Fastighetsbyrån Gotland

Fastighetsbyrån Gotland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekvägen 8, null, Gotlands kommun

Ekvägen 8

Villa
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 975 000 kr
116 m²
5 rum
975 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla i Klintehamn! Huset har 4 sovrum och en inredd källare som ger dig möjligheter att anpassa utrymmet och rummen efter egna behov. Här finns också en gillestuga med öppen spis. Njut av soliga dagar på träterassen eller i det inglasade uterummet, perfekt belägna i sydvästlige! En kort promenad bort hittar du grönområde, skola och affärer.

Ala Gurfiles 112, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ala Gurfiles 112

Gård/Skog
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
9 000 000 kr
120 m²
6 rum
210 ha tomt

Denna lantbruksfastighet erbjuder en unik möjlighet att förvärva en expansiv egendom omfattande 200 hektar mark. Belägen i det natursköna landskapet, är denna fastighet utrustad med ekonomibyggnader, en charmig bostadsbyggnad och en tillhörande flygel, vilket skapar en komplett och funktionell enhet för lantbruksverksamhet och boende. Fastighetens totala markområde sträcker sig över 200 hektar, vilket inkluderar åkermark, betesmark och skog. Den varierande markstrukturen möjliggör mångsidig användning och erbjuder utmärkta möjligheter för grödor, boskapsskötsel eller skogsbruk. Ekonomibyggnader: Ekonomibyggnaderna är strategiskt placerade på fastigheten och utgör en effektiv arbetsplats för lantbruket. Här finner man bland annat lagerlokaler, maskinhallar och stallar. Bostadsbyggnad: Den huvudsakliga bostadsbyggnaden på fastigheten är en snyggt utformad och bekväm boning. Här finns generösa utrymmen. Fastigheten inkluderar även en separat flygel, vilket ger ytterligare möjligheter för boende, gäster eller kanske som kontorsutrymme. Sammanfattningsvis utgör denna lantbruksfastighet en fantastisk möjlighet för den som söker en välskött och expansiv egendom. Med en imponerande markyta, högkvalitativa ekonomibyggnader, en bekväm bostadsbyggnad och en tillhörande flygel, är denna fastighet redo att möta kraven för en mångsidig och framgångsrik lantbruksverksamhet.

Jungmansgatan 122, Visby, Gotlands kommun

Jungmansgatan 122

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 550 000 kr
37,5 m²
1 rum
2 624 kr/mån
41 333 kr/m²

En rymlig 1:a i markplan med uteplatser i två väderstreck. Hörnläge med egen ingång på gaveln. Belägen i en väldigt omtyckt förening nära matbutik, service och grönområden. Den trevliga innergården har grönytor, bänkar och grillplats. samt en byggnad med gemensam tvättstuga och övernattningslägenhet. Föreningen har två egna fastighetsskötare som ombesörjer de fina gårdarna, snöskottning och övriga ytor i området. Föreningen har en stabil ekonomi och en låg avgift där även hushållselen ingår. Rymligt förråd finns beläget nära lägenheten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Uteplats
Åkermansvägen 2, Visby, Gotlands kommun

Åkermansvägen 2

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 500 000 kr
74 m²
2 rum
vån 1/4
4 005 kr/mån
47 297 kr/m²

Jag har nu det stora nöjet att kunna presentera en nybyggd tvårummare på en av Visbys mest omtyckta adresser. Lägenheten är perfekt för dig som letar efter ett underhållsfritt boende och här får du ett stilrent hem inrett i elegant skandinavisk design med inspiration från Gotland. Trots det centrala läget är gatan stillsam med det vackra parkområdet vid Palissaderna intill. Naturen, havet och ringmuren skapar en härlig omgivning att trivas i. • Inflyttningsklar bostad som byggdes 2022 • Uteplats med kvällssol • Möjlighet finns att bygga om den till 3 rum och kök. • Liberal inställning i föreningen gällande uthyrning • Ej krav på att vara mantalsskriven på adressen.

