Mäklare Rebecca Johansson

Rebecca Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Österängsgatan 30, Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 30

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 395 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
5 902 kr/mån
17 012 kr/m²

Nu har du chansen att bli ny ägare till den här trivsamma trerummaren. Här bor du på 82 kvadratmeter med en välplanerad planlösning. Lägenheten är genomgående och bjuder på fönster åt två håll. Det bjuds på trevliga gemensamhetsytor, två sovrum, ett rymligt kök och ett funktionellt badrum. Här erbjuds även en inglasad balkong i härligt solläge. Här bor du med närhet till både centrum, matbutiker, skolor, förskolor, sporthall och natur. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Snöstorpsvägen 12 D, Centralt, Halmstads kommun

Snöstorpsvägen 12 D

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 595 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 835 kr/mån
23 985 kr/m²

Välkommen till Snöstorpsvägen 12 D och den härtrivsamma tvårummaren som nu söker en ny ägare. På markplan med närhet till city ligger den här tvårummaren som erbjuder en plats att trivas på. Med sin välplanerade planlösning finner vi här ett rymligt vardagsrum, ett sovrum, ett välplanerat kök och ett funktionellt badrum med badkar. Här erbjuds även ett inglasat uterum med en vy över den mysiga innegården. Med några minuters promenad finner du Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Med cykel når du även havet, högskolan och stormarknad på bara några minuter. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Norra vägen 20, Centralt - Galgberget, Halmstads kommun

Norra vägen 20

Lägenhet
Centralt - Galgberget, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 895 000 kr
66 m²
2 rum
3 267 kr/mån
28 712 kr/m²

Välkommen till den här tvårummaren på markplan med perfekt läge nära city. Lägenheten bjuder på en välplanerad planlösning med ett rymligt vardagsrum, rejält kök, ett sovrum, och stilrent badrum med tvättmöjligheter. Här bjuds det även på ett inglasat uterum i skyddat läge. Med sitt trevliga läge finner vi Halmstad City som närmsta granne och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Vi närheten hittar vi även trevliga promenadstråk i närheten på populära Galgberget. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
 • Hiss
Bissmarksgatan 2 , Centrum, Halmstads kommun

Bissmarksgatan 2

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 495 000 kr
102 m²
5 rum
vån 4/4
6 054 kr/mån
34 265 kr/m²

Nu söker den här alldeles unika bostaden en ny ägare. Längst upp i lägenhetshuset finner vi den här charmiga takvåningen. Här bjuds det på härliga ljusinsläpp, snedtak med synliga takbjälkar och en interiör i toppskick. Bostaden består idag av tre sovrum, ett vardagsrum med utgång till bostadens balkong, ett toppmodernt kök och ett helkaklat badrum. Här är det bara att flytta rätt in. Vardagsrummet kan med enkla medel även göras om så att bostaden får ett extra sovrum. Med sitt trevliga läge har vi Halmstad City som närmsta granne och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Vi finner även trevliga promenadstråk i närheten på populära Galgberget. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
Gäddvägen 35, Fyllinge, Halmstads kommun

Gäddvägen 35

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 587 kr/mån
20 764 kr/m²

Nu presenterar vi en fantastiskt välskött och stilig trea på andra våning. Bostaden har renoverats med nytt kök, fina ytskikt, nya parkettgolv och inglasad balkong med klinkergolv vid entrén. Till bostaden tillhör det även en härlig balkong med eftermiddag/kvällssol samt en uteplats på markplan där man kan njuta av grillning och sol. Du bor även i en fantastiskt välskött och trevlig förening där man har god koll på underhåll och ekonomi. Varmt välkommen till familjetrevliga Fyllinge och Gäddvägen 35!

 • Balkong
Betesstigen 13, Albinsro, Halmstads kommun

Betesstigen 13

Lägenhet
Albinsro, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/5
4 838 kr/mån
39 408 kr/m²

Nu kan den här trivsamma hörntrean bli din. Välkommen upp till våning tre och den här ljusa och rymliga trerummaren. Bostaden består av två sovrum, ett rymligt badrum med tvättmöjligheter, ett kök och vardagsrum som samspelar fint och som ger härliga gemensamhetsytor. Ett stort plus är också såklart den inglasade balkongen. I Albinsro bor du med närhet till flertalet förskolor, lekplatser, grönområden, hav och flygstaden med dess utbud av flertalet butiker. Vid intresse av att komma på visning, kontakta ansvarig mäklare.

 • Balkong
 • Hiss
Österängsgatan 6, Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 6

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 095 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 664 kr/mån
21 710 kr/m²

Välkomna till den här ljusa och trivsamma fyrarummaren. Här bor du på 96,5 kvadratmeter med en välplanerad planlösning och stilrena materialval. Lägenheten bjuder på trevliga gemensamhetsytor, tre sovrum, rejält kök, stort badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. Här bjuds det även på en inglasad balkong i härligt solläge. Här bor du med närhet till både centrum, matbutiker, skolor, förskolor, sporthall och natur. Här är det bara att flytta rakt in och njuta. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Rörvägen 18 G, Trönninge, Halmstads kommun

Rörvägen 18 G

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
795 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 978 kr/mån
16 061 kr/m²

