Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Aarskog

Fredrik Aarskog

Om mig

Jag har ett gediget driv av att hjälpa människor förverkliga deras bostadsdrömmar, genom att både sälja och hitta nytt. Med det sagt så är jag endast ett telefonsamtal ifrån att tillsammans med dig, skräddarsy det perfekta upplägget för just din bostadsförsäljning för att du ska få så bra betalt som möjligt. Är alltid tillgänglig men är även noggrann i mitt arbete. Jag kommer att göra allt för att maximera slutresultatet och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Erik Segersälls Väg 11, Aspudden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Erik Segersälls Väg 11

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
2 939 kr/mån
67 182 kr/m²

Högst upp i huset - Gavelläge - Stora fina fönster - Fint ljusinsläpp - Utmärkt läge - Missa inte denna charmiga pärla! En stor 2 rok idag men som kan göras om till en mindre 3 rok. Lägenheten har ett fint insynsskyddat läge ett stenkast från Aspuddens T-bana! Lägenheten är renoverad med respekt för både husets karaktär och med en modern känsla. Här har bl.a. tidstypiska detaljer som fina fönsterbrädor i sten samt spröjsade dörrar bevarats. En utmärkt planlösning med ljust golv som löper genom hela lägenheten och målade väggar i fina, moderna kulörer. I det nyrenoverade köket finns dessutom plats för matbord om så önskas. Högst upp i huset behöver du inte tänka på insyn och du har en härligt utsikt ner mot det levande torget och Aspuddens fina hus. Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd, praktiskt beläget precis ovan bostaden. Trevlig förening som äger marken och som dessutom har en hyresrätter kvar som dolt kapital! Föreningen har även parkeringsplatser. Välkommen till Aspudden och ett av områdets bästa lägen! På Erik Segersälls väg bor du på en lugn gata med närhet till allt som området har att erbjuda med ett levande centrum med både restauranger, inredningsbutiker, caféer, blomsteraffär samt kort promenad både till populära Svandammsparken, sjön Trekanten och Vintervikens klippbad. Hoppa på cykeln och du är inne vid Hornstulls puls på 10 minuter!

  • Plus
Önologgatan 1. 21tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Önologgatan 1. 21tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
14 500 000 kr
98 m²
4 rum
vån 21
2 768 kr/mån
147 959 kr/m²

Varmt välkommen till denna högklassiga äganderättslägenhet med spektakulärt läge uppe på våning 21 i K7! En lägenhet med 98 välplanerade kvadratmeter som går att göra om till en 5 rok! Detta är en av få äganderätter med flertalet exklusiva tillval som sätter pricken på tillvaron. Här får vi frontläge mot vattnet och vy över hela Stockholm tack vare gavelläget med stor inglasad balkong på hela 19 kvm. Då detta är en äganderätt innebär det att juridiska personer har också möjlighet att förvärva lägenheten och har fri andrahandsuthyrning! Det innebär dessutom låga gemensamma kostnader, stor personlig frihet och ansvar. ► Äganderätt ► Exklusiva materialval och stora fönsterpartier och i nyskick ► Juridisk person får köpa och fri andrahandsuthyrning. ► Stor inglasad balkong om 19 kvm med vy över hela Stockholm ► Toppläge i populära Liljeholmskajen ► Låg samfällighetsavgift 2768 kr/mån ► Garageplats ingår utan extra kostnad i hela 18 år (fram till 2042) i Bergrumsgaraget ► Skuldfri förening Lägenheten erbjuder stora öppna ljusa ytor med otroligt ljusinsläpp och vy. Rummen är väl tilltagna och i dagsläget finner vi ett stort vardagsrum med plats för större soffgrupp, en läshörna och en matsalsdel. Det rymliga köket har flertalet stilrena materialval och goda avlastningsmöjligheter, perfekt för den som gillar att laga mat. Det större av de två sovrummen görs perfekt som ett master bedroom med goda förvaringsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Det andra sovrummet nyttjas idag som ett som ett gästrum men kan användas som ett hemmakontor eller barnrum. Utöver det finner man två stycken badrum, bägge med dusch och duschvägg, WC och handfat. Men det större har även tvätt- och torktumlare, arbetsbord, kommod och förvaring. Idag nyttjas lägenheten som en stor 3 rum och kök då man tagit ner väggen vid matsalsdelen för att göra den luftigare men det går såklart att enkelt att sätta upp igen. Man kan ytterligare få till ett rum som avgränsar mellan kökets glasdörrar och mot vardagsrummet. Bostaden är utrustad med JMs Intelligenta Hem, som innebär att lägenheten är utrustad med smarta funktioner och styrning av hemmet och hushållsapparater via mobilen eller röstkommando. Till lägenheten tillkommer dessutom nyttjanderätt till en parkeringsplats i Bergrumsgaraget i totalt 20 år dvs fram till 2042 och kostar inget fram tills dess. I avgiften ingår det värme, kostnad för vatten tillkommer. Från och med årsskiftet 2024 har ett gruppavtal med Telia ingåtts som kostar endast 249kr/mån. Högst upp i tornet, finns en gemensam takterrass i anslutning till gemensamhetslokalen. Gemensamhetslokalen går att hyra för 500 kr och rymmer större sällskap. Ta möjligheten akt redan idag och anmäl ditt intresse för förhandsinformation och möjligheten till privatvisning! Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Aarskog på 070- 105 00 06

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
  • Energieffektiv

Visar alla 2