Fastighetsbyrån Helsingborg

Fastighetsbyrån Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Möllegränden 9A, Centrum, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 15:00

Möllegränden 9A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 550 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
4 469 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till Möllegränden 9A och denna ljusa lägenhet i öppen planlösning. Byggnad från början av 1900-talet. Här erbjuds du att köpa en hemtrevlig och social trea med optimalt planerade ytor. Högst upp i huset med minimal insyn. Välkommen till ett hem att trivas i, mitt i city. I denna lägenhet finns ett mysigt och lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong, två rogivande och fina sovrum och ett socialt och praktiskt kök, här har vi en vacker kakelugn. Badrummet är helkaklat och har toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. förrådet hittar du i källaren i huset. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Helsingborg har att erbjuda – perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Knutpunkten ligger ett stenkast bort och en kort promenad bort finns Norra hamnen. Här har du dessutom nära till butiker, restauranger, barer och tågstation.

 • Plus
Larmvägen 16 D, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Larmvägen 16 D

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2
7 171 kr/mån
11 231 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 4:a på andra våningen i populära HSB Brf Fredriksdal med plats för hela familjen. Här erbjuds en genomgående lägenhet i visst moderniseringsbehov med stambytt badrum och gäst-wc samt balkong i soligt västerläge som kommer att inglasas och renoveras i närtid. På Larmvägen bor du med närhet till välsorterade matbutiker, Apotek, förskolor, skolor, vårdcentral och grönområden. I anslutning till bostaden finns även busshållplats där du med buss tar dig in till stan på mindre än en kvart. För dig som pendlar med bil finns E4/E6 och väg 111 bara några få minuter från bostaden. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information!

 • Balkong
Volontärsgatan 6D, null, Helsingborgs kommun

Volontärsgatan 6D

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 250 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 097 kr/mån
19 841 kr/m²

I Brf Volontären erbjuds nu en ljus och välplanerad tvåa med balkong. Lägenheten erbjuder ett större kök med matplats, helkaklat badrum och fina ytskikt. Balkong bjuder på utsikt över omgivningarna. Välkommen till en ljus och stilren genomgångstvåa om 63 m² med välplanerade kvadratmetrar och ett generöst ljusinsläpp. Bostaden erbjuder bl.a. kök med matplats samt fräscht, stambytt, badrum. Därtill bjuder den på fri utsikt från samtliga rum. Från vardagsrum och sovrum blickar du mot välskötta och, under sommaren, grönskande omgivningar. Från sovrummet når du balkongen där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Här bor du med utmärkt läge i populär förening. Västra Berga är ett familjevänligt område med grönskande omgivningar. I närområdet finns förskola och skola samt närhet till flertalet mataffärer. På en kort promenad nås även busshållplatser och Maria station. Hör gärna av dig för mer information.

 • Balkong
Persgatan 53, null, Helsingborgs kommun

Persgatan 53

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/4
3 684 kr/mån
44 875 kr/m²

I en vacker fastighet anno 1935 finner du denna storstilade residens med en totalarea om 40 m², som strategiskt disponeras i ett rum och kök. Njut av att bo i hjärtat av norr, nära allt! Lägenhetens karaktär kombinerat med de luftiga ytorna och det centrala läget ger en exceptionellt attraktiv bostad. Här bor du centralt med omedelbar närhet till uteliv, kultur, butiker och restauranger. Allt detta till råga finner vi även tillgång till en fantastisk takterrass i solsäkert läge! Välkomna!

 • Balkong
Furutorpsgatan 32, Söder, Helsingborgs kommun

Furutorpsgatan 32

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/7
4 261 kr/mån
18 879 kr/m²

Högt och fritt läge på vån 6! Nu ges tillfället till en tvåa i omtyckta Hsb Brf Sachsen. På sjätte våningen bor du med en fin utsikt över närområdet samt en glimt av både sundet och Danmark. Lägenheten är välskött och erbjuder förutom ett utmärkt läge även inglasad balkong. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Fyrhögagatan 85, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Fyrhögagatan 85

Lägenhet
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
750 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1
6 602 kr/mån
9 740 kr/m²

På kanske bästa läge i föreningen finner vi denna 3:a om 77 kvm. Gavelläget är ett starkt plus tillsammans med trädgården som går runt huset. Bostaden är i originalskick och därmed i behov av renovering. Här kan du skapa ett boende efter tycke och smak.

Möllebäcksgatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Möllebäcksgatan 8

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4
3 764 kr/mån
32 672 kr/m²

Varmt välkommen till Möllebäcksgatan 8 och den stabila föreningen HSB Svea! Här kan vi nu presentera en fräsch tvårumslägenhet belägen på fjärde våningen. De 58 kvadratmetrarna fördelar sig praktiskt mellan kök med tillhörande matplats, vardagsrum och sovrum. Här erbjuds dessutom helkaklat badrum samt balkong i bra solläge. I köket som nyligen renoverats blandas den karaktäristiska 40-talskänslan med snedställda luckor med moderna materialval. Lägenhetens samtliga golv pryds av vacker parkett och väggarna är vitmålade. Från Möllebäcksgatan har man direkt närhet till Stattena centrum, med mataffärer och gym, samt pendlingsleder och busshållplats. På promenadavstånd från porten nås allt från citypuls med populära restauranger och shopping till avkoppling med vacker natur. Välkommen på visning!

Horsögatan 12, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Horsögatan 12

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 850 000 kr
125 m²
5 rum
vån 1/1
7 460 kr/mån
30 800 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska 2-plans radhus i Rydebäck, där modern elegans och hållbarhet möts på bästa sätt! Med en boyta på hela 125 kvm erbjuder detta nybyggda hem en rymlig och bekväm atmosfär för hela familjen! Detta radhus imponerar med sin påkostade design, sina innovativa lösningar och med en behaglig trädgård. Solceller på taket bidrar inte bara till att sänka dina driftskostnader utan också till att minska din klimatpåverkan. Området erbjuder en idealisk livsstil med närhet till skolor, dagis och tågstation för enkel pendling. De vackra grönområdena i närheten ger möjligheter till avkoppling och friluftsliv, och havet ligger bara en kort promenad bort. Ta chansen att bli första boende i detta fantastiska radhus! Välkommen på visning!

Fänriksgatan 3, Ringstorp, Helsingborgs kommun
 • Tis 27 feb kl 14:30
Fänriksgatan 3, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Fänriksgatan 3, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Fänriksgatan 3

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 150 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 689 kr/mån
26 061 kr/m²

55+ BOENDE I TRIVSAM FÖRENING! Varmt välkommen till Fänriksgatan! För dig som är över 55 år finns här möjligheter till ett rikt socialt liv. En lägenhet med öppen planlösning och två härliga balkonger, varav en inglasad. Stilrent kök och helkaklat duschrum med tvättavdelning. Högt i tak och stora fönster med härligt ljusinsläpp. Bostaden nås enkelt med hiss från entréplan. Hissen går även till källaren där förråd samt föreningens bilgarage ligger. Från trapphuset nås den grönskande innergården där man kan umgås kring gemensamma utomhusmöblemang. Från gården nås dessutom gemensamhetslokalen där olika slags sammankomster anordnas med jämna mellanrum. För att bli medlem i föreningen ska man ha fyllt 55 år. Om äkta makar förvärvar bostadsrätten gemensamt är det tillräckligt att en av makarna uppnått ovan sagda ålder. Med makar jämställs sambor enligt sambolagen och registrerade partners. Välkommen att läsa mer och boka visningstid på mäklarens hemsida!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgatan 8, Centrum, Helsingborgs kommun
 • Ons 28 feb kl 17:00
Kungsgatan 8, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kungsgatan 8, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kungsgatan 8

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/5
6 168 kr/mån
33 652 kr/m²