 • Hiss
Valldammsvägen 4, Västra Gotland, Gotlands kommun

Valldammsvägen 4

Villa
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 295 000 kr
105 + 23 m²
5 rum
1 116 m² tomt

Efter en dag på stranden vid vackra Warfsholm promenerar ni hem på femton minuter och innan grillen sätts igång kanske det lockar med ett dopp i poolen. Om ett inköp har missats gör det ingenting då ni är granne med en matbutik. Hela samhället är rofyllt och familjevänligt, idrottsplatser och skolor ligger inom gång- och cykelavstånd samtidigt som Visby, med allt som erbjuds där, är en halvtimmes bilfärd bort. Till bostaden hör också en byggnad som med fördel kan inredas till ett gästhus.

Atlingbo Kyrklasse 319, null, Gotlands kommun
 • Tor 29 feb kl 14:00
Atlingbo Kyrklasse 319, null, Gotlands kommun, bild 2
Atlingbo Kyrklasse 319, null, Gotlands kommun, bild 3

Atlingbo Kyrklasse 319

Gård/Skog
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 200 000 kr
104 m²
4 rum
8 172 m² tomt

Kalkstenhus från slutet utav 1800-talet med lummigt läge i Atlingbo, ca 15 min ifrån Visby. Det är dags för ny ägare att förädla och sätta sin egen prägel på fastigheten och tillhörande byggnader. För djurälskaren finns även en stor lada med bra plats för fordon och förvaring, i ladan ryms även tre hästboxar, två äldre spiltor perfekt för hästar eller andra husdjur. Flertal byggnader på fastigheten så som, flygel med bastu och potential att bygga om denna till Gästhus. Den generösa tomten erbjuder gott om utrymme för lek, sällskap och avkoppling i det fria. Pool med pergola finns men behöver uppdateras och ses över.

 • Premium
Violvägen 13, Visby, Gotlands kommun
 • Tis 27 feb kl 15:00

Violvägen 13

Villa
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 995 000 kr
137 + 18 m²
6 rum
992 m² tomt

Mycket trevligt och rymligt hus i ett lugnt och fint villaområde i södra visby. • 6 rum och kök • 1-plansvilla • Garage • Fin uppvuxen trädgårdstomt • Nära till skolverksamhet i alla åldrar.

 • Plus
Visborgsgatan 34B, Visby, Gotlands kommun
 • Ons 28 feb kl 12:00

Visborgsgatan 34B

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/2
3 547 kr/mån
59 800 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a högst upp i huset strax utanför Visby ringmur! Här bor du i ett trevligt område nära Visby innerstad och med gångavstånd till det mesta. Lägenheten har egen stor balkong mot sydväst, stora fönster med ett generöst ljusinsläpp som skapar en uppfriskande känsla av rymd och en välkomnande atmosfär. Varmt välkommen på visning! • Uthyrning tillåtes • Ej krav på mantalsskrivning • Möjlighet att kunna köpa som Juridisk person

 • Plus
 • Balkong
Stenkumlaväg 22, Visby, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenkumlaväg 22

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 450 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 090 kr/mån
23 770 kr/m²

2a med inglasad balkong! Nu finns möjlighet att förvärva en lägenhet högst upp med havsglimt från den inglasade balkongen. Ett charmigt äldre kök, renoverat badrum med kakel och klinker. I övrigt är lägenheten i behov av renovering.

 • Plus
Järnvägsgatan 10 A, Visby, Gotlands kommun
 • Ons 28 feb kl 16:00

Järnvägsgatan 10 A

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 250 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 486 kr/mån
30 201 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och trivsamt inredda trerumslägenhet centralt i Visby. Ljuset flödar genom det ljust inredda köket. Ett rymligt vardagsrum leder dig till den stora inglasade balkongen mot söder, skapad för avkoppling och sociala stunder. Badrummet imponerar med eleganta detaljer, inklusive en rymlig dusch och praktisk tvättmaskin. Föreningen har nyligen genomfört stambyte, vilket ger långsiktig trygghet. Boendet erbjuder en perfekt kombination av modernitet, bekvämlighet och närhet till allt Visby har att erbjuda. En unik möjlighet att trivas i en välskött bostad i ett av Gotlands mest eftertraktade områden. Välkommen till ditt nya hem!

