Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sebastian Abrahamsson

Sebastian Abrahamsson

Om mig

Jag är en lättsam och positiv person som brinner för det sociala spelet minst lika mycket som förmedling och sälj. Jag är också driven och kommer lägga den tid det krävs för att både köpare och säljare ska känna sig nöja med sin bostadsaffär. Öppenhet och tydlighet är två saker som jag värderar väldigt högt i mitt arbete. Bostadsrätter är det i första hand jag förmedlar och ser fram emot att kunna hjälpa till med kanske ditt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frösögatan 11, Rydebäck, Helsingborgs kommun
Frösögatan 11, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Frösögatan 11, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Frösögatan 11

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 250 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/7
6 349 kr/mån
25 568 kr/m²

Äntligen ges vi möjligheten att välkomna dig till denna fina pärla i populära Rydebäck! Här bor man på lugnt läge med omedelbar närhet till tågstationen. Ett hemtrevligt boende med alla bekvämligheter man kan önska sig! Bostaden, som var inflyttningsklar 2008, har en modern planlösning, ljusa väggar och genomgående ekparkett på golvet. 88 kvm är väldisponerade med ett härligt kök i öppen planlösning mot allrummet, vilket ger fina sociala sällskapsytor. Två bra sovrum erbjuds, ett av rummen har garderober, det andra har en klädkammare. Direkt från hallen når man bostadens rymliga badrum med tvättmöjligheter. Rydebäck ligger vid kusten en halv mil söder om Helsingborg och har ungefär 6 000 invånare. Bebyggelsen består till största delen av villor men på senare år även många bostadsrätter och hyresrätter. På Frösgatan bor man centralt i byn med närhet till bl.a. livsmedelsbutik, bageri och pizzerior. I närheten finns även vårdcentralen och apoteket. Skola, barnomsorg och bibliotek är inte heller långt bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 5

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
110 m²
3 rum
vån 2/5
7 966 kr/mån
27 227 kr/m²

Välkommen till Hälsovägen 5, där drömboendet väntar på dig en trappa upp! Denna fantastiska lägenhet har genomgått renovering nyligen och står nu helt inflyttningsklar för dig. Med sina generösa 3,5 rum erbjuder den tillräckligt med utrymme för att skapa ditt drömliv. Som medlem i föreningen får du privilegiet att använda den magiska takterrassen. Här kan du njuta av en hisnande utsikt över omgivningarna medan du slappnar av eller umgås med vänner och familj. Oavsett om du vill njuta av solnedgången eller bara andas in frisk luft kommer takterrassen att bli ditt privata utrymme för avkoppling och glädje. Stig in och låt dig hänföras av den eleganta fiskbensparketten som pryder golven. Varje steg du tar blir en ren fröjd när du upplever kvaliteten och den tidlösa skönheten i varje detalj. Den öppna spisen, även om den inte är i funktion, ger en unik atmosfär till rummet och blir ett charmigt samtalsämne när du välkomnar gäster.

  • Premium
  • Hiss
Erik Dahlbergs Gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Erik Dahlbergs Gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs Gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs Gata 29A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
3 440 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet på Tågaborg i Helsingborg! Denna ljusa och väl underhållna tvårumslägenhet kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Med ett fantastiskt läge högt upp i huset och tillgång till hiss, erbjuder den bekvämligheter och en spektakulär utsikt som få andra platser kan matcha. När du kliver in genom dörren möts du av en atmosfär fylld av ljus och rymd. De stora fönstren släpper in generösa mängder naturligt ljus, vilket ger en frisk och inbjudande känsla. Du kommer att uppskatta den öppna planlösningen som skapar en harmonisk och flexibel livsmiljö. Så tveka inte, ta chansen att bo i denna ljusa och välskötta tvårumslägenhet på Tågaborg. Upplev det bästa av stadslivet och njut av en bekväm vardag högt upp i huset med hiss. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt drömboende!

