Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Grönvall

Anna Grönvall

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Helsingborg sedan 2006. Jag strävar efter att ständigt skapa goda kundrelationer och ge goda förutsättningar till en trygg bostadsaffär. För mig är förtroende, engagemang och affärsmässighet viktiga ledord för att leverera en mäklartjänst på högsta nivå genom hela försäljningsprocessen. Målet är att du som kund ska vara supernöjd, vilja rekommendera mig vidare och anlita mig igen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bollbrogatan 5a, Söder, Helsingborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Bollbrogatan 5a, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Bollbrogatan 5a, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Bollbrogatan 5a

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
5 447 kr/mån
26 446 kr/m²

Välkomna till denna charmiga 3:a i vackert hus från 1886. En bostad med generös takhöjd samt detaljerna som man förknippar med byggnader uppförda runt förra sekelskiftet - stuckaturer, vackra snickerier och spröjsade fönster. Här bor man med två pampiga rum i fil, varav ett med balkong åt söder. Kök med plats för matplats och ett rymlig sovrum lugnt beläget mot innergården. Ett gediget ekparkettgolv är genomgående för stora delar av bostaden. Bostaden är belägen i charmigt kvarter strax söder om stadskärnan med butiker, kommunikationer och all tänkbar service alldeles runt knuten. Både Campus och Helsingborgs C ligger en kort promenad bort. Välkomna hit!

  • Premium
  • Balkong
Bagaregatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Bagaregatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Bagaregatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Bagaregatan 15

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 795 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1/3
8 140 kr/mån
32 161 kr/m²

Välkomna till Bagaregatan 15 och detta unika radhus i två plan. Här bor man i hjärtat av Tågaborg med egen uteplats i fritt västerläge och med egen p-plats precis utanför dörren! Bostaden har en modern planlösning, gott om förvaring och en fantastisk rymd med cirka 3 m i takhöjd på båda plan. Här erbjuds även bra praktiska ytor med dubbla badrum samt separat tvättstuga. På entréplan finns ett härligt allrum där kök och vardagsrum harmoniserar och sommartid står ofta altandörrarna öppna mot den insynsskyddade uteplatsen. På övre plan erbjuds tre sovrum varav ett med eget sällskapsrum eller kontor. Även hallen på övre plan är rymlig och inrymmer en kontors- eller läshörna. Till bostaden hör förutom en privat p-plats (möjlighet finns att installera egen elbilsladdare) även ett stort förråd om ca 9 kvm. Föreningen har både en stor lokal som kan hyras för fester / kalas samt en gästlägenhet med 4 sovplatser. Välkomna hit!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 2