Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Holgersson

Jenny Holgersson

Om mig

Sedan 2009 har jag arbetat som fastighetsmäklare. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har jag utvecklats till en av Gotlands mest anlitade fastighetsmäklare. Min passion och mitt engagemang för fastighets/bostadsmarknaden genomsyrar varje affär jag genomför. Min specialisering ligger i att förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus, obebyggt & mindre lantbruk. Mitt arbetsområde inkluderar Visby med omnejd, mellersta Gotland och norra Gotland inklusive det vackra Fårö

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fleringe Nors 135, null, Gotlands kommun
 • Ons 3 jul kl 15:45

Fleringe Nors 135

Villa
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 975 000 kr
110 m²
4 rum
2 127 m² tomt

Detta välskötta fritidshus i Fleringe på Gotland erbjuder ett fantastiskt tillfälle att njuta av lugnet på landet, endast en kort bit från havet. Huset är byggt 1963 och har 110 kvm boyta fördelat på fyra rum, varav två sovrum. Med en tomt på 2127 kvm får du gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Bostaden värms upp med direktverkande el och en vedeldad kamin. Den stora trädgården, den friköpta tomten och närheten till naturen gör detta till ett perfekt boende för familjen som söker en harmonisk tillvaro på Gotland.

 • Plus
Kräklingbo Prästgården 222, Östra Gotland, Gotlands kommun
 • Fre 28 jun kl 15:00

Kräklingbo Prästgården 222

Villa
Östra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
4 000 000 kr
276 m²
9 rum
3 878 m² tomt

Välkommen till denna magnifika prästgård på idylliska Östra Gotland! Denna ståtliga fastighet kombinerar historisk charm med moderna faciliteter och har nyligen använts som förskola. Byggnaden stoltserar med ett rymligt, ljusfyllt interiör och bevarade original detaljer som andas tidlös elegans. Med en generös tomt på 3 878 kvm erbjuds oändliga möjligheter för både verksamhet och privat bruk. Perfekt för den som söker en unik bostad eller vill driva en verksamhet i en inspirerande miljö. Utforska en plats där historia möter nutid, mitt på vackra Gotland.

 • Plus
Radarvägen 7A, Kronhaga strand, Norra Gotland, Gotlands kommun
Radarvägen 7A, Kronhaga strand, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Radarvägen 7A, Kronhaga strand, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Radarvägen 7A, Kronhaga strand

Lägenhet
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 650 000 kr
65 m²
3 rum
2 723 kr/mån
25 385 kr/m²

För dig som längtar efter en fridfull tillvaro nära havet finns nu denna välplanerade trerummare vid Kronhaga Strand. Denna stilfulla marklägenhet erbjuder både en inhägnad uteplats och en öppen terrass, perfekt belägna i olika väderstreck. Lägenheten är modernt inredd och i toppskick från byggåret 2009. Här bor du i ett levande samhälle med utmärkta kommunikationer och enastående natur. Föreningen har tillgång till badbrygga, bastuhus, bouleplan och gästhus att hyra för övernattande vänner.

 • Premium
Vallstena Grinds 706, Mellersta Gotland, Gotlands kommun
 • Tor 27 jun

Vallstena Grinds 706

Villa
Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 500 000 kr
280 m²
16 rum
5 040 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet från 1890 belägen i den rofyllda gotländska landsbygden mitt på ön. Denna byggnad, som tidigare har använts som både förskola och boende, erbjuder nu en fantastisk möjlighet för den kreativa köparen. Med dess stora ytor och flexibla planlösning, är det endast fantasin som sätter gränser för vad denna fastighet kan förvandlas till.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Fårö Sudergarda 5201, Sudersand, Fårö, Gotlands kommun
 • Lör 29 jun

Fårö Sudergarda 5201, Sudersand

Villa
Fårö, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
5 500 000 kr
90 + 35 m²
3 rum
1 824 m² tomt

Denna välskötta villa på Fårö med gästhus erbjuder en unik kombination av komfort och naturskönhet. Huvudbyggnaden har ett ljust vardagsrum, ett modernt kök och två rymliga sovrum. Gästhuset är nyligen renoverat med sovdel och trinettkök. Husen är belägna nära Sudersand, en av världens finaste sandstränder, samt Ulla Hau och lokala bekvämligheter som café Sylvisdöttrar och flera restauranger. Fastigheten erbjuder stora möjligheter till hyresintäkter tack vare dess attraktiva läge och eftertraktade faciliteter. Perfekt för både boende och uthyrning.