  • Premium
  • Hiss
Brogatan 5, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00
Brogatan 5, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Brogatan 5, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Brogatan 5

Lägenhet
Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
5 495 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/7
5 980 kr/mån
61 742 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet precis vid sundet! Här får du möjligheten att bo med en fantastisk utsikt och en privat uteplats där du kan njuta av grillkvällar och koppla av i solen. Läget är verkligen oslagbart! Med närheten till allt i Helsingborg har du bekvämt tillgång till restauranger, butiker och nöjesliv. Du kan ta promenader längs strandpromenaden eller utforska de vackra parkerna i närheten. Att ha sundet som granne ger dig också en känsla av lugn och harmoni. För den bilägande köparen finns det goda nyheter! Du får tillgång till en parkeringsplats med elplats i garaget. Det betyder att du kan ladda din elbil bekvämt och säkert hemma utan extra besvär. Denna genomgående lägenhet erbjuder en välplanerad och modern layout. De stora fönsterpartierna släpper in mycket naturligt ljus och ger en härlig känsla av rymd. Inredningen är stilren och av hög kvalitet, vilket skapar en trivsam atmosfär i hemmet. Missade inte chansen att bli ägare till denna drömlägenhet vid sundet! Med den privata uteplatsen, närheten till allt i Helsingborg och den bekväma parkeringsplatsen med elplats får du en unik kombination av komfort och livskvalitet. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bruksgatan 7C, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Lör 20 apr kl 14:15
Bruksgatan 7C, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 7C, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 7C

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 395 000 kr
95 m²
3 rum
6 041 kr/mån
35 737 kr/m²

Välkommen till ditt eget lilla paradis mitt i stadens puls! Här på Bruksgatan 7c i Helsingborg finner du en unik möjlighet till radhuskänsla i hjärtat av staden. Belägen på en lugn och fridfull innegård, erbjuder denna bostad en oas av ro mitt i stadens brus. Med 95 kvadratmeter fördelade över tre plan, bjuder detta hem på generösa ytor och en känsla av rymd. Första planet välkomnar dig med en praktisk ingång och gott om förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ordning på alla dina ägodelar. Du har här också en parkering för motorcykel kostnadsfritt inne på gården. Men det är när du kliver upp på de övre planen som charmen verkligen tar fart. Här möts du av ljusa och luftiga rum som bjuder in till avkoppling och trivsel. Med tre plan att utforska finns det gott om utrymme för både privatliv och gemenskap. Men för att verkligen förstå allt som denna bostad har att erbjuda, måste den ses live! Trä in i denna underbara miljö och låt dig förföras av atmosfären och potentialen som väntar. Kontakta oss idag för att boka din personliga visning och låt oss visa dig varför detta är hemmet du har väntat på!

  • Premium
  • Uteplats
Faktorsgatan 13, Högaborg, Helsingborgs kommun
  • Lör 20 apr kl 13:00
Faktorsgatan 13, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Faktorsgatan 13, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Faktorsgatan 13

