Mäklare Mårten Larsson

Mårten Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxelgatan 19, null, Säffle kommun

Oxelgatan 19

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
1 895 000 kr
119 + 119 m²
4 rum
908 m² tomt

Välkomna till Oxelgatan 19 och denna välskötta etagevilla i omtyckta Tegnérområdet! Ett boende i två plan smart uppdelat på fyra etage. Bostaden värms upp med bergvärmepump från 2008, fiber är indraget och de totalt 238kvm ger gott om utrymme till familj, hobby och förvaring. Huset bjuder också in till möjligheter att ha fest och middagar med nära och kära i det fina vardagsrummet, på den härliga altanen på baksidan och i den stora gillestugan. Det översta etaget blir som en avskild avdelning med 3 bra sovrum och fräscht hygienrum som renoverades 2010. Här bor man nära det mesta; exempelvis elljusspår runt hörnet, modern simbassäng på kort gångavstånd liksom skola/förskola och centrumkärna. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

 • Uteplats
Ringvägen 19C, null, Grums kommun

Ringvägen 19C

Lägenhet
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
165 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 364 kr/mån
4 714 kr/m²

Välkommen till denna mysiga etta med kök på bottenplan! Bekvämt boende om 35 kvm med bra arbetskök, allrum med plats för middagsbord, sovplats och sitthörna! Lägenhetens hygienrum blev renoverat i samband med stambyte 2015 och ett extra plus för egen tvättmaskin. I hallen finns bra förvaringsutrymme samt alkov med plats för säng, kontor eller fungera som garderob. Gott om naturligt ljus genom stort fönsterparti från allrum och kök, från fönstret får man in naturen med skogsparti som närmsta granne. Månadsavgiften höjs med 2% från 1 januari.

Torpstöd 50, Torpstöd, Grums kommun
 • Lör 9 dec
Torpstöd 50, Torpstöd, Grums kommun, bild 2
Torpstöd 50, Torpstöd, Grums kommun, bild 3

Torpstöd 50

Villa
Torpstöd, Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 745 000 kr
192 + 95 m²
7 rum
2 738 m² tomt

Välkomna till Torpstöd och denna rymliga 1-plansvilla med källare i sutteräng. En gedigen villa med upp till 5 sovrum, vardagsrum och ett praktiskt kök. Här finns även fräscht hygienrum i entréplanet som renoverades 2013 och ett extra hygienrum i källarplanet som uppskattningsvis renoverades under 90-tal med tillhörande bastu. Källaren bjuder också på generöst med utrymmen till förvaring och hobby samt gillestuga, för att inte glömma bort garaget! Delvis sluttande trädgårds om 2 738 kvm med goda möjligheter för lek och bus, samt en trivsam uteplats för umgänge utomhus. För dig som gillar att meka finns det på fastigheten även ett fristående kallgarage i plåt om ca 75 kvm med generös takhöjd, hit finns el anslutning samt vatten och avloppsbrunn. Missa inte denna chans för ett rymligt boende på lagom pendlingsavstånd till bl.a Grums och Karlstad i lantlig miljö! Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

 • Premium
Fogdegatan 16, null, Säffle kommun

Fogdegatan 16

Radhus
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
975 000 kr
168 + 24 m²
6 rum
153 m² tomt

Här på Fogdegatan 16 hittar vi detta rymliga radhus som ligger centralt i Säffle. Prisvärt boende med 5 rum och kök samt rymligt hygienrum. Ett bekvämt boende som samtidigt har plats till allt! Entréplanet bjuder på sociala ytor i kök och vardagsrum, på det övre planet finns de 3 sovrummen och hygienrummet. Går man längst ner i trappen finns rymligt allrum, extra gästrum/hobbyrum samt förråd/verkstad. Här bor man mitt i centrumkärnan och har nära till allt. Lättskött boende! Garage för en bil ingår i gemensam länga. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Notgatan 3, null, Säffle kommun

Notgatan 3

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
395 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
884 m² tomt

