Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Johansson

Rebecca Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenvinkelsgatan 15, Centralt, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 15

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 795 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/6
4 809 kr/mån
23 161 kr/m²

Med sitt centrala men samtidigt lugna läge finner vi den här trivsamma trerummaren, närmare bestämt på Stenvinkelsgatan 15. Här finner vi en välplanerad planlösning med härligt ljusinsläpp och en härlig balkong där fina dagar och kvällar kan avnjutas. Vidare bjuder bostaden på två sovrum, ett rymligt vardagsrum, perfekt som sällskapsyta, kaklat badrum och ett trivsamt kök med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på. Med bara några minuters promenad finner vi Halmstad City och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Välkommen på visning!

  • Hiss
Enslövsvägen 10 A, Centralt - Öster, Halmstads kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00

Enslövsvägen 10 A

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 735 kr/mån
26 000 kr/m²

Varmt välkomna till en kanonfin och mysig tvåa på ett mycket centralt och omtyckt läge. Här bor man varken långt från högskola, idrottsanläggningar, resecentrum, grönområden och det härliga havet! Bostaden är fräsch med renoverat kök, fina ytskikt och ett helkaklat badrum. Du bor även i en stabil och välskött förening där man har god koll på både underhåll och ekonomi. Välkommen till HSB Brf Klockan!

  • Plus
  • Balkong
Matadorgatan 3, Söder, Halmstads kommun

Matadorgatan 3

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 750 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/5
2 979 kr/mån
40 698 kr/m²

Välkommen till den här trivsamma ettan på söder. På markplan i ett lugnt och havsnära område ligger den här ettrummaren som erbjuder en plats att trivas på. Direkt vid entrén möts vi av ett härligt ljusinsläpp tack vare vardagsrummets stora fönsterparti. Med sin välplanerade planlösning erbjuds här ett rymligt vardagsrum med sovdel, ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum. Här bjuds det även på en generös balkong med en inglasad del, samt en del utan inglasning. I närheten finner vi både havet och Nissan med sina fina promenadstråk och på några minuters promenad ligger Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Den här bostaden skall absolut upplevas på plats. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Bissmarksgatan 2 , Centrum, Halmstads kommun

Bissmarksgatan 2

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 495 000 kr
102 m²
5 rum
vån 4/4
6 054 kr/mån
34 265 kr/m²

Nu söker den här alldeles unika bostaden en ny ägare. Längst upp i lägenhetshuset finner vi den här charmiga takvåningen. Här bjuds det på härliga ljusinsläpp, snedtak med synliga takbjälkar och en interiör i toppskick. Bostaden består idag av tre sovrum, ett vardagsrum med utgång till bostadens balkong, ett toppmodernt kök och ett helkaklat badrum. Här är det bara att flytta rätt in. Vardagsrummet kan med enkla medel även göras om så att bostaden får ett extra sovrum. Med sitt trevliga läge har vi Halmstad City som närmsta granne och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Vi finner även trevliga promenadstråk i närheten på populära Galgberget. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Gäddvägen 35, Fyllinge, Halmstads kommun

Gäddvägen 35

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 587 kr/mån
20 764 kr/m²

Nu presenterar vi en fantastiskt välskött och stilig trea på andra våning. Bostaden har renoverats med nytt kök, fina ytskikt, nya parkettgolv och inglasad balkong med klinkergolv vid entrén. Till bostaden tillhör det även en härlig balkong med eftermiddag/kvällssol samt en uteplats på markplan där man kan njuta av grillning och sol. Du bor även i en fantastiskt välskött och trevlig förening där man har god koll på underhåll och ekonomi. Varmt välkommen till familjetrevliga Fyllinge och Gäddvägen 35!