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
850 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/5
8 027 kr/mån
9 551 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och luftiga lägenhet på tredje våningen i hus med hiss. Lägenheten är genomgående och väldigt ljus, har fräscha ytskikt såsom t.ex. fint helkaklat badrum. Den genomtänkta planlösningen fördelar sig enligt följande: Hallen är rymligt och ljus och härifrån når man lägenhetens alla rum, två garderober och en stor klädkammare finns till förvaring. Två sovrum finns på var sin sida om hallen. Det större av dem ligger till höger, gränsar till klädkammaren och har utgång till balkong medan det mindre ligger till vänster och är försett med två garderober. Vardagsrummet är stort och ljust och har ett trevligt burspråk med stora fönster. På Faktorsgatan har du inte långt till mataffär och service. Gångavstånd till stans centrum samt flertalet busshållplatser i närheten. Garageplatser finns att hyra i närheten via Helsingborgs kommun, annars fria parkeringsplatser längs gatorna i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kompanigatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Kompanigatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
5 595 000 kr
144 m²
6 rum
vån 2/3
6 300 kr/mån
38 854 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende på Kompanigatan 3 på charmiga Tågaborg! Denna imponerande lägenhet på hela 144 kvadratmeter ligger strax intill Vikingsbergsparken och sträcker sig över två plan med två balkonger och en takterrass i soligt söderläge. Den erbjuder dig en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet. På det nedre planet finner du matsal och vardagsrum, samt kök och sovrum som båda är totalrenoverade 2023. Sovrummet på nedre plan har tidigare varit ett badrum och kan återställas till det om man vill. I köket är bänkskiva och stänkpanel i stilren kompositsten, vitvarorna är av hög kvalitet med moderna funktioner som uppkoppling till Wi-Fi och fjärranslutning. I hallen finns det nylagt klinkergolv i ljusgrått, alla rummen har plissegardiner i sobra färger. Stig upp till övervåningen och bli förtrollad av den magnifika takterrassen som bjuder in till både avkoppling och underhållning. Här kan du njuta av grillkvällar med vänner och familj medan du njuter av en glimt av sundet och utsikt över Vikingsbergsparken och den förtrollande omgivningen. Lägenheten har överlag ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en känsla av rymd och harmoni. Förutom den härliga takterrassen har föreningen även en trevlig innegård där du kan njuta av lugn och ro mitt i stadens puls. Beläget på populära Kompanigatan 3 i Tågaborg är detta hemmet perfekt för dig som vill kombinera stadsliv med en avslappnad och trivsam miljö. Med närhet till både naturen och stadens bekvämligheter finns allt du behöver inom räckhåll. Här bor du med Vikingsbergsparken som närmsta granne. Du har även garanterad parkeringsplats! Miss inte chansen att uppleva allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Kontakta oss nu för att boka din visning och låt oss visa dig ditt nästa drömboende!

  • Balkong
Övre Nytorgsgatan 87d, Högaborg, Helsingborgs kommun
Övre Nytorgsgatan 87d, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Övre Nytorgsgatan 87d, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Övre Nytorgsgatan 87d

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
649 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 1/3
4 117 kr/mån
17 781 kr/m²

Denna fantastiska, renoverade lägenhet är den perfekta kombinationen av stil, komfort och bekvämlighet. Med sina 36 kvadratmeter erbjuder den optimalt utnyttjat utrymme som ger dig alla de funktioner du behöver, utan överflöd. Det öppna konceptet gör att denna lägenhet känns större än den är. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus som ger en uppfriskande och inbjudande atmosfär. Slappna av och njut av ditt morgonkaffe eller en kvällsdrink på din privata balkong. Den är perfekt för att odla egna växter, skapa en trivsam oas eller bara ta in frisk luft. Det bästa med den här lägenheten är att den är redo att flytta in i. Alla renoveringar och uppgraderingar har redan genomförts, så du behöver bara ta med dig dina personliga ägodelar. I det nyrenoverade köket finns diskmaskin installerad. Hör gärna av dig för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Gyhultsvägen 46

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5/5
5 563 kr/mån
32 237 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt lägenhet högst upp i huset med en magisk terrass i söderläge! Denna pärla på översta våningen erbjuder en unik upplevelse med fönster i tre väderstreck och en underbar utsikt från varje vinkel. Bostaden är perfekt för den som uppskattar ljus, öppenhet och frihet. Det finns inget som slår att vakna upp till en strålande soluppgång och att kunna njuta av en härlig kvällssol på din egen terrass, utan insyn från grannar eller förbipasserande. Dessutom har lägenheten perfekt planlösning, med rymliga och ljusa rum som gör att du kan inreda på ett sätt som passar just dig. Den har gott om förvaringsmöjligheter. Med den vackra utsikten kan du skapa en lugn och harmonisk atmosfär i hemmet. Så om du söker efter en lägenhet som kombinerar det bästa av komfort och klass, behöver du inte leta längre. Hör av dig idag om intresse finns.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kantorsgatan 24 , Pålsjö, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Kantorsgatan 24 , Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Kantorsgatan 24 , Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Kantorsgatan 24

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
4 449 kr/mån
35 933 kr/m²

Unik trerumslägenhet på tredje våningen i lugnt och trivsamt kvarter. Den öppna planlösningen ger lättmöblerade ytor och ett fint ljusinsläpp. De två stora balkongerna erbjuder soltimmar från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Här är det nära till natur, motionsslingor och ett behagligt avstånd till citylivet, ca 15 minuter på cykel. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hammarbergsgatan 2, Ringstorp, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Hammarbergsgatan 2, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Hammarbergsgatan 2, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Hammarbergsgatan 2

