Fastighetsbyrån Hallsberg

Fastighetsbyrån Hallsberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kristallgatan 7, null, Hallsbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kristallgatan 7

Villa
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

995 000 kr

97 m²

4 rum

1 103 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus i Vretstorp! Detta barnvänliga hus på 97 kvadratmeter har mycket att erbjuda, inklusive en stor tomt på 1 013 kvadratmeter, perfekt för att leka och umgås med familj och vänner. Huset har 3 sovrum, perfekt för en familj med barn eller för den som vill ha gott om utrymme. Här finns också ett badrum som renoverades för bara några år sedan. Den stora tomten ger gott om plats för barn att leka och för att odla grönsaker och fruktträd. Här finns också en trädäck och en öppen altan, perfekta för sommarmiddagar och grillkvällar med familj och vänner. Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både skolor och förskolor.

Violgatan 9, Östansjö, Hallsbergs kommun

Violgatan 9

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

1 095 000 kr

107 m²

5 rum

983 m² tomt

I naturnära och omtyckta Östansjö finns nu möjlighet att förvärva en 1½-plansvilla med bergvärme och bytta fönster! Villan om 107 kvm har ett ljust kök, vardagsrum med öppen spis, matrum samt tre sovrum. Dessutom erbjuds både badrum, gästtoalett, möblerbar hall på övre plan samt källarvåning med goda förvaringsmöjligheter. Exteriört väntar en trivsam hörntomt med fruktträd, blommande häckar, buskar samt altan. Garage under altanen. Fiber är installerat. I familjevänliga Östansjö är det gångavstånd till både badplats, skog, obemannad matbutik, förskola samt skola (F-6). Välkommen på visning!

Östra Storgatan 34 , null, Hallsbergs kommun

Östra Storgatan 34

Lägenhet
Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

995 000 kr

89 m²

3 rum

7 484 kr/mån

11 180 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i centrala Hallsberg! Denna 3-rumslägenhet på 89 kvadratmeter har mycket att erbjuda, inklusive två stora terrasser där du kan njuta av härliga sommarkvällar. Bostaden har en välplanerad layout med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger ett ljust och rymligt intryck. Lägenheten har två sovrum, varav det större rummet har tillgång till den ena terrassen. Det andra sovrummet är perfekt för gästrum eller som arbetsrum om du behöver en plats att arbeta hemifrån. Läget kan inte bli bättre, med närhet till både butiker, restauranger och kommunikationer. Det tar bara några minuter att gå till tågstationen där du kan ta tåget till Örebro på ca 20 minuter. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk bostadsrätt med mycket att erbjuda. Med två stora terrasser, välplanerad layout och närhet till allt du behöver är detta den perfekta platsen att kalla ditt hem. Kontakta fastighetsmäklare David Johansson vid intresse

  • Hiss
Björkvägen 2, Sköllersta, Hallsbergs kommun

Björkvägen 2

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

1 395 000 kr

139 m²

6 rum

1 864 m² tomt

Nu har vi nöjet att saluföra denna härliga villa på adressen Björkvägen 2 i Sköllersta! Här kommer du till ett hus om 139 kvadratmeter fördelat på sex rum och kök som har mycket att erbjuda! Invändigt väntar flertal sällskapsutrymmen för hela familjen och en härlig matsal som inbjuder till sociala middagsbjudningar. Exteriört erbjuds en trädgård om hela 1864 kvadratmeter beläget på hörnet av gatan samt dubbelgarage. Huset är besiktigat! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jesper Gelin på 070-349 59 03!

  • Plus
Skrubby Norrgården 105, Östansjö, Hallsbergs kommun

Skrubby Norrgården 105

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

3 100 000 kr

275 m²

7 rum

8 680 m² tomt

Nu ges chans att förvärva en unik fastighet med rymligt bostadshus, fristående gästhus samt litet verkstadshus. Det gedigna bostadshuset om hela 275 kvm erbjuder ett stort kök, trägolv, flertalet kakelugnar (ej besiktigade) samt badrum på respektive våningsplan. Här finns möjligheter att skapa ett fint hem att trivas i under lång tid framöver. Exteriört väntar en tomt om 8680 kvm. Eget vatten och avlopp. Från fastigheten är det enkelt att ta sig till kringliggande orter via motorvägen. Välkommen på visning!

Åholmsvägen 3, Tisaren, Hallsbergs kommun

Åholmsvägen 3

Fritidshus
Tisaren, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

595 000 kr

35 m²

2 rum

503 m² tomt

Välkommen till Åholmsvägen 3! Här bor du med badrocksavstånd ned till sjön Tisaren. Samla dina fiskegrejor till stugan, kvittera ut ett fiskekort, och starta din fiskesäsong - eller ta båten tvärs över sjön för egna strapatser i vildmarken. Vad väntar du på? Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och betalt till fastighetsgräns. Varmt välkommen att avisera ditt intresse redan idag till ansvarig fastighetsmäklare Felicia Rosenlund! 070-349 59 52

Granhöjdsgatan 5, Östansjö, Hallsbergs kommun

Granhöjdsgatan 5

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

1 400 000 kr

158 m²

6 rum

1 239 m² tomt

Här på Granhöjdsgatan erbjuds ett perfekt planerat boende om 158 väldisponerade kvadratmeter. Huset är såväl rymligt som ljust och har dessutom ett stort och inglasat uterum med utgång till altanen och plats för soffgrupp och matbord. Exteriört väntar fristående garage och förrådsmöjlighet. (Obs på övervåningen så är inte köket kvar som det står på planritning) Varmt välkommen att kontakta David Johansson för intresse!

