträcker sig över cirka 6 hektar mark och erbjuder gott om utrymme för både boende och olika aktiviteter. Den totala boarean uppgår till 124 kvadratmeter och huset har genomgått renoveringar som lyfter fram dess unika karaktär. När du kliver in möts du av en ljus och öppen atmosfär, där moderna bekvämligheter smälter samman med traditionella detaljer.

  • Plus
Valldammsvägen 4, Västra Gotland, Gotlands kommun

Valldammsvägen 4

Villa
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 990 000 kr
105 + 23 m²
5 rum
1 116 m² tomt

Efter en dag på stranden vid vackra Warfsholm promenerar ni hem på femton minuter och innan grillen sätts igång kanske det lockar med ett dopp i poolen. Om ett inköp har missats gör det ingenting då ni är granne med en matbutik. Hela samhället är rofyllt och familjevänligt, idrottsplatser och skolor ligger inom gång- och cykelavstånd samtidigt som Visby, med allt som erbjuds där, är en halvtimmes bilfärd bort. Till bostaden hör också en byggnad som med fördel kan inredas till ett gästhus.

Wilhelmina Skoghs Gata 3, Visby, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs Gata 3

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
4 930 kr/mån
34 653 kr/m²

Välkommen till denna moderna trea från 2019 med terrass i sydvästläge och vy mot vackert grönområde. Lägenheten erbjuder öppna och ljusa utrymmen, perfekta för avkoppling och samvaro. Föreningen stärker gemenskapen med en praktisk gästlägenhet och utvändiga gemensamhetsytor inklusive växthus och lekplats. Visas efter ök - kontakta mäklare för att boka tid. Föreningen har nyligen installerat solceller för att hålla nere kostnader för energiförbrukning. En harmonisk kombination av bekvämlighet och naturnära upplevelser gör detta till det ideala hemmet för den som söker en modern livsstil nära shopping vid handelsområdet "stenhuggaren. Vacker utsikt med stort grönskande fält precis utanför. Gångavstånd till skolor, gymnasium, förskola, ridskola/travbana, och ishall. Bra bussförbindelser i direkt närhet. På en kort cykeltur når ni Visby Centrum med större utbud av butiker.

  • Uteplats
  • Hiss
Gothem Viby 547, Norra Gotland, Gotlands kommun

Gothem Viby 547

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
575 000 kr
2 075 m² tomt

På behagligt cykelavstånd till Åminne badplats ligger denna tomt om 2075 kvadratmeter. Fastigheten ligger i ett område med sex tomter varav fem är bebyggda i ett naturskönt område omgivet av gallrad skog. En stor tomt med möjligheter. Tystnad och livskvalitet för dig som älskar naturen och avskildhet från trafik och sorl. Nära till butik och pizzeria som håller öppet under sommaren och även nära till vidsträckta sandstränder. Fastigheten saknar idag el, vatten och avlopp. Den lilla stugan saknar bygglov. Läs mer under övrig information.

Artillerigatan 29 E, lgh 119, null, Gotlands kommun

Artillerigatan 29 E, lgh 119

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 750 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
3 500 kr/mån
54 688 kr/m²

Modern och central lägenhet i Visby om 32 kvm med ett fullt utrustat kök, helkaklat badrum och sovrumsdel. Lägenheten är ljus och trevlig som en välplanerad svit med uteplats. Köket har gott om plats för matmöbel och är ljust med gott ljusinsläpp. Via en passage med bra utrymme där det finns en fast monterad skrivbordsskiva når man sovrumsdelen. Lägenheten säljs med lösöre - sängar, bord, stolar m.m. Gemensam pool, grillplats samt tvättstuga. Bostaden har ett bra läge med promenadavstånd till innerstaden och centrum. Här har man ett smidigt boende som är lätt att hyra ut när man själv inte nyttjar den.

  • Uteplats
Sanda Stora Varbos 840 Björkhaga stuga 44, null, Gotlands kommun

Sanda Stora Varbos 840 Björkhaga stuga 44

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
995 000 kr
25 m²
1 rum
1 850 kr/mån
39 800 kr/m²

Fantastiskt läge i Björkhaga. Fräsch stuga som ligger bra till i området. Dessutom med viss havsutsikt. Stugan är fullt utrustad med husgeråd och möbler. Egen uteplats med möbler. På området finns pool och restaurang. Ett extra plus är att du får ett mycket lättskött semesterboende med möjlighet till goda intäkter genom att enkelt och smidigt kunna hyra ut stugan genom anläggningen när du inte nyttjar den! För att hålla upp konceptet så ser föreningen att man släpper stugan för uthyrning 3-4 veckor under högsäsong.

Gammelgarn Klinte, null, Gotlands kommun
Gammelgarn Klinte, null, Gotlands kommun, bild 2
Gammelgarn Klinte, null, Gotlands kommun, bild 3

Gammelgarn Klinte

Tomt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
950 000 kr
933 m² tomt

Nu finns 1 av 3 tomter till salu i ett mycket fint läge. I en härlig skog med underbar natur kan man här bygga sig sitt drömboende. Tomterna ligger cirka 500 meter från havet och fin sandstrand. Vackra Grynge fiskeläger ligger i anslutning till stranden. -Tomterna kan anslutas till Nyhagens vatten & avlopp (avgift tillkommer). -Tillfartsväg till tomterna kommer vara anlagd. -Positivt förhandsbesked för uppförande av bostadsbyggnad finns. Priserna för tomterna är: Tomt 1 (1:76, 981 kvm): 1 000 000 kr - SÅLD Tomt 2 (1:77, 933 kvm): 950 000 kr Tomt 3 (1:78, 982 kvm): 1 050 000 kr - SÅLD Anslutningsavgifter tillkommer V/A-anslutning, cirka 188 000 kr Fiberanslutning, cirka 25 000 kr plus grävning Elanslutning, cirka 44 375 kr Längre ner på sidan under "Dokument och Länkar" finns mer information om anslutningar.

  • Premium

Visar alla 14