Mäklare Sebastian Abrahamsson

Sebastian Abrahamsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bärnstensgatan 39C, Ättekulla, Helsingborgs kommun
 • Sön 12 feb kl 13:30

Bärnstensgatan 39C

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

995 000 kr

46 m²

2 rum

4 173 kr/mån

21 630 kr/m²

Välkomna till Bärnstensgatan och denna välplanerade tvårummare om hela 46 kvm. Bostaden har precis blivit stambytt, badrummet är därför helt nytt och golvet lades om i samband med detta. Här erbjuds ett boende bestående av ett representativt vardagsrum med access till balkong i solsäkert läge. Ett yteffektivt kök med praktiska arbetsytor och bra förvaringslösningar samt ett rogivande och ljust sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du med direkt närhet till flertalet närbutiker, skolor och vackra grönområden. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Mäster Jacobs gata 1A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Mäster Jacobs gata 1A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 350 000 kr

39 m²

1.5 rum

2 987 kr/mån

34 615 kr/m²

Välkomna till HSB BRF Masten i Helsingborg och denna pärla på utmärkt läge med närhet till det mesta. Längst upp i huset, en inglasad balkong, rymliga sociala ytor och renoverat badrum sammanfattar denna lägenheten. Föreningen har 14 parkeringsplatsen med kösystem. (300kr/månad) Finns även möjlighet att hyra övernattningslägenhet. Hör gärna av dig för mer information.

 • Balkong
Kadettgatan 34A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 34A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

995 000 kr

66 m²

2 rum

4 842 kr/mån

15 076 kr/m²

I omtyckta Brf Kadetten erbjuder vi denna fräscha 2:a på attraktivt gavelläge. Föreningen genomförde stambyte 2010 och lägenheten har således ett fräscht och rymligt badrum med fönster. Lägenheten har minimal insyn, har ett härligt ljusinsläpp i och med sitt gavelläge & ligger på ett av områdets bästa lägen, bara att flytta rakt in och trivas. Hör gärna av dig för mer information.

 • Balkong
Vagnmansgatan 28, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 28

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

850 000 kr

53 m²

2 rum

5 013 kr/mån

16 038 kr/m²

På tredje våningen finns denna välplanerade och trevliga tvåa. Ljust kök med matplats. Sovrum i anslutning till klädkammare samt ett trevligt vardagsrum för umgänge. Helkaklat badrum efter stambytet som blev klart för något år sedan.

 • Balkong
Kronovallsgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Borttagen före visning

Kronovallsgatan 2

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

3 150 000 kr

97 m²

3 rum

6 041 kr/mån

32 474 kr/m²

Välkomma till unik takvåning med fönster i tre väderstreck på Kronovallsgatan 2 och Brf Vitsippan. Bostaden, som är belägen högst upp i huset, tar du dig via hiss från markplan. På detta våningsplan bor du helt själv. Den fantastiska takterassen finner du i västerläge. Här har du sol innan lunch till sena kvällen. Med härlig och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök blir här en naturlig samlingspunkt för familjen. Här finns även två sovrum i modellen större. Du har även ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Gäst WC har man i anslutning till hall. Med ljusa och tilltänkta materialval blir detta ett trevligt hem med härligt ljusinsläpp. Här bor man lugn och fint i närhet till Maria Station, närbutik och på gångavstånd har du Pålsjös fantastiska skog. Hör gärna av er för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Visitörsgatan 6, Eneborg, Helsingborgs kommun

Visitörsgatan 6

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

995 000 kr

45,5 m²

2 rum

3 469 kr/mån

21 868 kr/m²

Välkommen till Visitörsgatan 6 och denna trevliga bostad. Lägenheten, som precis blivit stambytt är hos föreningen registrerad som en etta, men är sedan länge omgjord till en tvåa för att skilja av kök från sovavdelning. I och med stambytet har vi här ett helt nytt helkaklat badrum. Trivsam balkong i västerläge att nyttja under soltimmarna på eftermiddagen och kvällen. Eneborg är en populär stadsdel för ungdomar och studenter. Med sitt centrumnära läge tar det ca tio minuter att promenera ner till centrala Helsingborg och ungefär lika lång tid till Campus. Nära och enkelt att ta sig ut på motorväg och Österleden. I området finns bl.a även mataffär och snabbmatställen. Närheten till Södercity ger dig ytterligare utbud service och butiker. I öster gränsar kvarteren till grönområden med promenadstråk, bollplaner och lekplatser, exempelvis Viskängen. Både källarförråd och vindsförråd. Hör gärna av dig för mer information.

 • Balkong
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Kvarnholmsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 350 000 kr

44 m²

1 rum

3 184 kr/mån

30 682 kr/m²

Väldisponerad etta belägen strax ovan Landborgspromenaden, med gångavstånd till centrum. Lägenheten totalrenoverades 2014 och de 44 kvm fördelar sig på kök med större matplats, vardagsrum med sovalkov och garderober samt helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Lägenheten hittas på tredje våningen i hus med hiss. Perfekt student- eller förstagångsboende! Modern och stor enrummare på Kvarnholmsgatan 3. Lägenheten är i mycket fint skick och har bra planlösning. Lugnt läge längs återvändsgränd. Här bor man centralt och naturnära med matbutiker, fina grönområden och bra kommunikationer i närområdet. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ystadsgatan 16A, Husensjö, Helsingborgs kommun

Ystadsgatan 16A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 100 000 kr

51 m²

2 rum

4 107 kr/mån

21 569 kr/m²

Läcker och välplanerad tvåa om hela 51 kvm på populära Husensjö! Boendet kännetecknas av ett väl tilltaget vardagsrum med en charmig fransk balkong mot områdets grönskande omgivningar. Ett yteffektivt kök med utrymme för en gedigen matplats, ett rogivande och ljust sovrum samt ett helkaklat och fräscht badrum. Lägg där till ett behagligt avstånd till stadskärnan, närliggande grönområden, bra kommunikationer och service i form av restauranger, matbutiker samt skolor och barnomsorg, och du har ett fulländat hem med utmärkt läge att trivas på! Hör gärna av dig för mer information.

