Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mårten Larsson

Mårten Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Törnrosvägen 16, null, Säffle kommun

Törnrosvägen 16

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
545 000 kr
76 + 76 m²
3 rum
1 023 m² tomt

Varmt välkomna till Törnrosvägen 16 och denna 1-plansvilla med källare i omtyckta Sundstorp! Bostaden passar utmärkt för den lilla familjen med sina 76 kvm som är fördelade på två sovrum, vardagsrum, praktiskt kök samt hygienrum med dusch. Källarplanet bjuder på bra möjligheter för hobbyrum och utrymme för klädvård samt extra förvaring. Stort plus för bergvärmepumpen som installerades 2021 och den stora trädgården med mycket potential! Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Pilgatan 34, null, Säffle kommun

Pilgatan 34

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
875 000 kr
144 m²
5 rum
980 m² tomt

Välkommen till Pilgatan 34 och denna charmiga bostad med hörntomt. Här får du ett fräscht badrum, tre sovrum och möjligheten att vakna upp i en naturnära omgivning. På entréplan möts du av ett ljust vardagsrum perfekt för umgänge och på övre plan finns ett härligt allrum för avkoppling. Dessutom erbjuds ett bra garage för bilen och extra förvaring. Området kring bostaden bjuder in till mysiga promenader och du har en lekplats inom bekvämt avstånd. Varma sommardagar kan man koppla av på den trevliga uteplatsen och känn dig hemma i detta familjevänliga kvarter. Med närhet till grönområden och en vänlig grannskap, är detta det perfekta stället att kalla hemma. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Kaptensgatan 9, null, Säffle kommun

Kaptensgatan 9

Lägenhet
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
295 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 637 kr/mån
4 958 kr/m²

Varmt välkomna till denna totalrenoverade gaveltvåa i centrala Säffle! Här erbjuds ett boende högst upp i huset med mysig balkong som vetter mot väst. När man kliver in genom dörren möts man direkt av en härlig öppenhet med gott om naturligt ljusinsläpp och det fina fanérgolvet som lagts i hela lägenheten. Snyggt, fullutrustat kök med fin bänkskiva i björk med öppna ytor in mot bostadens vardagsrum. Fräscht hygienrum och rymligt sovrum. Brf Telegrafen är en omskött förening som de senaste åren utfört fönster- och stambyte (2020), nya portar och lägenhetsdörrar (2023). Föreningen har ett gemensamt avtal för TV, internet(100/100) och IP-telefoni med Telia, betalas som ett obligatoriskt tillägg på avgiften (219kr/mnd). En chans för ett trivsamt boende som är klart för att flytta rakt in, ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Gärsnäs Öststuga 3, null, Grums kommun

Gärsnäs Öststuga 3

Gård/Skog
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
3 795 000 kr
154 m²
5 rum
14,8 ha tomt

Nu har du chansen att förverkliga din dröm om att äga en fantastisk gård i Värmskog. Denna lantbruksenhet sträcker sig över 14,8 hektar, varav 13 hektar är skog och 2 hektar är betesmark. Bostadshuset är en charmig 1½-plansvilla som uppfördes år 1983 och erbjuder en boyta på 154 kvadratmeter. Köket är praktiskt utformat och ansluter till matplats och vardagsrummet. Från vardagsrummet leder en dörr till ett inglasat uterum med spabad och vidare anslutning till trädäck utomhus. På entréplanet finner vi även ett sovrum och fräscht hygienrum. När du tar trappan upp till övervåningen välkomnas du av en loftliknande hall som ansluter till två sovrum och ett rymligt badrum med jacuzzi och dusch. Intill bostadshuset ligger garaget med en separat teknikavdelning som erbjuder extra förvaringsutrymme. Garaget rymmer en bil och har vattenanslutning samt är förberett för användning som slaktrum. Teknikavdelningen inkluderar en tvättstuga, bergvärmepump och ett pump-rum. På gården finns även en maskinhall där isoleringsarbetet har påbörjats och material finns tillgängligt för nästa ägare att färdigställa. Dessutom finns en uthuslänga uppdelad i stall med två boxar, en separat sadelkammare och extra förvaringsutrymmen. Vid den ena sidan av uthuslängan finns en välutrustad verkstad med en lyftanordning, komplett med en egen luftvärmepump – perfekt för den som gillar att meka året om! En skogsbruksplan har beställts och kommer senare att finnas tillgänglig i PDF-format under dokument på annonsen

