Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Johansson

Rebecca Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stellan Mörners gata 19, Centralt - Nissastrand, Halmstads kommun
  • Ons 7 aug kl 17:30

Stellan Mörners gata 19

Lägenhet
Centralt - Nissastrand, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
4 595 000 kr
129,5 m²
4 rum
vån 6/6
8 845 kr/mån
35 483 kr/m²

Välkommen till en unik bostadsrätt på Nissastrand, ett stenkast från stadens centrum åt ena hållet och vackra promenadstråk längs Nissan åt andra hållet. Från egen svalgång med fantastisk utsikt över delar av stan kommer du in i den här underbara våning med generösa ytor och mycket fint ljusinsläpp. Dessutom kan du njuta av en storslagen utsikt från två inglasade balkonger. En del av lägenheten ger möjlighet för generationsboende eller uthyrning med egen ingång, pentry och badrum. Föreningen disponerar över ett väl tilltaget och välskött grönområde, grill finns att låna. Du har också tillgång till en trevlig gästlägenhet och en stor härlig festlokal. Garage finns under huset. Här har du möjligheten att bo i en modern bostad med unika detaljer och karaktär. Närområdet kännetecknas av sin charm och närhet till stadens puls. Med närhet till allt från restauranger och caféer till grönområden är det här ett perfekt läge för dig som vill ha allt inom bekvämt räckhåll. Missa inte chansen att uppleva det här fantastiska boende med potential att bli din drömlya. Kontakta oss redan idag för mer information och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stockenbergsgatan 11, Centrum, Halmstads kommun

Stockenbergsgatan 11

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 395 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 813 kr/mån
42 389 kr/m²

Välkommen till den här nybyggda och stilrena bostadsrätt i Västra Förstaden i närheten av Halmstad city. Här erbjuds ett hem med en inbjudande atmosfär och högt kvalitativa materialval. Ljuset flödar in genom fönstren och lyfter fram de vackra detaljerna, såsom det enstaviga ekgolvet som ger en exklusiv känsla. Här erbjuds ett högkvalitativt kök som samspelar fint med vardagsrummet, ett rymligt sovrum med utgång till balkongen, samt ett badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Bostaden bjuder även på en inglasad balkong där du kan njuta av både morgonkaffet och kvällssolen. Här har flera tillval gjorts så som att alla lampor styrs av Plejd i lägenheten. På den mysiga innergården erbjuds en fint orangeri att nyttja för föreningens medlemmar. Närområdet bjuder på härliga promenadstråk i grönområden samt närhet till city. På bara några minuters gångavstånd hittar du trivsamma caféer, restauranger och butiker, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Här bor du i en trivsam och harmonisk miljö att kalla hemma. Välkommen till ditt nya boende i Halmstad!

  • Hiss
Ridhusgatan 8, Centralt - Galgberget, Halmstads kommun
  • Tor 1 aug kl 18:30

Ridhusgatan 8

Lägenhet
Centralt - Galgberget, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 595 000 kr
55,7 m²
2 rum
vån 1/5
3 359 kr/mån
46 589 kr/m²

Letar du efter ett boende med den perfekta kombinationen av stadsliv och lugn? Då har du hittat rätt! På Ridhusgatan 8 finner du nu den här hemtrevliga tvårummaren som andas stilfullhet. Bostaden bjuder på ett härligt ljusinsläpp och en välplanerad planlösning. Bostaden består av ett sovrum, generösa gemensamhetsytor, ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum. Här erbjuds även en uteplats ut mot den mysiga innegården. Här bor du i närheten till allt du behöver - lekplats runt hörnet, Galgberget för fina promenadstråk och bara ett stenkast bort ligger Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Missa inte chansen att bo centralt men ändå i lugn och ro. Den här stilfulla bostad måste upplevas på plats - Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Hemmansvägen 23, Öster, Halmstads kommun
Hemmansvägen 23, Öster, Halmstads kommun, bild 2
Hemmansvägen 23, Öster, Halmstads kommun, bild 3

Hemmansvägen 23

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 495 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 562 kr/mån
20 340 kr/m²

Kanonfin trea på fritt läge finns nu till förfogande på Hemmansvägen 23. Bostaden är ljus och härlig med fönster i två väderstreck. Här har ni tillgång till en stor balkong i perfekt solläge och lägenheten har en mycket trivsam smart planlösning. Här bor ni med direkt närhet till högskolan, matbutiker och centrum! Länge leve Hemmansvägen!

