Fastighetsbyrån Helsingborg

Fastighetsbyrån Helsingborg

Mäklare

Kingelstadsvägen 55, Vallåkra, Helsingborgs kommun
 • Lör 4 feb kl 09:45

Kingelstadsvägen 55

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 795 000 kr

311 m²

7 rum

1 417 m² tomt

På lantligt läge intill öppna landskap finner vi detta stora stenhus om över 300 kvm som det senaste året genomgått en omfattande renovering. Platta med vattenburen golvvärme har gjutits, nytt värmesystem (luft/vatten), nya fönster(så gott som hela huset), putsad fasad, helt nya ytskikt, två nya badrum och tvättstuga är några av alla de saker som renoverats så sent som 2021-2022. Entréplan disponeras med ett enormt vardagsrum som verkligen bjuder in till de större sällskapen för att umgås. I vardagsrummet finns också en trivsam kamin installerad. Öppen planlösning mot det nyrenoverade köket. Kökets erbjuder generösa arbetsytor, mycket tack vare den större köksön som man också kan nyttja som bardisk. Intill köket finns också goda ytor till en generös matplats. Det helkaklade badrummet i smakfulla materialval som är utrustat med dusch är även det renoverat 2022. Entréplan inrymmer utöver detta två sovrum i bra storlek och en tvättstuga kombinerad som pannrum där den nya luft/vattenvärmepumpen står installerad. Genomgående vattenburen golvvärme på hela entréplan. Ovanvåningen är även den helt nyrenoverad. Idag inryms här ett allrum direkt ovanför trappen som enkelt kan inrymmas till tv-hörna exempelvis. Vidare finner vi två väl tilltagna sovrum som båda är i oerhört bra storlek och som enkelt kan delas av om man önskar fler rum. Även på ovanvåningen finner vi ett helkaklat badrum i smakfulla material som byggts 2022. Bostaden bjuder även på ett stort garage och flera stora förråd med gott om förvaringsmöjligheter. I Kingelstad (ca 3 km bort) finns förskola och skola. Även Vallåkra som Tågarp finns en cykeltur bort vilket är perfekt för pendlarna med Pågatågsstationer och skola. Kommunalt vatten via vattenförening. Nyare plåttak på hela huset. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Röglevägen 308, Tånga & Rögle, Helsingborgs kommun

Röglevägen 308

Villa
Tånga & Rögle, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 795 000 kr

101 m²

4 rum

698 m² tomt

Varmt välkomna att boka in er på visning angående detta trevliga boende på lantligt läge. Bostadens entréplan inrymmer kök i bra storlek med tillhörande matplats, sovrum samt ett vardagsrum som inrymmer både matmöblemang samt soffa. Duschrummet på entréplan ger också plats för tvättmaskin och varmvattenberedare från 2015. Ovanvåningen inrymmer två sovrum och en möblerbar hall. Nylagt tak från 2011 får ses som ett stort plus. Garage om ca 30 kvm som passar perfekt för den som vill ha lite utrymme att röra sig på. En grönskande trädgård fri från insyn med sol stora delar av dagen. Lantligt beläget men med cykelavstånd till härlig sandstrand och salta bad. Ca 5 minuters bilfärd till E6:ans påfart, 15 min till Ängelholm och ca 25 min till Helsingborg. Välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

Cederströmsgatan 1, Norr, Helsingborgs kommun

Cederströmsgatan 1

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 895 000 kr

34 m²

1 rum

2 765 kr/mån

55 735 kr/m²

På fantastiskt läge precis vid stranden med närhet till strandpromenaden och Fria Bad presenterar vi denna kvadratsmarta lägenhet på attraktiva Norr! Här bor du i en stilren lägenhet med nyrenoverat badrum och balkong i soligt söderläge. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Lärlingsgatan 9F, Mörarp, Helsingborgs kommun

Lärlingsgatan 9F

Lägenhet
Mörarp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

725 000 kr

50 m²

2 rum

4 341 kr/mån

14 500 kr/m²

Varmt välkommen till gemytliga Mörarp! Här erbjuds nu en öppen och ljus tvårumslägenhet med social planlösning. Bostaden fördelar sig mellan ett kombinerat kök och vardagsrum samt ett rogivande sovrum. Här erbjuds dessutom bekvämligheter så som klädkammare, separat tvättstuga, balkong i fritt läge samt parkeringsplats! Välkommen att läsa mer och boka visningstid på mäklarens hemsida.

