Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Max Björkquist

Max Björkquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Möllebäcksgatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Möllebäcksgatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Möllebäcksgatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Möllebäcksgatan 8

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
3 764 kr/mån
30 948 kr/m²

Varmt välkommen till Möllebäcksgatan 8 och den stabila föreningen HSB Svea! Här kan vi nu presentera en fräsch tvårumslägenhet belägen på fjärde våningen. De 58 kvadratmetrarna fördelar sig praktiskt mellan kök med tillhörande matplats, vardagsrum och sovrum. Här erbjuds dessutom helkaklat badrum samt balkong i bra solläge. I köket som nyligen renoverats blandas den karaktäristiska 40-talskänslan med snedställda luckor med moderna materialval. Lägenhetens samtliga golv pryds av vacker parkett och väggarna är vitmålade. Från Möllebäcksgatan har man direkt närhet till Stattena centrum, med mataffärer och gym, samt pendlingsleder och busshållplats. På promenadavstånd från porten nås allt från citypuls med populära restauranger och shopping till avkoppling med vacker natur. Välkommen på visning!

  • Premium
Kadettgatan 20B, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 20B

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
740 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 446 kr/mån
20 000 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en välplanerad och trivsam enrumslägenhet i välskötta Brf Kadetten! Bostaden som ligger en trappa upp har flera stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Innanför dörren möts man av en praktisk hall med gott om plats för avhängning samt en generös klädkammare. Vidare in lägenheten ligger det rymliga vardagsrummet som erbjuder utrymme för såväl soffa som dubbelsäng. Bostadens kök går i ljusa toner och inger en fräsch känsla. Här finns dessutom plats för matbordsmöblemang. Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med stambytet 2010. Välkommen på visning!

Kadettgatan 62C , Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 62C

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
6 252 kr/mån
13 736 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en fräsch och välplanerad trerumslägenhet på Kadettgatan! Bostaden ligger högst upp i huset och erbjuder balkong i soligt västerläge med rogivande och grönskande vy. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och helkaklat badrum. Det praktiska arbetsköket går i ljusa färger och ligger intill matplatsen. Här erbjuds dessutom ett rymligt vardagsrum samt två sovrum! Västra Berga är strategiskt beläget med närhet till såväl centrum, grönområden och pendlingsleder. Från området finns goda busskommunikationer ner till stan och Väla och på en promenad nås tågstationen Maria station. Ett lugnt och omtyckt område helt perfekt för familjer med både skola och förskola i närheten. Varmt välkommen på visning!

Rallaregatan 74, Kattarp, Helsingborgs kommun

Rallaregatan 74

Tomt
Kattarp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 495 000 kr
1 010 m² tomt

Varmt välkommen till Kattarp och den här möjligheten till att skapa ditt eget drömboende! Tomten är belägen i trevligt villaområde i den nyare delen av Kattarp. I direkt närhet ligger tågstationen, som exempelvis tar dig till Helsingborg på cirka 10 minuter, samt en Auto-matbutik. I området finns även skola & förskola. OBS! Exempelhuset på bild 3 har bygglov tidigare beviljats för. Då byggnaden inte uppförts inom angiven tid är bygglovet för närvarande inte gällande. Säljaren kommer tillhandahålla samtliga ritningar för vilka bygglov tidigare erhållits. Besök mäklarens hemsida för mer information!

Jönköpingsgatan 42C, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 42C

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 961 kr/mån
18 774 kr/m²

Med en spännande och unik planlösning ges nu tillfället att förvärva en bostad i populära HSB Brf Vanja. Bostaden är en hopslagning av två lägenheter i stilfullt och genomtänkt utförande. Här hittas bl.a ett nyrenoverat kök med ny maskinell utrustning, flertalet förvaringslösningar samt både toalett och duschrum. Detta till råga finns dessutom två balkonger med eftermiddags- och kvällssol. Till bostaden tillhör dessutom två vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Ta tillfället i akt att bli ägare till en unik lägenhet! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Vagnmansgatan 9, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 9

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
825 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 767 kr/mån
13 983 kr/m²

Ljus och fräsch 2:a belägen på trevliga Eneborg med promenadavstånd till centrum. Lägenheten är lättillgänglig endast en halvtrappa upp i huset. Bostaden erbjuder stora ytor och en härlig balkong i västerläge. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Kompanigatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Kompanigatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 795 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1
4 725 kr/mån
44 128 kr/m²

Varmt välkommen till Kompanigatan och ett av Tågaborgs absolut mest attraktiva lägen! Här har vi nu glädjen att presentera en sekelskifteslägenhet som direkt innanför dörren inger en öppen och trivsam känsla. Hela bostaden genomsyras av en välkomponerad mix mellan det moderna och välbevarade originaldetaljer med anor från tidigt 1900-tal, så som stuckaturer i taket, vackra golvlister samt väl tilltagen takhöjd. Byggnadens grönskade omgivning är mycket välskött och som bostadsrättshavare får man fritt nyttja den rogivande trädgården och har även tillgång till parkeringsplats. Med några enkla steg nås dessutom Vikingsbergsparken, helt perfekt för att rasta hunden eller njuta av den underbara utsikten. Med det optimala läget på anrika Tågaborg har du allt du kan önska! Grannskapet utgörs av Helsingborgs idylliska kvarter med blandad bebyggelse, gemytliga innergårdar, vacker arkitektur och grönskande Pålsjöskog. Bara en promenad från porten finns allt från citypuls med populära restauranger och shopping till avkoppling med vacker natur och salta bad. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 7