  • Premium
  • Balkong
Torsgatan 9 A, Centralt, Halmstads kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00
Torsgatan 9 A, Centralt, Halmstads kommun, bild 2
Torsgatan 9 A, Centralt, Halmstads kommun, bild 3

Torsgatan 9 A

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
3 829 kr/mån
36 583 kr/m²

På Torsgatan 9 A finner vi den här hemtrevliga bostad med sina unika detaljer. Redan från första steget in i bostaden möts vi av en härlig karaktär och en takhöjd på 2,7 meter som är genomgående för hela lägenheten. Med sin unika charm möts vi här av ett platsbyggt kök i fin kulör, ett unikt designat badrum, en rymlig hall med handmålat golv och ett hemtrevligt sovrum. Dessutom bjuds det på en balkong med vackra dubbeldörrar. Här bor du med närhet till fina promenadstråk, havet och på några minuters promenad ligger Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Med unika detaljer och en charmig atmosfär är det här kanske hemmet som du länge drömt om. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 43, Söder, Halmstads kommun

Södra vägen 43

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/5
3 261 kr/mån
48 922 kr/m²

Med ett trevligt läge på Söder finner vi denna rymliga tvåa med stor inglasad balkong. Lägenheten är i genomgående fint skick med lättmöblerade kvadratmeter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar fina sociala ytor. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen med vy mot Nissan och fantastiskt solläge. Vidare finns ett sovrum, hall, klädkammare och badrum. I närheten finner du fina promenadstråk och på några minuters promenad ligger Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hemmansvägen 1, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Hemmansvägen 1

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/8
3 615 kr/mån
18 968 kr/m²

Nu har du chansen att bli ny ägare till den här trivsamma tvårummaren. Här bor du på 63 kvm med en välplanerade planlösning. Det bjuds på trevliga gemensamhetsytor, ett sovrum, kök med plats för matmöblemang, ett funktionellt badrum och en balkong. Här bor du med närhet till både centrum, matbutiker, skolor, förskolor, sporthall och natur. Inom nära räckhåll finner vi även Högskolan. Varmt välkommen!

  • Hiss
Rörvägen 2 H, Trönninge, Halmstads kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Rörvägen 2 H

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
7 043 kr/mån
13 446 kr/m²

Vi tar oss runt till den härliga altanen i markplan som byggdes 2019. Här spenderas gärna både dagar & kvällar under markisen som nuvarande ägare lät installera 2022. Möblemang samt krukor med plantering kan med fördel placeras här. Väl inne i bostaden erbjuds vi två sovrum, stort vardagsrum, kök med bra arbetsytor samt en inglasad balkong. Detta är bara några av fördelarna värda att nämna. Här finns även mycket bra gemensamhetsutrymmen och förvaring. Ni bor bekvämt med både skola och förskola i närheten samt med goda kommunikationer in till stan. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Österängsgatan 12, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 12

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/5
4 549 kr/mån
25 317 kr/m²

Välkommen till den här moderna tvårummare belägen i populära HSB Östergård. Med en boyta på 63 kvadratmeter erbjuder den här bostadsrätten den perfekta kombinationen av bekvämlighet och stil. Den stora inglasade balkongen skapar en härlig förlängning av vardagsrummet. Med smakfulla renoveringar och moderna detaljer är detta hem redo att bara flytta in i. Här bor du med närhet till både centrum, matbutiker, skolor, förskolor, sporthall och natur. Här är det bara att flytta rakt in och njuta. En bostad som passar perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende med en härlig inglasad balkong. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Stenvinkelsgatan 15, Centralt, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 15

