Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Hallsberg

Fastighetsbyrån Hallsberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Storgatan 23 B, Hallsberg, Hallsbergs kommun
 • Tor 2 maj kl 17:00
Östra Storgatan 23 B, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Östra Storgatan 23 B, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Östra Storgatan 23 B

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
425 000 kr
48,1 m²
2 rum
vån 2/3
4 903 kr/mån
8 836 kr/m²

I centrum av Hallsberg, nära tågstationen presenteras här en lägenhet om 2 rum och kök. Lägenheten med sina välplanerade bostadsytor har ett riktigt kök med matplats samt vardagsrum med balkong i soligt söderläge. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband. HSB Brf Höjden är en välskött förening. Här bor du med gångavstånd till både tågstation, matvaruaffärer och restauranger. Detta är en bostad att bara flytta in i, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende. Välkommen på visning! Tillträde kan ske omgående om så önskas.

 • Premium
Glottra Björkliden 507, Glottra, Hallsbergs kommun
 • Fre 26 apr kl 12:15
Glottra Björkliden 507, Glottra, Hallsbergs kommun, bild 2
Glottra Björkliden 507, Glottra, Hallsbergs kommun, bild 3

Glottra Björkliden 507

Villa
Glottra, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
895 000 kr
180 + 95 m²
7 rum
3 489 m² tomt

Välkommen till Glottra och denna fastighet med ett rymligt bostadshus, tidigare stationshus samt mindre lada. Villan som är i behov av renovering består av hela 180 kvm fördelat på sju rum och kök. Vattenburen värme via pelletspanna (inte sotad sedan 2021) eller elpanna. Här bor du några hundra meter från Glottrasjön med kommunal badplats! Huset är besiktigat och dolda-fel försäkrat. Välkommen på visning!

 • Premium
Östra Storgatan 22, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Östra Storgatan 22

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
650 000 kr
82,5 m²
3 rum
6 044 kr/mån
7 879 kr/m²

Låt oss med nöje meddela att Östra Storgatan 22 i centrala Hallsberg kommer att saluföras! Här kommer du till en välplanerad trea om 82,5 kvadratmeter som besitter stora kvaliteter. Höjdpunkterna inkluderar det härliga köket samt det rymliga vardagsrummet där du samlas med din familj och vänner. De två sovrummen har gott om förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Östra Storgatan 22 är beläget i hjärtat av Hallsberg, med närhet till allt du önskar. Gångavstånd till livsmedelsbutik och restauranger och mindre än 5 minuter promenad till tågstationen där du kan navigera dig till landets större städer och mindre orter utan minsta problem! Vid intresse, varmt välkommen att kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

 • Hiss
Hökvägen 18, Pålsboda, Hallsbergs kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00

Hökvägen 18

Radhus
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 895 000 kr
150 + 45 m²
7 rum
440 m² tomt

På Hökvägen 18 i familjevänliga Pålsboda finns möjlighet att bli ägare till en bostad som genom åren genomgått flertalet renoveringar och har bergvärme! Bostaden om sju rum och kök har en öppen planlösning på entréplan, badrum på respektive våningsplan samt inglasat uterum med anslutande trädäck på baksidan. Från uterummet är det fri utsikt! Här i Pålsboda bor du i ett familjevänligt område med gångavstånd till både förskola, skola samt skogsområden. Välkommen på visning!

 • Plus
Ängvaktarvägen 118, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Ängvaktarvägen 118

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
975 000 kr
92,5 m²
4 rum
8 821 kr/mån
10 541 kr/m²

Välkommen till denna enplans fyra i Hallsberg! Här finns allt du behöver för en bekväm vardag. Det stora inglasade uterummet förlänger säsongen och större delen av året erbjuds istället fem rum och kök. Bostaden erbjuder två toaletterna som säkerställer smidig morgonrush, dessutom hittar vi både dusch och badkar i det helkaklade badrummet. Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och förråd. Golvvärme i badrummet och i hallen. Föreningen, Hsb Bostadsrättsförening Transtenen I Hallsberg, är välskött och ligger i ett trevligt område med närhet till grönområden och bekvämligheter. Här finns goda kommunikationer och närliggande service, perfekt för den som vill ha allt inom bekvämt räckhåll. På promenadavstånd finns butiker, restauranger och vackra gångstråk. Slå dig ner och njut av lugnet i detta hemtrevliga område. 11 456 kr fn finns i den inre reparationsfonden. Missa inte chansen att få en bostad som kombinerar komfort med praktiska lösningar.