Kopparmöllegatan 10b, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 10b

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 395 000 kr

77 m²

4 rum

5 496 kr/mån

31 104 kr/m²

Varmt välkommen till Slottshöjden och Kopparmöllegatan! Här har vi nu glädjen att presentera en superfräsch fyrarumslägenhet som med varsam hand renoverats under de senaste åren. Hela lägenheten genomsyras av gedigna materialval och en välkomponerad mix mellan det moderna och det lite mer klassiska. I större delen av bostaden ligger nytt holländskt parkettgolv och i taken sitter vackra stuckaturer och takrosetter. Gavelläget i kombination med de stora fönsterna ger ett trivsamt ljusinsläpp. Lägenheten fördelar sig strategiskt mellan tre rogivande sovrum, ett stort vardagsrum samt ett praktiskt arbetskök med plats för trevligt frukostbord. Här erbjuds dessutom ett helkaklat badrum samt balkong i soligt söderläge. Det centrala läget på Slottshöjden är mycket svårslaget! Med bara några minuters gångavstånd till stadskärnan och områdets nära placering till både Slottshagen och Fredriksdal ges du möjlighet att fritt välja mellan det pulserande stadslivet eller det lugna gröna. För pendlaren ligger närmsta busshållplats ett par hundra meter från porten. Välkommen att läsa mer och boka visningstid på mäklarens hemsida.

Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Övre Långvinkelsgatan 157

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 495 000 kr

41 m²

1 rum

3 096 kr/mån

36 463 kr/m²

Varmt välkommen till Slottshöjden och Övre Långvinkelsgatan! Här erbjuds nu en välplanerad och kvadratsmart enrumslägenhet i väldigt fräscht skick. Med rymligt och modernt kök, trivsamt vardagsrum med fiskbensparkett samt helkaklat badrum är det här en mycket smakfull bostad. Här finns dessutom en stor balkong i perfekt sydvästligt läge där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas. Det centrala läget är mycket svårslaget! Med bara några minuters gångavstånd till stadskärnan och områdets nära placering till både Slottshagen och Fredriksdal ges du möjlighet att fritt välja mellan det pulserande stadslivet eller det lugna gröna. För pendlaren ligger närmsta busshållplats ett par hundra meter från porten.

 • Plus
 • Hiss
Viskgatan 6B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Viskgatan 6B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 395 000 kr

54 m²

2 rum

2 267 kr/mån

25 833 kr/m²

Nu har vi på populära Viskgatan möjlighet att kunna saluföra denna rymliga och genomgående tvårumslägenhet en halvtrappa upp. Boendet fördelas på ett gediget kök med utrymme för matplats, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i solsäkert läge. Utöver detta finner vi även ett rogivande sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch- och tvättmöjligheter. Välkommen på visning!

Kronovallsgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Kronovallsgatan 2

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 150 000 kr

97 m²

3 rum

6 041 kr/mån

32 474 kr/m²

Välkomma till unik takvåning med fönster i tre väderstreck på Kronovallsgatan 2 och Brf Vitsippan. Bostaden, som är belägen högst upp i huset, tar du dig via hiss från markplan. På detta våningsplan bor du helt själv. Den fantastiska takterassen finner du i västerläge. Här har du sol innan lunch till sena kvällen. Med härlig och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök blir här en naturlig samlingspunkt för familjen. Här finns även två sovrum i modellen större. Du har även ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Gäst WC har man i anslutning till hall. Med ljusa och tilltänkta materialval blir detta ett trevligt hem med härligt ljusinsläpp. Här bor man lugn och fint i närhet till Maria Station, närbutik och på gångavstånd har du Pålsjös fantastiska skog. Hör gärna av er för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Visitörsgatan 6, Eneborg, Helsingborgs kommun

Visitörsgatan 6

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

995 000 kr

45,5 m²

2 rum

3 469 kr/mån

21 868 kr/m²

Välkommen till Visitörsgatan 6 och denna trevliga bostad. Lägenheten, som precis blivit stambytt är hos föreningen registrerad som en etta, men är sedan länge omgjord till en tvåa för att skilja av kök från sovavdelning. I och med stambytet har vi här ett helt nytt helkaklat badrum. Trivsam balkong i västerläge att nyttja under soltimmarna på eftermiddagen och kvällen. Eneborg är en populär stadsdel för ungdomar och studenter. Med sitt centrumnära läge tar det ca tio minuter att promenera ner till centrala Helsingborg och ungefär lika lång tid till Campus. Nära och enkelt att ta sig ut på motorväg och Österleden. I området finns bl.a även mataffär och snabbmatställen. Närheten till Södercity ger dig ytterligare utbud service och butiker. I öster gränsar kvarteren till grönområden med promenadstråk, bollplaner och lekplatser, exempelvis Viskängen. Både källarförråd och vindsförråd. Hör gärna av dig för mer information.

 • Balkong
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun

Hammarbergsgatan 4

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 695 000 kr

49 m²

2 rum

3 517 kr/mån

34 592 kr/m²

Nu kan du bli den första boende i denna fantastiska tvårummare i Brf Polaris 1. Boendets hela 49 kvm fördelar sig strategiskt på två rum och kök med öppen lösning mellan vardagsrum och köket som tillsammans skapar en social och sällskapsvänlig yta. Utöver detta finner vi ett rogivande sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Från boendets vardagsrum finns även utgång till en väl tilltagen uteplats! Välkommen på visning!

