Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofie Blomstedt

Sofie Blomstedt

Om mig

Mitt främsta mål som fastighetsmäklare är att erbjuda dig som kund den bästa lösningen för att få bäst betalt och trygghet genom hela försäljningsprocessen. För att nå det målet är jag framåtsträvande, engagerad, personlig och omtänksam vilket gör att du som kund känner dig sedd och hörd genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
När Djaupdy Fiskeläge 1, Södra Gotland, Gotlands kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00

När Djaupdy Fiskeläge 1

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
900 000 kr
26 m²
1 rum

Drömmer du om en idyllisk tillflyktsort vid havet? Då är denna charmiga strandbodi precis vad du söker! Ljusa väggar och golv, bevarande gamla detaljer såsom bjälkar samt öppen spis med kassett ger en varm och inbjudande atmosfär som omfamnar dig så fort du kliver över tröskeln. I köket finns gasolspis och ugn samt kylskåp. Djaupdy Fiskeläge med anor från åtminstonde 1700-talet ligger i När Hammaren på stranden mellan Austerviken och Lillvikens fina badstrand. Badsugen? Besök badplatsen Herta, en ca 400 meter lång, långgrund sandstrand - perfekt för barnen! För den golfintresserade finns När Golfklubb ca 2,5 km bort. Vill du promenera och njuta av vacker natur? Besök naturreservatet Närholmen - här finns den berömda fyren, ett rikt fågelliv och ovanliga/ intressanta växter att skåda. Vill du göra en rolig aktivitet? Då kan ni paddla kanot längst Närån. Restauranger, gårdsbutiker, bageri, matbutiken ICA Nära Bodi (öppet året om).

  • Plus
Tunnbindaregatan 17, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Tunnbindaregatan 17

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 850 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
2 969 kr/mån
54 808 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på lugn gata i Visby Innerstad. Lägenhetens vackra takbjälkar och djupa fönsterbänkar i sten möter det moderna praktiska med kök från 2020. Köket angränsar till vardagsrummet med plats för både matbord och soffgrupp. Rummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare två fönster som vetter ut mot Tunnbindaregatan. I sovrummet ligger en mysig heltäckningsmatta på golvet och i väggen finns en tidstypisk nisch, här finns det gott om plats för en dubbelsäng. Föreningens gemensamma balkong ligger precis utanför ytterdörren - den perfekta platsen att avnjuta morgonkaffet på. Kliver du ut genom porten får du uppleva det bästa av Visby Innerstad: historiska sevärdheter, mysiga kaféer, restauranger och shoppingstråk. På kort promenadavstånd har du Österport som leder dig ut till Östercentrum där det finns gott om parkeringsplatser, matbutik, apotek, systembolag och affärer.

Fröjel Hallgårds 818B, Södra Gotland, Gotlands kommun
  • Imorgon
Fröjel Hallgårds 818B, Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Fröjel Hallgårds 818B, Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Fröjel Hallgårds 818B

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 995 000 kr
104 m²
4 rum
4 395 kr/mån

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen. Välkommen till Fröjel Hallgårds 818 B och denna lägenhet i suterräng belägen i fantastiska Brf Seaview Fröjel. (Det här är en lägenhet för tillfälligt fritidsboende). Uppdelad på fyra plan känns bostaden mycket rymlig och här finns plats att både sprida ut sig och vara tillsammans. Materialvalen har gjorts utifrån hållbarhet och skönhet med en ljus och vacker bostad som resultat. Detaljer som eget förråd och möjlighet till uthyrningsintäkter gör boendet praktiskt medan kamin och de tre uteplatserna ger semesterlyx. Från entréns uteplats välkomnas du in i den ljusa hallen och vidare in till köket. Här möts du av ett fint ljusinsläpp, den vackra braskaminen och via trappan med glasräcken går du ner till vardagsrums delen och vidare ut genom den helglasade dörren till balkongen. Här kan du tillsammans med familj och vänner njuta av sol, god mat och varandras sällskap med havet som utsikt. Från vardagsrummet fortsätter du ner till de tre sovrummen och ett av de två badrummen. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren och garderober. Från ett av sovrummen når du den tredje uteplatsen - tänk dig att gå direkt från sängen ut hit för att avnjuta morgonkaffet, kan det bli bättre? En stor fördel med ditt fritidsboende här är att du hyr ut när du själv inte har möjlighet att vara på plats. Genom uthyrningen möjliggör du för andra semesterfirare att får njuta av Fröjel Resort och Gotland samtidigt som du möjliggör till ett förmånligt ägande genom hyresintäkter. Sommartid är det bad och sol som gäller här, vid en kustlinje du aldrig tröttnar på. Faktum är att områdets suterränglägenheter formgivits just för att ta vara på utsikten och med uteplatser i tre riktningar är det bara att njuta från morgon till kväll. Längs kustvägen mellan Visby och södra Gotland ligger det gott om butiker och restauranger av olika slag. Upptäck naturreservat, hantverksbodar och loppisar på dagsutflykter med din egen bekväma oas som bas. Området lever upp under sommaren men här är underbart året om. Närliggande Klintehamn har service och matbutik och resan till Visbys nöjen är smidig.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Strandbod Flundrevikens båtklubb Visby (Bod nr 43), Visby, Gotlands kommun

