Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sebastian Abrahamsson

Sebastian Abrahamsson

Om mig

Jag är en lättsam och positiv person som brinner för det sociala spelet minst lika mycket som förmedling och sälj. Jag är också driven och kommer lägga den tid det krävs för att både köpare och säljare ska känna sig nöja med sin bostadsaffär. Öppenhet och tydlighet är två saker som jag värderar väldigt högt i mitt arbete. Bostadsrätter är det i första hand jag förmedlar och ser fram emot att kunna hjälpa till med kanske ditt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olympiavägen 15, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Olympiavägen 15, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Olympiavägen 15, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Olympiavägen 15

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 750 000 kr
97 m²
3 rum
vån 2/3
5 192 kr/mån
38 660 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Olympiavägen 15 – en inflyttningsklar. storslagen lägenhet som erbjuder 97 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Här finner du en perfekt kombination av klassisk charm och modern komfort, belägen i ett av Helsingborgs mest attraktiva områden. En stor fördel med denna bostad är att du får ta över en parkeringsplats med elladdning, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig som har eller planerar att skaffa elbil. Lägenheten präglas av sin imponerande takhöjd och vackra stuckaturer, vilket skapar en härlig rymd och atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och gör att hemmet känns både ljust och luftigt. Här kan du njuta av tidstypiska detaljer såsom en vacker kakelugn som ger både värme och en genuin känsla av hemtrevnad. Det rymliga köket är perfekt för matlagning och socialt umgänge, med gott om förvaring och arbetsytor. Sovrummen är väl tilltagna och erbjuder plats för både dubbelsäng och förvaring. Vardagsrummet är en idealisk plats för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Föreningens mysiga innegård erbjuder en lugn och grönskande oas där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder utomhus. Här finns utrymme för både lek och avkoppling, perfekt för barnfamiljen eller för dig som bara vill ha en skön plats att koppla av på. Med sitt centrala läge på Olympiavägen har du närhet till allt vad Helsingborg har att erbjuda – från shopping och restauranger till skolor och kommunikationer. Här bor du med närhet till både natur och stadsliv, vilket ger dig det bästa av två världar. Missa inte chansen att förvärva denna unika och vackra lägenhet som kombinerar stil, komfort och praktiska lösningar på ett sätt som sällan skådas. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva ditt framtida drömhem på plats!

  • Premium
Bollbrogatan 5A, Söder, Helsingborgs kommun
Bollbrogatan 5A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Bollbrogatan 5A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Bollbrogatan 5A

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
5 447 kr/mån
30 060 kr/m²

Välkommen till Bollbrogatan 5A, där denna fantastiska lägenhet om 3 rum och 83 kvadratmeter väntar på att bli ditt nya hem! Belägen på våning två i en välskött fastighet, bjuder denna bostad på en harmonisk atmosfär och en bekväm livsstil. Stig in i ljus och trevlig atmosfär, där vita väggar och ljusare golv skapar en öppen och inbjudande känsla. Den öppna planlösningen ger ett generöst flöde mellan rummen och skapar en perfekt plats för både avkoppling och underhållning. Här finns gott om plats för att skapa ditt eget personliga utrymme och anpassa det efter dina behov. Slå upp dörrarna till balkongen och låt solljuset flöda in i ditt hem. Med en fantastisk söderläge bjuder balkongen in till avkopplande stunder och sociala tillställningar med vänner och familj. Här kan du njuta av soliga dagar och milda kvällar medan du tar in den friska luften och den vackra utsikten. Denna lägenhet är inte bara ett hem; den är inflyttningsklar och väntar på att ge dig den bekväma och stilrena livsstil du förtjänar. Med allt du behöver för att trivas, från rymliga sovrum till det öppna vardagsrummet, är detta en plats där varje dag blir en njutning. Missa inte chansen att äga denna pärla på Bollbrogatan 5A. Det är mer än bara en lägenhet; det är din biljett till en fantastisk livsstil. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck möjligheterna som väntar!