Övre Eneborgsvägen 32A, Eneborg, Helsingborgs kommun

Övre Eneborgsvägen 32A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

850 000 kr

51 m²

2 rum

4 112 kr/mån

16 667 kr/m²

I hjärtat av Eneborg har vi nu möjlighet att erbjuda detta välbevarade och stilrena boende. Lägenhetens hela 51 kvm disponeras strategiskt med en genomgående planlösning som tillför hela boendet ett fantastiskt ljus. Här bor du i ett representativt och lättmöblerat vardagsrum med tillgång till balkong i soligt läge. Utöver detta finner vi även ett rogivande sovrum med fina förvaringsmöjligheter och ett kök för passionerad matlagning med utrymme för mindre matplats. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 8

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

4 695 000 kr

145 m²

5 rum

9 691 kr/mån

32 379 kr/m²

Välkommen till Hövitsmansgatan 8, Hur många gånger har man inte kört förbi just denna adress och undrat när lägenheten med den magiska halvcirkelsbalkongen ska bli till salu? Nu, för första gången på 35 år kommer den äntligen till marknaden. Bostaden fördelas på 5 rum med en kvadratmeter på 145kvm. Här har du fungerande kakelugn, stuckaturer, högt till tak, fiskebensparkett, rum i fil med stora fina originaldörrar, badrum och gäst wc. Här har du också garanterad parkeringsplats. Planskiss kompletteras. Hör gärna av dig så berättar jag med angående denna fantastiska våning.

 • Premium
 • Balkong
Ystadsgatan 12B, Husensjö, Helsingborgs kommun

Ystadsgatan 12B

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

1 250 000 kr

56,5 m²

2 rum

4 309 kr/mån

22 124 kr/m²

Välkommen till Ystadsgatan 12B, Längs med Ystadsgatan, mittemot Lillängen, erbjuds nu denna trevliga bostadsrätt om drygt 56 kvm. Bostaden är belägen en halvtrappa upp och har brukats varsamt under de senaste åren. Badrummet renoverades i samband med stambytet. Den mysiga balkongen vetter mot den grönskande innergården. Hör gärna av er för mer information!

 • Balkong
Ättekulla sommarstad Kolonistuga nr 4, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekulla sommarstad Kolonistuga nr 4

Fritidshus
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

250 000 kr

45 m²

1 rum

380 m² tomt

Välkommen till kolonistuga nr 4 i på omtyckta Ättekulla sommarstad. När man nått slutet på Lassemansvägen finner man detta trevlig område. Här finner vi en mysig stuga på 45kvm med en tomt på 380kvm på trevlig tomt i området. Stugan, med två rum är fräsch och det är bara att känna sig som hemma. Multitoa finns installerad. Du har även källare med full ståhöjd där du förvarar det mesta. Växthus på plats. I trädgårdens finns det möjligheter till det mesta. I dagsläget finns diverse odlingar och träd. Som köpare måste man vara skriven i Helsingborgs kommun för att kunna bli medlem i föreningen. Hör gärna av dig för mer information.

 • Uteplats
Hjalmar Forsbergs Gata 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Hjalmar Forsbergs Gata 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 595 000 kr

62 m²

2 rum

4 722 kr/mån

41 855 kr/m²

Välkommen till Hjalmar Forsbergs Gata 12! I Magnus Stenbocksskolan, som 2016 renoverades och gjordes om till lägenheter hittar du här ett fantastiskt boende som erbjuder såväl 3,95m takhöjd, väl tilltagen balkong, stora spröjsade fönsterpartier och mycket förvaringsutrymme i form av klädkammare och förvaring i hall. Till bostaden tar du dig med hiss eller trapp. Lägenheten upplevs ljus och trivsam med tanke på ljusinsläppet och med tanke på att den nyligen renoverades är allt i fint skick. Magnus Stenbocksskolan var en grundskola i Helsingborg som invigdes i början av 1900talet och idag står en magnifik byggnad kvar med lägenheter istället för klassrum. Finns parkering att hyra av föreningen för 300kr/månad. Kösystem. Finns även gemensamhetslokal och gästlägenhet att hyra. Här bor du med närhet till livsmedelsaffärer, restauranger, förskola, kollektivtrafiken och vackra Pålsjö skog. Du bor också på gångavstånd till havet. Hör gärna av dig för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tågagatan 43, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Tågagatan 43

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg

2 295 000 kr

66 m²

2 rum

2 376 kr/mån

34 773 kr/m²

Varmt välkommen till en unik och charmig vindsvåning med öppen planlösning i en av Helsingborgs stabilaste bostadsrättsföreningar! Lägenheten är inte en i mängden med dess unika framtagna tegelpartier som ger en rustik känsla och härlig charm. Denna vindsvåning med otrolig tjuskraft på populära Tågaborg! En lägenhet med obehindrat ljusinsläpp från gedigna takfönster, framtagna tegelpartier och en öppen planlösning som tillsammans skapar en luxuös och hemtrevlig känsla. Hör gärna av dig för mer info.

Visar alla 14