Mäklare Nicoline Bergman

Nicoline Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jungmansgatan 122, Visby, Gotlands kommun

Jungmansgatan 122

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 550 000 kr
37,5 m²
1 rum
2 624 kr/mån
41 333 kr/m²

En rymlig 1:a i markplan med uteplatser i två väderstreck. Hörnläge med egen ingång på gaveln. Belägen i en väldigt omtyckt förening nära matbutik, service och grönområden. Den trevliga innergården har grönytor, bänkar och grillplats. samt en byggnad med gemensam tvättstuga och övernattningslägenhet. Föreningen har två egna fastighetsskötare som ombesörjer de fina gårdarna, snöskottning och övriga ytor i området. Föreningen har en stabil ekonomi och en låg avgift där även hushållselen ingår. Rymligt förråd finns beläget nära lägenheten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Uteplats
Stenkumlaväg 22, Visby, Gotlands kommun
  • Idag kl 16:00

Stenkumlaväg 22

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 450 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 090 kr/mån
23 770 kr/m²

2a med inglasad balkong! Nu finns möjlighet att förvärva en lägenhet högst upp med havsglimt från den inglasade balkongen. Ett charmigt äldre kök, renoverat badrum med kakel och klinker. I övrigt är lägenheten i behov av renovering.

  • Plus
Snäckbacken 8, Visby, Gotlands kommun

Snäckbacken 8

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 350 000 kr
85 m²
4 rum
vån 6/13
7 083 kr/mån
39 412 kr/m²

4:a med 2 st badrum på Snäck. Stor panoramabalkong på ca 26 kvm. Optimalt planerad med 4 rum, varav 3 sovrum. Lägenheten har genomgående vackert ekparkett och ljusa färgval samt en mycket tilltalande planlösning. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Mellangatan 19, Slite, Norra Gotland, Gotlands kommun

Mellangatan 19, Slite

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 695 000 kr
75 + 61 m²
4 rum
1 083 m² tomt

Mitt i Slite med närhet till den fina sandstranden och småbåtshamnen finns nu denna gula tegelvilla till försäljning. Huset består av vardagsrum och matrum i fil, rymligt kök, 2 st sovrum samt ett mindre toalettrum. Källare med badrum och gästrum, tvättstuga samt kallförråd. 5 min promenad ner till den fina sandstranden och centrum i Slite med flertalet butiker och restauranger. En stor uppvuxen trädgård. Renoveringar har gjorts löpande senaste året i stora delar av huset. Välkomna på visning!

Snäckviksvägen 25A, Visby, Gotlands kommun

Snäckviksvägen 25A

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
4 995 000 kr
92 m²
6 rum
vån 1/1
5 405 kr/mån
54 293 kr/m²

Nyproducerat trähus i bostadsrättsform med kanske det bästa läget och en fantastisk havsutsikt. Här är naturen nära under alla årstider. På sommaren inkluderas gärna verandan i det dagliga livet. Under vintern njuter man av havets stormar utanför det spektakulära fönstret. De timrade massiva träväggarna håller er varma om vintern, svala på sommaren och dämpar ljud från hav och vind. Med detta fantastiska läge på Snäck har man en egen badstrand samt möjlighet att ta ett dopp i poolen vid Snack Mat och Bad där man även kan avnjuta en lunch eller varför inte en härlig middag i solnedgången. Snäck camping är under omvandling med ambitiösa framtidsplaner för boende och besöksnäring året runt. Vill man in till Visby och dess utbud så har man cykelväg hela vägen längs med strandpromenaden vid havet. Promenera norrut i fantastik natur till Själsö hamn, passa på att besöka Själsö bageri för frukost eller fika. När du själv inte besöker huset hyrs det smidigt ut via deras områdesförmedling. Ett cirkulärt koncept där du som ägare behåller en stor del av intäkten medans Vidhave sköter all service. Läs mer i dokumentet Brf Skogsnyckel. Förberett för kamin om man önskar installera en sådan. Juridisk person tillåts som medlem i föreningen.

