Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Shahin

Alexander Shahin

Om mig

Jag vill att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du väljer att anlita mig som din mäklare. När du anlitar mig garanterar jag dig en trygg affär med en engagerad och lyhörd mäklare. Tillsammans skapar vi en anpassad strategi och sätter upp mål som jag ser till att överträffa, ingenting lämnas åt slumpen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Boktryckarvägen 14, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Boktryckarvägen 14

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 825 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 655 kr/mån
55 392 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Två trappor upp väntar ditt nya hem endast ca 900 meter till T-bana (Telefonplan och Örnsberg) och ca 200 meter till buss. Bostaden ligger verkligen mitt i navet, mellan underbara naturområden som Vinterviken och urbana trendiga Telefonplan/Midsommarkransen. Den stora balkongen har kvällssol och ligger stillsamt mot föreningens innergård. Inne i lägenheten väntar 51 ytterst välplanerade kvadratmeter där kök och vardagsrum samspelar och sätter en öppen och social känsla. Stora fönster längs hela rummet bidrar till att det känns stort och luftigt. Kök och badrum har modern standard. Sovrummet rymmer både säng och förvaring. Hiss finns! Huset uppfördes så sent som 2006 och utmärker sig omgivet av funktionalistiska byggnader från när bostadsbyggandet tog fart på Hägerstensåsen på 40-talet. Föreningen har stabil ekonomi, de äger dessutom marken vilket gör att man inte påverkas av höjda tomträttsavgälder. Hägerstensåsen är ett populärt område med gamla klassiska kvarter med fantastiska utsikter, mysiga caféer, konditorier, restauranger och livsmedelsaffärer. Om du gillar kultur spelar Parkteatern på Friluftsteatern under somrarna. Lägenheten ligger i navet, mycket nära Telefonplan, Örnsberg, Midsommarkransen och Västertorp som stoltserar med kultur, restaurangliv och natursköna vyer.

  • Balkong
  • Hiss
Pingstvägen 44, vån 3/3, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Pingstvägen 44, vån 3/3

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 395 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 206 kr/mån
68 429 kr/m²

Tillfälle att förvärva en fantastisk lägenhet i en av områdets bästa föreningar. Missa inte detta tillfälle! Välkommen till denna möjliga mini-2:a med utmärkt läge vid populära Telefonplan. Här bor du med promenadavstånd till T-bana, restauranger och affärer. Genomgående fin lägenhet med fönster i två väderstreck och insynsskyddat läge. Här har du ett lättmöblerat vardagsrum med stora fönster och med charmiga detaljer från 40-talet bevarade. Modernt och ljust kök med gott om förvaring. Helkaklat badrum. Lägenheten har även gott om förvaring genom inbyggda garderober i hallen. Stor och stabil förening. Exceptionellt bra läge med närhet till Konstfack, tunnelbana, mataffärer och service.

  • Plus
Piruettvägen 5, Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Piruettvägen 5

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 795 000 kr
73 m²
2 rum
4 730 kr/mån
51 986 kr/m²

Här finner ni en toppenfräsch, välplanerad och mycket trevlig gaveltvåa. Välutrustad maskinpark och genomgående nylagda golv samt nymålade väggar. Lägenheten erbjuder ett bra ljusinsläpp och en stor inglasad balkong i västerläge med lummig omgivning. En öppen och modern planlösning med väldisponerat kök med matplats och vardagsrum med goda möbleringsalternativ. Stort sovrum med bra förvaring och stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring bakom skjutdörrar i hallen. Välskött förening med god ekonomi, övernattningsrum och gemensam tvättstuga. Läget är utmärkt med närhet till t-bana, badhus, sporthall och service. Närområdet ger med sina trevliga promenadstråk och skogsområden dessutom goda rekreationsmöjligheter på mycket nära håll. Lägenheten har ett mycket bra läge. Till Hägerstensåsens tunnelbanan är det bara ca 75 meter och därefter är det 10 minuters resa till Hornstull och 15 minuter till T-centralen. I närhet finns även populära Hägerstensbadet med närliggande utegym, Hoppa upp på cykeln så hittar du Vinterviken ca 10 minuter bort som erbjuder bastubad, båtplats och kvällssol för kvällsdopp och picknick. Västertorps sim- och idrottshall samt Hägerstensåsens IP med intilliggande minigolfbana runt hörnet. Du tar dig med bil snabbt ut på E4 och till exempel Kungens Kurva och Ikea. Området ger dig många trevliga promenadvägar, bland annat runt villavägarna i Mälarhöjden och längs vattnet vid Mälaren, som du når på cirka kvarten. Mälarhöjden skola, årskurs F-9, nås inom ca 20 minuter promenad. Detta är en uppskattad skola pga av trygg lärmiljö. För barnfamiljer finns även den populära parkleken Lugnet i närheten som klassas som en av Stockholms bästa parklek! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Inteckningsvägen 19, Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Inteckningsvägen 19

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 266 kr/mån
58 725 kr/m²

**Accepterat pris** Kontakta ansvarig mäklare för visning. Charmig tvåa med soldränkt balkong i populärt område! Lägenheten är smart planerad och genomgående ljus. Vardagsrum och sovrum är ljusa och har utsikt mot lummiga skogsdungen. De är båda väl tilltagna och enkla att möblera. Köket är stort och har gott om förvaring samt all utrustning som behövs för att kunna bjuda dina vänner på middag. Förvaring saknas inte utan du har såväl garderober som källarförråd. Hägerstensåsen är ett populärt område med gamla klassiska kvarter med fantastiska utsikter. Området ligger högt beläget på en bergsrygg och här uppe kan du hitta härlig utsikt över takåsar, vatten och natur. "Åsen" bär prägeln av en klassisk gammal arbetarförort med mysiga caféer, konditorier, restauranger och livsmedelsaffär. Här har du nära till det mesta; i närområdet finns shopping och fritidsaktiviteter som Västertorpsbadet, Sveriges största klättercenter, gym, bangolf och fotbollsplaner. En promenad bort ligger både Liljeholmens galleria, med nästan 90 butiker och flera restauranger, samt den idylliska Vinterviken.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4