Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofie Blomstedt

Sofie Blomstedt

Om mig

Mitt främsta mål som fastighetsmäklare är att erbjuda dig som kund den bästa lösningen för att få bäst betalt och trygghet genom hela försäljningsprocessen. För att nå det målet är jag framåtsträvande, engagerad, personlig och omtänksam vilket gör att du som kund känner dig sedd och hörd genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Persgatan 10, Visby, Gotlands kommun
  • Tor 24 okt kl 16:00
Persgatan 10, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Persgatan 10, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Persgatan 10

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 450 000 kr
41,2 m²
1.5 rum
3 280 kr/mån
35 194 kr/m²

Välkommen till denna fina etagelägenhet belägen i gårdshus på Persgatan 10! Här bor du i ett lugnt och trivsamt villaområde med närhet till allt vad Visby har att erbjuda. Lägenhetens två plan ger verkligen känslan av ett större boende - på entréplan finns hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna och vidare rum med plats för matbord och möblemang, kök med utgång till den härliga uteplatsen samt badrum med tvättmaskin. På övre plan finns det mysiga sovrummet med fönster. Förråd och parkeringsplats ingår i avgiften. Här kan du bo permanent eller välja att nyttja lägenheten som övernattningslägenhet/fritidsboende då mantalsskrivning inte är något krav.

  • Premium
  • Uteplats
När Maldes 669B, Södra Gotland, Gotlands kommun
  • Lör 26 okt
När Maldes 669B, Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
När Maldes 669B, Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

När Maldes 669B

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 850 000 kr
60 + 15 m²
4 rum
3 403 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Besök ett av Närs sju fiskelägen, den närmsta ligger på gångavstånd om du fortsätter vägen ner till havet - Djaupdy fiskeläge. Badsugen? Besök badplatsen Herta, en ca 400 meter lång, långgrund sandstrand - perfekt för barnen! För den golfintresserade finns När Golfklubb ca 2,5 km bort. Vill du göra en rolig aktivitet? Då kan ni paddla kanot längst Närån. Besök naturreservatet Närholmen. Restauranger, gårdsbutiker, bageri, matbutiken ICA Nära Bodi (öppet året om).

  • Premium
  • Uteplats
När Maldes 669, Södra Gotland, Gotlands kommun
När Maldes 669, Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
När Maldes 669, Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

När Maldes 669

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
6 750 000 kr
95 m²
3 rum
3 197 m² tomt

Välkommen till ditt drömhus vid havet! Detta fantastiska ställe som är ett äkta Gotländsk bulhus erbjuder inte bara en unik och enastående utsikt över det glittrande blå havet utan är också ett bekvämt boende oavsett om du vill bo här permanent eller använda det som fritidshus. Med ett inglasat uterum med öppningsbart tak på hela 25 kvm så kan man förlänga säsongen från tidig vår till sen höst, de lite kallare dagarna så tänder man en härlig brasa i den öppna spisen som finns. Uterummet som ligger i nivå med husets golv ger en känsla av att bostaden är mycket större. Hör av er till mäklaren eller extra kontakt för att boka visning! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Stenkyrka Lauhage 468, Norra Gotland, Gotlands kommun

Stenkyrka Lauhage 468

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 200 000 kr
132 + 13 m²
5 rum
2 494 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen. Söker du efter ett hemtrevligt boende på gotländska landsbygden har du hittat rätt - Välkommen till Stenkyrka Lauhage 468! Här bor du i ett fint bulhus med garage omringad av rogivande skog och mark cirka två mil från Visby. Entréplanet fördelar sig på praktisk groventré med angränsande tvättstuga, kök med matplats samt utgång till altanen, ett sovrum, ett badrum, trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, här finns även husets täljstenskamin - ett rum som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Övervåningen öppnas upp med en hall/allrum och från denna del nås de tre sovrummen samt WC/dusch. Stenkyrka är ett charmigt samhälle på norra Gotland som har närhet till bad i Lickershamn och Tingstäde träsk. Här finns även förskola, skola och mataffär.

Visar alla 4