Välkommen till Kungsgatan 8. En av Helsingborgs trevligaste adresser där byggnaden uppfördes runt 1928. Här bor du i vad många Helsingborgs anser vara stans mest attraktiva kvarter med några meter från havet. Vad sägs om en takhöjd om tre meter med stuckaturer och takrosetter, generösa fönsterpartier, vacker fiskbensparkett, brädgolv, höga golvsocklar, original spegeldörrar och väggpaneler. Kök, badrum och gästtoalett har renoverats på senare tid med tidlösa materialval.   På Helsingborgs kommande absoluta toppläge där Norra Hamnen möter City, Ett stenkast bort till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Här i hjärtat av Helsingborg har du dessutom ett fåtal minuters promenad till Helsingborg Centrals buss-/tåg och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Lindhultsgatan 4C, Ramlösa, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 12:00
Lindhultsgatan 4C, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Lindhultsgatan 4C, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Lindhultsgatan 4C

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
91 + 38 m²
3 rum
485 m² tomt

Varmt välkomna till Lindhultsgatan 4C i Ramlösa! Här finner ni denna enplansvilla med inredningsbar ovanvåning i ett lugnt och omtyckt område, perfekt för barnfamiljen. Bostaden inrymmer idag ett härligt vardagsrum med fönster mot trädgården, ett badrum, groventré/ tvättstuga, två sovrum och ett praktiskt kök. En trappa upp går det att inreda ytterligare ett plan för den som önskar en större bostad. Insynsskyddad trädgård med jordkällare samt garage. Fastigheten är förbesiktigad! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Bollbrogatan 5a, Söder, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar
Bollbrogatan 5a, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Bollbrogatan 5a, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Bollbrogatan 5a

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
5 447 kr/mån
26 446 kr/m²

Välkomna till denna charmiga 3:a i vackert hus från 1886. En bostad med generös takhöjd samt detaljerna som man förknippar med byggnader uppförda runt förra sekelskiftet - stuckaturer, vackra snickerier och spröjsade fönster. Här bor man med två pampiga rum i fil, varav ett med balkong åt söder. Kök med plats för matplats och ett rymlig sovrum lugnt beläget mot innergården. Ett gediget ekparkettgolv är genomgående för stora delar av bostaden. Bostaden är belägen i charmigt kvarter strax söder om stadskärnan med butiker, kommunikationer och all tänkbar service alldeles runt knuten. Både Campus och Helsingborgs C ligger en kort promenad bort. Välkomna hit!

 • Premium
 • Balkong
Flybjärsvägen 138, Påarp, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 12:00
Flybjärsvägen 138, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Flybjärsvägen 138, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Flybjärsvägen 138

Lägenhet
Påarp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 895 000 kr
118,5 m²
4 rum
6 998 kr/mån
15 992 kr/m²

Välkomna till detta bostadsrättshus med mysig villakänsla! Detta tvåplansradhus erbjuder dig generösa ytor och en smart planlösning som passar perfekt för familjer och dem som önskar extra utrymme. Här finns gott om plats för både privatliv och gemensamma stunder med nära och kära. Läget på Flybjärsvägen är verkligen något alldeles extra. Du får njuta av en lugn och fridfull atmosfär samtidigt som du har närhet till alla bekvämligheter och nödvändiga faciliteter. Omgivningen är präglad av grönska och vacker natur, perfekt för promenader och rekreation. Dessutom har du goda kommunikationer och nära till både skolor och affärer.

 • Premium
Umeågatan 12D, null, Helsingborgs kommun

Umeågatan 12D

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 010 kr/mån
15 103 kr/m²

Stig in i din drömhem på den charmiga Umeågatan i hjärtat av Helsingborg! Denna fantastiska bostad erbjuder en harmonisk kombination av modern komfort och tidlös elegans. Det helkaklade badrummet lockar med en oas av avkoppling, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en avkopplande atmosfär. Med ett fräscht kök som inbjuder till kulinariska äventyr och sociala stunder blir matlagning en ren fröjd. Två rymliga sovrum ger gott om utrymme för både avkoppling och sömn, medan den inglasade balkongen erbjuder en perfekt plats att njuta av morgonkaffet eller solen året runt. Denna bostad är genomgående och inflyttningsklar, vilket gör det enkelt för dig att flytta in och börja skapa minnen från dag ett. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem!