  • Balkong
Österängsgatan 6, Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 6

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 095 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 664 kr/mån
21 710 kr/m²

Välkomna till den här ljusa och trivsamma fyrarummaren. Här bor du på 96,5 kvadratmeter med en välplanerad planlösning och stilrena materialval. Lägenheten bjuder på trevliga gemensamhetsytor, tre sovrum, rejält kök, stort badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. Här bjuds det även på en inglasad balkong i härligt solläge. Här bor du med närhet till både centrum, matbutiker, skolor, förskolor, sporthall och natur. Här är det bara att flytta rakt in och njuta. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Seglaregatan 3 A, Söder, Halmstads kommun

Seglaregatan 3 A

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 995 000 kr
41,7 m²
2 rum
vån 1/5
2 603 kr/mån
47 842 kr/m²

Den här trivsamma tvåan i närheten av Nissan söker nu en ny ägare. På markplan i ett lugnt och havsnära område ligger den här tvårummaren, som erbjuder en plats att trivas på. Här bjuds det på ett härligt ljusinsläpp och en välplanerad planlösning. Bostaden består av ett sovrum, generösa gemensamhetsytor, ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum. Här erbjuds ett inglasat uterum med utsikt över den mysiga innegården. Som närmsta granne finner vi en av föreningens gästlägenheter. I närheten finner du fina promenadstråk och på några minuters promenad ligger Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer.

  • Uteplats
  • Hiss
Karl Ifvarssons gata 2, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Karl Ifvarssons gata 2

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
2 962 kr/mån
25 726 kr/m²

En fantastisk trivsam och mysig tvåa finns nu ute till försäljning i den ekonomiskt stabila föreningen Brf Klippan! Bostaden är ljus och planlösningen är mycket tilltalande med härligt kök, bra förvaring och fina gemensamhetsytor. Här bor du billigt, något som kommer vara riktigt attraktivt framöver! Varmt välkommen till Karl Ifvarssons gata 2!

  • Plus
Bengt-Petters väg 16, Oskarström, Halmstads kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00

Bengt-Petters väg 16

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 750 000 kr
129,5 m²
6 rum
7 182 kr/mån
13 514 kr/m²

Nu kommer en unik chans att förvärva en av de riktigt större bostäderna i Brf Tamåsen! De nuvarande ägarna har funderat länge men nu har de tagit beslutet att ta sig ut på nya äventyr. Denna trevliga bostad ligger fint placerad i området med grönområde på baksida och lugn väg på framsida. Detta är perfekta bostaden för den som inte vill sätta igång med renovering det första man gör. Allt är renoverat i omgångar och är i ett gott skick. Att äga en bostadsrätt innebär en bekvämlighet då föreningen står för en del av underhållsansvaret. Pengar för pantbrev och lagfart är också något som du slipper betala. På hemtrevliga Bengt-Petters väg 16 bor du med närhet till både skola, förskola och busshållplats. Missa inte chansen. Välkommen hem!

  • Plus
Hertig Knutsgatan 37 D, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37 D

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
7 205 kr/mån
23 395 kr/m²

Håll utkik efter denna fina trea i omtyckt kvarter mellan högskola och centrum. Bostaden erbjuder fina och omhändertagna ytskikt, mysigt kök, två WC-utrymmen och en trevlig liten balkong! I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel, internet och tv! Dessutom har man fri tillgång till gym & bastu i källaren. Söker du mer information så hör av dig till Rebecca på 0706-31 31 16!

  • Plus
  • Hiss
Slåttervägen 8 A, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Slåttervägen 8 A

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 395 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 639 kr/mån
25 596 kr/m²

I lugna och mysiga kvarter med gott om grönområden och med närhet till det mesta hittar vi denna trivsamma tvåa i skötsam förening. Denna bostad har fina ytskikt, trivsamt och stilrent kök samt ett helkaklat badrum. Planlösningen är omtyckt med bra förvaring och bra ytor för gemenskap. Som ytterligare ett plus finns en härlig balkong att tillgå. Bostaden ligger nära Högskolan, nära Stormarknaden Ica Maxi och med endast några minuters cykelavstånd till Östra stranden. I avgiften som är presenterad så ingår allt, internet, tv, värme, vatten, hushållsel och försäkring! Varmt välkommen till Slåttervägen 8 A!

Visar alla 11