Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Aarskog

Fredrik Aarskog

Om mig

Jag har ett gediget driv av att hjälpa människor förverkliga deras bostadsdrömmar, genom att både sälja och hitta nytt. Med det sagt så är jag endast ett telefonsamtal ifrån att tillsammans med dig, skräddarsy det perfekta upplägget för just din bostadsförsäljning för att du ska få så bra betalt som möjligt. Är alltid tillgänglig men är även noggrann i mitt arbete. Jag kommer att göra allt för att maximera slutresultatet och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Typografvägen 3, Örnsberg/aspudden, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Typografvägen 3

Lägenhet
Örnsberg/aspudden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
7 995 000 kr
108 m²
4 rum
vån 4/5
6 427 kr/mån
74 028 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna väldisponerade lägenhet med fyra rum och kök belägen på fjärde våningen med hiss! Lägenheten har ett optimalt gavelläge, helt utan insyn, där ni kan njuta av sjöglimt mot Mälaren och balkong i söderläge som vetter mot den grönskande naturen. Föreningens lugna parkliknande innergård är unik för området och närheten till tunnelbana och allmän service gör detta till ett drömboende. ► Aspuddens bästa läge ► Gavelläge och fönster i tre väderstreck ► Stor balkong i rakt söderläge med utsikt mot grönska ► Helt insynsskyddad ► Magisk utsikt med sjöglimt från sovrum ► Stor och populär förening med mycket god ekonomi ► Föreningen äger marken ► 300 meter till T-bana och allmän service och ytterligare en kort promenad till Mälarens strandlinje ► Parkeringsplats Denna fyra med 108 optimalt planerade kvadratmeter erbjuder en mycket yteffektiv planlösning. Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong samt i kontakt med det anslutande köket som kan separeras med skjutdörr. Fullt utrustat kök med plats för en stor matplats. Ett nyrenoverat badrum med duschhörna, kommod, spegelskåp, skåp, tvättmaskin och golvvärme. En gäst-wc. De tre stora sovrummen ligger i fil med utsikt över takåsar och sjöglimt. Lägenheten har flera garderobsväggar och en klädkammare, perfekt för en större familj. Genomgående i hela lägenheten ligger ett ljust ekparkettgolv. Typografvägen är en återvändsgata och den enda biltrafiken utgörs av de boende i bostadsrättsföreningen. Här bor man inbäddad i grönska med en stor härlig innergård mellan husen som under sommarhalvåret förses med utemöbler och grill. Här kan ni bjuda vänner på grillmiddagar, sola, leka eller bara slappa på gräsmattan med en trevlig bok. Ett stenkast bort finns Aspuddens centrum och dess breda utbud av service, butiker, restauranger, flertalet gym och även biograf. Goda kommunikationer via Örnsbergs tunnelbanestation där det även finns mataffär. På kort promenadavstånd finns härlig natur med klippbad vid Mälaren och vackra promenadstråk. I populära Vinterviken finns trädgårdscafé, odlingslotter, padelbanor och utegym m.m. Brf Digelpressen har en mycket god ekonomi och äger marken (dvs ej tomträtt). Lån per kvm ligger på endast 4041 kr. Dessutom finns fem hyresrätter som utgör ett dolt kapital vid en framtida upplåtelse till bostadsrätt. Föreningen har lediga parkeringsplatser och det finns möjlighet till egen elbilsladdare. Föreningen har två tvättstugor, barnvagns- och cykelrum, bastu, övernattningslägenhet och återvinningsrum med sortering. Varmt välkommen till ert nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bryggvägen 16, Gröndal, Stockholms kommun

Bryggvägen 16

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 695 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1
3 142 kr/mån
77 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade lägenhet. ► Lägenhet i toppskick ► Optimal planlösning ► Takterrass i föreningen ► Tvättmaskin och diskmaskin Ta din chans att förvärva denna välplanerade lägenhet med smakfulla materialval. Lägenheten är belägen endast ett stenkast ifrån Mälaren och en fantastisk badbrygga som breder ut sig över vattnet. Här erbjuds ett perfekt boende för den som uppskattar stil, vy & vatten. Lägenhetens interiör är lika smakfull som den är elegant. Ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns plats för både matbord, en mindre soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Lägenheten erbjuder fin social yta tack vare öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Lägenheten ligger endast ett stenkast ifrån Mälaren med grönskande natur, småbutiker och med närservice tätt inpå. I området finns både soldäck, strandpromenad och badbryggor. Perfekt för morgondopp sommartid. En lugn miljö med närhet till Stockholm City. Anmäl ditt intresse redan idag för att få ta del av förhandsinformation och möjlighet till privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Aarskog på 070 105 00 06.