 • Hiss
Sockengatan 38 C, Rosengården, Helsingborgs kommun

Sockengatan 38 C

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 050 000 kr

62,5 m²

2 rum

4 331 kr/mån

16 800 kr/m²

Varmt välkommen till Sockengatan! Här kan vi nu presentera en ljus och fräsch tvårumslägenhet på andra våningen. Bostaden som ligger på gavelläge erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett kök med gott om plats för matbordsmöblemang, helkaklat badrum samt en nyligen renoverad och inglasad balkong i västerläge. I hela lägenheten ligger ett genomgående ljust laminatgolv vilket skapar en enhetlighet genom bostaden. Området är populärt och har närhet till alla bekvämligheter i form av grönområden, livsmedelsbutik, vårdcentral, förskola/skola och gym. För pendlaren nås Österleden med enkelhet och närmsta busshållplats ligger enbart ett par hundra meter från porten. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Kommissgatan 4, Söder, Helsingborgs kommun

Kommissgatan 4

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 250 000 kr

57,5 m²

2 rum

3 572 kr/mån

21 739 kr/m²

På promenadavstånd från stan ges nu möjlighet till denna trivsamma tvåa! Perfekt förstagångsbostad med separat kök, stort vardagsrum med matplats samt sovrum. Lägenheten är belägen med härlig utsikt över den grönskande innergården från balkongen i soligt läge! Välkommen på visning!

 • Plus
Persgatan 58, Norr, Helsingborgs kommun

Persgatan 58

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 595 000 kr

72 m²

3 rum

4 385 kr/mån

36 042 kr/m²

Varmt välkommen till Persgatan 58, belägen på attraktiva Norr. Här kan vi nu presentera en supertrevlig trerummare i välskötta och populära Brf Fides med en av stans absolut finaste innergårdar! Läget är förstklassigt med närhet till det mesta man kan önska. Bara en stenkast bort ligger mysiga sandstränder, grönskande Margaretaplatsen samt Hamnpromenaden. Runt knuten finner man dessutom de flertalet trevliga krogar och restauranger som kvarteret har att erbjuda. Med en kort promenad nås stadskärnan och allt vad det innebär med kultur, service och ett rikt nöjesliv. Varmt välkommen att läsa mer och boka visningstid på mäklarens hemsida.

Lilla Bergaliden 5, Centrum, Helsingborgs kommun

Lilla Bergaliden 5

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 595 000 kr

46 m²

2 rum

3 363 kr/mån

34 674 kr/m²

Trevlig och genomgående 2:a i centrum med balkong i soligt västerläge! Perfekt läge för dig som vill bo centralt - här har du citykärnan runt knuten med ett stort utbud av restauranger, butiker, caféer, några minuters gångavstånd till Knutpunkten för pendling samt en kort promenad till havet och strandpromenaden. Välkommen på visning!

 • Hiss
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Hammarbergsgatan 4

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 695 000 kr

79 m²

3 rum

4 857 kr/mån

34 114 kr/m²

Ta chansen att bli den första boende i denna mycket trevliga markplans-trea om hela 79 kvm! Boendet fördelar sig strategiskt på vardagsrum och kök i öppen lösning, två rymliga sovrum samt både badrum och gäst-wc. Utöver detta finns vi även en generös uteplats. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Tor 2 feb kl 18:00

Kvarnholmsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 350 000 kr

44 m²

1 rum

3 184 kr/mån

30 682 kr/m²

Väldisponerad etta belägen strax ovan Landborgspromenaden, med gångavstånd till centrum. Lägenheten totalrenoverades 2014 och de 44 kvm fördelar sig på kök med större matplats, vardagsrum med sovalkov och garderober samt helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Lägenheten hittas på tredje våningen i hus med hiss. Perfekt student- eller förstagångsboende! Modern och stor enrummare på Kvarnholmsgatan 3. Lägenheten är i mycket fint skick och har bra planlösning. Lugnt läge längs återvändsgränd. Här bor man centralt och naturnära med matbutiker, fina grönområden och bra kommunikationer i närområdet. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Planteringsvägen 112B, Miatorp, Helsingborgs kommun
 • Tor 2 feb kl 12:00

Planteringsvägen 112B

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 225 000 kr

65 m²

2 rum

4 606 kr/mån

18 846 kr/m²

Välkommen till Planteringsvägen 112B, På första våningen med inglasad balkong! Genomgående stor tvåa om 65 kvm med väl tilltagna rum och goda möbleringsmöjligheter. Lägenheten har nyligen renoverats med nytt kök och badrum samt nyare ytskikt i alla rum. I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin. Bostaden är belägen i ett grönskande område med närhet till Råås vackra strand, city samt kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kadettgatan 18A, Västra Berga, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:10

Kadettgatan 18A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

735 000 kr

37 m²

1 rum

2 446 kr/mån

19 865 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en välplanerad och trivsam enrumslägenhet i välskötta Brf Kadetten! Bostaden som ligger högst upp i huset har flera stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Innanför dörren möts man av en praktisk hall med gott om plats för avhängning samt en generös klädkammare. Vidare in lägenheten ligger det rymliga vardagsrummet som erbjuder utrymme för såväl soffa som dubbelsäng. Bostadens kök går i ljusa toner och inger en fräsch känsla. Här finns dessutom plats för matbordsmöblemang. Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med stambytet 2010. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid.

