Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Enkidu Afram

Enkidu Afram

Om mig

Enkidu har varit registerad mäklare sen 2015. - 2016: Årets rookie Stockholm - 2016: Nominerad årets rookie Sverige Under min tid som mäklare och den erfarenhet jag besitter utmärker jag mig genom många rekord i olika föreningar samt med flertalet nöjda kunder. Jag erbjuder det lilla extra och målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Hör av er så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Spikskogatan 18, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Tor 1 aug kl 14:00
Spikskogatan 18, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Spikskogatan 18, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Spikskogatan 18

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 495 000 kr
42 m²
2 rum
3 265 kr/mån
59 405 kr/m²

Välkomna till en optimalt planerad 2:a med stor härlig uteplats mot den trevliga innergården! Fastigheten är byggd 2019 på ett ostört läge, ett stenkast från all tänkbar service i Älvsjö centrum. I denna välplanerade 2:a erbjuds en mycket modern standard och stilfulla materialval. En öppen planlösning tillsammans med ett väldigt bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier ger bostaden en luftig och trivsam atmosfär. Härlig sällskapsyta, rymligt sovrum, och ett fullutrustat stilfullt inrett badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenheten erbjuder även goda förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås den rymliga och trevliga uteplatsen med gott om plats för stora sällskap. Genomgående ekparkett samt ljust målade väggar. Här bor ni i hjärtat av expansiva Älvsjö. I närhet till lägenheten finns Älvsjö Centrum med pendeltåg (ca 10 min till t-centralen) och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till Älvsjö vilket gör området än mer attraktivt. För den som nyttjar bilen är det enkel access till E4:an och Huddingevägen. Här finns även närhet till skolor samt förskolor, flera mataffärer (Hemköp, Coop och Willys), konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, flertal gym, post m.m. Dessutom Älvsjö vårdcentral, Älvsjö hudmottagning, Öron-, näsa- och halsmottagning och flera tandläkare. Älvsjö centrum genomgår stora förändringar just nu med nybyggnation av bostäder, butiker och restauranger. Utbudet av restauranger är riktigt bra och här finns det något för alla smaker. Ett stenkast från Älvsjö torg finner ni även härliga promenadstråk och löparspår längst Solbergaskogen och Långsjön som lämpar sig perfekt till bad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Isjaktsgränd 33, Västertorp, Stockholms kommun

Isjaktsgränd 33

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 845 kr/mån
45 364 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga 50-talslägenhet i ett välskött hus från 1949. På en lugn återvändsgata mitt i mysiga Västertorp finner man detta boende. Här har man kombinerat tidstypiska originaldetaljer med modern inredning som skänker bostaden mycket känsla. Ett väl tilltaget rum bjuder in till umgänge. Här finns utrymme för större soffgrupp och matsalsdel. Kök och badrum har renoverat. Soldränkt balkong med milsvid utsikt! Här är det bara att flytta in och njuta! En välskött förening med dolt kapital i form av hyresrätter och lokaler som ev. kan byggas om till bostadsrätter. Flera stora renoveringar är utförda de senaste åren som t ex. stambyte, nya fönster och ny puts på fasader. En härligt grönskande innergård finns att tillgå för de boende. Bo i en förening i hjärtat av Västertorp och med stora grönytor och promenadstråk i närheten.

  • Plus
  • Balkong
Alva Myrdals gata 8, Fruängen, Stockholms kommun

Alva Myrdals gata 8

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 195 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/4
2 463 kr/mån
60 972 kr/m²

Upplev denna fantastiska och snygga 1:a i "nya Fruängen". Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Yteffektiv lägenhet med stor delvis inglasad balkong. Mysig innergård. Närhet till kommunikationer, service och gym. Närhet till parkering för den som har bil. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3