Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Enkidu Afram

Enkidu Afram

Om mig

Enkidu har varit registerad mäklare sen 2015. - 2016: Årets rookie Stockholm - 2016: Nominerad årets rookie Sverige Under min tid som mäklare och den erfarenhet jag besitter utmärker jag mig genom många rekord i olika föreningar samt med flertalet nöjda kunder. Jag erbjuder det lilla extra och målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Hör av er så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kabelverksgatan 22, Älvsjö, Stockholms kommun

Kabelverksgatan 22

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
4 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/6
5 219 kr/mån
52 438 kr/m²

En minst sagt mycket trevlig tre rummare med en optimal planering i nyproducerad fastighet från 2019. Här erbjuds toppskick från start till mål, ett härligt ljusinsläpp utan någon insyn, hög standard i maskinell utrustning och genomgående ekparkettgolv. Dessutom en rejäl balkong med plats för en större möbelgrupp med utsikt mot lummiga Solbergaskogen. Välplanerat med delvis separat kök, rymligt vardagsrum, stort sovrum med walk in closet, ett mysigt barnrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaring. Det finns även ett tillhörande förråd på entréplan och hiss i huset. Här bor ni i hjärtat av nya Älvsjöstaden och expansiva Älvsjö. Granne med Solbergaskogen och den mysiga villaidyllen. Bara några minuters gång till Älvsjö Centrum med pendeltåg (ca 10 min till t-centralen) och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till Älvsjö vilket gör området än mer attraktivt. För den som nyttjar bilen är det enkel access till E4:an och Huddingevägen. Här finns även flera mataffärer (Hemköp, Coop och Willys), konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS-gym med barnpassning, post m.m. Dessutom Älvsjö vårdcentral, Älvsjö hudmottagning, Öron-, näsa- och halsmottagning och flera tandläkare. Älvsjö centrum genomgår stora förändringar just nu med nybyggnation av bostäder, butiker och restauranger. Utbudet av restauranger är riktigt bra och här finns det något för alla smaker. I området finns även Långsjön som lämpar sig perfekt till sommar- och vinterbad samt skridskoåkning. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Elsa borgs gata 48, Fruängen, Stockholms kommun

Elsa borgs gata 48

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
5 150 kr/mån
40 982 kr/m²

Boka visning! Välkommen till Elsa Borgs Gata 48! Här finner ni en mycket trevlig och yteffektivt planerad 2:a på utmärkt läge i populära och expansiva Fruängen. Ett genomgående gott skick med parkettgolv samt fina ytskikt. Ett fint och ljust kök med full maskinell utrustning, helkaklat och stambytt badrum från 2010 och bra förvaringsutrymmen. Föreningen har utfört alla större renoveringar och man följer underhållsplanen. Dessutom har föreningen en trevlig innergård med uteplats och grill. Lägenheten har ett bra läge med närhet till Fruängen Centrum med butiker, restauranger och service såväl som kommunikationer med T-bana och buss. Det är även gångavstånd till natursköna och Långbro Park med sin härliga parkmiljö och Värdshus. En lägenhet att trivas i!

  • Balkong
Cirkusvägen 1, Västberga / Telefonplan, Stockholms kommun

Cirkusvägen 1

Lägenhet
Västberga / Telefonplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 095 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 580 kr/mån
53 718 kr/m²

Välkommna till en ljus och rymligt 1:a med optimal planlösning som erbjuder ett stort kök med plats för matbord, här finns kyl/frys, diskmaskin, fläkt och en ugn. Allrum med gott om plats för säng och soffgrupp. Stort fönsterparti som skänker ljus utan någon insyn med ett härligt läge mot grönska. Badrum med kakel och klinker. En praktisk hall som välkomnar dig hem utgör lägenhetens hjärta och från denna nås samtliga rum. Här finns även en rymlig garderob samt ett separat källarförråd. I Västberga bor du strax utanför Södermalm i ett bostadsområde som gränsar till Midsommarkransen och Telefonplan med närhet till allt man kan önska. Västbergas Handelsplats erbjuder matbutik, systembolag, shopping och gym. I närområdet finns även både ICA och Hemköp samt flertalet restauranger, caféer mysiga promenadstråk. Bra kommunikationer som tar dig till city på ca 12 minuter. Runt hörnet i Elektraparken nås utegym, lekpark och basketplan. Tunnelbanan nås inom en 10 minuters promenad. Det finns även flertalet bussar i närområdet så kommunikationerna är utmärkta för att ta sig runt i Stockholm. Varmt välkomna på visning, här är det bara att flytta in!

  • Plus

Visar alla 3