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 795 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/6
4 809 kr/mån
23 161 kr/m²

Med sitt centrala men samtidigt lugna läge finner vi den här trivsamma trerummaren, närmare bestämt på Stenvinkelsgatan 15. Här finner vi en välplanerad planlösning med härligt ljusinsläpp och en härlig balkong där fina dagar och kvällar kan avnjutas. Vidare bjuder bostaden på två sovrum, ett rymligt vardagsrum, perfekt som sällskapsyta, kaklat badrum och ett trivsamt kök med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på. Med bara några minuters promenad finner vi Halmstad City och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Välkommen på visning!

  • Hiss
Österängsgatan 16, Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 16

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/5
4 659 kr/mån
24 603 kr/m²

Välkommen till Österängsgatan 16 och den här moderna bostad. Med en boyta på 63 kvadratmeter i helt nyrenoverad skick är det här det perfekta valet för dig som söker en bekväm och stilren tillvaro. I bostaden har man nyttjat kvadratmetrarna på bästa sätt med gott om förvaring, separat sovrum, trivsamt kök och ett ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till en rymlig inglasad balkong där du kan njuta av fina dagar och kvällar. Här bor du med närhet till både centrum, matbutiker, skolor, förskolor, sporthall och natur. Här är det bara att flytta rakt in och njuta. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Himmelkullen 45 B, Åled, Halmstads kommun

Himmelkullen 45 B

Lägenhet
Åled, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 795 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/2
5 145 kr/mån
25 282 kr/m²

Välkomna till Åled och den här trivsamma trerummaren i toppskick. Via loftgången når vi upp till andra våning och kliver in i en bostad med ett härligt ljusinsläpp och en välplanerad planlösning. Bostaden består av två sovrum, ett välplanerat kök med öppen planlösning till det stora vardagsrummet och ett helkaklat badrum. Med en lugn och skön omgivning bor du här med närhet till både natur, skola och livsmedelsbutik. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Vapnövägen 9, Centralt - Väster, Halmstads kommun

Vapnövägen 9

Lägenhet
Centralt - Väster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 295 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 447 kr/mån
26 532 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 3-rumslägenhet med inglasad balkong i populära Brf Egna hem. Med en boyta på 86.5 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt gott om plats för avkoppling och umgänge. Lägenheten är belägen på andra våning och är perfekt för dig som vill bo nära stadens puls men ändå ha en lugn oas att komma hem till. Närområdet bjuder på härliga promenadstråk i grönområden samt närhet till city. På bara några minuters gångavstånd hittar du trivsamma caféer, restauranger och butiker, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Missa inte chansen att slå till på det här charmiga boende mitt i Halmstad. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Slåttervägen 6 A, Centralt - Öster, Halmstads kommun
  • Sön 18 aug kl 15:30

Slåttervägen 6 A

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 312 kr/mån
19 079 kr/m²

På eftertraktat gavelläge finns nu möjlighet att förvärva 76 trivsamma kvadratmeter med balkong i bästa läge. Generös takhöjd, stora fönsterpartier i tre väderstreck och i övrigt trevliga umgängesytor. Denna adress erbjuder inte bara gång- och cykelavstånd till centrum och högskolan, utan även närhet till havet, två välsorterade mataffärer och Halmstad resecentrum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bergängsvägen 17 D, Vallås, Halmstads kommun
Bergängsvägen 17 D, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Bergängsvägen 17 D, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Bergängsvägen 17 D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 495 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/2
6 875 kr/mån
23 762 kr/m²