Fabriksgatan 2, null, Grums kommun

Fabriksgatan 2

Villa
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
895 000 kr
125 m²
4 rum
1 182 m² tomt

Varmt välkomna till Fabriksgatan 2 och denna välvårdade 1-plansvilla med vidbyggt garage! Här erbjuds möjligheten för ett bekvämt boende med härliga sociala ytor, både inom- och utomhus. När man kliver innanför ytterdörren möts man av ett fint trägolv som sträcker sig från entrén vidare till vardagsrum och allrum, direkt till höger kan gästerna hänga av sig ytterkläderna i kapprummet. Bostaden har två sovrum samt potential att bygga om för familjen som önskar fler sovrum. Praktiskt kök som uppfräschats med nya luckor 2023. När snön smälter kan man återigen se den fina trädgården med plana gräsytor och den trevliga uteplatsen på baksidan som vetter mot sydväst med härlig eftermiddagssol. Med naturen runt hörnet kan man ta mysiga promenader och längre in på vägen finns möjlighet att lägga i båten för utflykter ut i Vänern! Från Segmon har man via E18/E45 kort pendlingsavstånd till Grums, Karlstad och Säffle.

  • Uteplats
Kyrkmyrsvägen 18, null, Säffle kommun

Kyrkmyrsvägen 18

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
525 000 kr
103 + 42 m²
4 rum
1 111 m² tomt

På Kyrkmyrsvägen 18 hittar vi denna 1½-plansvillan med anor från år 1911! Invändigt renoverades villan genomgående under perioden 2008-2010. Bostadens boyta om 103 kvm är fördelade på tre sovrum, trivsamt vardagsrum, praktiskt kök samt ett badrum med klinker och kakel. Från vardagsrummet kommer man ut till mysig altan under taket och i trädgården finns bra med ytor för lek och bus. I Annelund bor man i ett område med närhet till det mesta så som elljusspår, café/kiosk och matbutiker samt badplats på lagom cykelavstånd. För pendlaren så har man från Säffle goda förbindelser till bland annat Karlstad, Grums eller närliggande Åmål. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Uteplats
Västra Storgatan 16B, null, Säffle kommun

Västra Storgatan 16B

Lägenhet
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
130 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 275 kr/mån
2 149 kr/m²

Varmt välkomna till Västra Storgatan 16B och denna trivsamma 2:a på första våningen i centrala Säffle! Bostadens 60,5 kvm är fördelade på ett praktiskt kök, fräscht hygienrum och ett sovrum med effektiv klädkammare samt extra garderober i hallen. I vardagsrummet finns fint parkettgolv och balkongdörr ut till fransk balkong. I centrala Säffle har man närhet till det mesta, bland annat matbutiker, restauranger och resecentrum samt mysiga promenader längs med Byälven. Brf Telegrafen är en omskött förening som de senaste åren utfört fönster- och stambyte (2020), nya portar och lägenhetsdörrar (2023). Föreningen har ett gemensamt avtal för TV, internet(100/100) och IP-telefoni med Telia, betalas som ett obligatoriskt tillägg på avgiften (219kr/mnd). Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Granvägen 22B, null, Säffle kommun

Granvägen 22B

Radhus
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
645 000 kr
111,5 m²
4 rum
2 900 kr/mån
5 785 kr/m²

Här på Granvägen 22B erbjuds nu möjligheten att förvärva denna trivsamma bostadsrätt! Med en boyta om 111,5 kvm fördelade på 4 rum och kök, bra förvaringsutrymmen, hobby/verkstadsrum och praktisk tvättstuga. I föreningen har man i närtid dränerat, lagt om tak, bytt fönster och kopplat sig på fibernätet. Månadsavgiften om 2 900 inkl. sophantering samt yttre underhåll. Visst renoveringsbehov föreligger och ger utmärkt tillfälle för dig som vill forma efter egna önskemål. Ett bekvämt boende med närhet till förskola och skolor, idrottsanläggningar, fina grönområden samt elljusspår. Allt detta samtidigt som man har promenadavstånd till centrumkärnan. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Uteplats
Hamngatan 5, Centrala Säffle, Säffle kommun