Strandbod Flundrevikens båtklubb Visby (Bod nr 43)

Fritidshus
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
750 000 kr
1 rum

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Drömmer du om en idyllisk tillflyktsort vid havet? Då är denna charmiga strandbod precis vad du söker! Strandboden är belägen i Flundreviken vid den vackra kuststräckan strax norr om Visby. Trivsam bod i mycket gott skick, bakom boden finns en liten trall där du kan söka skuggan och vidare når du den uppbyggda terrassen med enastående utsikt över havet. Här kan ni njuta av många soliga dagar och kvällar med magiska solnedgångar. Via strandpromenaden tar du dig enkelt till stränderna vid Gustavsvik, Snäckgärdsbaden och in till Visby innerstad. Under sommartid kan du njuta av trevliga middagar på närbelägna restauranger. Hamnen har plats för både segel- och motorbåtar, till boden ingår en båtplats och som medlem i Flundrevikens båtklubb får du tillgång till fint klubbhus med pentry, wc och dusch. Strandboden står på ofri grund och kan användas som ett härligt utflyktsmål vid havet och för enstaka övernattningar. Mer information om båtklubben hittar du på deras hemsida https://flundreviken.se/ samt här i annonsen under dokument.

  • Uteplats
Eke Nygårds 200, Södra Gotland, Gotlands kommun

Eke Nygårds 200

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 650 000 kr
58 m²
5 rum
5 748 m² tomt

Välkommen till denna pärla belägen på södra Gotland! Huset ligger på en grönskande tomt om 5 748 kvm, här finns även en lada. Denna idyll är perfekt för dig som söker en fristad från vardagens stress och önskar njuta av den gotländska naturen samtidigt som du har närhet till allt vad södra Gotland har att erbjuda. Här berättar varje bräda på det vackra trägolvet en historia och varje gnista som dansar i kakelugnen sprider värme. Planlösningen fördelar sig på hall och groventré, två sovrum, vardagsrum med vackra takbjälkar, kök med vedspis och plats för matbord, renoverat badrum i passande stil (2021) och inredd vind med två sovrum som delas av av den praktfulla murstocken. Till havet tar du dig med cykel på ca 15 minuter. Service och butiker finns på Hemse 10 min bort med bil. I Havdhem finns en mindre ICA-butik samt en järnhandel.

Målargränd 2B, Södra Gotland, Gotlands kommun

Målargränd 2B

Lägenhet
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 595 000 kr
78 m²
5 rum
vån 1/2
4 702 kr/mån
20 449 kr/m²

Med attraktivt läge nära havet finner du denna fem rums lägenhet om 78 kvm belägen en halvtrappa upp. Kök och vardagsrum disponeras i en öppen planlösning, från vardagsrummet når du via dubbeldörrar den trallbelagda uteplatsen. Vidare finns ett helkaklat badrum och gästtoalett. I föreningen finns gemensam pool, gym och tvättstuga. När ni vill bada i havet finns närmaste strand på gång eller cykelavstånd ca 500 m.

  • Uteplats
Visborgsgatan 41, Visby, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Visborgsgatan 41

Villa
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
8 900 000 kr
184 + 100 m²
9 rum
1 006 m² tomt

Nu ges det unika tillfället att förvärva denna vackra villa med ett av Visbys mest eftertraktade lägen nära havet.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Tor 2 maj kl 11:30
Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Lärbrovägen 17, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Lärbrovägen 17

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 800 000 kr
108 + 39 m²
4 rum
3 010 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus som passar familjen som vill leva och bo här lika bra som för dig som vill ha ett fritidshus att njuta av på din lediga tid. Charmig äldre trädgård, här finns även ett förråd på tomten. Slite är en mysig liten ort med trevliga villakvarter vid Gotlands nordöstra kust. I Slite finns allt man behöver såsom förskola, skolor, matbutiker, restauranger, apotek, systembolag mm. In till Visby tar det ca 35 minuter och färden låter dig bevittna Gotlands fantastiska bygd längs vägen.