  • Premium
  • Balkong
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun, bild 2
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun, bild 3

Linbastagatan 7

Lägenhet
Filborna, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 395 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/5
3 475 kr/mån
31 000 kr/m²

Välkommen till din framtida oas på Linbastagatan i Helsingborg! Denna charmiga enrumslägenhet är den perfekta boendelösningen för den moderna studenten som söker både bekvämlighet och livskvalitet. Stig in i denna välplanerade lägenhet och känn genast hur dess rymliga layout öppnar upp för en känsla av hemtrevnad. En av de mest imponerande funktionerna är den generösa inglasade balkongen som bjuder in till avkopplande stunder med vänner eller ensam reflektion medan du njuter av det omgivande grönskande landskapet. Säkerheten är av högsta prioritet här på Linbastagatan med en porttelefon som garanterar din trygghet och integritet genom att begränsa obehörig tillgång till fastigheten. Förvaringsutrymmen är guld värda, och den här lägenheten har gott om det. Ett stort eget förråd i källaren ger dig gott om plats för att organisera dina tillhörigheter, medan det gemensamma cykelförrådet gör det enkelt att hålla din cykel säker och skyddad. När det är dags för tvätt behöver du inte leta långt - en praktisk tvättmaskin är standardutrustning i lägenheten. Tekniken är också i toppklass här på Linbastagatan med fiberindragning som ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling för dina studier och underhållning. Slutligen, för att säkerställa en frisk och behaglig inomhusmiljö, har huset mekanisk ventilation som reglerar luftflödet för maximal komfort året runt. Missa inte chansen att kalla denna fantastiska enrumslägenhet för ditt nya hem! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt Linbastagatan har att erbjuda för din livsstil som student.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Farmgränden 3, Centrum Norr, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
Farmgränden 3, Centrum Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Farmgränden 3, Centrum Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Farmgränden 3

Lägenhet
Centrum Norr, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 350 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 723 kr/mån
41 964 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade pärla på Farmgränden 3 i Helsingborg! Här erbjuds en stilren och ljus tvårummare om 56 kvadratmeter, belägen högst upp i huset. Från delar av bostaden njuter du av en hänförande havsutsikt, perfekt för att koppla av och njuta av solnedgångarna över sundet. Varje kvadratmeter i denna lägenhet har noggrant planlagts och renoverats för att erbjuda modern bekvämlighet och elegans. Köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och smakfull inredning, vilket gör det till en dröm för matlagningsentusiasten. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med stora fönster som låter naturligt ljus flöda in och skapar en varm och trivsam atmosfär. Sovrummet är rogivande och väl tilltaget, med gott om förvaring och plats för en dubbelsäng. Badrummet har modern design med stilrena materialval och erbjuder både komfort och funktionalitet. Föreningen är känd för sin enastående innergård, ofta betraktad som Helsingborgs vackraste. Här kan du strosa i grönskan, njuta av lugnet eller umgås med grannar i en trivsam miljö. Detta är en plats där varje detalj har tagits om hand för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. Läget på Farmgränden 3 är optimalt med närhet till stadens puls, havet och alla de bekvämligheter som Helsingborg har att erbjuda. Här bor du i en lugn och trevlig miljö, men med stadens alla fördelar inom räckhåll. Välkommen hem till en lägenhet som verkligen har allt! Missa inte chansen att förvärva denna drömboende – kontakta oss för en visning redan idag.

  • Premium
Frontgatan 1A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Frontgatan 1A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 2
Frontgatan 1A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 3

Frontgatan 1A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 257 kr/mån
17 267 kr/m²

Unik Lägenhet på Frontgatan i Helsingborg – renoverad Skönhet! Välkommen till ditt nya hem, en oemotståndlig pärla belägen på den prestigefyllda Frontgatan i hjärtat av Helsingborg. Denna exklusiva lägenhet sträcker sig över generösa 75 kvadratmeter och är enastående i varje detalj. Stig in i ett utrymme som andas nytänkande och elegans. Den nyligen genomförda renoveringen är en kärleksfull omvandling, där varje kvadratmeter har fått nytt liv. Spacklade och vitmålade väggar skapar en modern och ljus atmosfär, vilket ger dig möjlighet att enkelt sätta din personliga prägel på varje rum. Detta hem är inte bara en plats att bo på, det är en upplevelse. Med genomgående golv som binder samman varje rum på ett harmoniskt sätt får du en känsla av enhet och samhörighet i hela lägenheten. De vackra golven ger en tidlös kvalitet och gör varje steg till en ren njutning. På Frontgatan är du omgiven av stadens pulserande hjärta. Med närhet till butiker, restauranger och kulturella evenemang blir din vardag fylld med bekvämlighet och möjligheter. Utsikten från fönstren ger dig en fantastisk vy över stadslivet och skapar en atmosfär av ständig inspiration. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en plats där minnen skapas och livet levs till fullo. Varje rum är utformat för att vara inbjudande och funktionellt, skapat för att vara en plats där du kan trivas och växa. En lägenhet på Frontgatan i Helsingborg är inte bara ett hem; det är en investering i livskvalitet. Kontakta oss nu för att boka din personliga visning och låt oss visa dig din framtida drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
Grindögatan 58, Rydebäck., Helsingborgs kommun
Grindögatan 58, Rydebäck., Helsingborgs kommun, bild 2
Grindögatan 58, Rydebäck., Helsingborgs kommun, bild 3