 • Plus
Alnögatan 6, Rydebäck, Helsingborgs kommun
 • Borttagen före visning

Alnögatan 6

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 995 000 kr

121 m²

4 rum

4 542 kr/mån

24 752 kr/m²

Välkommen till detta mycket trevliga radhus i Rydebäck på populära Alnögatan. Ett boende för den som söker ett radhus med kanonläge i området. Med ett nyrenoverat kök i öppen planlösning med vardagsrum, två badrum och tre sovrum finns här plats till hela familjen. Uteplats/trädgård i två väderstreck. En carport ingår i avgiften. I Rydebäcks centrum, en kort promenad från bostaden, finns en välsorterad matbutik. Här finns även pizzerior, apotek, vårdcentral och bibliotek. I byn finns sommartid mysiga strandkrogar och populära krogen Tegel som har öppet året runt. I Rydebäck bor man med goda kommunikationsmöjligheter såväl med buss som tåg. Även fina gång/cykelvägar både inom området och mot Helsingborgs centrum. Pågatågstationen gör det enkelt att ta sig mot Helsingborg, Lund, Malmö och Köpenhamn för dig som pendlar kollektivt och påfart till E6:an alldeles nära för er som pendlar med bil. Hör gärna av dig för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Ekebyvägen 16, Bårslöv, Helsingborgs kommun
 • Tor 2 feb kl 17:00

Ekebyvägen 16

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 795 000 kr

176 m²

4 rum

939 m² tomt

På Ekebyvägen 16 presenteras denna välplanerade 1 1/2-villa med källare om 176 + 102 kvm. Med insynsskyddad och lummig trädgård samt ett gediget garage är detta perfekt för barnfamiljen. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun

Hammarbergsgatan 4

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 795 000 kr

46 m²

2 rum

3 383 kr/mån

39 022 kr/m²

På tredje våningen har vi nu möjlighet att presentera denna välplanerade tvåa! Boendet erbjuder ett fullutrustat kök i öppen planlösning mot boendes sällskapsytor, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter, ett rogivande sovrum och en fantastisk balkong med både öppen och inglasad del som bjuder på härliga vyer över närområdet. På Ringstorp har du nära till allt såsom både vidsträckta promenadstråk i Pålsjö och välfyllda livsmedelsbutiker på både Ringstorp och Berga. Till Helsingborgs centrum tar det knappa 10 minuter med kollektivtrafik. Välkommen på visning!

 • Hiss
Pålsjögatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Pålsjögatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 795 000 kr

49 m²

2 rum

3 357 kr/mån

36 633 kr/m²

Varmt välkommen till Tågaborg och Pålsjögatan! Här kan vi nu presentera en fräsch och trivsam tvårumslägenhet på fjärde våningen, som enkelt nås med hiss. Bostaden har en social planlösning med vardagsrummet i anslutning till köket. Här erbjuds dessutom ett sovrum samt ett helt nyrenoverat badrum. Med det optimala läget på anrika Tågaborg har du allt du kan önska! Grannskapet utgörs av Helsingborgs idylliska kvarter med blandad bebyggelse, gemytliga innergårdar, vacker arkitektur och grönskande Pålsjöskog. Bara en promenad från porten finns allt från citypuls med populära restauranger och shopping till avkoppling med vacker natur och salta bad. Välkommen att läsa mer och boka visningstid på mäklarens hemsida!

 • Hiss
Vässarögatan 92, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Vässarögatan 92

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

5 495 000 kr

154 m²

7 rum

308 m² tomt

Ett härligt stilrent kedjehus med toppläge på den populära Fortuna terrassen. Bara med en kort promenad når du den omtyckta, flera hundrameter långa blå flaggade stranden med en 190 m lång brygga, kiosk, badvakter, restaurang, spahotell. I huset finner du många möjligheter, ett hemmakontor, tv-rum, walk in closet eller lekrum till barnen, du bestämmer själv.... Ett nytt fint bra planerat öppet kök och en eldstad mitt i huset som både värmer och har hög mysfaktor. Vidare finns två helkaklade badrum med dusch, tvättstuga, stort allrum med fint ljusinsläpp via panoramafönster i söder. Förråd/garage med fjärrstyrd automatisk garageport, där ingång till huset även finns inifrån garaget. Idag är dock en del av garaget omgjort till ett mindre rum men går lätt att fixa tillbaka. Två mysiga uteplatser, varav den ena är i ett härlig söder läge med en elektrisk stor markis, den andra uteplatsen finner du avskilt och med härlig kvällssol, perfekt för grillkvällarna. Ekonomiskt boende med synnerligen låg elförbrukning. Ett komplett kedjehus för ett bekymmerslöst boende för både den lite äldre och yngre familjen. Goda kommunikationer via både buss och tåg, och man når enkelt motorvägen med bil. Rydebäck är ett samhälle med det mesta, såsom affär, vårdcentral, apotek, idrottshall, skolor, fotbollsplan, boulebana, en trevlig byaförening mm Kontakta ansvarig mäklare redan nu och boka in er på visning! Säljarna har förbesiktigat huset via Enspecta och i det har det tecknat en dolda fel försäkring som gäller i 10 år.

