Mäklare Thomas Sandelius

Thomas Sandelius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fole Vatlings 129, null, Gotlands kommun

Fole Vatlings 129

Gård/Skog
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

4 750 000 kr

122 m²

12,3 ha tomt

Med närhet till Visby och ett vackert läge finns möjligheternas lilla gård. Redan på infarten möts man av en vacker gårdsbild med ladugård, välhållet hus och ett litet gårdshus.

 • Uteplats
Artillerigatan 27 N, Visby, Gotlands kommun

Artillerigatan 27 N

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

1 700 000 kr

32 m²

1 rum

2 500 kr/mån

53 125 kr/m²

Modern och central lägenhet i Visby om 32 kvm. Fullutrustat kök, allrumsrumsdel med soffa, helkaklat badrum. Sovplats för minst 4p, en fast nedfällbar säng gör den fantastiskt flexibel. Lägenheten är ljus och trevlig som en välplanerad svit med uteplats. Gemensam swimmingpool, grillplats samt tvättstuga. Bra läge med promenadavstånd till innerstaden och centrum. Bo själv eller hyr ut! Goda intäkter! Smidigt koncept att låta hyra ut lägenheten finns via gotlandsboenden.se

 • Uteplats
 • Hiss
Väte Gräne 120, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Väte Gräne 120

Villa
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

3 250 000 kr

220 m²

7 rum

1,6 ha tomt

Själsfull charm i vacker miljö Välkommen till denna storslagna villa i äldre stil, belägen i en vacker miljö med naturen som närmsta grannen. Här finns gott om plats för den stora familjen, eller för de som drömmer om att skapa något eget – kanske ett galleri, en butik, eller varför inte en hästgård? Med 1,6 hektar mark och två fastigheter finns här alla möjligheter att ge dina drömmar vingar

 • Plus
 • Uteplats
Fardhem Gardarve 115, null, Gotlands kommun

Fardhem Gardarve 115

Villa
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

2 475 000 kr

72 m²

5 rum

4 830 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga gård med anor från 1888. 72 kvadratmeter boyta och tomt 4340 kvadrat, som ligger som en oas där trädgårdens gröna gräs är omgivet av åkermark. Läget är lugnt och fridfullt med gott om utrymme i såväl bostaden som i trädgården och ladugården. Bostaden kännetecknas av de många välbevarade och tidstypiska interiörvalen, som exempelvis en kakelugn och trädörrar, vilka förstärker den lantliga idyllen. En kort biltur bort ligger Hemse där det finns matbutiker och matställen.

 • Uteplats
Norrlanda Mangsarve , null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norrlanda Mangsarve

Gård/Skog
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

3 000 000 kr

101,6 ha tomt

Tillfälle att investera i ett skogskifte utan byggnader. Mycket bra arrondering då all mark ligger i ett skifte.

Furulundsgatan 61, Visby, Gotlands kommun

Furulundsgatan 61

Villa
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

4 750 000 kr

120 m²

5 rum

1 116 m² tomt

Med pool ute och öppen spis inne Varmt välkomna till denna rymliga och välskötta villa där ni kan samlas runt den vackra och värmande öppna spisen under kallare dagar och runt poolen i trädgården på de varmare dagarna. Den plana trädgården på över 1 000 kvadratmeter lockar till spel och lek och efter en dag av trädgårdsarbete hägrar säkert en vätskepaus i lusthuset. I källaren finns en mindre lägenhet med egen ingång som gör sig perfekt för uthyrning.

 • Uteplats
Vibble Smyckegatan 11B, null, Gotlands kommun

Vibble Smyckegatan 11B

Tomt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

1 250 000 kr

1 047 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt på en lugn gata i Vibble. Här bor man med väl utbyggd samhällsservice och kollektivtrafik, cykelbana till Visby, matbutik, förskola och skola upp till årskurs 6. Tomten ligger inom detaljplanelagt område. Anslutningskostnad för V/A och el tillkommer. Möjligt att ansluta till fiber via Västerhejde Fiberförening.

Väskinde Lummelundsväg 255B, null, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Väskinde Lummelundsväg 255B

Tomt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

2 495 000 kr

1 915 m² tomt

Naturskönt med havsutsikt I attraktiva Brissund finns nu möjligheten att förvärva en 1915 kvadratmeter stor tomt och där förverkliga ert drömboende. På denna magiska och natursköna plats har ni promenadavstånd till havet och till Krysmyntagården, samtidigt som Visby med dess utbud av restauranger och butiker bara är en kort biltur bort.

