Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofie Blomstedt

Sofie Blomstedt

Om mig

Mitt främsta mål som fastighetsmäklare är att erbjuda dig som kund den bästa lösningen för att få bäst betalt och trygghet genom hela försäljningsprocessen. För att nå det målet är jag framåtsträvande, engagerad, personlig och omtänksam vilket gör att du som kund känner dig sedd och hörd genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun
Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Lärbrovägen 17

Fritidshus
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 800 000 kr
108 + 39 m²
4 rum
3 010 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen. Välkommen till detta mysiga hus som passar dig som vill ha ett fritidshus att kunna nyttja året om lika bra som det passar familjen som vill leva och bo här permanent. Charmig äldre trädgård, här finns även ett förråd på tomten, kommunalt vatten och avlopp. Från huset kan du enkelt gå eller ta cykeln ner till stranden, här finns gott att äta och fika, Afterbeach, pool, äventyrsgolf, tennis och padelbanor - allt som hör sommaren till! Slite är en mysig liten ort med trevliga villakvarter vid Gotlands nordöstra kust. I Slite finns förskola, skolor, matbutiker, restauranger, apotek, systembolag mm. In till Visby tar det ca 35 minuter och färden låter dig bevittna Gotlands fantastiska bygd längs vägen.

  • Premium
Strandbod nr 3 med adress Husvägen 10 Ronehamn , Södra Gotland, Gotlands kommun

Strandbod nr 3 med adress Husvägen 10 Ronehamn

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
600 000 kr
12 m²
1 rum

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Drömmer du om en idyllisk tillflyktsort vid havet? Då är denna charmiga strandbod precis vad du söker! Strandboden är belägen med bästa tänkbara läge i Ronehamn. Trivsam bod med sovloft, köksdel med gasolplatta och kylskåp. Här kan ni njuta av många soliga dagar och kvällar med grillning och kvällsdopp i det blå. ca 400 m till söder om bodarna finner ni en fin badstrand och vackra omgivningar att promenera i b.la. Ålarve naturreservat. Ronehamn erbjuder minilivs, här har ni även omtyckta restauranger så som Gula Hönan och den lokala puben Kapten Grogg. Strandboden står på ofri grund och kan användas som ett härligt utflyktsmål vid havet och för enstaka övernattningar (bodarnas enkla karaktär måste bevaras). Mer information kring användandet av strandbodar finner ni på Region Gotlands hemsida www.gotland.se samt Länsstyrelsen på Gotland www.lansstyrelsen.se/gotland.

Tunnbindaregatan 17, Visby Innerstad, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Tunnbindaregatan 17

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 850 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
2 969 kr/mån
54 808 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på lugn gata i Visby Innerstad - Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Lägenhetens vackra takbjälkar och djupa fönsterbänkar i sten möter det moderna praktiska med kök från 2020. Köket angränsar till vardagsrummet med plats för både matbord och soffgrupp. Rummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare två fönster som vetter ut mot Tunnbindaregatan. I sovrummet ligger en mysig heltäckningsmatta på golvet och i väggen finns en tidstypisk nisch, här finns det gott om plats för en dubbelsäng. Föreningens gemensamma balkong ligger precis utanför ytterdörren - den perfekta platsen att avnjuta morgonkaffet på. Kliver du ut genom porten får du uppleva det bästa av Visby Innerstad: historiska sevärdheter, mysiga kaféer, restauranger och shoppingstråk. På kort promenadavstånd har du Österport som leder dig ut till Östercentrum där det finns gott om parkeringsplatser, matbutik, apotek, systembolag och affärer.

Målargränd 2B, Södra Gotland, Gotlands kommun

Målargränd 2B

Lägenhet
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 595 000 kr
78 m²
5 rum
vån 1/2
4 702 kr/mån
20 449 kr/m²

Med attraktivt läge nära havet finner du denna fem rums lägenhet om 78 kvm belägen en halvtrappa upp. Kök och vardagsrum disponeras i en öppen planlösning, från vardagsrummet når du via dubbeldörrar den trallbelagda uteplatsen. Vidare finns ett helkaklat badrum och gästtoalett. I föreningen finns gemensam pool, gym och tvättstuga. När ni vill bada i havet finns närmaste strand på gång eller cykelavstånd ca 500 m.

  • Uteplats
När Maldes 669B, Södra Gotland, Gotlands kommun

När Maldes 669B

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
4 750 000 kr
60 + 15 m²
4 rum
3 403 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Besök ett av Närs sju fiskelägen, den närmsta ligger på gångavstånd om du fortsätter vägen ner till havet - Djaupdy fiskeläge. Badsugen? Besök badplatsen Herta, en ca 400 meter lång, långgrund sandstrand - perfekt för barnen! För den golfintresserade finns När Golfklubb ca 2,5 km bort. Vill du göra en rolig aktivitet? Då kan ni paddla kanot längst Närån. Besök naturreservatet Närholmen. Restauranger, gårdsbutiker, bageri, matbutiken ICA Nära Bodi (öppet året om).

  • Uteplats
När Maldes 669, Södra Gotland, Gotlands kommun

När Maldes 669

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
6 750 000 kr
85 m²
3 rum
3 197 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Välkommen till ditt drömhus vid havet! Detta fantastiska ställe erbjuder inte bara en unik och enastående utsikt över det glittrande blå havet utan är också ett bekvämt boende oavsett om du vill bo här permanent eller använda det som fritidshus.

  • Uteplats
Brandvägen 42C, Västra Gotland, Gotlands kommun

Brandvägen 42C

Tomt
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 425 000 kr
2 412 m² tomt

För att få tillgång till digital visning - Välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Förverkliga dina byggdrömmar i ett av Gotlands mest eftertraktade områden på tomt om 2412 kvm. Ta en promenad eller cykeln mer till Tofta Strand och njut av allt som erbjuds här - sol, bad i hav eller pool, restauranger, padelbanor och sommartid events, foodtrucks och after beach. Härifrån tar du dig med bil ca 7 min till Visby Golfklubb och in till Visby tar det ca 20 min. Påbörjat bygglov för fritidshus med 2 st komplementbyggnader - carport med förråd och gästhus. Bygget är påbörjat med gjuten platta för förrådet, bygget ska vara färdigt inom fem år från det att bygglovet vann laga kraft. (Länsstyrelsens beslut dnr 403-386-2021, vårt MBN 2020/2367, vann laga kraft den 31 maj 2021) Ärendet avser nybyggnad av fritidshus och två komplementbyggnader; ett gästhus/förråd och en carport/förråd på fastigheten Eskelhem Ekeby 1:92. Fritidshusets fasader uppförs i vit puts och tak beläggs med en grå plåt. Komplementbyggnadernas fasader bekläs med en naturgrå träpanel och tak beläggs med en grå plåt. Fritidshuset har en byggnads- och bruttoarea om 104 kvm. Gästhuset/förrådet har en byggnads- och bruttoarea om 32,5 kvm och carporten/förrådet har en byggnadsarea om 36,3 kvm och en bruttoarea om 13,5 kvm. Den totala byggnadsarean på fastigheten kommer att uppgå till 172,8 kvm och den totala bruttoarean kommer att uppgår till 150 kvm. Kommunalt V/A finns och fastigheten ingår i GA16, anslutning vid tomtgräns. En lägre anslutningsavgift tillkommer om ca 40 000:- idagsläget

Visar alla 7