Ystadsgatan 16A, Husensjö, Helsingborgs kommun

Ystadsgatan 16A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 100 000 kr

51 m²

2 rum

4 107 kr/mån

21 569 kr/m²

Läcker och välplanerad tvåa om hela 51 kvm på populära Husensjö! Boendet kännetecknas av ett väl tilltaget vardagsrum med en charmig fransk balkong mot områdets grönskande omgivningar. Ett yteffektivt kök med utrymme för en gedigen matplats, ett rogivande och ljust sovrum samt ett helkaklat och fräscht badrum. Lägg där till ett behagligt avstånd till stadskärnan, närliggande grönområden, bra kommunikationer och service i form av restauranger, matbutiker samt skolor och barnomsorg, och du har ett fulländat hem med utmärkt läge att trivas på! Hör gärna av dig för mer information.

Sommargatan 5B, Västergård, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sommargatan 5B

Villa
Västergård, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

4 295 000 kr

120 m²

7 rum

494 m² tomt

I hjärtat av familjevänliga Västergård har vi nu möjlighet att kunna erbjuda denna trevliga 1 1/2-plans villa om 120 + 19 kvm. Ett boende vars yta fördelar sig på hela 5 stycken rogivande sovrum, ett praktiskt kök med utrymme för matplats, ett rymligt vardagsrum, ett allrum, tvättstuga samt 2 stycken badrum. Garaget är idag omgjort till ett rum men kan enkelt göras om till det ursprungliga garaget för den som önskar. I närområdet finner du allt från bra kommunikationer, välfyllda butiker och natursköna områden. Välkommen att boka in dig på visning!

Övre Eneborgsvägen 32A, Eneborg, Helsingborgs kommun

Övre Eneborgsvägen 32A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

850 000 kr

51 m²

2 rum

4 112 kr/mån

16 667 kr/m²

I hjärtat av Eneborg har vi nu möjlighet att erbjuda detta välbevarade och stilrena boende. Lägenhetens hela 51 kvm disponeras strategiskt med en genomgående planlösning som tillför hela boendet ett fantastiskt ljus. Här bor du i ett representativt och lättmöblerat vardagsrum med tillgång till balkong i soligt läge. Utöver detta finner vi även ett rogivande sovrum med fina förvaringsmöjligheter och ett kök för passionerad matlagning med utrymme för mindre matplats. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Nedre Långvinkelsgatan 29A, Centrum, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nedre Långvinkelsgatan 29A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 495 000 kr

74 m²

3 rum

2 929 kr/mån

47 230 kr/m²

På suveränt läge längs en av Helsingborgs paradgator saluförs denna magnifika trerummare med låg avgift i välskött förening med stark ekonomi. Till lägenheten finns garageplats med elbilsladdare som köparen kan överta direkt. Här erbjuds en väldisponerad och nyrenoverad lägenhet med smakfull interiör samt ett härligt ljusinsläpp från den genomgående planlösningen. Boendets kvadratmeter fördelas på ett väl tilltaget vardagsrum i semiöppen planlösning mot köket med utgång till den fantastiska balkongen, två rogivande sovrum som vetter mot innergården samt ett fräscht badrum i helkaklat utförande. En ypperlig bostad för dig som vill bo centralt med hög standard! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Hiss
Kjällstorpsgatan 14, Kjällstorp, Helsingborgs kommun

Kjällstorpsgatan 14

Villa
Kjällstorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 995 000 kr

93 m²

4 rum

663 m² tomt

Välrenoverad familjevilla med sällskapsrum, tre sovrum, kök samt badrum på entréplan. I anslutning till köket finns ett härligt uterum. På tomten dessutom ett "förråd/kontor" med internetuppkoppling. Fräscht källarplan med tonårs-/gästrum, förvaringsutrymmen, renoverad tvättstuga samt ett stort helkaklat badrum. Uppställningsplats på tomten för upp till fyra bilar. Välkommen hit på visning!

Grönkullagatan 7E, Drottninghög., Helsingborgs kommun

Grönkullagatan 7E

Radhus
Drottninghög., Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 750 000 kr

108,6 m²

5 rum

108 m² tomt

I Stadskvarteret på Drottninghög har vi nu möjlighet att kunna erbjuda detta välplanerade radhus uppfört av Helsingborgshem! Radhuset består av fem rum och kök i två plan. Kök, vardagsrum och badrum i entréplan samt tre sovrum, allrum och badrum en våning upp. Huset har en bostadsyta på 108,6 kvm och en egen mindre uteplats. Boendet har hög standard och utrustas med till exempel diskmaskin, inbyggnadshäll, inbyggnadsugn och kök med lådförvaring. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Carl Westmans Allé 6a, Maria Park, Helsingborgs kommun

Carl Westmans Allé 6a

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 995 000 kr

103 m²

4 rum

6 078 kr/mån

38 786 kr/m²

Välkommen till Maria Park och detta underbara hem med naturnära, barnvänligt och vackert läge på idylliska och lummiga Carl Westmans allé.

Kvarnholmsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Kvarnholmsgatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 095 000 kr

74 m²

2.5 rum

4 435 kr/mån

28 311 kr/m²

Högst upp i huset, på fjärde våningen, i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både stadspuls och skogspromenader är denna trivsamma lägenhet belägen. Bostaden är idag omgjord till en 3:a som med enkelhet kan återställas till en 2:a om man så önskar. Kontakta mäklare Stellan Schewenius redan idag för frågor eller intresseanmälan.

 • Hiss
Jonstorpsvägen 366, Hjälmshult, Helsingborgs kommun

Jonstorpsvägen 366

Villa
Hjälmshult, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 995 000 kr

137 m²

5 rum

1 456 m² tomt

Välkommen till Jonstorpsvägen 366 och detta vackra tegelhus från 20-talet i populära Hjälmshult. Här bor du med stor och lummig trädgård, busshållplats precis utanför tomten samt närheten till vackra promenadstråk och böljande fält. Villan från 1929 erbjuder stort vardagsrum med matplats i fil, lantligt nyrenoverat kök med stor köksö, tre rymliga sovrum på ovanvåningen, lummig trädgård med stor veranda samt praktiskt dubbelgarage. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Mäster Ernsts Gata 10, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00

Mäster Ernsts Gata 10

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 975 000 kr

55 m²

2 rum

4 554 kr/mån

35 909 kr/m²

Nu kan vi presentera denna ljusa och genomgående tvåa på populära Slottshöjden. Lägenheten har på senare tid genomgått omfattande renovering, vilket skapat en modern disponering med härligt ljusinsläpp tack vare den öppna planlösning. Välskött förening med god ekonomi och bra underhållsplan. Med direkt närhet till serviceutbud, mataffär, restauranger, kommunikation och gym.

 • Plus
 • Hiss
Helsingörskajen 14, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun

Helsingörskajen 14

Lägenhet
Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 195 000 kr

37 m²

1 rum

2 838 kr/mån

59 324 kr/m²

Compact living när det är som bäst! Här bor man på förstklassigt läge med egen uteplats i söderläge. Bostaden erbjuder ett härligt allrum med plats för sovplats, matlagning och umgänge, medan hallen löser all förvaring. Badrummet är rymligt med tvättmaskin & torktumlare och dessutom bra med arbetsyta. Varmt välkommen hit på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Volontärsgatan 9A, Västra Berga, Helsingborgs kommun
Volontärsgatan 9A, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Volontärsgatan 9A, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Volontärsgatan 9A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 750 000 kr

92 m²

4 rum

5 684 kr/mån

19 022 kr/m²

I populära Brf Volontären kan vi nu erbjuda denna mycket trivsamma och välplanerade fyra med balkong i solsäkert läge! På andra våningen bor du insynsskyddat med vacker utsikt över närområdets lummiga grönska. Stilrent boende med generösa sällskapsytor, ett fullutrustat kök, ett väl tilltaget sovrum samt både badrum och gäst-wc. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

 • Premium
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 8

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

4 695 000 kr

145 m²

5 rum

9 691 kr/mån

32 379 kr/m²

Välkommen till Hövitsmansgatan 8, Hur många gånger har man inte kört förbi just denna adress och undrat när lägenheten med den magiska halvcirkelsbalkongen ska bli till salu? Nu, för första gången på 35 år kommer den äntligen till marknaden. Bostaden fördelas på 5 rum med en kvadratmeter på 145kvm. Här har du fungerande kakelugn, stuckaturer, högt till tak, fiskebensparkett, rum i fil med stora fina originaldörrar, badrum och gäst wc. Här har du också garanterad parkeringsplats. Planskiss kompletteras. Hör gärna av dig så berättar jag med angående denna fantastiska våning.

 • Premium
 • Balkong
Ystadsgatan 12B, Husensjö, Helsingborgs kommun

Ystadsgatan 12B

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 250 000 kr

56,5 m²

2 rum

4 309 kr/mån

22 124 kr/m²

Välkommen till Ystadsgatan 12B, Längs med Ystadsgatan, mittemot Lillängen, erbjuds nu denna trevliga bostadsrätt om drygt 56 kvm. Bostaden är belägen en halvtrappa upp och har brukats varsamt under de senaste åren. Badrummet renoverades i samband med stambytet. Den mysiga balkongen vetter mot den grönskande innergården. Hör gärna av er för mer information!

 • Balkong
Ystadsgatan 16A, Husensjö, Helsingborgs kommun

Ystadsgatan 16A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

995 000 kr

51 m²

2 rum

4 107 kr/mån

19 510 kr/m²

På tredje våningen välkomnar en trivsam och väldisponerad tvårummare med havsglimt och fransk balkong . Här erbjuds 51 kvadratmeter som fördelar sig över ett väl tilltaget vardagsrum, ett stilfullt kök i neutrala toner, rymligt sovrum mot grönskande innergård samt ett helkaklat badrum. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vargögatan 21, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Vargögatan 21

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

4 695 000 kr

168 m²

5 rum

241 m² tomt

Välkommen till detta mycket populära kedjehus med fyra minuters promenad från havet. Här erbjuds det perfekta familjeboendet med tomt i västerläge. Entréplan erbjuder en öppen och luftig planlösning mellan vardagsrum och matsal samt ett påkostat kök från 2011. Planet erbjuder även två sovrum och två badrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum. Till fastigheten ingår också ett garage i separat länga. Välkommen att boka in dig på visning!