 • Balkong
Luntertungatan 33, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Luntertungatan 33

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 995 000 kr
128 + 10 m²
6 rum
808 m² tomt

Varmt välkommen till Ramlösa och Luntertungatan! Här kan vi nu erbjuda ett trevligt enplanshus med grönskande trädgård i soligt söderläge samt fristående garage. Huset disponeras idag mellan två vardagsrum, tre sovrum samt kök med intilliggande matplats. Här ges du möjlighet att skapa ditt drömboende i ett hus som i grunden är mycket välskött. Läget är utmärkt med förskolor, skola och kommunikationer med både tågstation och busshållplats på gångavstånd. Ramlösa Brunnspark nås på någon minuts promenad. Varmt välkomna på visning!

Rydebäcks stationsgata 32, Rydebäck, Helsingborgs kommun
 • Tor 29 feb kl 17:00
Rydebäcks stationsgata 32, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Rydebäcks stationsgata 32, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Rydebäcks stationsgata 32

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 595 000 kr
77 m²
2 rum
vån 4/4
6 822 kr/mån
20 714 kr/m²

Upptäck denna mycket trevliga lägenhet högst upp i huset, med hiss och med härlig utsikt och en rad förmåner som kommer att förvandla din vardag. Belägen i det idylliska området Rydebäck, erbjuder denna lägenhet en unik möjlighet för dig att bo i harmoni med både natur och stadsliv. 55+ förening! Lägenheten med ljus och rymd är en självklarhet i denna lägenhet. Med fönster som sträcker sig åt tre olika håll, omfamnas du av naturligt solljus från morgon till kväll. Slå dig ner på din egen balkong och låt den varma eftermiddagssolen omfamna dig med sitt gyllene sken. Det är den perfekta platsen att koppla av, njuta av en kopp kaffe eller umgås med vänner och familj medan du blickar ut över den vackra omgivningen. 55+ förening: En trygg och social gemenskap väntar dig här. Denna förening är anpassad för 55-plussare och erbjuder ett unikt tillfälle att skapa nära vänskapsband med likasinnade grannar. I föreningen finns möjlighet att hyra övernattingslägenhet mot en mindre avgift. Det arrangeras också gemensamma aktiviteter några gånger om året. Hör gärna av dig för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hebsackersgatan 7, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Hebsackersgatan 7, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Hebsackersgatan 7, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Hebsackersgatan 7

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 350 000 kr
83,2 m²
3 rum
vån 1/3
5 410 kr/mån
40 264 kr/m²

Upptäck denna fantastiska markplanslägenhet med en spektakulär uteplats på idylliska Slottshöjden i Helsingborg! Det här är en unik möjlighet att äga en genomgående pärla som garanterar dig en problemfri livsstil i en eftertraktad stadsdel. Aldrig mer stress över parkering! Den här lägenheten erbjuder en garanterad parkeringsplats i avgiften precis utanför dörren. Du sparar tid och pengar samtidigt som du har bekvämt tillgång till din bil. Slappna av och njut av det underbara klimatet på din privata uteplats. Här kan du bjuda in vänner och familj för grillkvällar, soliga frukostar eller bara koppla av med en god bok. Uteplatsen blir verkligen en förlängning av ditt hem och en plats där minnen skapas. Ingår även ett extern förråd till lägenheten. Missa inte chansen att äga denna underbara markplanslägenhet med en fantastisk uteplats på Slottshöjden i Helsingborg. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva denna oas av komfort och bekvämlighet!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Dalhemsvägen 19A, Dalhem, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 16:00
Dalhemsvägen 19A, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 2
Dalhemsvägen 19A, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 3

