Mäklare Nicoline Bergman

Nicoline Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Signalgatan 5D , Visby, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Signalgatan 5D

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

2 350 000 kr

73 m²

3 rum

4 225 kr/mån

32 192 kr/m²

Fin renoverad 3:a med toppläge i Södra Visby. Stort vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen är vänd mot väster och har havsutsikt. Lägenheten har ljusa väggar och fint parkettgolv i vardagsrum och sovrum. Bra förvaring i garderober och klädkammare. Här bor du med gångavstånd till havet, livsmedelsbutik, hällarna, Visborgsområdet, pizzeria, kommunikationer, förskola och skolor.

Vibble Spinnaregatan 4B, Visby Med Omnejd, Gotlands kommun

Vibble Spinnaregatan 4B

Villa
Visby Med Omnejd, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

3 195 000 kr

138 m²

4 rum

1 225 m² tomt

Både naturnära och nära till stan I lugna och gemytliga Vibble kan vi nu presentera denna trivsamma och yteffektiva villa. Här har ni stora möjligheter att sätta er egen prägel på de rymliga rummen som går att omvandlas efter behov, och den genomtänkta planlösningen ger utrymme för såväl social samvaro som för privata sovrum. Området är familjevänligt och här är det lätt att finna lugn och ro. Närhet till såväl hav som stad gör läget gynnsamt för både vardag och fritid.

  • Uteplats
Sanda Stora Varbos 840, stuga 19, Västra Gotland, Gotlands kommun

Sanda Stora Varbos 840, stuga 19

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

2 100 000 kr

44 m²

3 rum

2 403 kr/mån

Välkommen till Gotlands vackra västkust och denna bostadsrätt om 44 kvadratmeter. Bostaden som är i utmärkt skick, är mysig och optimalt planerad med braskamin och material som andas Gotland. Det har dessutom en mycket tilltalande öppen planlösning med härlig rymd. Här bor man med närhet till fina Warfsholm där man kan njuta av underhållning under sommaren och för den golfintresserade har man nära till den fina golfbanan på Visby GK. När man inte nyttjar stugan själv hyrs den enkelt ut via förmedlingen på området.

S:t Göransgatan 31 lgh 0910, null, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31 lgh 0910

Lägenhet
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

1 995 000 kr

40,5 m²

2 rum

3 301 kr/mån

49 259 kr/m²

Bostadsrätt vid havet belägen längs med strandpromenaden vid Novi Resort. Njut av solnedgångar, promenader och bad i ett av Visbys i särklass bästa lägen. En investering för dig som vill hyra ut sitt semesterboende under tiden du inte nyttjar det själv. Välkomna!

  • Balkong
Barlingbo Massarve 649D, null, Gotlands kommun

Barlingbo Massarve 649D

Tomt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

795 000 kr

1 973 m² tomt

Med ett lugnt och naturnära läge ligger denna fina tomt som är klar för att bebyggas. Drömmer du om att skapa ditt egna boende så finns nu möjlighet att förvärva en tomt med kort avstånd in till Visby. Fastigheten har ett positivt förhandsbesked. I tomtpriset ingår vattenanslutning från gemensamhetsanläggning samt del i Infiltrationsbädd. Offerter från Älvsbyhus för två olika hustyper finns under ''dokument och länkar'' Kontakta ansvarig mäklare för frågor!

Fröjel Hallgårds 814K, lgh 11, Västra Gotland, Gotlands kommun

Fröjel Hallgårds 814K, lgh 11

Lägenhet
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

1 795 000 kr

40,5 m²

2 rum

1 995 kr/mån

44 321 kr/m²

I fantastiska Brf Seaview Fröjel står nu en riktig pärla till fritidsboende och uthyrning till förfogande. Omgiven av hänförande natur och stilren formgivning maximerar du avkopplingen i denna pärla till lägenhet där bekvämlighet står i fokus och uthyrning ger intäkter när du själv inte är på plats. Läget en dryg halvtimme från Visby är lättillgängligt för såväl shoppingturer och färja som dagsutflykter på södra Gotland.

