Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nicoline Bergman

Nicoline Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalhem Dune 556, null, Gotlands kommun
  • Mån 29 jul kl 16:15

Dalhem Dune 556

Villa
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 500 000 kr
125 + 70 m²
3 873 m² tomt

Idylliskt i Dalhem! Den gamla tågstationen i Dalhem Dune är nu till försäljning. Stort kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, högt i tak med kakelugn för den kallare årstiden. Huset har totalt fyra sovrum och två badrum. Stort garage med plats för fler bilar och ett kylrum. En äldre länga med ett gästrum, förråd samt en matkällare. I trädgården finns ett hönsgård, hundgård, två dammar samt flertalet fruktträd och ett valnötsträd. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse! Bilder och besiktningsprotokoll kommer inom kort!

  • Plus
  • Uteplats
Hangvar Flenvike 931, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hangvar Flenvike 931

Villa
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 950 000 kr
80 m²
5 211 m² tomt

På norra Gotland i Hangvar finner vi nu en modern villa med ett fantastiskt läge endast ett stenkast från havet. Den här villan rymmer den stora familjen med flertalet sovrum och gästhus på tomten. En stor pool för familjen att svalka sig i när man bara vill vara hemma. Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

Tingstäde Myrvälder 151, Norra Gotland, Gotlands kommun

Tingstäde Myrvälder 151

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 200 000 kr
98 + 40 m²
4 rum
2 470 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga 50-talsvilla i Tingstäde med en stor lummig trädgård. Husets entréplan erbjuder kök, vardagsrum och matrum i fil, hall samt ett mindre toalettrum. Övre plan har två rymliga sovrum. Källaren har tvättstuga, matförråd, förråd samt ett badrum. Trädgården är en verklig pärla och ett utomhusutrymme att älska. Den välskötta trädgården bjuder på en fridfull och avkopplande atmosfär med sina grönskande träd. Här kan du njuta av soliga dagar med grillmiddagar och trädgårdsfester eller bara koppla av och låta dig omfamnas av naturens skönhet. En cykeltur bort finns Tingstäde träsk med badplats, minilivs och restaurang. Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

  • Uteplats
Hellvi Vivlings 514 och 516, Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Tis 30 jul kl 13:00

Hellvi Vivlings 514 och 516

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 695 000 kr
156 + 51 m²
3 rum
3 672 m² tomt

Varmt välkomna att till Hellvi Vivlings 514 och 516. Fastigheten med många möjligheter. En villa uppförd 1981 med stora utrymmen. Passar för den som tycker att 80-talet är charmigt eller för dig som vill sätta din egen prägel på huset. På samma fastighet ligger även ett äldre hus som är i stort behov av renovering. Från altanen på baksidan så blickar man ut över åkrarna och djuren som betar. I närområdet har man många fina badstränder och utflyktsmål att välja mellan. Välkomna på visning!

  • Plus
Snäckviksvägen, Visby, Gotlands kommun
Snäckviksvägen, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Snäckviksvägen, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Snäckviksvägen

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 995 000 kr
46 m²
3 rum
vån 1/1
3 385 kr/mån
65 109 kr/m²

Vacker utsikt för fyra i nyproducerat trähus om 46 kvm. Bostadsrättsföreningen Tvåblad ligger naturskönt vid Visbys norra gräns och är en del av satsningen på turistområdet Vidhave. Föreningens alla hus har kontakt med havet och en rejäl veranda som gärna inkluderas i det dagliga livet under sommaren. På området ligger Visbys finaste sandstrand och en mysig restaurang med pool. Här är allt familjevänligt. Husens stora fönster bjuder in till inomhusmys på vintern, med havets stormar som ett spektakulärt skådespel utanför. De timrade massiva träväggarna håller er varma om vintern, svala på sommaren och dämpar ljud från hav och vind. Husen är en del i den nya turistdestinationen Vidhave och hyrs ut när du inte själv är på plats. Ett cirkulärt koncept där du som ägare behåller en stor del av intäkten medan Vidhave sköter all service och tar hand om huset åt dig. Läs mer i dokumentation om föreningen och området. Husen färdigställdes till 1 Juli 2023 och gav ägarna en ersättning om ca 95 000 för sommaren 2023 då den endast använts för uthyrning, destinationen räknar med ca 15% tillväxt under 2024. Det är ett ekonomiskt alternativ för dig som vill ha ett trasselfritt ägande av en semesterbostad i Visby. Föreningen tillåter även ägande i bolag för de som söker en investering eller billigare boende för personal som tillfälligt besöker Visby. Stugan är inredd med exklusiva möbler från skandinaviska designhus och de har fullt utrustade kök, allt som behövs för uthyrning finns redan på plats. Om du vill så går det bra att sätta en personlig prägel. Ett låst skåp finns för personliga saker och det finns möjlighet att köpa till ett förråd för till exempel cyklar och andra saker som tar mer plats.