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 6/12
5 298 kr/mån
38 397 kr/m²

Välkommen till ett exklusivt boende på sjätte våningen på Hammarbergsgatan 2, där du hittar en trerumslägenhet som öppnar upp för en fantastisk livsstil med både komfort och stil. Denna lägenhet har inte bara en, utan två balkonger, där den ena är inglasad och ger möjlighet till utsökta ögonblick av avkoppling året runt. Oavsett om du vill njuta av frisk luft och solsken eller skapa en mysig vinteroas, kommer du att uppskatta den flexibilitet som dessa uteplatser erbjuder. Dessutom kan du se fram emot en glimt havsutsikt som ger känslan av att leva vid vattnet och fånga spektakulära solnedgångar från bekvämligheten av ditt eget hem. Badrummet är större än standard och designat med omsorg, vilket ger en känsla av lyx och komfort. Den separata gäst-wc:n lägger till extra bekvämlighet för både dig och dina gäster. Varje detalj i denna lägenhet är noggrant planerad för att möta och överträffa dina förväntningar. Dessutom erbjuder boendet på Hammarbergsgatan 2 inte bara en plats att bo, utan en livsstil. Här kan du trivas och skapa dina bästa minnen. Ett perfekt hem för den moderna individen eller familjen som söker det lilla extra i vardagen. Missa inte chansen att uppleva detta unika tillfälle. Kontakta oss för att boka en visning och låt oss visa dig varför Hammarbergsgatan 2 är den plats du kommer vilja kalla för ditt hem. Välkommen till en förstklassig livsstil!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grindögatan 58, Rydebäck., Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Grindögatan 58, Rydebäck., Helsingborgs kommun, bild 2
Grindögatan 58, Rydebäck., Helsingborgs kommun, bild 3

Grindögatan 58

Radhus
Rydebäck., Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
4 035 kr/mån
33 652 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Grindögatan 58 i charmiga Rydebäck! Detta fantastiska radhus på två plan erbjuder en unik kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet, vilket gör det till det perfekta valet för dig som söker ett inflyttningsklart boende. Med en stilfull och modern design är detta radhus en visuell pärla. De ljusa och öppna ytorna skapar en inbjudande atmosfär där du genast känner dig hemma. På två våningar hittar du en genomtänkt planlösning som maximerar utrymmet. Perfekt för både avkoppling och underhållning! Inga långa väntetider eller renoveringsprojekt. Detta hem är redo för dig att flytta in och börja skapa dina egna minnen från dag ett. Ett praktiskt boende behöver inte betyda höga kostnader. Här erbjuds du låga avgifter, vilket ger dig ekonomisk frihet och möjlighet att njuta av livet. Det centrala läget på Grindögatan 58 ger dig närhet till allt du behöver, från grönområden till service och kommunikation. Rydebäck är känt för sina vackra omgivningar och familjevänliga atmosfär. Med närhet till grönområden och samtidigt enkelt tillgängligt för arbete och nöjen, blir detta ditt eget privata paradis.

  • Premium
  • Uteplats
Karl X Gustavs gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Karl X Gustavs gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 58

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 650 000 kr
49 m²
1.5 rum
vån 1/5
4 128 kr/mån
33 673 kr/m²

Välkomna till Karl X Gustavs Gata 58, Vi har lyckan att få presentera denna trevliga bostad på en av Helsingborgs finaste gator. Med fiskbensparkett och extra takhöjd är detta en bostad som faller många i smaken. En trapp upp entrar vi lägenheten som har allt man behöver. Vi har ett nyligen renoverat kök, ett helkaklat badrum, en klädkammare och en öppen planlösning. Vi har även ett mindre sovrum med plats för större säng. Hör gärna av dig för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Bärnstensgatan 9B, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 15:00
Bärnstensgatan 9B, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 9B, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 9B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
950 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 987 kr/mån
14 729 kr/m²

