Mäklare Andreas Ludvigsson

Andreas Ludvigsson

Om mig

Med fokus på förmedling av villor och fritidshus känner sig Andreas manad att hjälpa just Er. Andreas är född och uppvuxen i Halmstad, och har även valt att utbilda sig till fastighetsmäklare i samma stad. Det är variationen i yrket och de många olika kundmötena som är glädjen i arbetet som fastighetsmäklare. Vid en affär arbetar Andreas engagerat och noggrant med fokus på att samtliga parter ska känna sig trygga under hela processen. - Flest sålda villor i Halmstad år 2022 -

Mäklarens försäljningar
Ribbings väg 4, Snöstorp, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 feb kl 10:00

Ribbings väg 4

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

5 275 000 kr

210 m²

5 rum

1 103 m² tomt

Varmt välkomna till Ribbings väg 4 och denna minst sagt imponerande bostad om hela 210 + 32 kvm. Här erbjuds ett magnifikt hus som du med all säkerhet tillägnar en extra titt när du passerar... Ett iögonfallande lösvirkeshus i dansk stil med god rymd och otaliga mervärden. Invändigt har vi bland annat ett spatiöst vardagsrum med ett generöst ljusinsläpp och god takhöjd, vilket i sin tur samspelar med bostadens matplats i en öppen lösning där de båda rummen sammanvävs med en charmig öppen spis. Från vardagsrummet når vi dessutom genom stilrena hajompartier ut till en mysig uteplats. Vidare har vi i anslutning till matplatsen det rymliga köket med gott om beredskaps- och förvaringsutrymme. På entréplan erbjuds dessutom kaklat badrum, separat tvättstuga, toalettrum samt sovrum. Vi finner här även garage. Vi förflyttar oss en våning upp, antingen via den läckra spiraltrappan i entréhallen eller via trappan i anslutning till groventré/garage. På övre plan har vi ett trivsamt allrum med ett fint ljusinsläpp. Härifrån leder en loftgång oss till en rymlig och möblerbar balkong med en enastående vy tack vare husets höga läge. Vidare erbjuds på detta plan dubbel uppsättning potentiella sovrum, de båda av god storlek, samt ytterligare ett kaklat badrum. Tack vare bostadens väl genomtänkta planlösning, med dubbla entréer samt trappor, finns goda möjligheter till ett flexibelt boende. Här går det enkelt att skärma av för att exempelvis nyttja för egen verksamhet, som uthyrningsdel eller som generationsboende. Valet är ditt! Tar vi oss ut ur bostaden finner vi en fantastiskt vacker trädgårdssida i gott mått. Här har vi dessutom ett solklart västerläge. Flera trevliga och insynsskyddade uteplatser erbjuds längs den charmiga huskroppen, där stilrena stensättningar sträcker sig. På tak ligger vackert 1-kupigt tegel medan bostadens fönster är i 3-glas. På framsidan har vi rymlig uppställningsplats för flera fordon, samt åtkomst till tidigare nämnda garage. Ytterligare nämnvärt är att bostaden är rustad med jordvärme och sålunda har ett vattenburet värmesystem, vilket alltid är lika efterfrågat. Som synes finns här mycket att hämta på Ribbings väg 4 - Välkomna att boka in er visningstid för att på plats uppleva denna slående fastighet!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Middagsvägen 15, Vallås, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Middagsvägen 15

Villa
Vallås, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 850 000 kr

125 m²

5 rum

289 m² tomt

Söker ni ett trivsamt boende där det bara är att flytta rakt in och njuta? Jag tänkte väl det! Jag välkomnar er till Middagsvägen 15 med ett bra läge på populära Vallås. Vi har här en klockren familjebostad om 125 kvm fördelat över två plan. Invändigt erbjuds här ett smakfullt kök som läckert samspelar med vardagsrummet i en öppen lösning. Från vardagsrummet når vi ut till den behändiga trädgården, med sitt soliga västerläge. Vidare inrymmer bostaden i nuläget hela 4 sovrum, dubbel uppsättning badrum samt separat tvättstuga. Som klippt och skuret för familjen. Tar vi oss ut på framsidan ligger stilrena stensättningar vilket skapar ett inbjudande intryck. Ytterligare plus är det intilliggande garaget med förrådsdel. Välkomna att boka in er visningstid!

  • Uteplats
Frögatan 12, Centralt-nyatorp, Halmstads kommun
  • Budgivning pågår

Frögatan 12

Villa
Centralt-nyatorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 295 000 kr

87 m²

4 rum

433 m² tomt

Med ett centralt läge på Frögatan 12 kan vi nu erbjuda ett inflyttningsklart ytterradhus med källare i smakfullt utförande. Sedan nuvarande ägare flyttade in har flera goda investeringar gjorts. Bland annat har man låtit helrenovera dubbel uppsättning badrum, varav det ena erbjuder tvättmöjligheter. Elen är bytt, likaså elcentral samt att större delen VA är ny i huset. Vidare har köket renoverats samt att genomgående ytskiktsrenovering har utförts i bostaden. Utvändigt har vi en härlig trädgård på hörnläge med generösa soltimmar. Värt att nämna är att vi dessutom erbjuds uppställningsplats för två fordon. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Guldflyvägen, Åled, Halmstads kommun

Guldflyvägen

Villa
Åled, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 475 000 kr

150,7 m²

6 rum

673 m² tomt

Intresserad av ett bekymmersfritt och splitternytt boende? Då har du kommit helt rätt! Med ett högt och fint läge i natursköna Åled kan vi stolt presentera denna nybyggnation på en tomt om 673 kvm belägen i förlängningen av Guldflyvägen. Här finns möjligheten till ett fördelaktigt förvärv där bygglov redan är klart och processen kan fortlöpa smidigt Projektet sker i samarbete med HalmstadHus där föreslaget hus är en klassisk 1 ½-plansvilla från Mjöbäcksvillan modell First Choice 1.5 - En bostad som inrymmer hela 6 rum fördelat på 150,7 kvm. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Maredsvägen 3, Oskarström, Halmstads kommun

Maredsvägen 3

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 795 000 kr

786 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva och uppföra ditt alldeles egna nyproducerade hus i gemytliga Oskarström! På en tomt om 786 kvm kan vi presentera denna stundande nybyggnation som sker tillsammans med Halmstadhus. Föreslaget hus är en traditionell 1-plansvilla om 137,7 kvm från Mjöbäcksvillan. En bostad som inrymmer hela 4 sovrum och 2 allrum, allt samlat på ett plan. Önskas istället ett 1½-planshus kan så istället uppföras om 150,7 kvm, då med ett tillägg om 170 000 kr. Nämnvärt är att tomten idag är skogsbevuxen, något som däremot kommer att rensas upp i samband med byggstart, och således ingår i priset. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Pst! Gå gärna in och designa ditt alldeles egna hus på följande länk; https://byggonline.mjobacks.se/c/mjobacks/firstchoice1classic 

Visar alla 5