Dalhemsvägen 19A

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
7 270 kr/mån
11 188 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Dalhemsvägen 19A i Brf Kjellstorp – en trerumslägenhet som kombinerar komfort, stil och praktiskt boende. Denna pärla i fastigheten har genomgått en stambytning av badrummet, vilket ger dig en känsla av modernitet och trygghet. Med fräscha ytskikt och noggrant genomtänkt design är detta ett hem där du kan flytta in och omedelbart börja njuta av ditt nya boende. Den välplanerade layouten skapar en öppen och inbjudande atmosfär, vilket gör det enkelt att inreda och skapa ditt eget personliga utrymme. Storleken på trerumslägenheten ger dig flexibilitet och utrymme att skapa olika funktionella zoner. Den inglasade balkongen blir ett förlängning av ditt vardagsrum och erbjuder en fantastisk utsikt som gör varje stund där till något speciellt. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner för en trevlig kväll medan du tar in den vackra omgivningen. Brf Kjellstorp erbjuder inte bara en lägenhet, utan en livsstil. Här finns gemensamma utrymmen och möjligheter till social samvaro, vilket ger en känsla av gemenskap och trygghet. Dessutom finns närheten till bekvämligheter som affärer, skolor och grönområden, vilket gör detta till ett perfekt val för dig som söker det bästa av både stadsliv och lugn. Missa inte chansen att bli en del av Brf Kjellstorp och skapa ditt drömhem på Dalhemsvägen 19A. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck varför detta kan bli din nästa bostad. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Jönköpingsgatan 42C, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 42C

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 961 kr/mån
20 660 kr/m²

Med en spännande och unik planlösning ges nu tillfället att förvärva en bostad i populära HSB Brf Vanja. Bostaden är en hopslagning av två lägenheter i stilfullt och genomtänkt utförande. Här hittas bl.a ett nyrenoverat kök med ny maskinell utrustning, flertalet förvaringslösningar samt både toalett och duschrum. Detta till råga finns dessutom två balkonger med eftermiddags- och kvällssol. Till bostaden tillhör dessutom två vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Ta tillfället i akt att bli ägare till en unik lägenhet! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
Fyrverkaregatan 14a, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 14:00
Fyrverkaregatan 14a, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 2
Fyrverkaregatan 14a, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 3

Fyrverkaregatan 14a

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
650 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/6
3 524 kr/mån
18 056 kr/m²

Välkommen till Fyrverkaregatan 14A, Drömlägenhet högt upp i huset! Denna enrumslägenhet har fyra stora fönster som ger generöst med naturligt ljus och en fantastisk utsikt. Badrummet är utrustat med tvättmaskin optimal bekvämlighet. Denna lägenhet är perfekt för dig som värdesätter både komfort och funktionalitet. Med gott om utrymme kan du skapa din egen stil och skapa en mysig vardagsrums- eller arbetsplats. Missa inte chansen att uppleva denna unika enrumslägenhet med fyra stora fönster och ett badrum utrustat med tvättmaskin. Kontakta oss idag för en visning och låt detta bli ditt drömhem där du kan njuta av bekvämligheten och skönheten i varje dag!

 • Premium
 • Hiss
Erik Dahlbergs gata 7C, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 13:45
Erik Dahlbergs gata 7C, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs gata 7C, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs gata 7C