 • Plus
 • Uteplats
Bunge Broungs 916, Norra Gotland, Gotlands kommun

Bunge Broungs 916

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
5 750 000 kr
137 m²
5 rum
2 631 m² tomt

Upptäck dessa två vackra stenhus. Huvud byggnad och gästhus. Perfekt generationsboende, beläget på Strandvägen i Bunge nära Fårösundsfästning. Med en total boyta på 90 kvm huvudbyggnad + 47 kvm gästhus erbjuder detta hem en harmonisk kombination av traditionell gotländsk arkitektur och modern komfort. Byggår är 2009, då byggnader använts som fritidsboende är de näst intill nyskick.

Rute Risungs 219B, Norra Gotland, Gotlands kommun

Rute Risungs 219B

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 500 000 kr
1 978 m² tomt

Möjlighet att förvärva en obebyggd fastighet i Rute på norra Gotland. Naturtomt med delvis vy över öppet landskap. Gångavstånd till Rute stenungsbageri som har öppet sommartid. Vid Risungsgård i närområdet finns en mysig gårdsbutik med skinn, kött och tryffel. En cykeltur tar er till fina badplatser vid Furilden, Valleviken och Lergravs fiskeläge som serverar sin omtalade bouillabaisse på bryggan. Ca en mil bort hittar ni Fårösund med livsmedelsbutik, byggvaruhus och färjan som tar er till Fårö. Enskilt vatten som delas mellan fastigheterna. Kostnad för pumphus tillkommer. Tillstånd finns för enskilt avlopp ( 3 kammarbrunn ) med gemensam infiltration. Kostnad för avloppsanläggning tillkommer. Anslutningskostnad för el tillkommer. Positivt förhandsbesked finns.

Snäckgärdsvägen 56, Visby, Gotlands kommun
 • Tis 25 jun

Snäckgärdsvägen 56

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 890 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/6
5 665 kr/mån
48 167 kr/m²

Välkommen till denna fina bostadsrätt på fjärde våningen med en magnifik havsutsikt i västerläge vilket ger fantastiska solnedgångar. En ljus och välplanerad trea med allt du behöver för en bekväm vardag. Tillgång till utomhusgym, tennisbana och poolområde. Föreningen tillåter veckovis uthyrning. Ett drömboende för den som söker avkoppling, närhet till havet och aktiviteter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stenkyrka Stenstugu 324, Norra Gotland, Gotlands kommun

Stenkyrka Stenstugu 324

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
790 000 kr
2 507 m² tomt

Letar ni fortfarande efter drömboendet? Bygg nytt i stället och skapa er kommande bostad som ni själva önskar. Från denna plats har ni cykelavstånd till Lickershamn för härliga bad och fina naturupplevelser. Stenkyrka är beläget längs med Gotlands nordvästra kust som bjuder på fina solnedgångar. Till Visby tar ni er på 25 minuter i bil. Året runt öppen livsmedelsbutik finns i närområdet. Området omfattas av en byggnadsplan. Anslutningskostnader för vatten, avlopp, el och fiber tillkommer.

 • Uteplats
Fårö Austers 3524, Fårö, Gotlands kommun
Fårö Austers 3524, Fårö, Gotlands kommun, bild 2
Fårö Austers 3524, Fårö, Gotlands kommun, bild 3

Fårö Austers 3524

Villa
Fårö, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
5 750 000 kr
85 + 30 m²
5 rum
2 205 m² tomt

Denna villa på Fårö erbjuder en perfekt kombination av avskildhet, komfort och närhet till bekvämligheter, vilket gör det till en drömplats för både permanent boende och semesterfirare. Ostört läge på Fårös norra del nära Butleks med naturen som granne. Huvudbyggnaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns två rymliga sovrum och ett extra sovrum på ett mysigt loft. På fastigheten finns ett fristående gästhus med tvättstuga och carport. Villan ligger på cykelavstånd till sandstränder, bageri, restauranger och ICA, vilket gör vardagen bekväm. Kontakta mäklaren för att ta del av den digitala visningen

 • Premium
Östergarn Herrvik 188B, Östra Gotland, Gotlands kommun
Östergarn Herrvik 188B, Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Östergarn Herrvik 188B, Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Östergarn Herrvik 188B

