Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nicoline Bergman

Nicoline Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Claudelins Väg 2D, Östra Gotland, Gotlands kommun

Claudelins Väg 2D

Lägenhet
Östra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/3
2 781 kr/mån
55 417 kr/m²

Med detta fantastiska läge i Ljugarn nära havet och stranden har vi nöjet att presentera denna 2:a som fått en totalrenovering men behållit de fina originaldetaljerna så som trägolv, öppen spis (ej i bruk) och fantastiska takdekorationer. I det enda bevarade köpmanshuset på Gotland har man varsamt byggt om lägenheter med gammaldags charm. Utanför entrén till huset finns en gemensam uteplats för alla boenden med en lummig trädgård. Hyr ut eller bo själv! Föreningen har en liberal syn på uthyrning och det finns chans till goda hyresintäkter. Vill man sen förlänga vistelsen i sin lägenhet så finns det kontorsplats att hyra i samma hus vid kontorshotellet Work-Box https://www.boox.se/

  • Nyproduktion
Snäckviksvägen, Visby, Gotlands kommun
  • Tis 30 apr
Snäckviksvägen, Visby, Gotlands kommun, bild 2
Snäckviksvägen, Visby, Gotlands kommun, bild 3

Snäckviksvägen

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 995 000 kr
46 m²
3 rum
vån 1/1
3 385 kr/mån
65 109 kr/m²

Vacker utsikt för fyra i nyproducerat trähus om 46 kvm. Bostadsrättsföreningen Tvåblad ligger naturskönt vid Visbys norra gräns och är en del av satsningen på turistområdet Vidhave. Föreningens alla hus har kontakt med havet och en rejäl veranda som gärna inkluderas i det dagliga livet under sommaren. På området ligger Visbys finaste sandstrand och en mysig restaurang med pool. Här är allt familjevänligt. Husens stora fönster bjuder in till inomhusmys på vintern, med havets stormar som ett spektakulärt skådespel utanför. De timrade massiva träväggarna håller er varma om vintern, svala på sommaren och dämpar ljud från hav och vind. Husen är en del i den nya turistdestinationen Vidhave och hyrs ut när du inte själv är på plats. Ett cirkulärt koncept där du som ägare behåller en stor del av intäkten medan Vidhave sköter all service och tar hand om huset åt dig. Läs mer i dokumentation om föreningen och området. Husen färdigställdes till 1 Juli 2023 och gav ägarna en ersättning om ca 95 000 för sommaren 2023 då den endast använts för uthyrning, destinationen räknar med ca 15% tillväxt under 2024. Det är ett ekonomiskt alternativ för dig som vill ha ett trasselfritt ägande av en semesterbostad i Visby. Föreningen tillåter även ägande i bolag för de som söker en investering eller billigare boende för personal som tillfälligt besöker Visby. Stugan är inredd med exklusiva möbler från skandinaviska designhus och de har fullt utrustade kök, allt som behövs för uthyrning finns redan på plats. Om du vill så går det bra att sätta en personlig prägel. Ett låst skåp finns för personliga saker och det finns möjlighet att köpa till ett förråd för till exempel cyklar och andra saker som tar mer plats.

  • Premium
Rute Valleviksvägen 62, null, Gotlands kommun

Rute Valleviksvägen 62

Villa
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
3 995 000 kr
136 + 20 m²
6 rum
2 510 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina fastighet i omtyckta Valleviken på norra Gotland. Ett hus med flertalet sovrum som passar för den större familjen. Ett gästhus i trädgården, ett förråd samt en liten lägenhet i ena delen av huset. Här bor ni med närhet till havet och med endast några minuters promenad nås viken med bad och populära Sjökrogen. Utanför Valleviken ligger Gotlands enda skärgård med öarna Fjaugen, Furilden, Klasen, Ytterholmen m.fl. Rute är en omtyckt strandsocken på öns nordöstra del och här finns bl.a. omtyckta Rute stenugnsbageri, Lergravs fiskrökeri och restaurang, vacker natur, orörda kuststräckor samt gott om sevärdheter såsom raukar och fornlämningar. Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

  • Plus
Mellangatan 19, Slite, Norra Gotland, Gotlands kommun

Mellangatan 19, Slite

Villa
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 695 000 kr
75 + 61 m²
4 rum
1 083 m² tomt

Mitt i Slite med närhet till den fina sandstranden och småbåtshamnen finns nu denna gula tegelvilla till försäljning. Huset består av vardagsrum och matrum i fil, rymligt kök, 2 st sovrum samt ett mindre toalettrum. Källare med badrum och gästrum, tvättstuga samt kallförråd. 5 min promenad ner till den fina sandstranden och centrum i Slite med flertalet butiker och restauranger. En stor uppvuxen trädgård. Renoveringar har gjorts löpande senaste året i stora delar av huset. Välkomna på visning!

