Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Aarskog

Fredrik Aarskog

Om mig

Jag har ett gediget driv av att hjälpa människor förverkliga deras bostadsdrömmar, genom att både sälja och hitta nytt. Med det sagt så är jag endast ett telefonsamtal ifrån att tillsammans med dig, skräddarsy det perfekta upplägget för just din bostadsförsäljning för att du ska få så bra betalt som möjligt. Är alltid tillgänglig men är även noggrann i mitt arbete. Jag kommer att göra allt för att maximera slutresultatet och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Inteckningsvägen 17I, Hägerstensåsen - Telefonplan, Stockholms kommun

Inteckningsvägen 17I

Lägenhet
Hägerstensåsen - Telefonplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
5 645 kr/mån
46 077 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och fräscha lägenhet med 2 rum och kök, belägen i en trevlig del av området. Lägenheten erbjuder en bekväm och funktionell layout som passar perfekt för både singlar och par. Välskött förening med mycket god ekonomi och positivt resultat om ca 2 miljoner årligen - amorterar dryga hälften (1 miljon). Tvättstuga i huset och övernattningslägenhet i portarna bredvid. Garage med lediga platser. Föreningen ligger i ett lugnt och trevligt läge med promenadavstånd till Hägerstensåsens centrum med mataffär, lokala restauranger och caféer. Det har nära till grönområden och Mälaren med mysiga promenadstråk och badmöjligheter i Vinterviken. Endast några promenadminuter bort ligger Hägerstensåsen t-bana, som har 6 minuters resväg till Hornstull. Buss 147 som trafikerar linjen mellan Liljeholmen och Hökmossen går precis utanför huset.

  • Balkong
  • Hiss
Önologgatan 1. 21tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00

Önologgatan 1. 21tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
13 900 000 kr
98 m²
4 rum
vån 21
2 768 kr/mån
141 837 kr/m²

Visning söndag 26e maj klockan 14:00-14:30! Varmt välkommen till denna högklassiga äganderättslägenhet med spektakulärt läge uppe på våning 21 i K7! En lägenhet med 98 välplanerade kvadratmeter som går att göra om till en 5 rok! Detta är en av få äganderätter med flertalet exklusiva tillval som sätter pricken på tillvaron. Här får vi frontläge mot vattnet och vy över hela Stockholm tack vare gavelläget med stor inglasad balkong på hela 19 kvm. Då detta är en äganderätt innebär det att juridiska personer har också möjlighet att förvärva lägenheten och har fri andrahandsuthyrning! Det innebär dessutom låga gemensamma kostnader, stor personlig frihet och ansvar. ► Äganderätt ► Exklusiva materialval och stora fönsterpartier och i nyskick ► Juridisk person får köpa och fri andrahandsuthyrning. ► Stor inglasad balkong om 19 kvm med vy över hela Stockholm ► Toppläge i populära Liljeholmskajen ► Låg samfällighetsavgift 2768 kr/mån ► Garageplats ingår utan extra kostnad i hela 18 år (fram till 2042) i Bergrumsgaraget ► Skuldfri förening Lägenheten erbjuder stora öppna ljusa ytor med otroligt ljusinsläpp och vy. Rummen är väl tilltagna och i dagsläget finner vi ett stort vardagsrum med plats för större soffgrupp, en läshörna och en matsalsdel. Det rymliga köket har flertalet stilrena materialval och goda avlastningsmöjligheter, perfekt för den som gillar att laga mat. Det större av de två sovrummen görs perfekt som ett master bedroom med goda förvaringsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Det andra sovrummet nyttjas idag som ett som ett gästrum men kan användas som ett hemmakontor eller barnrum. Utöver det finner man två stycken badrum, bägge med dusch och duschvägg, WC och handfat. Men det större har även tvätt- och torktumlare, arbetsbord, kommod och förvaring. Bostaden är utrustad med JMs Intelligenta Hem, som innebär att lägenheten är utrustad med smarta funktioner och styrning av hemmet och hushållsapparater via mobilen eller röstkommando. Till lägenheten tillkommer dessutom nyttjanderätt till en parkeringsplats i Bergrumsgaraget i totalt 20 år dvs fram till 2042 och kostar inget fram tills dess. I avgiften ingår det värme, kostnad för vatten tillkommer. Från och med årsskiftet 2024 har ett gruppavtal med Telia ingåtts som kostar endast 249kr/mån. Högst upp i tornet, finns en gemensam takterrass i anslutning till gemensamhetslokalen. Gemensamhetslokalen går att hyra för 500 kr och rymmer större sällskap. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Aarskog på 070- 105 00 06

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
  • Energieffektiv

Visar alla 2