Varmt välkomna till den här totalrenoverade bostaden med den där lilla extra. Här kliver vi in på Bergängsvägen 17 D och möts av smakfulla materialval rakt igenom, spotlights och en välplanerad planlösning. På sina två våningsplan erbjuds här ett stilrent kök, två badrum, tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, en inglasad balkong samt ett inglasat uterum i anslutning till en rymlig privat uteplats. Det väl tilltagna vardagsrummet gör att det finns möjlighet för ytterligare ett sovrum om så önskas. Tänk er lyxen att bo på två våningar med en trevlig uteplats. Den här chansen vill man inte missa! Föreningen har mycket att erbjuda i form av gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet, motionslokal/gym och trevliga grill- och lekplatser. Här finns många bekvämligheter som gör det enkelt att trivas. I området finns närhet till fin natur samt gång- och cykelavstånd till Vallås centrum som har mycket att erbjuda. Bostaden ligger även beläget vid Vallåssjön och Vallåsdammarna Ett grönområde med strövområden med ett rikt djur- och naturliv. Välkommen på visning!

  • Premium
Helmfeldtsgatan 53, Centralt, Halmstads kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Helmfeldtsgatan 53

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 999 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
4 291 kr/mån
34 466 kr/m²

Vilken oerhört trevlig tvåa vi just nu kan presentera i i Brf Piccolo. Redan från första steg in i bostaden känner man en varm och härlig känsla. Piccolo är ett hus med hotellkänsla och strålande läge i Nya Stationsstaden. Missa inte den härliga takterrassen som får användas av föreningens medlemmar. Har du gäster på långväga besök? Då kan du hyra husets mysiga övernattningsrum. Här bor du med gångavstånd till tågstation, Halmstad Högskola och centrum. Boka in dig på visning redan idag, Vi ses.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Enslövsvägen 10 A, Centralt - Öster, Halmstads kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Enslövsvägen 10 A

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 735 kr/mån
26 000 kr/m²

Varmt välkomna till en kanonfin och mysig tvåa på ett mycket centralt och omtyckt läge. Här bor man varken långt från högskola, idrottsanläggningar, resecentrum, grönområden och det härliga havet! Bostaden är fräsch med renoverat kök, fina ytskikt och ett helkaklat badrum. Du bor även i en stabil och välskött förening där man har god koll på både underhåll och ekonomi. Här finns det möjlighet till en snabb inflytt. Välkommen till HSB Brf Klockan!

  • Plus
  • Balkong
Matadorgatan 3, Söder, Halmstads kommun

Matadorgatan 3

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/5
2 979 kr/mån
38 372 kr/m²

Välkommen till den här trivsamma ettan på söder. På markplan i ett lugnt och havsnära område ligger den här ettrummaren som erbjuder en plats att trivas på. Direkt vid entrén möts vi av ett härligt ljusinsläpp tack vare vardagsrummets stora fönsterparti. Med sin välplanerade planlösning erbjuds här ett rymligt vardagsrum med sovdel, ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum. Här bjuds det även på en generös balkong med en inglasad del, samt en del utan inglasning. I närheten finner vi både havet och Nissan med sina fina promenadstråk och på några minuters promenad ligger Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Den här bostaden skall absolut upplevas på plats. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Österängsgatan 20 , Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 20

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 395 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 4/5
3 664 kr/mån
31 348 kr/m²

Östergård har sedan slutet på 60-talet varit ett mycket populärt och omtyckt bostadsområde, och vi förstår verkligen varför! Här bor man med förmånlig avgift i välskött förening samt behagligt avstånd till citylivet och högskolan men samtidigt intill lugnet och grönskan. Varmt välkomna att boka din visningstid!

  • Balkong
  • Hiss
Helmfeldtsgatan 53, Centralt, Halmstads kommun

Helmfeldtsgatan 53

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 895 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/5
3 725 kr/mån
42 111 kr/m²

Nu har vi fått in en fantastisk trivsam tvåa i populära Brf Piccolo till försäljning! Här andas det nytt nytt nytt, en härlig känsla! Bostaden har en smart planlösning med gott om smart förvaring, ett rejält badrum med egen tvättmaskin, fransk balkong, läckert kök. Varmt välkommen hem!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Klara Johansons gata 7, Centralt - Nissastrand, Halmstads kommun