Ättekulla sommarstad Kolonistuga nr 4, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekulla sommarstad Kolonistuga nr 4

Fritidshus
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

250 000 kr

45 m²

1 rum

380 m² tomt

Välkommen till kolonistuga nr 4 i på omtyckta Ättekulla sommarstad. När man nått slutet på Lassemansvägen finner man detta trevlig område. Här finner vi en mysig stuga på 45kvm med en tomt på 380kvm på trevlig tomt i området. Stugan, med två rum är fräsch och det är bara att känna sig som hemma. Multitoa finns installerad. Du har även källare med full ståhöjd där du förvarar det mesta. Växthus på plats. I trädgårdens finns det möjligheter till det mesta. I dagsläget finns diverse odlingar och träd. Som köpare måste man vara skriven i Helsingborgs kommun för att kunna bli medlem i föreningen. Hör gärna av dig för mer information.

 • Uteplats
Grönkullagatan 7B, Drottninghög., Helsingborgs kommun

Grönkullagatan 7B

Radhus
Drottninghög., Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 700 000 kr

108,6 m²

5 rum

97 m² tomt

I Stadskvarteret på Drottninghög har vi nu möjlighet att kunna erbjuda detta välplanerade radhus uppfört av Helsingborgshem! Radhuset består av fem rum och kök i två plan. Kök, vardagsrum och badrum i entréplan samt tre sovrum, allrum och badrum en våning upp. Huset har en bostadsyta på 108,6 kvm och en egen mindre uteplats. Boendet har hög standard och utrustas med till exempel diskmaskin, inbyggnadshäll, inbyggnadsugn och kök med lådförvaring. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Lenngrensgatan 2A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Lenngrensgatan 2A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Lenngrensgatan 2A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Lenngrensgatan 2A

Villa
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

13 500 000 kr

199 m²

6 rum

511 m² tomt

På ett av Helsingborgs allra bästa lägen precis intill Landborgspromenaden på höjden, Margaretaplatsen precis nedanför och utsikt över Helsingborg, Öresund och Helsingör finner vi detta rymliga boende. Bostaden ligger längst ner på avskild återvändsgata. Den hänförande utsikten gör sig påmind nästan vart du än befinner dig, om du är i trädgården eller befinner dig inne i bostaden så finns det möjlighet att njuta av utsikten och omgivningarna. Invändigt disponeras bostaden med sociala ytor på samtliga planen. Entréplan inrymmer ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. En stor matsal som ansluter till det lite äldre köket som även det inrymmer plats för det lite mindre matmöblemanget. Uterummet är även det rymligt och härifrån kan man sitta och se ut över havet och se färjorna passera i sundet. Ovanvåningen inrymmer tre sovrum, helkaklat badrum med dusch och ett stort allrum. Inifrån allrummet och bakom de stora fönsterpartierna bjuds man på bostadens absolut bästa och ostörda utsikt över Öresund. I källaren finns även här generösa ytor och möjligheter. Ett stort hobbyrum/gillestuga, två stora rum som kan nyttjas som förråd eller hobbyrum exempelvis, tvättstuga i bra storlek, toalett med dusch och pannrum. Genomgående har bostaden ett renoveringsbehov, men möjligheterna har sällan varit så många och så stora som denna bostaden kan erbjuda! Utemiljön erbjuder en fantastisk utsikt över havet och Danmark. Med sol från morgon till kväll och två uteplatser där man i princip helt saknar insyn är detta bostaden och trädgården för dig som vill trivas. En gjuten pool på bostadens södersida höjer upplevelsen ytterligare. Här kan man sitta i tystnad och njuta av lugnet, lugnet trots att vi befinner oss mitt i stan! Läget är perfekt och ostört med allting som stadens puls har att erbjuda bara någon minuts promenad från bostaden. Såväl restauranger, busshållplats, förskola, skola och mataffär finns inom få minuters gångavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka privat visning av bostaden!

 • Premium
Körsbärsgatan 9, Bårslöv, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Körsbärsgatan 9

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

5 195 000 kr

191 m²

6 rum

774 m² tomt

På körsbärsgatan 9 i populära Bårslöv finner vi denna omhändertagna 1 1/2- plans villa om 191 kvm på hörntomt. Med en väl genomtänkt planlösning där hela familjen kan samlas och njuta av fina stunder tillsammans. Här bor man med närhet till såväl natur, skola och kommunikation. Välkommen på visning!

Ljungdahlsgatan 3, Ramlösa, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ljungdahlsgatan 3

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

5 750 000 kr

165 m²

6 rum

419 m² tomt

1½-plansvillan på Ljungdahlsgatan 3 finner vi ett lugnt och tilltalande område, perfekt för barnfamiljen. Bostaden är vackert genomgående renoverad med tiden och inrymmer idag fyra sovrum, tvättstuga, två badrum, gäst-wc, ett allrum, ett smakfullt kök och generösa sällskapsytor med ett stort vardagsrum som i öppen planlösning mot matrummet bidrar till en självklar samlingsplats för hela familjen. Till bostaden finns ett garage med två tillhörande förråd, en fantastiskt mysig trädgård och ett väl tilltaget trädäck. Välkommen på visning!