Välkommen till Bärnstensgatan 9B. Denna tvårumslägenhet är mer än bara ett hem; det är en livsstil. Stig in och upplev en harmonisk atmosfär där varje detalj har noggrant utformats för att skapa den perfekta balansen mellan komfort och stil. Den generösa planlösningen bjuder in till ljusa och luftiga utrymmen som ger en känsla av rymd och frihet. En av de mest lockande funktionerna är den rymliga inglasade balkongen där du kan njuta av solens strålar året runt. Oavsett om du vill sitta med en kopp kaffe på morgonen eller koppla av med en bok på kvällen är detta den perfekta platsen att vara på. Men det är inte bara den underbara balkongen som gör denna lägenhet till en dröm. Ett stambytt badrum ger dig den lugnande tryggheten att veta att du bor i ett hem med moderna bekvämligheter och hög kvalitet. Belägen i en eftertraktad del av staden är detta boende nära till allt du behöver för en bekväm livsstil. Med närhet till både grönområden och stadens pulserande centrum får du det bästa av två världar. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem på Bärnstensgatan 9B. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta boende har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Drottninggatan 100, Norr, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Drottninggatan 100, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 100, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 100

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 6/6
4 387 kr/mån
53 986 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet på Drottninggatan 100! Denna nyligen renoverade pärla på våning 6/6 med hiss erbjuder det bästa av stadsliv och komfort. Med tre rymliga rum och en genomtänkt öppen planlösning är detta hemmet där du kommer att trivas och skapa minnen för livet. Steg in i ljuset och rymd i denna magnifika bostad där varje detalj har omsorgsfullt renoverats för att erbjuda dig en modern livsstil. Det öppna köket och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär för umgänge med familj och vänner, medan de höga fönstren ger en spektakulär utsikt över Helsingborgs ikoniska landskap. Njut av morgonsolen på din egen balkong som sträcker sig från sovrummet och vetter mot en lugn innergård. Perfekt för att börja dagen med en kopp kaffe eller för att koppla av efter en lång dag. Beläget på Helsingborgs kanske mest attraktiva adress är detta hemmet omgivet av allt du behöver för en bekväm livsstil. Med närhet till shopping, restauranger, parker och kultur är det här platsen där stadspulsen möter lugnet i hemmet. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet på Drottninggatan 100. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck allt som detta exklusiva hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brommagatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Brommagatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Brommagatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Brommagatan 15

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 750 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 308 kr/mån
38 043 kr/m²

Välkommen till Brommagatan 15, På attraktiv gata hittar vi här en halvtrapp upp denna trevligt enrummare. i detta fallet uppsatt vägg för att göra två sovrum i vardagsrummet. Fantastisk lösning på dessa kvadratmeter. Lägenheten är inflyttningsklar och erbjuder ett nyare kök, helkaklat badrum, vitmålade väggar och genomgående golv. Sovrum är avgränsat med en halvvägg och vardagsrum rymmer soffgrupp. Hör gärna av dig för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Kungsgatan 8, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Kungsgatan 8, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kungsgatan 8, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kungsgatan 8

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/5
6 168 kr/mån
33 652 kr/m²

Välkommen till Kungsgatan 8. En av Helsingborgs trevligaste adresser där byggnaden uppfördes runt 1928. Här bor du i vad många Helsingborgs anser vara stans mest attraktiva kvarter med några meter från havet. Vad sägs om en takhöjd om tre meter med stuckaturer och takrosetter, generösa fönsterpartier, vacker fiskbensparkett, brädgolv, höga golvsocklar, original spegeldörrar och väggpaneler. Kök, badrum och gästtoalett har renoverats på senare tid med tidlösa materialval.   På Helsingborgs kommande absoluta toppläge där Norra Hamnen möter City, Ett stenkast bort till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Här i hjärtat av Helsingborg har du dessutom ett fåtal minuters promenad till Helsingborg Centrals buss-/tåg och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Kantorsgatan 9E, Pålsjö Östra, Helsingborgs kommun
Kantorsgatan 9E, Pålsjö Östra, Helsingborgs kommun, bild 2
Kantorsgatan 9E, Pålsjö Östra, Helsingborgs kommun, bild 3