Fröjel Hallgårds, lgh 13, Västra Gotland, Gotlands kommun

Fröjel Hallgårds, lgh 13

Lägenhet
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 795 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2/2
1 995 kr/mån
44 321 kr/m²

I fantastiska Brf Seaview Fröjel står nu en riktig pärla till fritidsboende och uthyrning till förfogande. Omgiven av hänförande natur och stilren formgivning maximerar du avkopplingen i denna pärla till lägenhet där bekvämlighet står i fokus och uthyrning ger intäkter när du själv inte är på plats. Läget en dryg halvtimme från Visby är lättillgängligt för såväl shoppingturer och färja som dagsutflykter på södra Gotland.

Klintehamn fiskeby , Stuga 10, Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klintehamn fiskeby , Stuga 10

Övrigt
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
450 000 kr
1 rum

Nu finns tillfälle att förvärva en fiskestuga i Klintehamn med ett fantastiskt läge precis intill havet. Enkel stuga där det finns ett litet pentry. Varje stuga har en separat elmätare. Man har tillgång till servicehus där det finns dusch, toalett och kök. Arrendeavgift om ca 800 kr/år. Mer information kommer inom kort!

Sanda Stora Varbos 840, stuga 19, Västra Gotland, Gotlands kommun

Sanda Stora Varbos 840, stuga 19

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 100 000 kr
44 m²
3 rum
2 403 kr/mån

Välkommen till Gotlands vackra västkust och denna bostadsrätt om 44 kvadratmeter. Bostaden som är i utmärkt skick, är mysig och optimalt planerad med braskamin och material som andas Gotland. Det har dessutom en mycket tilltalande öppen planlösning med härlig rymd. Här bor man med närhet till fina Warfsholm där man kan njuta av underhållning under sommaren och för den golfintresserade har man nära till den fina golfbanan på Visby GK. När man inte nyttjar stugan själv hyrs den enkelt ut via förmedlingen på området.

Barlingbo Massarve 649E, null, Gotlands kommun

Barlingbo Massarve 649E

Tomt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
795 000 kr
2 105 m² tomt

Med ett lugnt och naturnära läge ligger denna fina tomt som är klar för att bebyggas. Drömmer du om att skapa ditt egna boende så finns nu möjlighet att förvärva en tomt med kort avstånd in till Visby. Fastigheten har ett positivt förhandsbesked. I tomtpriset ingår vattenanslutning från gemensamhetsanläggning samt del i Infiltrationsbädd. Offerter från Älvsbyhus för två olika hustyper finns under ''dokument och länkar'' Kontakta ansvarig mäklare för frågor!

Ganthem Hartviks, Östra Gotland, Gotlands kommun

Ganthem Hartviks

Tomt
Östra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
450 000 kr
964 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna natursköna tomt strax söder om Ganthem socken. Mellan Visby (30 km) och Katthammarsvik (20 km) kan du njuta av naturen och stillheten och ändå har både liv och rörelse och bad och strandliv inom relativt räckhåll. Ganthem är en inlandssocken på östra Gotland. I söder gränsar Ganthem till Kräklingbo, i väster till Sjonhem och Halla, i norr till Dalhem och Hörsne och i öster till Norrlanda och Anga socknar. Gillar du hästar så finns både hästavel vid gården Båtels samt Ganthems Ryttargård på Godrings med ett tjugotal hästar för olika typer av hästsport.

  • Plus
Gärdesvägen 6, Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gärdesvägen 6

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
295 000 kr
1 280 m² tomt

Trevlig liten tomt i Slite med kommunalt V/A framdraget till tomtgräns. Tomten är plan i ett område med obebyggda och bebyggda tomter. Det finns ett befintligt bygglov för att uppföra en 80 kvm stort fritidshus som behöver färdigställas under detta år. I Slite finns service såsom matbutik, vårdcentral, bank, skolor och restauranger. Mitt i Slite finns även ett fint havsbad och man har även bra bussförbindelser in till Visby. Anslutningskostnad för vatten, avlopp (243 162 kr) el och fiber tillkommer. För mer information om byggnadsplanen se bifogat dokument samt länk.

Visar alla 11