Hjalmar Forsbergs Gata 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Hjalmar Forsbergs Gata 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 595 000 kr

62 m²

2 rum

4 722 kr/mån

41 855 kr/m²

Välkommen till Hjalmar Forsbergs Gata 12! I Magnus Stenbocksskolan, som 2016 renoverades och gjordes om till lägenheter hittar du här ett fantastiskt boende som erbjuder såväl 3,95m takhöjd, väl tilltagen balkong, stora spröjsade fönsterpartier och mycket förvaringsutrymme i form av klädkammare och förvaring i hall. Till bostaden tar du dig med hiss eller trapp. Lägenheten upplevs ljus och trivsam med tanke på ljusinsläppet och med tanke på att den nyligen renoverades är allt i fint skick. Magnus Stenbocksskolan var en grundskola i Helsingborg som invigdes i början av 1900talet och idag står en magnifik byggnad kvar med lägenheter istället för klassrum. Finns parkering att hyra av föreningen för 300kr/månad. Kösystem. Finns även gemensamhetslokal och gästlägenhet att hyra. Här bor du med närhet till livsmedelsaffärer, restauranger, förskola, kollektivtrafiken och vackra Pålsjö skog. Du bor också på gångavstånd till havet. Hör gärna av dig för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kummelgatan 120B, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Kummelgatan 120B

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 995 000 kr

133 m²

5 rum

187 m² tomt

Välkommen hem till detta härliga, ljusa och lättskötta radhus i två plan på Kummelgatan 120B i Ramlösa. Bostaden ger plats för familjen och inrymmer idag tre sovrum som enkelt kan bli fyra för de som önskar genom att nyttja allrummet på ovanvåningen till sovrum. Genomgående ett boende som har renoverats med bland annat två helkaklade och fräscha badrum, nytt kök från 2016 och nya ytskikt på båda plan. Utöver detta finner vi en trevlig uteplats på såväl baksida som framsida. Uteplats och trädgård på husets baksida är insynsskyddad och ligger mot grönska. Välkomna till ett funktionellt boende på bra område, lugnt och bilfritt - perfekt för barnfamiljen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Brytstugevägen, kolonistuga nr 47, Filborna, Helsingborgs kommun

Brytstugevägen, kolonistuga nr 47

Fritidshus
Filborna, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

195 000 kr

40 m²

1 rum

400 m² tomt

Varmt välkommen till Helsingborgs äldsta och väldigt populära koloniområde Brytstugan. Nu ges möjlighet att förvärva en mysig stuga belägen på en tomt om 400kvm i perfekt västerläge! Stugan om 40kvm fördelar sig mellan ett rymligt och öppet kök samt ett ytterligare rum. Mellan rummen finns ett praktiskt fönster vilket gör att ljuset fördelar sig på ett trivsamt sätt genom hela stugan. Utanför stugan finns dessutom ett förråd samt uteplats med tralldäck där solens strålar kan avnjutas. Stugan är omringad av kolonilottens härliga grönska. Här finns goda möjligheter att odla diverse växter och bär. I trädgården finns idag bland annat äppelträd, rabarber, jordgubbar, krusbär, hallon och mycket mer. Som köpare skall man vara skriven och boende i Helsingborgs kommun. Inträdesavgiften är 1500kr. Till stugan hör samtliga inventarier. Toalett finns på flertalet ställen på området och duschar finns vid klubbhuset. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Fyrhögagatan 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fyrhögagatan 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Fyrhögagatan 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Fyrhögagatan 38

Lägenhet
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 195 000 kr

77 m²

3 rum

6 602 kr/mån

15 519 kr/m²

Ett mycket trevligt enplansradhus på gavel med uteplatser på båda entrésidan och på den skyddade baksidan. Ett bekvämt boende utan trappor med rymliga och ljusa rum, ett stort uterum och en härlig trädgård att nyttja. Välkommen hit på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Salviagatan 24, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Salviagatan 24

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 995 000 kr

125 m²

5 rum

332 m² tomt

På Salviagatan 24 finns denna välplanerade 1½-plansvilla om 125 kvm med härlig insynsskyddad hörntomt. Här bor man med närhet till såväl natur, skola och kommunikation. Huset är förbesiktigat. Välkommen på visning!

Septembergatan 1, Sofieberg, Helsingborgs kommun

Septembergatan 1

Villa
Sofieberg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

4 595 000 kr

137 m²

5 rum

846 m² tomt

Välkomna till Septembergatan 1 och detta välplanerade enplanshus på populära Sofieberg! Här bor du i ett välplanerat boende som idag innehar tre till fyra sovrum, stora sociala ytor samt härlig hörntomt med trädgård i bästa västerläge. Ett perfekt hem för dig som vill bo inne i stan och ha allting samlat på ett plan! Fastigheten är förbesiktigad!

Visar 1 - 50 av 60