  • Balkong
Strandbod 1, Hellvi Kyllaj, null, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandbod 1, Hellvi Kyllaj

Övrigt
Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

499 000 kr

10 m²

Ta tillfället i akt att förvärva en hamnbod på Gotlands mysigaste fiskeläge i Kyllaj. En yteffektiv bod med rum med pentry och kylskåp (ej vatten), matplats samt sovplats. El kommer inom kort att finnas indraget till stugan. Vill du njuta av naturen och närheten till havet så är detta något för dig! I hamnen finns pump för dricksvatten och tillgång till toalettbod. Varmt välkomna på visning! För information om föreningen: https://kyllajhamn.se/

Ganthem Hartviks, Östra Gotland, Gotlands kommun

Ganthem Hartviks

Tomt
Östra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

450 000 kr

964 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna natursköna tomt strax söder om Ganthem socken. Mellan Visby (30 km) och Katthammarsvik (20 km) kan du njuta av naturen och stillheten och ändå har både liv och rörelse och bad och strandliv inom relativt räckhåll. Ganthem är en inlandssocken på östra Gotland. I söder gränsar Ganthem till Kräklingbo, i väster till Sjonhem och Halla, i norr till Dalhem och Hörsne och i öster till Norrlanda och Anga socknar. Gillar du hästar så finns både hästavel vid gården Båtels samt Ganthems Ryttargård på Godrings med ett tjugotal hästar för olika typer av hästsport.

  • Plus
Betaniavägen 28E, Västra Gotland, Gotlands kommun

Betaniavägen 28E

Fritidshus
Västra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

1 100 000 kr

46 m²

2 rum

2 227 kr/mån

Varmt välkomna till ett fint fritidsboende i bostadsrättsform i Smågårde i populära Gnisvärd. En promenad eller cykeltur bort nås den fina stranden, fiskeläget och småbåtshamnen. Gnisvärd ligger strax intill Tofta Beach med sitt stora utbud kring strandliv och restauranger En kort promenad bort ligger busshållplatsen som tar dig in till Visby på 25 minuter. Smågårde med Gnisvärd och Tofta är en riktig sommarsemesteridyll. Området blommar upp från våren med såväl bageri, härliga restauranger, spännande butiker och semesteraktiviteter som padel och minigolf. Strandliv och after beach är självklara delar av sommarens semester här. Det finns en stor efterfrågan att hyra i detta område vilket ger goda möjligheter till hyresintäkter.

  • Uteplats
Gärdesvägen 6, Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gärdesvägen 6

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

295 000 kr

1 280 m² tomt

Trevlig liten tomt i Slite med kommunalt V/A framdraget till tomtgräns. Tomten är plan i ett område med obebyggda och bebyggda tomter. Det finns ett befintligt bygglov för att uppföra en 80 kvm stort fritidshus som behöver färdigställas under detta år. I Slite finns service såsom matbutik, vårdcentral, bank, skolor och restauranger. Mitt i Slite finns även ett fint havsbad och man har även bra bussförbindelser in till Visby. Anslutningskostnad för vatten, avlopp (243 162 kr) el och fiber tillkommer. För mer information om byggnadsplanen se bifogat dokument samt länk.

Othem Barshage 708 & 710, Norra Gotland, Gotlands kommun

Othem Barshage 708 & 710

Tomt
Norra Gotland, Gotlands kommun
Fastighetsbyrån Gotland

775 000 kr

10 086 m² tomt

Två stycken rejäla tomter på norra Gotland. Den ena fastigheten har ett äldre bygglov och den andra fastigheten har haft ett positivt förhandsbesked. Norra Gotland erbjuder fina utflyktsmål och i närheten av dessa fastigheter har vi Slite med sin fina skärgårdsliknande miljö och utbud av flertalet butiker. Välkomna att höra av er vid frågor!

Visar alla 11