Egebyvägen 27, Sköllersta, Hallsbergs kommun

Egebyvägen 27

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 750 000 kr
212 + 8 m²
8 rum
1 071 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen i Sköllersta. Här finns en inglasad altan och balkong där du kan njuta av härliga stunder med dina nära och kära. Med ett dubbelgarage har du gott om plats för både bilar och förvaring. Villan ligger på en hörntomt, vilket ger extra utrymme och avskildhet. Det renoverade köket bjuder in till gemensamma middagar och de sociala ytorna gör det enkelt att umgås med vänner och familj. Eldstaden skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. Närområdet erbjuder vacker natur och trevliga promenadstråk för både stora och små. Med närhet till skolor och service är detta ett perfekt boende för den aktiva familjen. Missa inte chansen att äga denna familjevilla med unika fördelar och en härlig atmosfär. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

 • Balkong
 • Uteplats
Norrbyvägen 3, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Norrbyvägen 3

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 650 000 kr
162 m²
6 rum
727 m² tomt

Nu kan vi på Fastighetsbyrån Hallsberg presentera detta härliga hus på adressen Norrbyvägen 3! Huset om 162 kvadratmeter fördelat på hela sex rum och kök passar utmärkt för barnfamiljen. Jordvärme med ny värmepump bidrar till låga boendekostnader. Trevligt vardagsrum med mysig kamin som bidrar till din vardagliga lyx. Beläget i lugna Hallsberg, erbjuder detta hem närhet till vacker natur och fina promenadstråk. Med gott om plats på tomten kan du skapa en härlig trädgård att njuta av under varma dagar. Vid intresse, varmt välkommen att kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03!

Skrubby Norrgården 105, Östansjö, Hallsbergs kommun

Skrubby Norrgården 105

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 590 000 kr
275 + 10 m²
7 rum
8 680 m² tomt

Nu ges chans att förvärva en unik fastighet med rymligt bostadshus, fristående gästhus samt litet verkstadshus. Det gedigna bostadshuset om hela 275 kvm erbjuder ett stort kök, trägolv, flertalet kakelugnar (ej besiktigade) samt badrum på respektive våningsplan. Här finns möjligheter att skapa ett fint hem att trivas i under lång tid framöver. Exteriört väntar en tomt om 8680 kvm. Eget vatten och avlopp. Från fastigheten är det enkelt att ta sig till kringliggande orter via motorvägen. Välkommen på visning!

Ekbäcksvägen 65, Vretstorp, Hallsbergs kommun
Ekbäcksvägen 65, Vretstorp, Hallsbergs kommun, bild 2
Ekbäcksvägen 65, Vretstorp, Hallsbergs kommun, bild 3

Ekbäcksvägen 65

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
3 795 000 kr
168 m²
5 rum
1 844 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla från Fiskarheden belägen på en hörntomt i det natursköna området Vretstorp i Hallsberg. Boytan på 168 kvadratmeter fördelas smidigt på 5 rum och 3 sovrum, perfekt för familjen som söker lugn och harmoni. Unika säljargument inkluderar solpaneler som bidrar till låga driftskostnader, robotgräsklippare, ett fristående enbilsgarage för bekväm parkering med elbilsladdare, och ett härligt poolområde med poolhus för avkoppling under soliga dagar. I trädgården finns även ett växthus för den trädgårdsintresserade. Närområdet erbjuder vacker natur med möjligheter till skogspromenader och rekreation. Här bor du nära till service som livsmedelsbutiker, skolor och härliga strövområden. Ta chansen att förvärva detta drömhem och skapa nya minnen tillsammans med familjen i en trivsam miljö. Välkommen till din framtida oas i Vretstorp!