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/5
3 793 kr/mån
38 372 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Erik Dahlbergs gata 7, beläget på charmiga Tågaborg! Denna underbara lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och klassisk elegans där huset byggdes 1934. Stig in i detta välkomnande hem och låt dig omedelbart omfamnas av den fräscha känslan. Det nyligen renoverade köket bjuder in till kulinariska äventyr med sin moderna design och högkvalitativa apparater. Målade väggar skapar en lugn och harmonisk atmosfär, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Det vackra plankgolvet ger varje steg du tar en känsla av lyx och välbefinnande. Och för att ytterligare förhöja din upplevelse, njut av en kopp kaffe eller ett glas vin på den härliga balkongen i östlig riktning. Här kan du börja dagen med soluppgången eller avsluta den med en avkopplande stund med utsikt över staden. I hallen har du hela fem garderober för förvaring. Med sitt perfekta läge på Tågaborg har du allt du behöver inom räckhåll. Från pittoreska promenader längs hamnen till bekväma shoppingmöjligheter och trendiga restauranger, finns det något för alla smaker. Ge dig själv förmånen att bo i denna fantastiska lägenhet på Erik Dahlbergs gata 7 och låt den bli ditt nya hem att skapa minnen i. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
Tranemansgatan 21C, Eneborg, Helsingborgs kommun
 • Mån 26 feb kl 17:00

Tranemansgatan 21C

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
5 450 kr/mån
18 091 kr/m²

Eneborgs finaste lägenhet till salu. Välkommen till Tranemansgatan 21C och denna magnifika lägenhet. Bostaden har renoverats och allt är i nyskick. Här har du allt som krävs för att leva i vardagslyx. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum, bredspacklade vita väggar, diskmaskin och tvättmaskin. All el är nydragen och samtliga eluttag/strömbrytare har också bytts ut. Denna lägenheten måste ses på plats! Hör av dig för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Torekovsgatan 3B, Wilson Park, Helsingborgs kommun

Torekovsgatan 3B

Lägenhet
Wilson Park, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
895 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 490 kr/mån
16 729 kr/m²

Mysig lägenhet på populära Wilson Park! Genomgående tvåa på andra våningen, två halvtrappor upp, med visst moderniseringsbehov och stambytt badrum. Insynsskyddat belägen med balkong mot grönskade omgivning. På Torekovsgatan bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta. Viskängen, eller Viskan som parken ett stenkast bort även kallas, är ett populärt rekreationsområde för Helsingborgarna under sommarmånaderna. Busshållplats nås på någon minuts gång samt gång-/cykelavstånd ner till stan. Även direkt närhet till Olympia, Lasarettet samt Campus och Nicolaiskolan. Välkommen på visning!

 • Balkong
Röglevägen 308, Tånga & Rögle, Helsingborgs kommun

Röglevägen 308

Villa
Tånga & Rögle, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 795 000 kr
101 m²
4 rum
698 m² tomt

Varmt välkomna att boka in er på visning angående detta trevliga boende på lantligt läge. Bostadens entréplan inrymmer kök i bra storlek med tillhörande matplats, sovrum samt ett vardagsrum som inrymmer både matmöblemang samt soffa. Duschrummet på entréplan ger också plats för tvättmaskin och varmvattenberedare från 2015. Ovanvåningen inrymmer två sovrum och en möblerbar hall. Nylagt tak från 2011 får ses som ett stort plus. På grund av en fuktskada har bostadens tillbyggnad (vardagsrummet) har fått en helt ny fasad utvändigt och även fönsterpartier och dörr mot uppfarten är nya under 2024. Garage om ca 30 kvm som passar perfekt för den som vill ha lite utrymme att röra sig på. En grönskande trädgård fri från insyn med sol stora delar av dagen. Lantligt beläget men med cykelavstånd till härlig sandstrand och salta bad. Ca 5 minuters bilfärd till E6:ans påfart, 15 min till Ängelholm och ca 25 min till Helsingborg. Välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

Kopparmöllegatan 14A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 14A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
3 131 kr/mån
29 310 kr/m²

Compact living när den är som allra bäst! I omtyckt område på Kopparmöllegatan 14A med några få minuters gångavstånd till stadskärnan har vi äran att presentera denna fantastiska bostad. Högst upp i huset på gavel med behagligt ljusinsläpp och tilltalande utsikt över området finner vi denna smakfullt renoverade lägenhet. Med en vältänkt planlösning har varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt. Här får du ett fullutrustat kök, rymligt allrum, goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt en fransk balkong. Här är det bara att flytta in och göra sig hemmastadd! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

Visar 1 - 25 av 99