Kristallgatan 19, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Kristallgatan 19

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

2 450 000 kr

81 m²

3 rum

990 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett av husen på Kristallgatan som byggdes 2019! Här väntar en modern och välplanerad enplansvilla om 81 kvm med inredningsbar vind samt carport. Låg energiförbrukning bidrar till att detta är ett ekonomiskt boende. Här bor du på en lugn återvändsgata i ett trivsamt villasamhälle men har samtidigt utsikt mot åkermarker på baksidan. I Vretstorp finns både förskola, skola (F-6), ICA-butik samt bra kommunikationsmöjligheter till kringliggande orter. Cykelavstånd till kommunal badplats. Välkommen på visning!

Esplanaden 22, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Idag kl 19:00

Esplanaden 22

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

1 600 000 kr

91 m²

4 rum

895 m² tomt

Nu saluförs denna moderna och renoverade villa på adressen Esplanaden 22 i Hallsberg! Huset om 91 kvadratmeter + 70 m2 källare erbjuder mycket, såväl utvändigt som invändigt! Exteriört har kostsamma renoveringar utförts, bland annat nya fönster från 2021. Det interiöra har även det setts över, där badrum och ytskikt renoverats under de senare åren. Källaren tillhandahåller nödvändiga utrymmen med både sovrum och förråd. Här bor du med närhet till både förskola, skola, livsmedelsbutik och tågstation. Välkommen till huset som kan vara din nästa bostad! Vid intresse, kontakta mäklare Jesper Gelin på 070- 349 59 03.

  • Plus
Rönnbärsvägen 6, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Rönnbärsvägen 6

Tomt
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

650 000 kr

1 200 m² tomt

Byggklar tomt med bra läge i nytt och fint bostadsområde i Hallsberg. Förberett med grovplanerad tomt, indraget V/A, dränerat och grusat för hus med betongplatta på mark. Fastigheten kan även säljas med nyckelfärdigt hus för 4 800 000kr. Bygglov finns för enplansvilla. Fiber och elanslutning finns i tomtgräns, anslutningsavgifterna är ej betalda. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för personlig visning av fastigheten, du får även beträda fastigheten själv om du vill åka och titta på egen hand.

Nytorgsgatan 10A, Hallsberg Nytorget, Hallsbergs kommun

Nytorgsgatan 10A

Lägenhet
Hallsberg Nytorget, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

395 000 kr

44 m²

1 rum

2 470 kr/mån

8 977 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad 1:a om 44 kvm med genomtänkt planlösning. Den trivsamma bostaden har ett rymligt kök med plats för matbord, smarta förvaringslösningar samt vardagsrum med utgång till balkong. Här finner du en bostad med genomgående fina ytskikt där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Gångavstånd till tågstation och matvaruaffär gör denna bostad perfekt som förstagångsbostad eller för dig som är student eller arbetspendlare. Varmt välkommen på visning!

Welins väg 2, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Welins väg 2

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

1 695 000 kr

102 m²

4 rum

1 004 m² tomt

Välkommen till Welins väg 2! Hemtrevlig och välplanerad villa om 102 + 63 kvm. Här erbjuds ett inbjudande boende med bra planlösning och mycket karaktär. Bland fördelarna inkluderas bland annat den energieffektiva uppvärmningen bergvärme, två renoverade badrum, nyputsad fasad och renoverat garage. Här bor du med cykelavstånd till skola, förskola, livsmedelsbutik och Hallsbergs tågstation där ett tåg tar dig till Örebro på 20 minuter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Felicia Rosenlund för mer info!

Askersundsvägen 59, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Askersundsvägen 59

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

3 195 000 kr

340 m²

10 rum

1 580 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva ett gediget tvåfamiljshus i centrala Vretstorp. Här på Askersundsvägen 59 erbjuds ett rejält hus med stora ytor och nyinsatta fönster och ytterdörrar. Bergvärme bidrar till en låg driftskostnad. Fiberbredband installerat. Tvåfamiljshuset lämpar sig för generationsboende eller för dig som vill ha en eller flera hyresgäster.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ulvsättersgatan 2, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Ulvsättersgatan 2

Övrigt
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

21 000 000 kr

1 930 m²

7 430 m² tomt

Fin industri och kontorsfastighet, fullt uthyrd till 20251231. Driftsnetto på ca 1 600 000kr per år, hyresintäkt 2022 på 1 653 000kr, för år 2023 ca 1 800 000kr med indexhöjning. Hyresgästen står för samtliga driftskostnader samt inre underhåll. Bergvärme med 5 borrhål, aerotemprar och radiatorer. Finns även luft/luft värmepumpar. Merparten av ytorna är produktions/lagerytor men väldigt fina kontors, mötes och personalutrymmen finns med. Lokalen kan i framtiden delas upp i två uthyrningsbara enheter. Två fullhöjdsportar, 1 tons travers mm finns i lokalerna. Ett fristående förråd på ca 70 kvm finns även på fastigheten. Bra läge i den logistisk perfekta orten Hallsberg. Gott om hårdgjorda ytor runt fastigheten med parkering och goda lastnings/lossningsmöjligheter.

Östra Storgatan 18, Centrum, Hallsbergs kommun

Östra Storgatan 18

Lägenhet
Centrum, Hallsbergs kommun
Fastighetsbyrån Hallsberg

225 000 kr

26 m²

1 rum

2 561 kr/mån

8 654 kr/m²

Välkommen till Östra Storgatan 18 och denna lägenhet om 26 kvadratmeter. En välplanerad och ljus 1:a med optimal planlösning och fina ytskikt. Här bor du med fin utsikt och de nya fönsterna gör lägenheten tyst. Perfekt för dig som letar efter ditt första boende. I föreningen finns bl.a. en välrustad tvättstuga, relaxavdelning, övernattningslägenhet och boulebana. Gångavstånd till centrum och framförallt, pendelstationen för buss-, taxi- och tågtrafiken. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 15