Denna 1½-plansvilla, byggd 1927, står redo för totalrenovering och är öppet för nya idéer. Med 120 kvm boyta och en generös trädgårdstomt på 884 kvm har du gott om utrymme att skapa ett trivsamt hem. Här finns detaljer att ta tillvara på, så som trägolv och en härlig takhöjd samtidigt som stora delar av huset behöver renoveras. Köket är fungerande men skulle må bra av en uppfräschning. Hygienrummet är i behov av ombyggnation. På entréplanet finns även två rum som är något uppdaterade med nyare ytskikt varav det sista leder vidare ut till altan under tak. Det övre planet är fördelat på tre rum med god potential att bli fina sovrum. Två luftvärmepumpar finns installerade för att värma upp huset. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta oss för mer information och börja planera din renoveringsresa redan idag!

Ringvägen 34G, Grums, Grums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 34G

Lägenhet
Grums, Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
335 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 994 kr/mån
5 403 kr/m²

På Ringvägen 34G erbjuds nu en välplanerad tvårummare i markplan med egen uteplats som vetter mot söder. Med egen ingång kliver man direkt in till bostaden som bjuder på praktiskt kök, rymligt hygienrum och bra storlek på både sovrum och vardagsrum. Här finns goda möjligheter för ett väldigt bekvämt boende med plats för det man behöver, en bra möjlighet vare sig du letar ditt första boende och vill flytta hemifrån eller om du på ålderns höst önskar dig en enklare vardag och vill slippa trappor. Här har man naturen precis runt husknuten samt matbutik och busshållplats en kort promenad bort. För den aktiva har man utegym, padel- och tennisbanor samt ishall och bollplaner precis i närheten. En omtyckt förening

 • Uteplats
Kyrkmyrsvägen 5, null, Säffle kommun

Kyrkmyrsvägen 5

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
895 000 kr
90 + 17 m²
4 rum
1 249 m² tomt

Varmt välkomna till Kyrkmyrsvägen 5 och denna trivsamma 1½-plansvilla med fristående garage. Bostadens entréplan innehåller, utöver entréhallen, ett praktiskt kök, mysigt vardagsrum, sovrum och hygienrum med duschkabin och tvättmaskin. Tar man trappen upp till övervåningen hittar man här ytterligare sovrum samt rymligt allrum. Villan värms primärt upp med luftvärmepump från ca 2010, denna kombineras med en kombipanna med vattenburet värmesystem, körs med elpatron. Trädgårdstomten om 1 249 kvm bjuder på goda ytor för umgänge och lek utomhus. På baksidan finns äppelträd samt bärbuskar. Garaget är uppdelat i två utrymmen med varsin garageport, den nyare delen byggdes till 2006 och har mekanisk garageport som kan fjärrstyras. Goda utrymmen för att köra in bil och enklare mek/hobby. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Strandgatan 20, null, Grums kommun

Strandgatan 20

Villa
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 095 000 kr
316 + 90 m²
10 rum
2 790 m² tomt

Här på Strandgatan 20 i Slottsbron, byggt år 1928, har det genom åren bedrivits bland annat hotellverksamhet och bageri. På senare tid har villan byggts om och består idag av två lägenheter med bra möjlighet för hyresintäkter samtidigt som man kan bo rymligt. Det större lägenheten, om 6 rum och kök, har egen ingång via mysig veranda på baksidan och bjuder på praktiskt kök, separat matsal och ett rymligt vardagsrum med värmande kamin som installerades 2022. På det övre planet finns ytterligare sällskapsyta i allrum samt fyra potentiella sovrum. Hygienrum på övre våningen och extra WC finns på entréplanet. Den mindre lägenheten, om 3 rum och kök, har egen ingång från framsidan. På entréplanet finns hygienrum, vardagsrum och rymligt kök. Upp för trappen finns trapphus/hall med anslutning till allrum/sovrum, WC och sovrum samt klädkammare. Nuvarande ägare bor själv i den större av de två lägenheterna och hyr ut den mindre lägenheten inom familjen, båda bostäderna kommer vara tillgängliga efter tillträdet. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Villagatan 4, null, Säffle kommun

Villagatan 4

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
625 000 kr
101 + 72 m²
3 rum
790 m² tomt