 • Plus
Brandvägen 42C, Västra Gotland, Gotlands kommun

Brandvägen 42C

Tomt
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 150 000 kr
2 412 m² tomt

Förverkliga dina byggdrömmar i ett av Gotlands mest eftertraktade områden på tomt om 2412 kvm. Ta en promenad eller cykeln mer till Tofta Strand och njut av allt som erbjuds här - sol, bad i hav eller pool, restauranger, padelbanor och sommartid events, foodtrucks och after beach. Härifrån tar du dig med bil ca 7 min till Visby Golfklubb och in till Visby tar det ca 20 min. Påbörjat bygglov för fritidshus med 2 st komplementbyggnader - carport med förråd och gästhus. Bygget är påbörjat med gjuten platta för gästhuset, bygget ska vara färdigt inom fem år från det att bygglovet vann laga kraft. (Länsstyrelsens beslut dnr 403-386-2021, vårt MBN 2020/2367, vann laga kraft den 31 maj 2021) Ärendet avser nybyggnad av fritidshus och två komplementbyggnader; ett gästhus/förråd och en carport/förråd på fastigheten Eskelhem Ekeby 1:92. Fritidshusets fasader uppförs i vit puts och tak beläggs med en grå plåt. Komplementbyggnadernas fasader bekläs med en naturgrå träpanel och tak beläggs med en grå plåt. Fritidshuset har en byggnads- och bruttoarea om 104 kvm. Gästhuset/förrådet har en byggnads- och bruttoarea om 32,5 kvm och carporten/förrådet har en byggnadsarea om 36,3 kvm och en bruttoarea om 13,5 kvm. Den totala byggnadsarean på fastigheten kommer att uppgå till 172,8 kvm och den totala bruttoarean kommer att uppgår till 150 kvm.

Greta Arwidssons gata 16C, Visby, Gotlands kommun
 • Lör 2 mar kl 12:30

Greta Arwidssons gata 16C

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 300 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 116 kr/mån
41 818 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem - guldläge i ett av Visbys nyare områden! När du stiger in här möts du av ett modernt hem med alla de bekvämligheter du behöver. Denna 2:a om 55 kvm har genomgående fräscha ytskikt och balkong som erbjuder sol större delen av dagen. Här bor du med närhet till natur och grönområden, samtidigt som det är gångavstånd till Visby innerstad och Östercentrum. Du bor även nära handelsområdet Stenhuggaren med bl.a. Ica Maxi och Coop.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Styrmansgatan 471, Visby, Gotlands kommun

Styrmansgatan 471

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 695 000 kr
121 m²
4 rum
vån 1/1
7 521 kr/mån
22 273 kr/m²

Med barnvänligt läge i Visby finns möjlighet att förvärva denna bostadsrätt i ett radhus med populärt gavelläge. Två inhägnade uteplatser med bra solläge intill en bilfri innergård med lekplats. Rymligt vardagsrum, två badrum och mycket bra förvaringsmöjligheter. Här bor ni i en omtyckt förening med gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutik och kommunikationer. Varmt välkomna på visning.

Trädgårdsgatan 307, Visby, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 27 feb kl 12:00

Trädgårdsgatan 307

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 975 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 223 kr/mån
29 044 kr/m²

Välkomna till en fin gavellägenhet på andra våningen med balkong. Lägenhetens 68 kvadratmeter är fördelade på en genomgående planlösning om 2 rok. Lägenhetens mest unika attribut är vardagsrummet och köket vilket det ligger en härlig atmosfär över. Dessa rum samt balkongen är lägenhetens hjärta och absoluta mittpunkt vars stora ytor bjuder in för umgänge. Lägenheten bör upplevas på plats för att komma till sin absoluta rätt. Lägenheten ligger geografiskt sätt helt rätt på yttre Furulund som har på den senaste tiden växt ihop med Visbys nyaste område vid A7. Kök med stor matplats och ljust fint vardagsrum med parkettgolv. Lugnt och välskött område med lekplatser och bilfria gårdar. Föreningen har både släpkärra, bastu och lägenhet man kan hyra för familjemedlemmar.