Tomt
Östra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 500 000 kr
1 641 m² tomt

Byggklar tomt med havsutsikt i Herrvik Drömmer du om att bygga ditt eget paradis vid havet? Då är denna unika möjlighet något för dig! Vi presenterar en idyllisk och byggklar tomt belägen i charmiga Herrvik, med enastående utsikt över hamnen, havet och omgivande natur. Du har även gångavstånd till den omtalade hamnkrogen. Fastigheten har ett positivt förhandsbesked för att bygga ett bostadshus och ligger utanför planlagt område vilket innebär att begränsningar för storlek inte är fastställt. Herrvik är känt för sin vänliga samhällsanda, sin natursköna omgivning och sin idylliska hamn. Här finns möjligheter till aktiviteter som fiske, båtliv, vandring och mycket mer. Bygden är också rik på kultur och historia, vilket ger en unik och berikande livsmiljö. Vid besök parkerar ni lämpligast nere på hamnparkeringen och går upp till grusvägen vid till salu skylten till tomten. Tomtpinnar är på plats och markerar hörnen. Vägen ner till tomten kommer färdigställas av säljarna innan datum för tillträde.

 • Premium
Dalhem Hässelby 617, Mellersta Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Fre 28 jun

Dalhem Hässelby 617

Villa
Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 990 000 kr
156 + 20 m²
7 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna rymliga villa belägen i det charmiga Dalhem. Med en yta på 156 kvadratmeter fördelat över två plan samt en inredd källare erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Här får du ta del av en välskött 70-talsstandard som har bevarats genom åren. Denna villa har en kombination av rymliga interiörer, generös utomhusmiljö och bekvämligheter som gör den till det perfekta hemmet för den som söker en lugn och avslappnad livsstil.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Littorinavägen 18, Norra Gotland, Gotlands kommun

Littorinavägen 18

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 600 000 kr
605 m² tomt

Fint läge nära havet på norra Gotland. Här kan ni bygga ert drömhus i en rofylld och unik miljö. Hus med större fönsterpartier kan med fördel placeras så att solen ger fint ljusinsläpp dag och kväll, solnedgången sker mot kustsidan. Bungenäs på norra Gotland är en 165 hektar stor halvö som under en längre tid har tillhört den gamla militäranläggningen. Större delen av naturreservatet är bilfritt vilket gör det till ett lugnt och skönt läge. Matsalen och Kalkladan är mycket omtyckta restauranger som ligger en kort promenad från tomten. Här finns även ett litet pensionat, bageri och lanthandel. Området omfattas av detaljplan. Vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgift för kommunalt V/A och el är betald (avgift för påkoppling av el ca 3000 kr tillkommer). På Bungenäs betar fåren fritt, det finns härliga stränder med klarblått vatten och när vinden ligger rätt är förutsättningarna för surfing bland de bästa i Sverige. Fårösund med livsmedelsbutik, caféer, restauranger, biograf, och färjan till Fårö ligger bara några kilometer bort. Ta tillfället i akt att förvärva denna fantastiska tomt med otroliga möjligheter!

 • Plus
Källunge Skällhorns 157, Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Källunge Skällhorns 157

Villa
Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 975 000 kr
150 + 55 m²
2 ha tomt

Välkommen till denna unika lantbruksfastighet som byggdes 1909 och bär på en historia som ger karaktär åt varje rum med sina tidlösa detaljer. Bostaden har genomgått varsam renovering för att möta dagens krav på komfort och bekvämlighet. Här har du också en rymlig trädgård, lada för djurhållning eller gårdsbutik, äldre förvaringsbyggnad och ängsmark som erbjuder betesmark för hästar eller lamm. En unik möjlighet att bo på landsbygden med historisk atmosfär och potential.

 • Plus
 • Uteplats
Västerhejde Hallbrosvägen 20 D, Visby Med Omnejd, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 20 D

Lägenhet
Visby Med Omnejd, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 995 000 kr
102 m²
4 rum
5 548 kr/mån
29 363 kr/m²

Smakfull lägenhet i 3 plan, uppfört 2020. Naturnära läge i arkitektritat område i Västerhejde, endast 7 km från Visby.