Follingboväg 6, null, Gotlands kommun

Follingboväg 6

Villa
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

6 750 000 kr

174 m²

8 rum

1 070 m² tomt

Möjligheternas hus. Centralt i Visby och ett stenkast från ringmuren finner ni detta trivsamma och yteffektiva hus på 166 kvadratmeter med en inredd källare som utökar arean med 70 kvadratmeter. På övervåningen erbjuder delar av våningsplanet uthyrningsmöjlighet om så önskas men passar också bra som exempelvis kontor. Bostaden har både balkong och altan samt en praktisk och lättskött trädgård som alla är vända åt söder.

Vamlingbo Sippmanne 833, null, Gotlands kommun

Vamlingbo Sippmanne 833

Tomt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

1 250 000 kr

4 600 m² tomt

Tomten är belägen mitt på Gotlands sydspets i det gamla kulturlandskapet i södra Vamlingbo nära gränsen till Sundre.

 • Plus
Träkumla Gottskalks 162, Visby Med Omnejd, Gotlands kommun

Träkumla Gottskalks 162

Villa
Visby Med Omnejd, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

11 000 000 kr

174 m²

5 rum

8 585 m² tomt

Vacker gård med hundraårig historia Hjärtligt välkommen till denna fantastiska fastighet som, med sitt vackra lantliga läge omgivet av böljande åkerfält, har möjligheter utöver det vanliga. Bostadshuset är uppfört under 1909 och med sina tre ytterligare byggnader på tomten finns plats för både inkomstbringande verksamhet och uthyrning. Här får du herrgårdskänsla med en idyllisk tomt där åldrade träd, välskött gräsmatta och välkrattade grusgångar gör denna bostad till en dröm för alla som söker njutning och skönhet i alla steg i livet. Beläget en kort bit söder om Visby finner du centrums utbud på praktiskt avstånd och även kustlinjen nås med en kort biltur om cirka 15 minuter. Välkommen!

 • Plus
Alskog Anningåkre skifte 3, null, Gotlands kommun

Alskog Anningåkre skifte 3

Gård/Skog
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

2 000 000 kr

50 ha tomt

Fint kravcertifierat skogsskifte om ca 50 hektar. Modernt elstängsel kring hela skiftet som möjliggör bete. Delar av betesmarken är berättigad EU-stöd. Planterad tall 1977, 1982-83. Självsådd björk, inslag av bärbuskar, örter och fläder samt rik på svamp.

Fide Anderse 210A, Södra Gotland, Gotlands kommun

Fide Anderse 210A

Fritidshus
Södra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

3 750 000 kr

1 742 m² tomt

Havsnära tomter med nyckelfärdigt hus i Fide! På södra Gotland ligger Fide socken, den ligger på näset till Gotlands sydligaste del. I Fide finns vackra gotlandsängen och alvarmark, havsstrandängar och fiskelägen bla Tubon. Och fastigheten Fide Anderse 1:45 ligger mitt i detta vackra område. Här har man närhet till Burgsvik där service i form av både restauranger och mataffärer finns. Detta är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver. Försäljningen kommer att genomföras med möjlighet att teckna entreprenadkontrakt för fritidshus. Arriba har nyckelfärdiga typhus i olika storlekar och modeller till fasta priser. Pris från 3.750.000 kr inkl tomt beroende på vilken storlek och standard man vill ha. Positivt förhandsbesked finns på nybyggnad av 1 Fritidshus. Förhandsbeskedet gäller om bygglov för åtgärden söks inom 2 år efter det att beslutet om förhandsbesked vunnit laga kraft (20 oktober 2020).

Fide Anderse 210B, null, Gotlands kommun

Fide Anderse 210B

Fritidshus
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

3 550 000 kr

1 006 m² tomt

Havsnära tomter med nyckelfärdigt hus i Fide! På södra Gotland ligger Fide socken, den ligger på näset till Gotlands sydligaste del. I Fide finns vackra gotlandsängen och alvarmark, havsstrandängar och fiskelägen bla Tubon. Och fastigheten Fide Anderse 1:44 ligger mitt i detta vackra område. Här har man närhet till Burgsvik där service i form av både restauranger och mataffärer finns. Detta är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver. Försäljningen kommer att genomföras med möjlighet att teckna entreprenadkontrakt för fritidshus. Arriba har nyckelfärdiga typhus i olika storlekar och modeller till fasta priser. Pris från 3.550.000 kr inkl tomt beroende på vilken storlek och standard man vill ha. Positivt förhandsbesked finns på nybyggnad av 1 Fritidshus. Förhandsbeskedet gäller om bygglov för åtgärden söks inom 2 år efter det att beslutet om förhandsbesked vunnit laga kraft (20 oktober 2020).

Visar alla 14