 • Plus
 • Balkong
Snäckgärdsvägen 56, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Snäckgärdsvägen 56

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 975 000 kr
60 m²
3 rum
vån 6/6
5 665 kr/mån
49 583 kr/m²

Härlig lägenhet med en fantastisk placering direkt vid havet i den populära Brf Snäck. Denna lägenhet högst upp i huset erbjuder en oöverträffad utsikt över det omgivande havet och har dessutom tillgång till ett inbjudande poolområde endast en trappa upp. Den generösa terrassen, som sträcker sig över 20 kvadratmeter, ger gott om plats för middagar och njutning av vackra solnedgångar.

 • Balkong
 • Hiss
Högklint Anders Wedins väg 2, Visby Med Omnejd, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Högklint Anders Wedins väg 2

Villa
Visby Med Omnejd, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
6 500 000 kr
227 + 50 m²
7 rum
1 904 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem nära havet! Denna välskötta villa med tillhörande pool, gästhus och garage erbjuder en oöverträffad kombination av komfort, elegans, goda intäktsmöjligheter och närhet till naturen. Belägen i ett mycket eftertraktat område några km från Visby, omgivet av grönska och bara en kort promenad från havet, är detta hem det perfekta valet för den som söker en familjevänlig livsstil.

 • Balkong
 • Uteplats
Snäckbacken 12, null, Gotlands kommun

Snäckbacken 12

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 595 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/2
3 130 kr/mån
45 571 kr/m²

Här finns allt du behöver på ca 35 välplanerade kvadratmeter. Stora glaspartier ut mot uteplatsen gör den fina tvårumslägenheten ljus och rymlig. En förening som har en positiv inställning till uthyrning samt att juridiska personer kan köpa. Omgående tillträde om så önskas. Nu bjuder även säljaren på en El-Cykel ifrån Skeppshult värde ca 30 000 kr. www.hokerumbygg.se/snackgardsbaden/ • Fullutrustat kök ifrån Ballingslöv med kompletta vitvaror. • Bänkskiva i kompositsten. • Helkaklat badrum med golvvärme samt kombinerad tvätt och torkmaskin. • Genomgående vitlaserad parkettgolv. • Uthyrning tillåtes • Juridiska personer tillåtes. • Ej krav på mantalsskrivning

 • Nyproduktion
Silte Siglajvs 228A, Södra Gotland, Gotlands kommun

Silte Siglajvs 228A

Tomt
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
700 000 kr
2 202 m² tomt

Drömmer ni om det fridfulla livet på landet? Er chans är här! Nu finns en fantastisk möjlighet att förverkliga er dröm om ett lugnt och fridfullt liv intill skog och mark. Vi presenterar stolt denna tomt som utgör den perfekta platsen för er som vill bygga nytt och skapa ert eget idylliska hem. Tomten ligger med naturskönt och lugnt läge, perfekt för er som söker en privat och avskild plats att kalla hemma. Tomten är omsluten av grönska och natur. Dessutom erbjuds en enastående utsikt över det öppna landskapet. Här erbjuds en väl tilltagen yta om 2 222 kvm, gott om utrymme för såväl hus, garage som trädgård. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och har ett positivt förhandsbesked. Dessutom inkluderas vatten- och avloppslösning. I närheten av Silte socken finns Kvarnåkershamn, en av de vackraste platserna på Gotland med fantastiska strandängar och oändliga promenadstråk. Ni tar er in till Gotlands näst största tätort (Hemse) på ca 15 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för frågor!

Tofta Krokstädestigen 4, andel F , Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Ons 6 mar kl 12:00

Tofta Krokstädestigen 4, andel F

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
250 000 kr
110 m²

Möjlighet att förvärva en andel till detta moderna & fullt utrustade andelshus med gångavstånd till lång sandstrand vid Gotlands Tofta. En andel ger rätt till 5 veckor/år. 1-planshus i vinkel med sov loft och totalt 7 bäddar. Denna andel har under 2024 V 10, 19, 26, 39 och 45. Avgift är 1300 kr / månad. Detta moderna hus, beläget i närheten av den vackra Tofta sandstrand, erbjuder enastående komfort och stil. Med sitt strategiska läge i en lugn och fridfull omgivning får du möjlighet att uppleva den ultimata kombinationen av modern bekvämlighet och naturskön omgivning.

