Mäklare Anna Grönvall

Anna Grönvall

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Helsingborg sedan 2006. Jag strävar efter att ständigt skapa goda kundrelationer och ge goda förutsättningar till en trygg bostadsaffär. För mig är förtroende, engagemang och affärsmässighet viktiga ledord för att leverera en mäklartjänst på högsta nivå genom hela försäljningsprocessen. Målet är att du som kund ska vara supernöjd, vilja rekommendera mig vidare och anlita mig igen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tågagatan 15, Norr, Helsingborgs kommun

Tågagatan 15

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
4 112 kr/mån
47 075 kr/m²

Bo på ett av Helsingborgs bästa lägen, i charmigt kvarter och i vacker byggnad från 1800-talets slut. Här erbjuds en charmig tvåa med sundsutsikt och balkong i sydväst. På Norr bor man med närhet till det mesta - ett par minuter från hav och strand samt en kort promenad från centrum med affärer och restauranger. Föreningen har en lummig och uppskattad innergård att nyttja. Välkommen!

  • Balkong
Kadriljvägen 64 , Laröd, Helsingborgs kommun
Kadriljvägen 64 , Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadriljvägen 64 , Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadriljvägen 64

Lägenhet
Laröd, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 650 000 kr
133 m²
4 rum
7 704 kr/mån
27 444 kr/m²

Välkomna till Laröd och detta välskötta gavelradhus på Kadriljvägen. Här bor man på två plan med kök, duschrum, stor sällskapsdel och två uteplatser på entréplan medan övre plan erbjuder tre sovrum, gott om förvaring samt ett rymligt badrum. Framsidan har en skyddad plats till förmiddagssolen medan den stenlagda uteplatsen på baksidan erbjuder eftermiddags- och kvällssol i insynsskyddat läge. I avgiften ingår det mesta - värme, vatten, sophämtning samt garage. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Tuvegatan 20, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Tuvegatan 20

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
115 m²
6 rum
518 m² tomt

På lugn villagatan, ett kort promenad från bl.a. tågstationen och "Spritan" erbjuds nu detta kedjehus i 1 1/2 plan. Entréplan erbjuder ett rejält kök, fina sällskapsytor, uterum och ett sovrum. På övre plan finns fyra sovrum samt toalett. Större trädgårdstomt (för området) samt garage med förråd. Välkomna hit!

Stjärnbergagatan 47, Gustavslund, Helsingborgs kommun

Stjärnbergagatan 47

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 695 000 kr
121 m²
5 rum
4 698 kr/mån
30 537 kr/m²

Nu presenteras detta mycket trivsamma radhus på barnvänligt område! Här bor man modernt och lättskött med rimliga driftskostnader i radhus från 2020. Uppfart med plats för två bilar, entréplan med golvvärme (vattenburen), två uteplatser samt fyra sovrum är några av fördelarna med detta fina boende. Elbilsladdare finns. Välkomna hit!

  • Uteplats

Visar alla 4