 • Balkong
 • Uteplats
Sören Norrbys väg 1, Norra Gotland, Gotlands kommun

Sören Norrbys väg 1

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 650 000 kr
64 + 24 m²
4 rum
1 006 m² tomt

Nära havet och Slite småbåts hamn finns denna villa med södervänd trädgård. Denna husmodell är vanlig i området. Här finns den ursprungliga planlösningen kvar med köket på övervåningen. Läget är perfekt för den som önskar närhet till bekvämligheter. Skolan, sandstrand och centrum finns inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det enkelt att hantera vardagssysslor. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Fårö Austers 5713, Fårö, Gotlands kommun

Fårö Austers 5713

Villa
Fårö, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
5 250 000 kr
130 m²
4 rum
3 023 m² tomt

Med fem minuters promenad till Ekeviken på Fårö finns denna trivsamma villa med tillhörande snickeri/ ateljé och gästrum. Fastigheten har ett lugnt naturskönt läge, längst ner på en återvändsgata fri från störande trafik som gränsar till Ulla Haus naturreservat. Ulla Hau bjuder på fina promenadstråk, mängder av blåbär och om du har ögonen med dig på hösten hittar du även kantareller. Trädgården har bra förutsättningar för lek umgänge och odling. En äldre jordkällare finns att tillgå. Ni når Ica Fårö och Sudersand inom cykelavstånd. Kontakta mäklaren för att ta del av den digitala visningen

 • Uteplats
Strelowgatan 20, Visby, Gotlands kommun

Strelowgatan 20

Villa
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
6 850 000 kr
180 + 90 m²
7 rum
1 079 m² tomt

Välskött och rymlig villa i lugnt och attraktivt område i Visby. Boyta om 180 kvm med ytterligare 90 kvm biyta, totalt 7 rum som erbjuder generösa utrymmen för både vardagsliv och umgänge. Huset har en praktisk carport, en prunkande trädgård som bjuder in till lek och avkoppling. Ett ljust och trevligt uterum kompletteras av en solig terrass, perfekt för sommarens grillkvällar. Ett idealiskt hem för den stora familjen eller den som värdesätter både inom- och utomhusliv!"

Bungenäs Frontvägen 12, Norra Gotland, Gotlands kommun
Bungenäs Frontvägen 12, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Bungenäs Frontvägen 12, Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Bungenäs Frontvägen 12

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
9 000 000 kr
80 + 25 m²
3 rum
930 m² tomt

Med ett högt, fritt och attraktivt läge på Bungenäs finns denna tilltalande fastighet tillgänglig. Bostaden har ett privat ljust läge med en enastående havsutsikt som avnjuts från uteplatsen i söderläge eller varför inte från det unika gårdsrummet som är byggt i en gammal bunker i form av en oktagon. Här bor ni i harmoni med naturen i kombination av modern design och unika detaljer. Området Bungenäs på norra Gotland är en 165 hektar stor halvö som under en längre tid har tillhört den gamla militäranläggningen. Större delen av naturreservatet är bilfritt vilket gör det till ett lugnt och skönt läge. Bungenäs Matsal och Kalkladan är mycket omtyckta restauranger som ligger en kort promenad från tomten. Här finns även ett litet pensionat, bageri och lanthandel. Här betar fåren fritt, det finns härliga stränder med klarblått vatten och när vinden ligger rätt är förutsättningarna för surfing bland de bästa i Sverige. Fårösund med livsmedelsbutik, caféer, restauranger, biograf, och färjan till Fårö ligger bara några kilometer bort.

 • Premium
Björkhaga by, Sanda Lilla Varbos 975, stuga 7, Västra Gotland, Gotlands kommun

Björkhaga by, Sanda Lilla Varbos 975, stuga 7

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
699 000 kr
18 m²
1 rum
1 430 kr/mån

Ett bekymmersfritt semesterboende med låg avgift med ca 300 meter till hav och pool. Vill man inte ta sig ner till den långgrunda Sandviken kan man bada i poolen mot entréavgift. Här finns även kiosk och en restaurang som är öppet både dag och kvällstid. I Björkhaga Bullerby som stugan ligger kan man verkligen njuta av lugnet efter en härlig sommardag. ca 3 km från byn ligger Klintehamn med flera restauranger, cafeér och butiker. Här hittar ni även pensionat Warfsholm som ibland har konserter sommartid och en restaurang. Ställ bilen och ta cykeln på den fina gång och cykelbanan som sträcker sig hela vägen från Klintehamn till västergarn, Tofta och Visby. Den nya vägen är separerad från vägen vilken gör den säker för dom allra minsta. Här kan man välja att nyttja stugan året runt för tillfällig vistelse eller hyra ut de veckor man inte nyttjar stugan. Det går bra bussförbindelser både till Visby och Södra Gotland.