 • Plus
Snäckbacken 8, Visby, Gotlands kommun

Snäckbacken 8

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 350 000 kr
85 m²
4 rum
vån 6/13
7 083 kr/mån
39 412 kr/m²

4:a med 2 st badrum på Snäck. Stor panoramabalkong på ca 26 kvm. Optimalt planerad med 4 rum, varav 3 sovrum. Lägenheten har genomgående vackert ekparkett och ljusa färgval samt en mycket tilltalande planlösning. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Peder Hardings Väg 2B, null, Gotlands kommun

Peder Hardings Väg 2B

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
6 995 000 kr
117 m²
4 rum
vån 3/4
7 488 kr/mån
59 786 kr/m²

• Takterrass om ca 60 kvm • 4 rum och kök • 2 Badrum • Tillträde sker i höst. • Fjärrvärme som effektivt förser föreningens samtliga bostäder med värme som ingår i månadsavgiften • Stabil förening med låg belåning som ger rätt avgifter på lång sikt, endast 8500 kr /kvm • Lokala Gotländska hantverkare. • Bo permanent eller använd det som fritidsboende • Uthyrning under sommaren är accepterat • Juridiska personer accepteras som köpare efter styrelsens beslut Så här går det till att köpa en bostad i Brf Valdemarstorg 1. Intresseanmälan Läs igenom annonsen för att kunna bilda dig en bra bild av projektet, de allra flesta frågor besvaras här. För att köpa en bostad i Brf Valdemarstorg skall du först och främst lämna in en intresseanmälan. När du köper en nybyggd bostad betalar du ett fast pris, utan budgivning. 2. Tecknade av förhandsavtal. Ett förhandsavtal är en överenskommelse mellan bostadsrättsföreningen och dig som köpare avseende en framtida överlåtelse av bostadsrätten. Avtalet är bindande och innebär att du som köpare avser tillträda lägenheten i enlighet med avtalet. I samband med tecknandet betalar du ett förskott på 50.000 kr till föreningen. (Förskottet på 50 000 kr återfås ej vid avhopp, samt att fastighetsmäklaren behöver hitta en ny köpare till bostadsrätten) 4. Sälja sin nuvarande bostad Det kan vara klokt att redan i det här tidiga stadiet kontakta oss och lägga upp en tidsplan för försäljning av sitt nuvarande boende. Vi hjälper vi dig att förbereda allt det praktiska med försäljningen av din nuvarande bostad, så när inflyttningen till din nya bostad närmar sig är det bara att trycka på knappen. 5. Inbetalning av handpenning. Resterande del av handpenningen, som totalt sett är 10 procent av insatsen, betalar du sex månader före tillträde. Information kommer till dig om detta i god tid innan betalningen skall vara tillhanda. 6. Upplåtelseavtal. Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt. 7. Slutbesiktning När ditt hem är färdigt genomförs en besiktning av en oberoende besiktningsman. 8. Inflyttning Preliminär inflyttning beräknas hösten 2024. Efter uppvisat kvitto på slutbetalningen får du nyckel och en genomgång av det du behöver känna till om din nya bostad. Resterande insats och den första månadsavgiften betalas i samband med tillträdet. Ungefär en månad innan tillträdet skickas fakturorna ut. Observera att insats och månadsavgift betalas direkt till Brf Valdemarstorg. 9. Mätning av kundnöjdhet För att få nöjda kunder gäller det att lyssna och lära. En tid efter inflyttning är vi därför tacksamma om du tar dig tid att svara på ett anta frågor och ge oss din personliga feedback.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Fardhem Prästgården 316, null, Gotlands kommun

Fardhem Prästgården 316

Övrigt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 975 000 kr
8 469 m² tomt