Kantorsgatan 9E

Lägenhet
Pålsjö Östra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 895 000 kr
148 m²
6 rum
6 674 kr/mån
26 318 kr/m²

Unik 6-rumslägenhet på Kantorsgatan 9E – Ditt Hem med Exklusiv Utsikt! Hör av dig för tidsbokning för lägeneten. Välkommen till drömlägenheten på Kantorsgatan 9E – en imponerande 6-rumslägenhet som sträcker sig över tre plan och tar boendet till nya höjder. Denna exklusiva bostad utmärker sig som den bäst belägna i föreningen, eftersom den stoltserar med sitt privilegierade läge längst bort på loftgången med en imponerande gavelfasad. Här kombineras rymd, ljus och stil för att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. P-plats med laddstolpe för elbil (går på lägenhetens hushållsel): 450 kr/mån Njut av panoramautsikten från din privata tillflyktsort. Gavelläget öppnar upp för en bedårande vy som sträcker sig långt bortom grannskapet. Varje dag möts du av puls och det omgivande landskapet. Solnedgångar och soluppgångar blir en naturlig del av din vardag, och du kan följa stadens liv i harmoni från ditt eget fönster. Denna pärla skiljer sig genom att erbjuda extra ljusinsläpp från fler fönster än de andra lägenheterna. Det generösa antalet fönster sprider ljuset över varje hörn och skapar en luftig och öppen atmosfär. Varje rum blir ett konstverk i naturligt ljus, vilket ger en energifylld och trivsam känsla genom hela hemmet. Den genomtänkta planlösningen sträcker sig över tre nivåer och skapar en dynamisk och funktionell yta. Här finner du sex rum som ger utrymme för kreativ inredning och personlig prägel. Det öppna köket flödar naturligt in i de generösa sällskapsytorna och skapar en perfekt plats för umgänge och samvaro. Denna bostad är redo för att bli ditt nya hem. Moderna bekvämligheter och stilrena detaljer kombineras för att erbjuda ett boende där du kan flytta in och trivas från dag ett. Här finns inga kompromisser när det gäller kvalitet och finish. Biarea (varmt förråd i markplan): 3,8 kvm Tveka inte att upptäcka det bästa som bostadslivet har att erbjuda på Kantorsgatan 9E. Kontakta oss för att boka din visning och låt oss guida dig genom detta extraordinära hem. Välkommen till ditt nya livsstilshem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 58

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
6 750 000 kr
182 m²
5 rum
vån 3/6
8 848 kr/mån
37 088 kr/m²

Välkommen till Kullagatan 58, Kräver du något utöver det vanliga? i så fall har du hittat rätt. Längst norr ut på Kullagatan finner vi denna genomgående och magnifika våning om hela 182kvm. Bostaden fördelar sig på fem rum i diverse storlekar. Väl tilltagen takhöjd, två kakelugnar, fiskbensparkett, stuckaturer, ett ljuvligt burspråk och ett nyligen renoverat kök är här bara att flytta in. Originalritningen har en gäst-wc i hall men i detta fall har man här gjort plats för ytterkläder och förvaring. Du har tvättmaskin och torktumlare i lägenheten för smidighetens skull. Hör gärna av dig för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Allén 14, Maria Park, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Västra Allén 14, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Västra Allén 14, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Västra Allén 14

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
142 m²
4 rum
vån 4/4
9 650 kr/mån
21 092 kr/m²