Grindögatan 58

Radhus
Rydebäck., Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
4 035 kr/mån
33 652 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Grindögatan 58 i charmiga Rydebäck! Detta fantastiska radhus på två plan erbjuder en unik kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet, vilket gör det till det perfekta valet för dig som söker ett inflyttningsklart boende. Med en stilfull och modern design är detta radhus en visuell pärla. De ljusa och öppna ytorna skapar en inbjudande atmosfär där du genast känner dig hemma. På två våningar hittar du en genomtänkt planlösning som maximerar utrymmet. Perfekt för både avkoppling och underhållning! Inga långa väntetider eller renoveringsprojekt. Detta hem är redo för dig att flytta in och börja skapa dina egna minnen från dag ett. Ett praktiskt boende behöver inte betyda höga kostnader. Här erbjuds du låga avgifter, vilket ger dig ekonomisk frihet och möjlighet att njuta av livet. Det centrala läget på Grindögatan 58 ger dig närhet till allt du behöver, från grönområden till service och kommunikation. Rydebäck är känt för sina vackra omgivningar och familjevänliga atmosfär. Med närhet till grönområden och samtidigt enkelt tillgängligt för arbete och nöjen, blir detta ditt eget privata paradis.

  • Premium
  • Uteplats
Vagnmansgatan 28, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 28

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
5 314 kr/mån
15 000 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna stilfulla lägenheten med balkong i västerläge på Vagnmansgatan 28. Här bor du i en fräsch lägenhet med ett stambytt och helkaklat badrum från år 2018. Från Vagnmansgatan 28 når du närliggande matbutiker såväl som centrum med gångavstånd. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Dalhemsvägen 21B, Dalhem, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 21B

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
7 270 kr/mån
12 438 kr/m²

Välkommen till Dalhemsvägen 21B och denna trevliga lägenhet Nyligen renoverad bostad med ljusa och fräscha färgval, genomgående golv och vitmålade väggar. Man har även sänkt taket och satt in spotlights. Stambyte kommer ske nästa år. Här bor du med närhet till allt området har att erbjuda samt i närhet till vackra grönområden och bra kommunikationsmöjligheter. Föreningen har 158 garage som kan hyras för 300-450kr/mån. Separat kö. Fria p-platser på området. Till varje lägenhet hör 2 parkeringstillstånd för gästparkeringen. Föreningen har tecknat gruppavtal med ComHem som innebär att bredband 100 samt TelefoniBas nu ingår i avgiften. Även TV går via Com Hem. I området finns 10 tvättstugor varav 1 är anpassad för grovtvätt. Det finns en kvarterslokal, övernattningsrum, bastu och gym att hyra för föreningens medlemmar. Hör av dig för med information.

  • Plus
  • Balkong
Bärnstensgatan 27c, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 27c

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 195 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 924 kr/mån
15 621 kr/m²

Välkommen till en stilrent renoverad trea med välplanerade kvadratmeter och en stor, härlig inglasad balkong. Lägenheten är i fint skick med nyare kök (2020) och ytskikt samt stambytt badrum (2021) med golvvärme. Här erbjuds bl.a. kök med en rymlig matplats för större sällskap, lättmöblerat vardagsrum och två bra sovrum. Från köket når du balkongen där du kan njuta av solen under eftermiddagen. Här bor du med utmärkt läge i populär förening. Hsb:s Brf Ättekulla i Helsingborg är med ständigt fokus på förbättringsåtgärder, föreningen har just nu ett pågående arbete med stambyte inklusive badrumsrenovering. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, tillgång till gym, lekplats samt möjlighet att hyra övernattningslägenhet och festlokal. Ättekulla är ett familjevänligt område med grönskande omgivningar. I närområdet finns förskola och skola samt närhet till flertalet mataffärer. Ett stenkast från bostaden finner du busshållplats med avgångar till centrum ungefär var 10:e minut under vardagarna.