Välkomna till Villagatan 4 och denna 1½-plansvilla med källare byggd 1924 i omtycka området Villan i Säffle. Bostadens entréplan ger en luftig känsla med högt i tak, här hittar vi utöver ett praktiskt kök också ett vardagsrum med fint parkettgolv plats för både soffgrupp och matsalsgrupp, alternativt kan man dela av för att få ett extra sovrum. På det övre planet finns 2 sovrum och hygienrum samt en inglasad balkong. I källaren finns bra utrymmen till förvaring, tvättstuga samt pannrum. Huset uppvärmning är idag en kombination av luftvärmepump och oljepanna. Utomhus hittar vi en lagomt stor trädgårdstomt med plana gräsytor för de med spring i benen och goda möjligheter för odling. På fastigheten finns också äldre garage/förrådsbyggnad. Då huset har ett underhållsbehov finns goda möjligheter för den händige att sätta sin egen prägel. Stort plus för anslutning till fibernätet. Villan kommer besiktigas och protokoll delas ut på visning. Ta kontakt för mer info och bokning av visning.

Ås 141, null, Grums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ås 141

Fritidshus
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 695 000 kr
130 m²
4 rum
3,4 ha tomt

Strax utanför Grums hälsar detta charmiga ställe naturentusiaster välkomna till en fridfull oas. Här, i denna 1½-plansvilla, möts du av en ljus och inbjudande atmosfär där det praktiska köket och den anslutande matsalen bjuder in till trevliga middagar med vänner och familj. I entréplanet hittar vi även ett vardagsrum med bra plats för soffa och TV-hörna. När man kliver upp för trappen finner vi på det övre planet ett rymligt hygienrum som även fungerar som tvättrum, ett f.d kök som fungerar bra som allrum eller sovrum. I sovrummet längst in finns utöver plats för säng och byrå/garderob också fin gammal kakelugn. Här på Ås 141 kan man välja att bara sitta ute på altanen med en bra bok i eftermiddagssolen, drömma sig bort med vyn över ängarna eller kanske tycker du om att arbeta med händerna? Då finns det potential för projekt i snickarboden, meka i maskinhallen eller odling i trädgården. Markarealen om 33 938 kvm innehåller även skog och åkermark. Bo permanent eller nyttja som fritidshus! Denna härliga plats ligger med kort pendlingsavstånd till bland annat Grums, Karlstad och Säffle. Ta kontakt för mer info eller bokning av visning!

Siriusgatan 7B, Norelund, Säffle kommun

Siriusgatan 7B

Lägenhet
Norelund, Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
99 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
4 618 kr/mån
1 500 kr/m²

Välkommen till att skapa ditt drömhem, en bostadsrätt med 66 kvadratmeter yta och en inglasad balkong som ger dig den ultimata boendekomforten. Denna bostad ligger på andra våningen, en trappa upp. Området präglas av vackra promenadstråk, närhet till butiker och till skolor. Välkommen!

 • Balkong
Lugnadalsgatan 1A, null, Säffle kommun

Lugnadalsgatan 1A

Lägenhet
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
115 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 140 kr/mån
2 054 kr/m²

Varmt välkomna till Lugnadalsgatan 1A och denna 2:a om 56 kvm. Bostadsrätten innehåller fräscht hygienrum med klinkergolv och kaklade väggar som renoverades i samband med stambyte 2014/2015, vardagsrum med dörr ut till rymlig balkong, praktiskt kök och ett sovrum. Här i Annelund, Säffle får man ett prisvärt boende med nära till det mesta. För pendlaren är man snabbt i Grums, Karlstad och Åmål. Ta kontakt för mer information och bokning av visning!