 • Premium
 • Uteplats
Långgatan 6, Brunnskullen, Hallsbergs kommun
Långgatan 6, Brunnskullen, Hallsbergs kommun, bild 2
Långgatan 6, Brunnskullen, Hallsbergs kommun, bild 3

Långgatan 6

Villa
Brunnskullen, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 495 000 kr
75 + 69 m²
5 rum
723 m² tomt

På Långgatan 6 presenteras denna välplanerade villa med en tilltalande planlösning, nytt kök och bergvärme! Huset om 75 kvm boarea + 69 kvm biarea fördelar sig över fem rum och kök, badrum, gästtoalett samt gillestuga i källarplan. På entréplan väntar en öppen planlösning, härliga umgängesytor samt nytt kök sedan 2023. Exteriört erbjuds en lummig och uppväxt hörntomt med flertalet fruktträd och bärbuskar. Huset har ett rymligt och vidbyggt garage. Lugnt område med gångavstånd till både matvaruaffär och Hallsbergs tågstation! Välkommen på visning!

 • Premium
Hässlebergsvägen 132, Hässleberg, Hallsbergs kommun
Hässlebergsvägen 132, Hässleberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Hässlebergsvägen 132, Hässleberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Hässlebergsvägen 132

Villa
Hässleberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
945 000 kr
101 m²
4 rum
6 363 kr/mån

Nu saluförs äntligen en enplansvilla i bostadsrättsform i lugna och omtyckta Hässleberg! Villan består av fyra rum och kök, två renoverade badrum samt en trivsam altan på baksidan. Här bor du på ett av de bästa lägena i området och har dessutom fri utsikt över åkermarker från baksidan. Optimalt planerat boende med härliga umgängesytor och genomgående fräscha ytskikt. Fristående garage ingår i avgiften. Området Hässleberg är idealiskt för dig som letar efter ett lugnt område men samtidigt vill ha närhet till förskola, skola (F-6) och matvaruaffär. Välkommen på visning!

 • Premium
Sätergatan 5, Brunnskullen (Farmen), Hallsbergs kommun

Sätergatan 5

Villa
Brunnskullen (Farmen), Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 100 000 kr
113 + 63 m²
5 rum
820 m² tomt

Trivsam villafastighet på hörntomt i Hallsberg. Bostadshuset som uppfördes 1935 har en otrolig charm bjuder på balkonger i öst och söderläge, takad uteplats i söderläge. Bergvärme och braskamin installerat, bra sociala ytor samt två separerade källare med gillestuga i den ena samt pannrum, tvättstuga och förråd i den andra. På tomten finns även ett garage samt växthus. Varmt välkommen på visning, fysiskt och/eller digitalt.

Kyrkstigen 7, Sköllersta, Hallsbergs kommun

Kyrkstigen 7

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
2 370 000 kr
100 m²
5 rum

Vi har nöjet att presentera denna möjlighet att förvärva ett nyproducerat hus med allt i ett plan. Interiört erbjuds ett välplanerat hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, allrum och två kaklade badrum. Ett perfekt hus för dig som ställer höga krav på din boende miljö! Det finns en video av fastigheten att få, kontakta ansvarig mäklare på mail. Kontakta mäklare David Johansson vid frågor och funderingar.

Knölagatan 31, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Knölagatan 31

Radhus
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 995 000 kr
150 + 7 m²
5 rum
495 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en välrenoverad familjevilla med genomtänkt planlösning i Vretstorp. Villan erbjuder ett hemtrevligt kök, härliga umgängesytor samt två renoverade badrum. Idag finns tre sovrum, men ytterligare sovrum kan med enkelhet ordnas med hjälp av husets praktiska planlösning. För extra bekvämlighet finns dessutom ett stort och inglasat uterum som vetter mot allmänning på baksidan. Exteriört väntar en stenlagd garageuppfart. Garaget har nyligen renoverats i form av nytt betonggolv, nya gipsväggar och innertak. I barnvänliga Vretstorp har du tillgång till både förskola, skola och matvaruaffär. Välkommen på visning!