  • Premium
Fröjel Hallgårds, lgh 13, Västra Gotland, Gotlands kommun

Fröjel Hallgårds, lgh 13

Lägenhet
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 795 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2/2
1 995 kr/mån
44 321 kr/m²

I fantastiska Brf Seaview Fröjel står nu en riktig pärla till fritidsboende och uthyrning till förfogande. Omgiven av hänförande natur och stilren formgivning maximerar du avkopplingen i denna pärla till lägenhet där bekvämlighet står i fokus och uthyrning ger intäkter när du själv inte är på plats. Läget en dryg halvtimme från Visby är lättillgängligt för såväl shoppingturer och färja som dagsutflykter på södra Gotland.

Klintehamn fiskeby , Stuga 10, Västra Gotland, Gotlands kommun

Klintehamn fiskeby , Stuga 10

Övrigt
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
450 000 kr
1 rum

Nu finns tillfälle att förvärva en fiskestuga i Klintehamn med ett fantastiskt läge precis intill havet. Enkel stuga där det finns ett litet pentry. Varje stuga har en separat elmätare. Man har tillgång till servicehus där det finns dusch och toalett. Arrendeavgift om ca 800 kr/år. Mer information kommer inom kort!

Sanda Stora Varbos 840, stuga 19, Västra Gotland, Gotlands kommun

Sanda Stora Varbos 840, stuga 19

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 100 000 kr
44 m²
3 rum
2 403 kr/mån

Välkommen till Gotlands vackra västkust och denna bostadsrätt om 44 kvadratmeter. Bostaden som är i utmärkt skick, är mysig och optimalt planerad med braskamin och material som andas Gotland. Det har dessutom en mycket tilltalande öppen planlösning med härlig rymd. Här bor man med närhet till fina Warfsholm där man kan njuta av underhållning under sommaren och för den golfintresserade har man nära till den fina golfbanan på Visby GK. När man inte nyttjar stugan själv hyrs den enkelt ut via förmedlingen på området.

Gärdesvägen 6, Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gärdesvägen 6

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
295 000 kr
1 280 m² tomt

Trevlig liten tomt i Slite med kommunalt V/A framdraget till tomtgräns. Tomten är plan i ett område med obebyggda och bebyggda tomter. Det finns ett befintligt bygglov för att uppföra en 80 kvm stort fritidshus som behöver färdigställas under detta år. I Slite finns service såsom matbutik, vårdcentral, bank, skolor och restauranger. Mitt i Slite finns även ett fint havsbad och man har även bra bussförbindelser in till Visby. Anslutningskostnad för vatten, avlopp (243 162 kr) el och fiber tillkommer. För mer information om byggnadsplanen se bifogat dokument samt länk.

Hästgatan 15, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Hästgatan 15

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 788 kr/mån
47 920 kr/m²

Vill du bo mitt i hjärtat av Visby Innerstad och endast ett par fotsteg till Visbys bästa restauranger och butiker. En ljus och rymlig 2:a med en öppen planlösning mellan kök och allrum. Ett stort sovrum med fönster in mot den lugna mysiga innergården. Bostaden har genomgående vita väggar och neutrala materialval. Helkaklat badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 10