Klara Johansons gata 7

Lägenhet
Centralt - Nissastrand, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 550 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 658 kr/mån
38 346 kr/m²

Klara Johansons Gata 7 erbjuder 66 trevliga kvadratmeter där kök och vardagsrum samspelar på ett mycket härligt sätt. Här finns dessutom en underbar balkong i västerläge med utsikt över den trevliga innergården och - inte minst Nissan som ringlar fram! På kvällen tänds en mängd lyktor i trädgården. Du bor även i en förening som håller god och stabil ekonomi. Med staden och hela dess utbud runt hörnet och mysigt promenadstråk längs med Nissan året runt.

  • Balkong
  • Hiss
Bissmarksgatan 2 , Centrum, Halmstads kommun

Bissmarksgatan 2

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 495 000 kr
102 m²
5 rum
vån 4/4
6 054 kr/mån
34 265 kr/m²

Nu söker den här alldeles unika bostaden en ny ägare. Längst upp i lägenhetshuset finner vi den här charmiga takvåningen. Här bjuds det på härliga ljusinsläpp, snedtak med synliga takbjälkar och en interiör i toppskick. Bostaden består idag av tre sovrum, ett vardagsrum med utgång till bostadens balkong, ett toppmodernt kök och ett helkaklat badrum. Här är det bara att flytta rätt in. Vardagsrummet kan med enkla medel även göras om så att bostaden får ett extra sovrum. Med sitt trevliga läge har vi Halmstad City som närmsta granne och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Vi finner även trevliga promenadstråk i närheten på populära Galgberget. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Österängsgatan 6, Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 6

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 095 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 664 kr/mån
21 710 kr/m²

Välkomna till den här ljusa och trivsamma fyrarummaren. Här bor du på 96,5 kvadratmeter med en välplanerad planlösning och stilrena materialval. Lägenheten bjuder på trevliga gemensamhetsytor, tre sovrum, rejält kök, stort badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. Här bjuds det även på en inglasad balkong i härligt solläge. Här bor du med närhet till både centrum, matbutiker, skolor, förskolor, sporthall och natur. Här är det bara att flytta rakt in och njuta. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Helmfeldtsgatan 53, Centralt, Halmstads kommun

Helmfeldtsgatan 53

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 100 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/5
3 418 kr/mån
52 500 kr/m²

Nu har vi fått in en fantastisk trivsam tvåa i populära Brf Piccolo till försäljning! Här andas det nytt nytt nytt, en härlig känsla! Bostaden har en smart planlösning med gott om smart förvaring, ett rejält badrum med egen tvättmaskin, balkong och läckert kök. Till huset hör även en gemensam takterrass där du kan duka upp till fest eller slå dig ner i en solstol och bara vara. Närheten till stad, hav, resecentrum, matbutik och högskola är ett stort plus. Piccolo är ett hus med hotellkänsla och strålande läge i Nya Stationsstaden. Här bor du med gångavstånd till tågstation, Halmstad Högskola och centrum. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bengt-Petters väg 16, Oskarström, Halmstads kommun
  • Sön 18 aug kl 15:00

Bengt-Petters väg 16

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 750 000 kr
129,5 m²
6 rum
7 182 kr/mån
13 514 kr/m²

Nu kommer en unik chans att förvärva en av de riktigt större bostäderna i Brf Tamåsen! De nuvarande ägarna har funderat länge men nu har de tagit beslutet att ta sig ut på nya äventyr. Denna trevliga bostad ligger fint placerad i området med grönområde på baksida och lugn väg på framsida. Detta är perfekta bostaden för den som inte vill sätta igång med renovering det första man gör. Allt är renoverat i omgångar och är i ett gott skick. Att äga en bostadsrätt innebär en bekvämlighet då föreningen står för en del av underhållsansvaret. Pengar för pantbrev och lagfart är också något som du slipper betala. På hemtrevliga Bengt-Petters väg 16 bor du med närhet till både skola, förskola och busshållplats. Missa inte chansen. Välkommen hem!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 29