 • Balkong
Hyvelvägen 4, null, Säffle kommun

Hyvelvägen 4

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
595 000 kr
86 + 52 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkomna till Hyvelvägen 4 i Värmlandsbro, här hittar vi ett lagom stort hus med en trivsam trädgård! Bostadens 86 kvm är fördelade på rymligt vardagsrum med anslutning till kök, 3 sovrum och ett hygienrum. I källaren finns bra ytor till mek och hobby, eller bara om du vill ha extra förvaringsutrymmen. I villan finns bergvärmepump från 2016 men har de senaste åren primärt värmts upp med ved i panna från 2003. Ett prisvärt boende i lugnt område med lekpark på andra sidan vägen och gångavstånd till Värmlandsbro Skola (F-6). Kort pendlingsavstånd till Säffle, Grums och Karlstad. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Lökenegatan 12A, null, Grums kommun

Lökenegatan 12A

Villa
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 545 000 kr
150 + 24 m²
6 rum
1 020 m² tomt

Varmt välkomna till denna 1-plansvilla med stor potential och gott om plats för hela familjen! Här hittar vi ett praktiskt arbetskök med rymlig matplats för stort middagsbord. Bostadens 150kvm bjuder också på upp till 4 sovrum och två vardagsrum. Stort plus för självbärande takstolar som ger goda möjligheter till att planera och göra om efter egna önskemål! På framsidan finns stenlagd uteplats för eftermiddagar i solen och på baksidan finns inglasad altan och grönskande trädgård som gränsar mot skogsparti. Stort plus för bergvärmepumpen och nyare plåttak från 2016 samt ett bra garage! Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

 • Uteplats
Lugnadalsgatan 5C, Annelund, Säffle kommun

Lugnadalsgatan 5C

Lägenhet
Annelund, Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
4 286 kr/mån
3 197 kr/m²

En halvtrappa upp når du denna trivsamma tvårummare med ljust och trevligt vardagsrum med utgång till stor balkong, ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, fräscht hygienrum och hemtrevligt kök med bra bänkytor. Lägenheten är välplanerad och har gott om förvaring både i hall med garderober och en klädkammare samt en djup garderob i sovrummet. Här bor man bekvämt på första våningen! Här har du närhet till härliga skogspromenader, cykelavstånd till badplatser och till centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Närheten till busshållplatser längs E45 gör att du snabbt kan ta dig till bl.a. Karlstad och Åmål och nära till resecentrum som gör att du kan ta dig ännu längre, exempelvis Göteborg, Stockholm och Oslo.

 • Plus
 • Balkong
Ringvägen 27A, null, Grums kommun

Ringvägen 27A

Lägenhet
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
165 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 118 kr/mån
5 593 kr/m²

Här på Ringvägen 27A erbjuds nu denna trivsamma 1:a i markplan, utmärkt boende för pendlaren eller förstagångsköparen! Bostadsrätten bjuder på fräscht hygienrum som renoverades 2014/15, en öppen hall med 3 garderober och ett vardagsrum med sovalkov. Praktiskt arbetskök och i vardagsrummet finns plats för matplats/soffgrupp. Brf Vittensten är en större bostadsrättsförening med god ekonomi och i månadsavgiften om 2 118kr ingår "allt" - värme, vatten, hushållsel, parkering samt TV och bredband via gemensamt avtal hos Telia. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Kyrkogatan 22, null, Säffle kommun

Kyrkogatan 22

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
1 195 000 kr
105 + 77 m²
4 rum
958 m² tomt

Välkomna till Kyrkogatan 22 och denna arkitektritade 1½-plansvilla med källare. Ett trivsamt boende med rejält vardagsrum med generöst om ytor för större sällskap. Från vardagsrummet kommer man även ut till altan under tak som sluter samman med en rymlig trädgård om 958 kvm med gott om potential. Kök från 2008, nytt yttertak från 2012 och under 2018 installerades bergvärmepumpen som håller kåken varm. Centralt läge med kort promenadavstånd till centrumkärnan.

Rörängen Hägnet 1, null, Grums kommun

Rörängen Hägnet 1

Villa
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
795 000 kr
100 m²
5 rum
2 448 m² tomt

Här erbjuds nu chansen för ett boende med avskilt läge i naturmiljö med skogen som enda granne. Rörängen Hägnet 1 ligger i Värmskog med lagom pendlingsavstånd till Grums, Karlstad och Arvika. Villan rymmer 5 rum och stort kök. På fastigheten finns uthus med bra förvaringsmöjligheter och ett garage för dig som gillar att meka. Renoveringsbehov finns. Åläggande om avlopp föreligger. Minireningsverk är inköpt och ingår i köp, finns på fastigheten. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Stattute 2, null, Grums kommun