  • Balkong
Tranemansgatan 21C, Eneborg, Helsingborgs kommun

Tranemansgatan 21C

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
5 777 kr/mån
18 091 kr/m²

Eneborgs finaste lägenhet till salu. Välkommen till Tranemansgatan 21C och denna magnifika lägenhet. Bostaden har renoverats och allt är i nyskick. Här har du allt som krävs för att leva i vardagslyx. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum, bredspacklade vita väggar, diskmaskin och tvättmaskin. All el är nydragen och samtliga eluttag/strömbrytare har också bytts ut. Denna lägenheten måste ses på plats! Hör av dig för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Faktorsgatan 5, Högaborg, Helsingborgs kommun

Faktorsgatan 5

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 4/5
8 145 kr/mån
10 934 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera denna trevliga trea i fint skick med två balkonger. Rymliga, ljusa ytor samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter med stor klädkammare i hallen. Bekvämt boende med hiss i huset och möjlighet att hyra garageplats i närheten via kommunen. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Linbastagatan 9, Filborna, Helsingborgs kommun

Linbastagatan 9

Lägenhet
Filborna, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 250 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/5
3 214 kr/mån
27 778 kr/m²

Välkommen till Linbastagatan 9, Det här hemmet är perfekt för dig som uppskattar naturligt ljus och en öppen atmosfär. Med generösa fönster får du njuta av ljuset som strömmar in och skapar en luftig och välkomnande känsla i varje rum. Det rymliga rummet och köket är både stilfulla och praktiska. Här finns gott om utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar. Du kan njuta av att laga mat samtidigt som du har en fantastisk utsikt från ditt köksfönster. Den stora inglasade balkongen är en pärla i sig. Här kan du koppla av och njuta av frisk luft och vacker utsikt utan att lämna ditt hem. Oavsett om du vill skapa en mysig läshörna eller odla egna växter, så är detta en plats där du kan förverkliga dina drömmar. Lägenheten har också ett perfekt läge med närhet till shopping, restauranger, parker och kollektivtrafik. Du har allt du behöver inom räckhåll för en bekväm och praktisk vardag. Ta chansen att uppleva detta fantastiska boende själv. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med att bo i denna härliga lägenhet. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Närlundavägen 10, Närlunda, Helsingborgs kommun

Närlundavägen 10

Lägenhet
Närlunda, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 695 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 981 kr/mån
21 592 kr/m²

Välkommen till Närlundavägen 10 som är en totalrenoverad fastighet med 32 nya bostadsrätter i 4 plan med hiss. BRF Tegelbruket Närlunda 1 bildades 2019 och första inflytten skedde i januari 2020. Här bor du på näst högsta våningen i en mycket trevlig byggnad med med hög standard. Marbodalskök och Siemens vitvaror. Med tidlösa materialval av hög kvalitet får man ett bekymmersfritt boende. Lägenheten har 3rok och lägenhetsytan är 78 m2 med genomgående ekparkett. I badrummet finns också tvättmaskin och torktummlare. Längst bort på loftgången finner du ingången till denna fina lägenhet. Med tanke på att man bor längst bort på loftgången blir det ingen insyn från förbipasserande. Man har även en väl tilltagen inglasad balkong i västerläge. Här kan man njuta av sol och värme från tidig vår till sen höst. Balkongen ca 13 m2. Lägenheten är mycket välskött och det är bara att flytta in. Parkering finns att hyra av förening för 260kr/månad. Finns även gratis parkering i området. Hör gärna av dig för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Husensjövägen 41B, Husensjö, Helsingborgs kommun

Husensjövägen 41B

Radhus
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 495 000 kr
106,5 m²
4 rum
6 822 kr/mån
32 817 kr/m²

Unikt Radhus i Hjärtat av Husensjö! Välkommen till ditt drömhem i den eftertraktade bostadsrättsföreningen Ingegerd i charmiga Husensjö. Det här radhuset på två plan erbjuder en fantastisk boendemiljö med allt du kan önska dig. Med sina 4 rum och generösa 106,5 kvadratmeter blir det lätt att kalla detta för ditt nya hem. Radhuset är optimalt för den moderna familjen som söker både komfort och rymd. Här finns gott om plats för såväl umgänge som avskildhet. De två planen ger en smart fördelning mellan vardagsrum och sovrum, vilket skapar harmoni i vardagen. Det här radhuset i Ingegerd är en pärla som måste ses för att uppskattas fullt ut. Med sitt perfekta läge, generösa utrymmen, och de senaste renoveringarna är det ett unikt tillfälle att skapa ditt drömboende. Tveka inte att kontakta mig för visning och låt oss visa dig varför detta är ditt nästa hem!