Ålsta 164, Ålsta, Hallsbergs kommun
 • Tor 25 apr kl 17:30

Ålsta 164

Villa
Ålsta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 595 000 kr
84 + 49 m²
4 rum
1 725 m² tomt

I omtyckta och lugna Ålsta saluförs nu en trevlig villa med lantligt läge. Huset är väl omhändertaget med flertalet renoveringar utförda. Bostaden med fyra rum och kök har ett nytt tak sedan 2012, nya fönster (-07) samt bergvärme från 2023. På den insynsskyddade baksidan finns ett stort trädäck från 2021. Här bor ni nära skog och det härliga naturreservatet Herrfallsäng med har endast några kilometer till både Hallsberg och Kumla. Välkommen på visning! Kontakta mäklare David Johansson vid intresse!

 • Plus
Rättarevägen 44, Hallsberg, Hallsbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rättarevägen 44

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
890 000 kr
62 m²
2 rum
6 151 kr/mån
14 355 kr/m²

Vi har nöjet att presentera detta trevliga parhus på populär adress i Hallsberg. Här erbjuds ett bekvämt boende att bara flytta in i, senaste åren har bostaden genomgått omfattande renovering och ett uterum från Willab Garden har byggts. Ljusa och fräscha ytskikt återfinns i alla rum, rymligt kök med modern maskinell utrustning där bland annat fullskalig kyl och frys väntar. Inre reparationsfond på 6910 kr. Rättarevägen 44 är ett perfekt boende som passar alla åldrar, välkommen hem! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Felicia Rosenlund för mer information eller för att boka visning. 070-349 59 52

 • Uteplats
Kalsta 143, Sköllersta, Hallsbergs kommun
 • Sön 5 maj kl 11:00
Kalsta 143, Sköllersta, Hallsbergs kommun, bild 2
Kalsta 143, Sköllersta, Hallsbergs kommun, bild 3

Kalsta 143

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
3 495 000 kr
140 m²
5 rum
2 383 m² tomt

Vill du bo i ett sekelskifteshus med utsikt över åkermarker och samtidigt ha cykelavstånd till skola, förskola, busshållplats och liten matvaruaffär - då är detta magnifika hus utanför Sköllersta troligtvis ditt drömboende! Huset om ca 140 kvm har blivit varsamt renoverat under de senaste åren. Bekvämligheter i form av nytt avlopp 2022 samt vattenburen värme via jordvärme. Tak bytt 2018. Fiber är installerat. Exteriört finns en delvis isolerad lada med gym och garage samt en insynsskyddad baksida med fri utsikt, kvällssol och badtunna. Välkommen på visning!

 • Premium
Sättervägen 38, Hallsberg, Hallsbergs kommun
 • Tor 2 maj kl 15:00
Sättervägen 38, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Sättervägen 38, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Sättervägen 38

Fritidshus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
495 000 kr
59 + 44 m²
3 rum
1 200 m² tomt

Ett riktigt mysigt fritidshus nära vattnet i området Kvarsätter vid Tisaren. Ett fritidshus att nyttja från tidig vår till långt in på hösten. Gäststuga med eget kök ger lite distans till besökarna. Stor och gemytlig altan med eldstad förlänger även den sommarsäsongen! Källaren har tagit in vatten. Säljaren kommer lämna kvar de lösören som säljaren vill lämna kvar. Kommunalt VA kommer behöva anslutas till tomten under 2023-2024 mot en anslutningskostnad om 153 600kr (exkl markarbete, rör samt eventuell pump på den egna fastigheten) Kontakta mäklare David Johansson vid intresse.

 • Premium
Karlavägen 3, Östansjö, Hallsbergs kommun

Karlavägen 3

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 700 000 kr
108 + 9 m²
892 m² tomt

Välvårdad enplansvilla med bra läge i Östansjö. Vidbyggt enbilsgarage med förråd och vedbod. Praktisk planlösning som passar den lilla familjen. Braskamin med värmeförflyttning. Luft/luft värmepump. Nya fönster 2017. Robotgräsklippare ingår. Varmt välkommen på visning, fysiskt och eller digitalt.