Välkommen till Trönninge och den här trivsamma tvårummaren på hörnet. Via trappan upp till andra våning når vi in till den här mysiga och hemtrevliga bostaden. Med sin välplanerade och öppna planlösning bjuds det på en härlig gemensamhetsyta att umgås på. Bostaden består av ett sovrum med klädkammare, en välplanerad kokvrå öppet till vardagsrummet, ett rymligt badrum med tvättmöjligheter, samt en fantastisk egen uteplats på markplan där dagar och kvällar kan spenderas. I närheten finner vi hav, natur, förskola och skola, samt goda bussförbindelser in till Halmstad city. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Uteplats
Slättetorpet 1, Kvibille, Halmstads kommun

Slättetorpet 1

Lägenhet
Kvibille, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 750 000 kr
116 m²
5 rum
7 269 kr/mån
15 086 kr/m²

Nu finns det äntligen tillfälle att förvärva det här trivsamma boendet i bostadsrättsform beläget i Kvibille, Slättetorpet. Välkommen in till den här bostaden som är fördelad på två plan. Här bjuds det på ett modernt kök, två badrum, tvättstuga, vardagsrum, tre välplanerade sovrum, ett kontor och ett allrum. På baksidan finner vi även det inglasade uterummet med en härlig utemiljö. Här bjuds det på ett praktiskt och familjevänligt boende. Varmt välkommen till Slättetorpet 1!

 • Uteplats
Laholmsvägen 18, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Laholmsvägen 18

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
5 321 kr/mån
23 933 kr/m²

Via trappan två våningar upp finner vi denna läckra trea. Här möts du av en rymlig trea i en vacker fastighet. Med sitt härliga ljusinsläpp och sin välplanerade planlösning erbjuds här en plats att trivas på. Bostaden består av två sovrum, generösa gemensamhetsytor, ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum. Varmt välkommen till Laholmvsägen 18. Stig in och känn dig som hemma!

Seglaregatan 3 A, Söder, Halmstads kommun

Seglaregatan 3 A

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 995 000 kr
41,7 m²
2 rum
vån 1/5
2 603 kr/mån
47 842 kr/m²

Den här trivsamma tvåan i närheten av Nissan söker nu en ny ägare. På markplan i ett lugnt och havsnära område ligger den här tvårummaren, som erbjuder en plats att trivas på. Här bjuds det på ett härligt ljusinsläpp och en välplanerad planlösning. Bostaden består av ett sovrum, generösa gemensamhetsytor, ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum. Här erbjuds ett inglasat uterum med utsikt över den mysiga innegården. Som närmsta granne finner vi en av föreningens gästlägenheter. I närheten finner du fina promenadstråk och på några minuters promenad ligger Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer.

 • Uteplats
 • Hiss
Karl Ifvarssons gata 2, Centralt - Öster, Halmstads kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00

Karl Ifvarssons gata 2

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
2 962 kr/mån
25 726 kr/m²

En fantastisk trivsam och mysig tvåa finns nu ute till försäljning i den ekonomiskt stabila föreningen Brf Klippan! Bostaden är ljus och planlösningen är mycket tilltalande med härligt kök, bra förvaring och fina gemensamhetsytor. Här bor du billigt, något som kommer vara riktigt attraktivt framöver! Varmt välkommen till Karl Ifvarssons gata 2!

 • Plus
Bengt-Petters väg 16, Oskarström, Halmstads kommun
 • Lör 9 mar kl 12:00

Bengt-Petters väg 16

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 750 000 kr
129,5 m²
6 rum
7 182 kr/mån
13 514 kr/m²

Nu kommer en unik chans att förvärva en av de riktigt större bostäderna i Brf Tamåsen! De nuvarande ägarna har funderat länge men nu har de tagit beslutet att ta sig ut på nya äventyr. Denna trevliga bostad ligger fint placerad i området med grönområde på baksida och lugn väg på framsida. Detta är perfekta bostaden för den som inte vill sätta igång med renovering det första man gör. Allt är renoverat i omgångar och är i ett gott skick. Att äga en bostadsrätt innebär en bekvämlighet då föreningen står för en del av underhållsansvaret. Pengar för pantbrev och lagfart är också något som du slipper betala. På hemtrevliga Bengt-Petters väg 16 bor du med närhet till både skola, förskola och busshållplats. Missa inte chansen. Välkommen hem!

 • Plus
Hertig Knutsgatan 37 D, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37 D

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
7 205 kr/mån
23 395 kr/m²

Håll utkik efter denna fina trea i omtyckt kvarter mellan högskola och centrum. Bostaden erbjuder fina och omhändertagna ytskikt, mysigt kök, två WC-utrymmen och en trevlig liten balkong! I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel, internet och tv! Dessutom har man fri tillgång till gym & bastu i källaren. Söker du mer information så hör av dig till Rebecca på 0706-31 31 16!

 • Plus
 • Hiss
Slåttervägen 8 A, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Slåttervägen 8 A

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 395 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 639 kr/mån
25 596 kr/m²

I lugna och mysiga kvarter med gott om grönområden och med närhet till det mesta hittar vi denna trivsamma tvåa i skötsam förening. Denna bostad har fina ytskikt, trivsamt och stilrent kök samt ett helkaklat badrum. Planlösningen är omtyckt med bra förvaring och bra ytor för gemenskap. Som ytterligare ett plus finns en härlig balkong att tillgå. I avgiften som är presenterad så ingår allt, internet, tv, värme, vatten, hushållsel och försäkring! Varmt välkommen till Slåttervägen 8 A!

Visar alla 15