Möjlighet att förvärva och skapa något alldeles speciellt med den charmiga gamla lärarbostaden i Fardhem! Denna bostad erbjuder en stor flexibilitet och möjlighet att forma den efter era önskemål och behov. Lärarbostaden om ca 250kvm. präglas av höga tak och ett underbart ljusinsläpp, vilket skapar en trivsam atmosfär. För närvarande huserar en lägenhet på övervåningen, medan entréplanet öppnar upp för en mängd olika användningsmöjligheter. Här kan ni låta er fantasi flöda och skapa ert drömprojekt, vare sig det är en verkstad, ett kontor eller en konstnärsateljé. Det finns dessutom möjlighet att ta del av ett redan beviljat bygglov för att omvandla entréplanet till två separata lägenheter – en fantastisk potential för investering eller för den som söker flexibilitet. Skisser för denna omvandling finns att studera bland bilderna. I källarplanet finner ni praktiska faciliteter som tvättstuga och generösa förrådsutrymmen, vilket ytterligare ökar bostadens funktionella värde. På fastigheten finns också en större enplansbyggnad den sk. paviljongen om ca 500kvm. som tidigare fungerat som skola. Även här finns ett bygglov för att omvandla lokalerna till sex mindre lägenheter med storlek mellan 70-93 kvm, skisser finns under bilder. I trädgården finns stora grönytor och lekplats, även här finns det många möjligheter att sätta sin egna unika prägel! Parkeringar finns på tomten. Det unika med skolan & lärarbostad i Fardhem är mer än bara en bostad – det är en möjlighet att skapa ert eget drömhem eller investeringsprojekt. Ta chansen att forma och anpassa denna charmiga fastighet till något alldeles unikt. Välkommen till en spännande resa av möjligheter!

 • Plus
 • Uteplats
Västerhejde Hallbrosvägen 36A, Visby Med Omnejd, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 36A

Lägenhet
Visby Med Omnejd, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 190 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
3 719 kr/mån
39 383 kr/m²

I populära Västerhejde knappt en mil från Visby och med havet bara fem minuter bort med bil ligger denna moderna och stilrena fyra. Lägenheten ligger i markplan med egen -plats intill bostaden. Det första som möter dig är det enastående ljuset som strömmar in genom de stora fönsterpartierna, vilket skapar en luftig och öppen atmosfär i denna moderna arkitektur. Bostaden har platsbyggt kök, egen gräsmatta och stor skyddad uteplats med fri utsikt över fälten. Här bor du funktionellt och bekvämt nära såväl badplatser och fiskelägen som butiker, skolor och service.

 • Uteplats
Mellangatan 19, Slite, Norra Gotland, Gotlands kommun

Mellangatan 19, Slite

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 695 000 kr
75 + 61 m²
4 rum
1 083 m² tomt

Mitt i Slite med närhet till den fina sandstranden och småbåtshamnen finns nu denna gula tegelvilla till försäljning. Huset består av vardagsrum och matrum i fil, rymligt kök, 2 st sovrum samt ett mindre toalettrum. Källare med badrum och gästrum, tvättstuga samt kallförråd. 5 min promenad ner till den fina sandstranden och centrum i Slite med flertalet butiker och restauranger. En stor uppvuxen trädgård. Renoveringar har gjorts löpande senaste året i stora delar av huset. Välkomna på visning!

Wilhelmina Skoghs Gata 3, Visby, Gotlands kommun

Wilhelmina Skoghs Gata 3

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 595 000 kr
72 m²
3 rum
4 930 kr/mån
36 042 kr/m²

Välkommen till denna moderna trea från 2019 med terrass i sydvästläge och vy mot vackert grönområde. Lägenheten erbjuder öppna och ljusa utrymmen, perfekta för avkoppling och samvaro. Föreningen stärker gemenskapen med en praktisk gästlägenhet och utvändiga gemensamhetsytor inklusive växthus och lekplats. En harmonisk kombination av bekvämlighet och naturnära upplevelser gör detta till det ideala hemmet för den som söker en modern livsstil nära shopping vid handelsområdet "stenhuggaren. Vacker utsikt med stort grönskande fält precis utanför. Gångavstånd till skolor, gymnasium, förskola, ridskola/travbana, och ishall. Bra bussförbindelser i direkt närhet. På en kort cykeltur når ni Visby Centrum med större utbud av butiker.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 77