  • Premium
När Maldes 669A, Södra Gotland, Gotlands kommun

När Maldes 669A

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
4 750 000 kr
60 + 15 m²
4 rum
3 403 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Besök ett av Närs sju fiskelägen, den närmsta ligger på gångavstånd om du fortsätter vägen ner till havet - Djaupdy fiskeläge. Badsugen? Besök badplatsen Herta, en ca 400 meter lång, långgrund sandstrand - perfekt för barnen! För den golfintresserade finns När Golfklubb ca 2,5 km bort. Vill du göra en rolig aktivitet? Då kan ni paddla kanot längst Närån. Besök naturreservatet Närholmen. Restauranger, gårdsbutiker, bageri, matbutiken ICA Nära Bodi (öppet året om).

  • Uteplats
När Maldes 669, Södra Gotland, Gotlands kommun

När Maldes 669

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
6 750 000 kr
85 m²
3 rum
3 197 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av den digitala visningen! Välkommen till ditt drömhus vid havet! Detta fantastiska ställe erbjuder inte bara en unik och enastående utsikt över det glittrande blå havet utan är också ett bekvämt boende oavsett om du vill bo här permanent eller använda det som fritidshus.

  • Uteplats
Stenkyrka Lauhage 468, Norra Gotland, Gotlands kommun

Stenkyrka Lauhage 468

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 590 000 kr
132 + 13 m²
5 rum
2 494 m² tomt

Söker du efter ett hemtrevligt boende på gotländska landsbygden har du hittat rätt - Välkommen till Stenkyrka Lauhage 468! Här bor du i ett fint bulhus med garage omringad av rogivande skog och mark cirka två mil från Visby. Entréplanet fördelar sig på praktisk groventré med angränsande tvättstuga, kök med matplats samt utgång till altanen, ett sovrum, ett badrum, trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, här finns även husets täljstenskamin - ett rum som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Övervåningen öppnas upp med en hall/allrum och från denna del nås de tre sovrummen samt WC/dusch. Stenkyrka är ett charmigt samhälle på norra Gotland som har närhet till bad i Lickershamn och Tingstäde träsk. Här finns även förskola, skola och mataffär.

Brandvägen 42C, Västra Gotland, Gotlands kommun

Brandvägen 42C

Tomt
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 150 000 kr
2 412 m² tomt

För att få tillgång till digital visning - Välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Förverkliga dina byggdrömmar i ett av Gotlands mest eftertraktade områden på tomt om 2412 kvm. Ta en promenad eller cykeln mer till Tofta Strand och njut av allt som erbjuds här - sol, bad i hav eller pool, restauranger, padelbanor och sommartid events, foodtrucks och after beach. Härifrån tar du dig med bil ca 7 min till Visby Golfklubb och in till Visby tar det ca 20 min. Påbörjat bygglov för fritidshus med 2 st komplementbyggnader - carport med förråd och gästhus. Bygget är påbörjat med gjuten platta för gästhuset, bygget ska vara färdigt inom fem år från det att bygglovet vann laga kraft. (Länsstyrelsens beslut dnr 403-386-2021, vårt MBN 2020/2367, vann laga kraft den 31 maj 2021) Ärendet avser nybyggnad av fritidshus och två komplementbyggnader; ett gästhus/förråd och en carport/förråd på fastigheten Eskelhem Ekeby 1:92. Fritidshusets fasader uppförs i vit puts och tak beläggs med en grå plåt. Komplementbyggnadernas fasader bekläs med en naturgrå träpanel och tak beläggs med en grå plåt. Fritidshuset har en byggnads- och bruttoarea om 104 kvm. Gästhuset/förrådet har en byggnads- och bruttoarea om 32,5 kvm och carporten/förrådet har en byggnadsarea om 36,3 kvm och en bruttoarea om 13,5 kvm. Den totala byggnadsarean på fastigheten kommer att uppgå till 172,8 kvm och den totala bruttoarean kommer att uppgår till 150 kvm.

Greta Arwidssons gata 16C, Visby, Gotlands kommun

Greta Arwidssons gata 16C

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 300 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 116 kr/mån
41 818 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem - guldläge i ett av Visbys nyare områden! När du stiger in här möts du av ett modernt hem med alla de bekvämligheter du behöver. Denna 2:a om 55 kvm har genomgående fräscha ytskikt och balkong som erbjuder sol större delen av dagen. Här bor du med närhet till natur och grönområden, samtidigt som det är gångavstånd till Visby innerstad och Östercentrum. Du bor även nära handelsområdet Stenhuggaren med bl.a. Ica Maxi och Coop.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13