Stig in i din drömbostad i Maria Park - en unik pärla med tre rymliga sovrum, två badrum och en fantastisk terrass som bjuder på solnedgångar i västerläge. Denna bostad på toppen av huset är en oas av komfort och elegans, med bekväm hissaccess som tar dig direkt till dörren. Ett extra plus i bostaden är att det finns spiskabin installerad för extra mysfaktor. Det första som slår dig när du kliver in i denna omsorgsfullt underhållna bostad är en pedantiskt skött bostad. Det öppna vardagsrummet och köket är det perfekta utrymmet för att umgås med vänner och familj, med en generös känsla och ljusinsläpp som flödar in från terrassdörrarna. Kanske är det den fantastiska terrassen som blir din nya favoritplats i hemmet, där du kan njuta av din morgonkaffe med soluppgången eller samlas med nära och kära för grillkvällar med solnedgången som bakgrund. De tre rymliga sovrummen ger gott om plats för hela familjen eller möjligheter till gästrum och hemmakontor. Maria Park är inte bara en plats att bo, det är en livsstil. Här kan du njuta av den perfekta kombinationen av stadspuls och grönområden. Promenera till närliggande parker, restauranger och butiker. Du har allt du behöver inom räckhåll. Denna bostad är i bra skick, väl omhändertagen och redo för dig att flytta in och börja skapa dina egna minnen. Missa inte chansen att äga denna unika bostad med en fantastisk terrass i västerläge. Kontakta oss idag för en visning och upptäck ditt framtida drömhem i Maria Park.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Helmfeltsgatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/5
3 387 kr/mån
33 205 kr/m²

Optimalt planerad etta i fint skick erbjuds nu på norra Tågaborg, endast en kort promenad från salta bad! Bostaden har ett rymligt allrum med sovavdelning och stor garderob. Separat kök med matplats och rymlig hall med plats för arbetshörna. Helkaklat badrum i bra storlek. Observera att kostnad för hushållsel är inkluderat i månadsavgiften. Möjlighet till garage i föreningen. Välkommen hit!

  • Premium
  • Hiss
Frontgatan 1A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 17:00
Frontgatan 1A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 2
Frontgatan 1A, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 3

Frontgatan 1A

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 325 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 257 kr/mån
17 667 kr/m²

Unik Lägenhet på Frontgatan i Helsingborg – renoverad Skönhet! Välkommen till ditt nya hem, en oemotståndlig pärla belägen på den prestigefyllda Frontgatan i hjärtat av Helsingborg. Denna exklusiva lägenhet sträcker sig över generösa 75 kvadratmeter och är enastående i varje detalj. Stig in i ett utrymme som andas nytänkande och elegans. Den nyligen genomförda renoveringen är en kärleksfull omvandling, där varje kvadratmeter har fått nytt liv. Spacklade och vitmålade väggar skapar en modern och ljus atmosfär, vilket ger dig möjlighet att enkelt sätta din personliga prägel på varje rum. Detta hem är inte bara en plats att bo på, det är en upplevelse. Med genomgående golv som binder samman varje rum på ett harmoniskt sätt får du en känsla av enhet och samhörighet i hela lägenheten. De vackra golven ger en tidlös kvalitet och gör varje steg till en ren njutning. På Frontgatan är du omgiven av stadens pulserande hjärta. Med närhet till butiker, restauranger och kulturella evenemang blir din vardag fylld med bekvämlighet och möjligheter. Utsikten från fönstren ger dig en fantastisk vy över stadslivet och skapar en atmosfär av ständig inspiration. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en plats där minnen skapas och livet levs till fullo. Varje rum är utformat för att vara inbjudande och funktionellt, skapat för att vara en plats där du kan trivas och växa. En lägenhet på Frontgatan i Helsingborg är inte bara ett hem; det är en investering i livskvalitet. Kontakta oss nu för att boka din personliga visning och låt oss visa dig din framtida drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
Kadettgatan 30C, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 17:30
Kadettgatan 30C, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 30C, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 30C

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 595 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/2
7 783 kr/mån
15 337 kr/m²