 • Uteplats
Askersundsvägen 80, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Askersundsvägen 80

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
995 000 kr
90 + 19 m²
5 rum
4 650 m² tomt

Nu kan vi med nöje meddela att detta trevliga hus på Askersundsvägen 80 utanför Vretstorp kommer att saluföras! Här kommer du till en villa om 90 + 19 kvadratmeter som ger dig möjligheten att bosätta dig lugnt och enskilt men samtidigt inte bo allt för långt ifrån Vretstorps kommunikationer och villaområden. Exteriört finner du en tomt om hela 4650 kvadratmeter. Husets tak byttes 2015 och värmesystemet utgörs av Jordvärme. Invändigt tillhandahålls upp till fyra sovrum för hela familjen. Välkommen att visa intresse till mäklare Jesper Gelin på 070-349 59 03!

 • Plus
Dragmo Rullstugan 314, Pålsboda, Hallsbergs kommun

Dragmo Rullstugan 314

Villa
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 295 000 kr
90 m²
3 rum
1 402 m² tomt

Låt oss presentera denna villa om 90 kvadratmeter belägen i utkanten av Pålsboda! På adressen Dragmo Rullstugan 314 hittar du detta hus som ger dig möjligheten att bo med närhet till skola, livsmedelsbutik och kommunikationer samtidigt som du bor med den lantliga känslan omgiven av grönska och fält. Utöver finns dessutom ett uthus/garage som ger dig goda möjligheter till förvaring. Kontakta Jesper Gelin på 070-349 59 03 vid intresse!

Ekbäcksvägen 31, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Ekbäcksvägen 31

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
1 490 000 kr
88 + 64 m²
4 rum
1 010 m² tomt

Fin soutterängvilla i Vretstorp, från balkongen har du milsvid utsikt över kilsbergen och på fastigheten finner du även ett rejält dubbelgarage byggt 1988 med källare under. Nyrenoverat stort badrum. Nyinstallerad bergvärmepump installerad för hög komfort och låga driftskostnader. Fiberbredband. Varmt välkommen på visning, fysiskt eller digitalt.

 • Balkong
 • Uteplats
Bangatan 22, Brunnskullen, Hallsbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bangatan 22

Villa
Brunnskullen, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
950 000 kr
97 + 10 m²
5 rum
2 046 m² tomt

Välkommen till Bangatan 22 i centrala Hallsberg! Välplanerad villa belägen på en stor men lättskött hörntomt. Bostaden består av 5 rum och kök, och har även ett rymligt badrum samt gästtoalett. Nytt tak från 2018. Nya fönster och dörrar från Trafikverket 2022. Ny ägare har möjlighet att få ett inglasat uterum av Trafikverket till värde av 80 000 kr. Fristående garage. Promenaden till Hallsberg station går på endast ca 10 minuter (900 meter).

Norrköpingsvägen 626, null, Hallsbergs kommun

Norrköpingsvägen 626

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
495 000 kr
3 rum
2 105 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsboende som ligger belägen i Svennevad. Här finner du ett fritidshus med två sovrum ett vardagsrum och kök. På tomten finns även 2 förråd ett som är mer som en vedbo och ett som är mer som ett garage. Det finns även en liten gäststuga. Toaletten är en multoa och det finns bara sommarvatten. På Cykel tar de bara 8min till badviken som är ett av Sveriges bästa badvatten enligt sydnärkenytt. Marieberg Ligger 20min bort. 14 min till hjortkvarn glass. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. finns möjlighet till fiber. Anmäl ditt intresse idag till mäklare David Johansson.

Esplanaden 9B, null, Hallsbergs kommun

Esplanaden 9B

Lägenhet
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg
355 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/2
3 025 kr/mån
7 889 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa tvårummare! Vi har nöjet att presentera denna lägenhet som erbjuder en bra planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck! Närheten till mataffär och tågstationen för den som pendlar. Varmt välkommen att kontakta Mathias Fermby för mer information om försäljningen!

Visar 1 - 25 av 29