Snäckviksvägen 25A, Visby, Gotlands kommun

Snäckviksvägen 25A

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
4 995 000 kr
92 m²
6 rum
vån 1/1
5 405 kr/mån
54 293 kr/m²

Nyproducerat trähus i bostadsrättsform med kanske det bästa läget och en fantastisk havsutsikt. Här är naturen nära under alla årstider. På sommaren inkluderas gärna verandan i det dagliga livet. Under vintern njuter man av havets stormar utanför det spektakulära fönstret. De timrade massiva träväggarna håller er varma om vintern, svala på sommaren och dämpar ljud från hav och vind. Med detta fantastiska läge på Snäck har man en egen badstrand samt möjlighet att ta ett dopp i poolen vid Snack Mat och Bad där man även kan avnjuta en lunch eller varför inte en härlig middag i solnedgången. Snäck camping är under omvandling med ambitiösa framtidsplaner för boende och besöksnäring året runt. Vill man in till Visby och dess utbud så har man cykelväg hela vägen längs med strandpromenaden vid havet. Promenera norrut i fantastik natur till Själsö hamn, passa på att besöka Själsö bageri för frukost eller fika. När du själv inte besöker huset hyrs det smidigt ut via deras områdesförmedling. Ett cirkulärt koncept där du som ägare behåller en stor del av intäkten medans Vidhave sköter all service. Läs mer i dokumentet Brf Skogsnyckel. Förberett för kamin om man önskar installera en sådan. Juridisk person tillåts som medlem i föreningen.

Fröjel Hallgårds, lgh 13, Västra Gotland, Gotlands kommun

Fröjel Hallgårds, lgh 13

Lägenhet
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
1 795 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2/2
1 995 kr/mån
44 321 kr/m²

I fantastiska Brf Seaview Fröjel står nu en riktig pärla till fritidsboende och uthyrning till förfogande. Omgiven av hänförande natur och stilren formgivning maximerar du avkopplingen i denna pärla till lägenhet där bekvämlighet står i fokus och uthyrning ger intäkter när du själv inte är på plats. Läget en dryg halvtimme från Visby är lättillgängligt för såväl shoppingturer och färja som dagsutflykter på södra Gotland.

Klintehamn fiskeby , Stuga 10, Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klintehamn fiskeby , Stuga 10

Övrigt
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
450 000 kr
1 rum

Nu finns tillfälle att förvärva en fiskestuga i Klintehamn med ett fantastiskt läge precis intill havet. Enkel stuga där det finns ett litet pentry. Varje stuga har en separat elmätare. Man har tillgång till servicehus där det finns dusch, toalett och kök. Arrendeavgift om ca 800 kr/år. Mer information kommer inom kort!

Sanda Stora Varbos 840, stuga 19, Västra Gotland, Gotlands kommun

Sanda Stora Varbos 840, stuga 19

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 100 000 kr
44 m²
3 rum
2 403 kr/mån

Välkommen till Gotlands vackra västkust och denna bostadsrätt om 44 kvadratmeter. Bostaden som är i utmärkt skick, är mysig och optimalt planerad med braskamin och material som andas Gotland. Det har dessutom en mycket tilltalande öppen planlösning med härlig rymd. Här bor man med närhet till fina Warfsholm där man kan njuta av underhållning under sommaren och för den golfintresserade har man nära till den fina golfbanan på Visby GK. När man inte nyttjar stugan själv hyrs den enkelt ut via förmedlingen på området.

Barlingbo Massarve 649D, null, Gotlands kommun

Barlingbo Massarve 649D

Tomt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
795 000 kr
2 105 m² tomt

Med ett lugnt och naturnära läge ligger denna fina tomt som är klar för att bebyggas. Drömmer du om att skapa ditt egna boende så finns nu möjlighet att förvärva en tomt med kort avstånd in till Visby. Fastigheten har ett positivt förhandsbesked. I tomtpriset ingår vattenanslutning från gemensamhetsanläggning samt del i Infiltrationsbädd. Offerter från Älvsbyhus för två olika hustyper finns under ''dokument och länkar'' Kontakta ansvarig mäklare för frågor!

Ganthem Hartviks, Östra Gotland, Gotlands kommun

Ganthem Hartviks

Tomt
Östra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
450 000 kr
964 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna natursköna tomt strax söder om Ganthem socken. Mellan Visby (30 km) och Katthammarsvik (20 km) kan du njuta av naturen och stillheten och ändå har både liv och rörelse och bad och strandliv inom relativt räckhåll. Ganthem är en inlandssocken på östra Gotland. I söder gränsar Ganthem till Kräklingbo, i väster till Sjonhem och Halla, i norr till Dalhem och Hörsne och i öster till Norrlanda och Anga socknar. Gillar du hästar så finns både hästavel vid gården Båtels samt Ganthems Ryttargård på Godrings med ett tjugotal hästar för olika typer av hästsport.

  • Plus
Gärdesvägen 6, Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gärdesvägen 6

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
295 000 kr
1 280 m² tomt

Trevlig liten tomt i Slite med kommunalt V/A framdraget till tomtgräns. Tomten är plan i ett område med obebyggda och bebyggda tomter. Det finns ett befintligt bygglov för att uppföra en 80 kvm stort fritidshus som behöver färdigställas under detta år. I Slite finns service såsom matbutik, vårdcentral, bank, skolor och restauranger. Mitt i Slite finns även ett fint havsbad och man har även bra bussförbindelser in till Visby. Anslutningskostnad för vatten, avlopp (243 162 kr) el och fiber tillkommer. För mer information om byggnadsplanen se bifogat dokument samt länk.

Hästgatan 15, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Hästgatan 15

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland
2 995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 788 kr/mån
47 920 kr/m²

Vill du bo mitt i hjärtat av Visby Innerstad och endast ett par fotsteg till Visbys bästa restauranger och butiker. En ljus och rymlig 2:a med en öppen planlösning mellan kök och allrum. Ett stort sovrum med fönster in mot den lugna mysiga innergården. Bostaden har genomgående vita väggar och neutrala materialval. Helkaklat badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 12