Hamngatan 5

Lägenhet
Centrala Säffle, Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
125 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 123 kr/mån
4 902 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten till att förvärva ett yteffektivt boende om 25,5 kvm i denna 1:a på Hamngatan 5! Bo mitt i centrum med närhet till café, matbutiker, bibliotek, biograf m.m. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp från de fina fönsterpartierna med vy över takåsar och bakgård, utan att man behöver tänka på insyn. Stort plus för fräsch köksdel. Utmärkt alternativ för dig som söker en pendlingsbostad eller söker ditt första boende. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Västra Storgatan 16A, null, Säffle kommun

Västra Storgatan 16A

Lägenhet
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
115 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/2
3 066 kr/mån
3 108 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fina 1:a om 37 kvm i centrala Säffle på Västra Storgatan 16A, perfekt första boende för den som planerar ta steget att flytta hemifrån. Närhet till det mesta så som mysiga promenader längs Byälven, kort avstånd till Säffle Resecentrum med goda buss- och tågförbindelser och för pendlaren är man snabbt ute på 45:an. Bostaden bjuder på en hall med goda förvaringsmöjligheter, fräscht hygienrum och praktiskt kök med nya vitvaror 2022. Vardagsrummet ger plats till både säng, soffa och tv-hörna. Nuvarande ägare har använt bäddsoffa som säng som ger en rymligare känsla av rummet. Bostadsrättsföreningen har de senaste åren genomfört stambyte (2020), byte av fönster (2020), portar och dörrar bytts ut till nya (2022/23) och det senaste är att två laddstolpar installerats för möjlighet till att ladda elbilen! Varmt välkomna!

Västra Storgatan 16B, Centrala Säffle, Säffle kommun

Västra Storgatan 16B

Lägenhet
Centrala Säffle, Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
125 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 066 kr/mån
3 378 kr/m²

Säffle, Västra Storgatan 16A - Charmig och ljus 1:a om 37 kvm nu till salu! Perfekt för den som vill flytta hemifrån och bo centralt i Säffle. Nära till Byälven och Resecentrum, bra kommunikationer på 45:an. Boendet har hall med bra förvaring, fräscht badrum, och fullutrustat kök med plats för frukostbord. Vardagsrummet rymmer säng, soffa och tv-hörna. Bostadsrättsföreningen har de senaste åren genomfört stambyte (2020), byte av fönster (2020), portar och dörrar bytts ut till nya (2022/23) och det senaste är att två laddstolpar installerats för möjlighet till att ladda elbilen! Varmt välkommen på visning!

Fogdegatan 16, null, Säffle kommun

Fogdegatan 16

Radhus
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
875 000 kr
168 + 24 m²
6 rum
153 m² tomt

Här på Fogdegatan 16 hittar vi detta rymliga radhus som ligger centralt i Säffle. Prisvärt boende med 5 rum och kök samt rymligt hygienrum. Ett bekvämt boende som samtidigt har plats till allt! Entréplanet bjuder på sociala ytor i kök och vardagsrum, på det övre planet finns de 3 sovrummen och hygienrummet. Går man längst ner i trappen finns rymligt allrum, extra gästrum/hobbyrum samt förråd/verkstad. Här bor man mitt i centrumkärnan och har nära till allt. Lättskött boende! Garage för en bil ingår i gemensam länga. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Notgatan 3, null, Säffle kommun

Notgatan 3

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
275 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
884 m² tomt

Denna 1½-plansvilla, byggd 1927, står redo för totalrenovering och är öppet för nya idéer. Med 120 kvm boyta och en generös trädgårdstomt på 884 kvm har du gott om utrymme att skapa ett trivsamt hem. Här finns detaljer att ta tillvara på, så som trägolv och en härlig takhöjd samtidigt som stora delar av huset behöver renoveras. Köket är fungerande men skulle må bra av en uppfräschning. Hygienrummet är i behov av ombyggnation. På entréplanet finns även två rum som är något uppdaterade med nyare ytskikt varav det sista leder vidare ut till altan under tak. Det övre planet är fördelat på tre rum med god potential att bli fina sovrum. Två luftvärmepumpar finns installerade för att värma upp huset. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta oss för mer information och börja planera din renoveringsresa redan idag!

Siriusgatan 7B, Norelund, Säffle kommun

Siriusgatan 7B

Lägenhet
Norelund, Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
99 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
4 618 kr/mån
1 500 kr/m²

Välkommen till att skapa ditt drömhem, en bostadsrätt med 66 kvadratmeter yta och en inglasad balkong som ger dig den ultimata boendekomforten. Denna bostad ligger på andra våningen, en trappa upp. Området präglas av vackra promenadstråk, närhet till butiker och till skolor. Välkommen!