  • Plus
  • Uteplats
Ängavångsgatan 86, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Ängavångsgatan 86

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 295 000 kr
120 m²
5 rum
5 617 kr/mån
27 458 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i Ödåkra - ett charmigt och modernt parhus i två plan med en fantastisk uteplats och ett perfekt läge! Detta underbara hem erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam livsstil. Här får du inte bara ett vackert hem, utan även en rymlig och härlig uteplats som är perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Tänk dig att njuta av solens strålar på morgonen med en kopp kaffe i handen eller att bjuda in vänner och familj för grillkvällar under ljumma sommarkvällar. Möjligheterna är oändliga för att skapa minnesvärda stunder. Detta parhus har även ett utmärkt läge som passar både den aktiva och den som uppskattar lugnet. Du kommer att ha närhet till grönskande parker och promenadstråk för avkopplande stunder i naturen. Samtidigt är det nära till bekvämligheter som affärer, skolor och kollektivtrafik för en smidig vardag. Du har också plats för två bilar precis utanför bostaden, vilket gör det enkelt för hela familjen. Hör av dig för mer information.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Karl X Gustavs Gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Karl X Gustavs Gata 34

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
6 250 000 kr
100 m²
3 rum
vån 5/5
5 589 kr/mån
62 500 kr/m²

Välkommen till din drömboende! Denna inflyttningsklara lägenhet på Tågaborg erbjuder inte bara en magisk havsutsikt över Danmark, utan också en oslagbar plats högst upp i huset med hiss, där du kan njuta av en fantastisk vardag. När du kliver in i denna lägenhet slås du genast av det vidsträckta havet som sträcker sig framför dig. Stora panoramafönster släpper in gyllene solstrålar och låter dig njuta av otroliga solnedgångar över horisonten varje kväll. Och på morgonen. Denna lägenhet har verkligen allt du behöver för att leva ditt bästa liv. Det välplanerade utrymmet erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus genom hela hemmet. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater och har gott om förvaringsutrymme för alla dina kulinariska behov.

  • Balkong
  • Hiss
Fyrhögagatan 15, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Fyrhögagatan 15

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 395 000 kr
77 m²
3 rum
7 065 kr/mån
18 117 kr/m²

I barn- och familjevänligt område med närhet till fina grönområden och lekplats ges inom snar framtid möjlighet att förvärva detta hemtrevliga gavelradhus med bra läge i området. Välplanerade 77 kvm fördelade på tre rum och kök. Stora sällskapsytor, stilrent kök, rymliga sovrum samt badrum, och tvättstuga. Trädgård med uteplats och gräsmatta och förråd. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Uteplats
Handelsmansgatan 1E, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 1E

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
850 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
3 392 kr/mån
21 795 kr/m²

Välkommen till Handelsmansgatan 1 E. Här finner man en superfin etta där allt utom det helkaklade duschrummet har renoverats under 2013. Balkong i bästa västerläge. Till lägenheten finns ett källarförråd och ett vindsförråd. I källaren finns även en gemensam tvättstuga. Stambytt 2000. Föreningen har 19 parkeringsplatser med seperat kö. Hör gärna av dig för mer information.

  • Balkong
Ystadsgatan 12C, Husensjö, Helsingborgs kommun

Ystadsgatan 12C

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 275 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
4 107 kr/mån
25 000 kr/m²

Denna genomgående lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och naturskön utsikt. Med nyligen renoverat kök är det ett drömmigt hem för alla matlagningsentusiaster. Köket i lägenheten är en sann pärla. Det är utrustat med toppmoderna apparater och stilfulla ytor. Den rena och moderna designen ger en inspirerande atmosfär för kulinariska äventyr. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, vilket gör det enkelt att organisera och laga mat i denna vackra miljö. En av lägenhetens stora fördelar är den angränsande franska balkongen. Genom de vackra dörrarna strömmar naturligt ljus in i köket och skapar en ljus och luftig atmosfär. Den franska balkongen erbjuder också en fantastisk utsikt över Husensjö, en sjö som speglar naturens skönhet och ger en rogivande känsla till bostaden. Hör gärna av dig för mer info.

Umeågatan 8b, Rosengården, Helsingborgs kommun

Umeågatan 8b

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 295 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 305 kr/mån
17 862 kr/m²

Trivsam lägenhet på tredje våningen på ett av föreningens bästa läge, här bor du nära parkering och helt utan direkt insyn. Fina ytskikt och helkaklat badrum med tvättpelare. Nyrenoverad balkong som breddats och glasats in - att använda som ett extra rum under de ljuvliga sommarkvällarna!

  • Plus
  • Balkong
Plutogatan 21, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Plutogatan 21

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 150 000 kr
69,7 m²
3 rum
vån 3/5
4 306 kr/mån
30 846 kr/m²

Varmt välkomna till Plutogatan 21 och denna väldisponerade lägenhet om tre rum. Här väntar ett smakfullt hem som erbjuder kök och vardagsrum i semiöppen planlösning, tre sovrum i bra storlek samt ett stilrent helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Lägg där till den rymliga balkongen och du har en komplett lägenhet! Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 21