Stattute 2

Fritidshus
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
895 000 kr
25 m²
2 rum
2 476 m² tomt

I lugn omgivning av grönska och sjö kan man här avnjuta rogivande fritid. Här finns det gott om potential för att koppla av och bara vara, kanske vill du ha ett projekt och bygga nytt eller renovera. Missa inte chansen att komma på plats och uppleva detta härliga ställe med Borgvik endast en cykeltur bort med ett rikligt kulturliv med konstutställningar, restauranger och café. Den stora tomten inbjuder till odling, umgänge samt lek och bus utomhus. I gäststugan finns plats för övernattande gäster och kallgarage/förråd med utrymme till förvaring av redskap och material. Lagom pendlingsavstånd till bl.a Karlstad, Arvika och Grums. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

 • Uteplats
Västra Storgatan 16B, null, Säffle kommun

Västra Storgatan 16B

Lägenhet
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
149 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 314 kr/mån
1 987 kr/m²

Högst upp i huset erbjuds nu denna ljusa 3:a i omtycka Brf Telegrafen i centrala Säffle. Här på Västra Storgatan 16B bor man med gångavstånd till det mesta, matbutik, restaurang och Säffle Resecentrum för att nämna några. Bostaden om 75 kvm är fördelad på rymligt vardagsrum med anslutning till mysig balkong, 2 sovrum och ett fräscht hygienrum som renoverades i samband med stambyte 2020. Det praktiska köket har bra plats för matlagning och matbord. Bostadsrättsföreningen har de senaste åren genomfört stambyte (2020), byte av fönster (2020), portar och dörrar bytts ut till nya (2022/23) och nu har två laddstolpar installerats för möjlighet till att ladda elbilen! Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

 • Balkong
Stattute 6, Borgvik, Grums kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stattute 6

Fritidshus
Borgvik, Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 695 000 kr
37 m²
1 rum
1 813 m² tomt

Här finns nu möjligheten att förverkliga en riktig fritidshusdröm vid Borgvikssjön! Stugan är av enkel standard men läget, platsen är fantastisk med fina vyer över Borgvik som ligger rakt över sjön. Ett ställe för avkopplande fritid i alla väder, njut nere vid bryggan varma sommardagar eller se sjöns häftiga dans i stormigt väder från panorama vyn inifrån stugan. Är man sugen på utflykt kan man ta båten över sjön till Borgvik eller varför inte en längre utflykt ut på Vänern? Idag saknas vatten och avlopp men elanslutning finns. På fastigheten finns gäststuga och förrådsbyggnad med dass. Eftersom tomten inte går hela vägen ned till sjön finns servitut på bryggan, just nere på bryggan Ett ställe som måste upplevas på plats! Utmaning: Klarar du av att kasta en sten i sjön från altanen(ca 35m)? Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Siriusgatan 13C, Norelund, Säffle kommun

Siriusgatan 13C

Lägenhet
Norelund, Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
159 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 797 kr/mån
1 893 kr/m²

Varmt välkomna till Siriusgatan 13C, andra våningen (en trappa upp) och denna trivsamma lägenhet. Bostaden är ljus och har trivsam och bra planlösning. Lägenhetens kvadratmeter utnyttjas till dess fullo med två sovrum i bra storlek, rymligt vardagsrum samt ett hemtrevligt kök med utgång till inglasad balkong om ca 9kvm. Här bor man i ett lugnt område med närhet till skola, natur områden, och affärer.

 • Balkong
Dalgatan 3, null, Säffle kommun

Dalgatan 3

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
1 000 000 kr
150 + 56 m²
6 rum
1 242 m² tomt

Välkomna till Dalgatan 3, här hittar vi en rymlig villa med gott om plats för den stora familjen! Vad sägs om 5 sovrum, stort vardagsrum samt 2 hygienrum. För att inte missa den härliga uteplatsen med pool på husets baksida som vetter mot söder. Belägen i ett lugnt villaområde med närhet till elljusspår och cykelavstånd till Höglundaskolan (F-6) med ishallen och bollplanerna intill. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

 • Uteplats

Visar alla 23