 • Uteplats
Flodenbergsväg 17, Norra Gotland, Gotlands kommun

Flodenbergsväg 17

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 590 000 kr
130 + 39 m²
5 rum
1 031 m² tomt

Om du drömmer om bekvämt boende utan trappor och en smidig livsstil, då har du hittat rätt. Välkommen till denna välskötta villa med en idyllisk belägenhet i Slite, på nordöstra Gotland. Här erbjuds en harmonisk livsstil med närhet till naturen, vy över sjuströmmar och samtidigt all den service du behöver i Slite, inklusive den vackra sandstranden som ger möjlighet till avkopplande dagar i solen och sköna bad. I närområdet finns även en omtyckt golfbana.

 • Uteplats
Rute Puttersjaus 1:43, Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rute Puttersjaus 1:43

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 250 000 kr
3 665 m² tomt

Möjlighet att förvärva en orörd fastighet i Rute på norra Gotland. Tomten är belägen i en slänt där det kajpen växer i massor under våren och tryffel under hösten, med vacker utsikt mot en öppen åker. Fastigheten har en stenmur mot vägen. På våren och hösten kan man skymta Fardume träsk Med cykel tar man sig enkelt till närliggande badplatser såsom Valleviken och Furilden, samt till Lergravs fiskeläge där man kan njuta av god mat på bryggan. Inom bekvämt avstånd finner du Rute stenungsbageri, öppet under sommarmånaderna, där doften av nybakat bröd lockar. Ett bygglov för ett fritidshus + ateljé har tidigare beviljats på fastigheten men löpt ut. Anslutningskostnad för el och fiber tillkommer. Fastigheten ligger utanför kommunal anslutning till V/A.

Tranhusgatan 7, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Tranhusgatan 7

Villa
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
12 900 000 kr
124 + 11 m²
5 rum
151 m² tomt

Välskött 30-tals villa i innerstaden med toppläge snett ovanför Botaniskaträdgården. Lättskött solig trädgård fri från insyn. Bostadshuset rymmer två hela plan, en delvis inredd vind och en inredd källare med en modern lägenhet med 1 rok. Det övreplanet har ett fantastiskt ljusinsläpp med viss havsutsikt och vy över takåsar. Här bor ni i en lugn del av Visby innerstad. Möjlighet till extra intäkter genom uthyrning av Källarbostaden. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för en visning.

 • Uteplats
Rute Valleviksvägen 62, Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Lör 6 jul

Rute Valleviksvägen 62

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 490 000 kr
136 + 20 m²
6 rum
2 510 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina fastighet i omtyckta Valleviken på norra Gotland. Ett hus med flertalet sovrum som passar för den större familjen. Ett gästhus i trädgården, ett förråd samt en liten lägenhet i ena delen av huset. Här bor ni med närhet till havet och med endast några minuters promenad nås viken med bad och populära Sjökrogen. Utanför Valleviken ligger Gotlands enda skärgård med öarna Fjaugen, Furilden, Klasen, Ytterholmen m.fl. Rute är en omtyckt strandsocken på öns nordöstra del och här finns bl.a. omtyckta Rute stenugnsbageri, Lergravs fiskrökeri och restaurang, vacker natur, orörda kuststräckor samt gott om sevärdheter såsom raukar och fornlämningar. Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

 • Plus
Järnvägsgatan 10 A, Visby, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Järnvägsgatan 10 A

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 100 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 486 kr/mån
28 188 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och trivsamt inredda trerumslägenhet centralt i Visby. Ljuset flödar genom det ljust inredda köket. Ett rymligt vardagsrum leder dig till den stora inglasade balkongen mot söder, skapad för avkoppling och sociala stunder. Badrummet imponerar med eleganta detaljer, inklusive en rymlig dusch och praktisk tvättmaskin. Föreningen har nyligen genomfört stambyte, vilket ger långsiktig trygghet. Boendet erbjuder en perfekt kombination av modernitet, bekvämlighet och närhet till allt Visby har att erbjuda. En unik möjlighet att trivas i en välskött bostad i ett av Gotlands mest eftertraktade områden. Välkommen till ditt nya hem!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 33