Denna fantastiska 4-rumslägenhet är en pärla som kommer att överträffa dina förväntningar. Belägen på våning 2, erbjuder den en härlig utsikt och en atmosfär av lugn och ro. När du kliver in i denna välplanerade bostad möts du av ljus och rymd. Den genomgående planlösningen skapar en känsla av harmoni och ger dig möjlighet att njuta av naturligt ljus från flera håll. Två fullstora badrum är en sällsynt förmån som denna lägenhet har att erbjuda, vilket ger dig och din familj den komfort och bekvämlighet ni förtjänar. Ingen mer kö för att komma åt badrummet under morgonrusningen! En tvättstuga är en praktisk tillgång som gör din vardag enklare och mer effektiv. Du kan snabbt ta hand om tvätten utan att behöva lämna hemmet. Den stora inglasade balkongen är en perfekt plats att koppla av och njuta av frisk luft året runt. Oavsett om du vill njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner för en avslappnad middag, kommer balkongen att bli din favoritplats. Denna lägenhet är helt inflyttningsklar, vilket innebär att du kan flytta in och börja skapa minnen direkt. Inget behov av att oroa dig för renoveringar eller ombyggnader - allt är redo för dig att bara slappna av och trivas. Missa inte chansen att äga denna underbara bostad på Kadettgatan. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun, bild 2
Linbastagatan 7, Filborna, Helsingborgs kommun, bild 3

Linbastagatan 7

Lägenhet
Filborna, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 395 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/5
3 475 kr/mån
31 000 kr/m²

Välkommen till din framtida oas på Linbastagatan i Helsingborg! Denna charmiga enrumslägenhet är den perfekta boendelösningen för den moderna studenten som söker både bekvämlighet och livskvalitet. Stig in i denna välplanerade lägenhet och känn genast hur dess rymliga layout öppnar upp för en känsla av hemtrevnad. En av de mest imponerande funktionerna är den generösa inglasade balkongen som bjuder in till avkopplande stunder med vänner eller ensam reflektion medan du njuter av det omgivande grönskande landskapet. Säkerheten är av högsta prioritet här på Linbastagatan med en porttelefon som garanterar din trygghet och integritet genom att begränsa obehörig tillgång till fastigheten. Förvaringsutrymmen är guld värda, och den här lägenheten har gott om det. Ett stort eget förråd i källaren ger dig gott om plats för att organisera dina tillhörigheter, medan det gemensamma cykelförrådet gör det enkelt att hålla din cykel säker och skyddad. När det är dags för tvätt behöver du inte leta långt - en praktisk tvättmaskin är standardutrustning i lägenheten. Tekniken är också i toppklass här på Linbastagatan med fiberindragning som ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling för dina studier och underhållning. Slutligen, för att säkerställa en frisk och behaglig inomhusmiljö, har huset mekanisk ventilation som reglerar luftflödet för maximal komfort året runt. Missa inte chansen att kalla denna fantastiska enrumslägenhet för ditt nya hem! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt Linbastagatan har att erbjuda för din livsstil som student.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalhemsvägen 19A, Dalhem, Helsingborgs kommun
Dalhemsvägen 19A, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 2
Dalhemsvägen 19A, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 3

Dalhemsvägen 19A

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
7 270 kr/mån
11 188 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Dalhemsvägen 19A i Brf Kjellstorp – en trerumslägenhet som kombinerar komfort, stil och praktiskt boende. Denna pärla i fastigheten har genomgått en stambytning av badrummet, vilket ger dig en känsla av modernitet och trygghet. Med fräscha ytskikt och noggrant genomtänkt design är detta ett hem där du kan flytta in och omedelbart börja njuta av ditt nya boende. Den välplanerade layouten skapar en öppen och inbjudande atmosfär, vilket gör det enkelt att inreda och skapa ditt eget personliga utrymme. Storleken på trerumslägenheten ger dig flexibilitet och utrymme att skapa olika funktionella zoner. Den inglasade balkongen blir ett förlängning av ditt vardagsrum och erbjuder en fantastisk utsikt som gör varje stund där till något speciellt. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner för en trevlig kväll medan du tar in den vackra omgivningen. Brf Kjellstorp erbjuder inte bara en lägenhet, utan en livsstil. Här finns gemensamma utrymmen och möjligheter till social samvaro, vilket ger en känsla av gemenskap och trygghet. Dessutom finns närheten till bekvämligheter som affärer, skolor och grönområden, vilket gör detta till ett perfekt val för dig som söker det bästa av både stadsliv och lugn. Missa inte chansen att bli en del av Brf Kjellstorp och skapa ditt drömhem på Dalhemsvägen 19A. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck varför detta kan bli din nästa bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 48