Mäklare Alexander Shahin

Alexander Shahin

Om mig

Jag vill att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du väljer att anlita mig som din mäklare. När du anlitar mig garanterar jag dig en trygg affär med en engagerad och lyhörd mäklare. Tillsammans skapar vi en anpassad strategi och sätter upp mål som jag ser till att överträffa, ingenting lämnas åt slumpen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svandammsvägen 31A, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Svandammsvägen 31A

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 800 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
4 233 kr/mån
63 636 kr/m²

**Accepterat pris** Kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkommen till denna nyrenoverade och charmiga 1:a med fönster i två väderstreck belägen på populära Svandammsvägen. Här bor du mitt i populära Midsommarkransen i en fräsch lägenhet med generös takhöjd, stort och nyrenoverat badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är lättmöblerad med rymligt vardagsrum med plats för både större soffgrupp och dubbelsäng. Stabil förening med mycket god ekonomi. Mycket goda kommunikationer med gångavstånd till både Telefonplans och Midsommarkransens T-bana. Precis runt hörnet från lägenheten har du områdets fantastiska utbud av restauranger, inredningsbutiker, caféer och mysiga Svandammsparken. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Sparbanksvägen 43 , Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Sparbanksvägen 43

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 800 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 137 kr/mån
66 667 kr/m²

**Accepterat pris** Kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkommen till denna mysiga, charmiga och luftiga funkistvåa med soldränkt balkong, högt i tak med kvadratmeterna på rätt ställe. Välbevarat funkiskök samt modernt renoverat badrum. Här är det lätt att känna sig hemma. Stabil förening med god ekonomi som gjort de största renoveringarna. På bakgården kan du odla eller njuta av lugnet. Hägerstensåsen är ett populärt område med gamla klassiska kvarter med fantastiska utsikter, mysiga caféer, konditorier, restauranger och livsmedelsaffärer. Om du gillar kultur spelar Parkteatern på Hägerstensåsens amfiteater under somrarna. Lägenheten ligger i navet, mycket nära Telefonplan, Örnsberg, Midsommarkransen och Västertorp som stoltserar med kultur, restaurangliv och natursköna vyer.

  • Balkong
Sjöviksvägen 26, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Sjöviksvägen 26

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
4 195 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1
4 214 kr/mån
57 466 kr/m²

Stilren och lyxig. Ljuvliga öppna ytor och en stor soldränkt uteplats om ca 27 kvm mot innergården. Om du tycker om att bjuda hem familj och vänner är köket öppet mot matplatsen som är rymlig och anpassningsbar med vardagsrummet intill - perfekt för sociala sammanhang med matlagning och umgänge i fokus. Sovrummet är väldisponerat och i anslutning finns en walk in closet. Påkostat och rymligt badrum med tvättdel. Välskött förening som äger marken, har haft flera avgiftsfria månader. Det finns en gemensam tvättstuga, en gästlägenhet samt ett garage med 121 platser. Det här är ett av kajens bästa lägen; nära t-bana/tvärbana/pendeltåg samt buss ( bl a 145/160 Liljeholmen-Gullmarsplan-Älvsjö) strax utanför porten, matbutik, restauranger och minuter från Hornstulls puls eller Årstaskogens lugn. Det finns flera förskolor och skolor i området. Även båtklubbar längs vattnet. På morgonen kan du inleda dagen med en löprunda runt Årstaviken, ta ett morgondopp från badbryggan eller träna på Puls & Träning eller SATS. Efteråt kan du köpa frukost hos det lokala bageriet/pâtisseriet Brot. Till kvällen finns flera bra restauranger med brett utbud i området. Liljeholmskajen kombinerar oslagbara kommunikationer med närheten till såväl vatten och skog som shopping och service. Ta cykeln in till stan via Årstabron eller stanna till vid utegymmet på kvällspromenaden längs med vattnet för en aktiv fritid av bara farten.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3