  • Balkong
Lugnadalsgatan 1A, null, Säffle kommun

Lugnadalsgatan 1A

Lägenhet
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
115 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 140 kr/mån
2 054 kr/m²

Varmt välkomna till Lugnadalsgatan 1A och denna 2:a om 56 kvm. Bostadsrätten innehåller fräscht hygienrum med klinkergolv och kaklade väggar som renoverades i samband med stambyte 2014/2015, vardagsrum med dörr ut till rymlig balkong, praktiskt kök och ett sovrum. Här i Annelund, Säffle får man ett prisvärt boende med nära till det mesta. För pendlaren är man snabbt i Grums, Karlstad och Åmål. Ta kontakt för mer information och bokning av visning!

  • Balkong
Hyvelvägen 4, null, Säffle kommun

Hyvelvägen 4

Villa
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
495 000 kr
86 + 52 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkomna till Hyvelvägen 4 i Värmlandsbro, här hittar vi ett lagom stort hus med en trivsam trädgård! Bostadens 86 kvm är fördelade på rymligt vardagsrum med anslutning till kök, 3 sovrum och ett hygienrum. I källaren finns bra ytor till mek och hobby, eller bara om du vill ha extra förvaringsutrymmen. I villan finns bergvärmepump från 2016 men har de senaste åren primärt värmts upp med ved i panna från 2003. Ett prisvärt boende i lugnt område med lekpark på andra sidan vägen och gångavstånd till Värmlandsbro Skola (F-6). Kort pendlingsavstånd till Säffle, Grums och Karlstad. Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

Lökenegatan 12A, null, Grums kommun

Lökenegatan 12A

Villa
Grums kommun
Fastighetsbyrån Grums
1 545 000 kr
150 + 24 m²
6 rum
1 020 m² tomt

Varmt välkomna till denna 1-plansvilla med stor potential och gott om plats för hela familjen! Här hittar vi ett praktiskt arbetskök med rymlig matplats för stort middagsbord. Bostadens 150kvm bjuder också på upp till 4 sovrum och två vardagsrum. Stort plus för självbärande takstolar som ger goda möjligheter till att planera och göra om efter egna önskemål! På framsidan finns stenlagd uteplats för eftermiddagar i solen och på baksidan finns inglasad altan och grönskande trädgård som gränsar mot skogsparti. Stort plus för bergvärmepumpen och nyare plåttak från 2016 samt ett bra garage! Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Uteplats
Västra Storgatan 16B, null, Säffle kommun

Västra Storgatan 16B

Lägenhet
Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
130 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 526 kr/mån
1 733 kr/m²

Högst upp i huset erbjuds nu denna ljusa 3:a i omtycka Brf Telegrafen i centrala Säffle. Här på Västra Storgatan 16B bor man med gångavstånd till det mesta, matbutik, restaurang och Säffle Resecentrum för att nämna några. Bostaden om 75 kvm är fördelad på rymligt vardagsrum med anslutning till mysig balkong, 2 sovrum och ett fräscht hygienrum som renoverades i samband med stambyte 2020. Det praktiska köket har bra plats för matlagning och matbord. Bostadsrättsföreningen har de senaste åren genomfört stambyte (2020), byte av fönster (2020), portar och dörrar bytts ut till nya (2022/23) och nu har två laddstolpar installerats för möjlighet till att ladda elbilen! Ta kontakt för mer info och bokning av visning!

  • Balkong
Siriusgatan 13C, Norelund, Säffle kommun

Siriusgatan 13C

Lägenhet
Norelund, Säffle kommun
Fastighetsbyrån Säffle
100 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 797 kr/mån
1 190 kr/m²

Varmt välkomna till Siriusgatan 13C, andra våningen (en trappa upp) och denna trivsamma lägenhet. Bostaden är ljus och har trivsam och bra planlösning. Lägenhetens kvadratmeter utnyttjas till dess fullo med två sovrum i bra storlek, rymligt vardagsrum samt ett hemtrevligt kök med utgång till inglasad balkong om ca 9kvm. Här bor man i ett lugnt område med närhet till skola, natur områden, och affärer.

  • Balkong

Visar alla 19