  • Balkong
  • Hiss
Sjöbjörnsvägen 10, Gröndal, Stockholms kommun

Sjöbjörnsvägen 10

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 995 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 2
4 015 kr/mån
68 879 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna pärla på Sjöbjörnsvägen 10 i hjärtat av Gröndal! Lägenheten präglas av ett mycket gott ljusinsläpp från morgon till kväll. Detta tack vare de ogenerade fönster som i kombination med den funkischarmiga detaljerna bidrar till ett trivsamt boende. Lägenheten bjuder på väldisponerade rum, med gott ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Men pricken på I:et är den soldränkta balkongen som ligger i det eftertraktade sydväst läget. För den som vill finns det även goda möjligheter att göra om klädkammaren till ett kontor eller sovrum för att få till 3 rok. Säljarens ord: "Jag har bott i min lägenhet nu i 10år och har trivts alldeles utmärkt med både lägenhet och dess omgivning i Gröndal. För mig har det funnits allt jag jag kan önska mig. Bra kommunikationer vart jag än ska ta mig i Stockholm från Gröndal. Fyra bad på sommaren ett vid Trekanten, ett vid Ormberget samt nere vid bryggan från hemmet 200 steg. I Gröndals centrum alla affärer såsom Konsum, bibliotek, herrfrisör, skomakare, restaurang, cykelreparation, blomsterbutik, tobak och ett underbart kondis. Att promenera för mig dagligen har varit viktigt, är 70år och vill behålla formen. Det finns underbara promenadstråk i närområdet från bryggan 200steg och ända ut till Ekensberg hela vägen efter vatten. Ofta tar jag en lättare lunch eller kaffe vid Winterviken (Alfred Nobels gamla fabrik) finns även ett bad där. Det går att fortsätta att gå efter Mälaren ända bot till Bredäng efter vatten hela vägen. Ett annat för mig vandring är att ta tvärbanan över bron till Alviks strand och vandra bort till Nockebyhovs bron också efter vatten. Varför vill jag nu sälja? Ja livet har för mig tagit en annan vändning, eftersom jag träffat en livskamrat på ålderns höst och vi kommer att leva i Spanien på vintern och vara hemma i Stockholm på sommaren." Ta denna otroliga möjlighet i akt och anmäl ditt intresse redan idag för att få ta del av information och möjlighet till privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Balkong
Telefonvägen 33, Telefonplan, Stockholms kommun

Telefonvägen 33

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
4 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
5 484 kr/mån
60 915 kr/m²

Nu kommer äntligen chansen att förvärva något som är helt utöver det vanliga! En 3 rok med goda möjligheter att sätta sin egna prägel! En rymlig soldränkt balkong, kök med matplats och helkaklat badrum med tvättmaskin, två stora sovrum samt god förvaring genom klädkammare. Lägenheten har även ett rymligt förråd. Stor och välskött förening med låg belåning och flertalet hyresrätter kvar (dold tillgång). Det finns en gästlägenhet, tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum samt en härlig inhägnad innergård med populär lek- och grillplats. Det finns även parkeringsplatser i garage. Med sitt läge bredvid nyrenoverade Svandammsparken och områdets restaurangstråk får du en perfekt balans av kreativ urban stadspuls, grönområden och parker, samt närhet till city kombinerad med det bästa av en småstadskänsla. Inom ett par hundra meter finns såväl restauranger, caféer, förskolor som skolor och kommunikationer genom t-bana och buss; både stationen Midsommarkransen samt Telefonplan ligger inom 3 min gångavstånd. Mitt gym, Puls & Träning, SATS och Klättercentret ligger också inom gångavstånd. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. T-banans röda linje tar dig in innanför tullarna på 6 minuter. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara några minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Mellanbergsvägen 13, Hökmossen/telefonplan, Stockholms kommun

Mellanbergsvägen 13

Lägenhet
Hökmossen/telefonplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 545 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
3 446 kr/mån
57 841 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Kontakta ansvarig mäklare för visning! Varmt välkommen till denna smarta och yteffektiva planerade funkistvåa i ett lugnt beläget område nära villakvarter. Lägenheten har ett genomgående bra ljusinsläpp och i mycket gott skick. Ett utmärkt läge med närhet till såväl kommunikationer som grönområden. ► Bra ljusinsläpp, fönster i två väderstreck. ► Stor och populär förening med mycket god ekonomi. ► Föreningen äger marken. ► Gångavstånd till T-bana. ► Parkeringsplats. ► Bra med förvaringsmöjligheter. Föreningens byggnader har charmdetaljer bevarade såsom fina snickerier och klassiska trädörrar. Genomgående planering med fönster i två väderstreck. Lägenheten är i gott skick efter kontinuerlig uppfräschning. Parkettgolv i vardagsrum och sovrum. Ljusa moderna färgval på väggarna. Bekvämt gångavstånd till populära Telefonplan med T-bana samt bussförbindelser. Dessutom finns busshållsplats i anslutning till bostaden samt access till E:4an.

Inteckningsvägen 19, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul

Inteckningsvägen 19

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 266 kr/mån
56 765 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Denna vill ni inte missa! Charmig tvåa med soldränkt balkong i populärt område med låg avgift i en stabil förening med belåning på endast 2391 kr/kvm! Varmt välkomna till denna smart planerade två rum och kök med ett genomgående gott ljusinsläpp. Vardagsrum och sovrum är ljusa och har utsikt mot den lummiga skogsdungen. De är båda väl tilltagna och enkla att möblera. Pricken på I:et är den soldränkta balkongen som ligger i det eftertraktade söderläget. Köket är stort och har gott om förvaring samt all utrustning som behövs för att kunna bjuda dina vänner på middag. Förvaring saknas inte utan du har såväl garderober som källarförråd. Hägerstensåsen är ett populärt område med gamla klassiska kvarter med fantastiska utsikter. Området ligger högt beläget på en bergsrygg och här uppe kan du hitta härlig utsikt över takåsar, vatten och natur. Åsen bär prägeln av en klassisk gammal arbetarförort med mysiga caféer, konditorier, restauranger och livsmedelsaffär. Här har du nära till det mesta; i närområdet finns shopping och fritidsaktiviteter som Västertorpsbadet, Sveriges största klättercenter, gym, bangolf och fotbollsplaner. En promenad bort ligger både Liljeholmens galleria, med nästan 90 butiker och flera restauranger, samt den idylliska Vinterviken.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6