Mäklare Marko Karlsson

Marko Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Larmvägen 16 D, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
 • Lör 2 mar kl 11:30
Larmvägen 16 D, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 2
Larmvägen 16 D, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 3

Larmvägen 16 D

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2
7 171 kr/mån
11 231 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 4:a på andra våningen i populära HSB Brf Fredriksdal med plats för hela familjen. Här erbjuds en genomgående lägenhet i visst moderniseringsbehov med stambytt badrum och gäst-wc samt balkong i soligt västerläge som kommer att inglasas och renoveras i närtid. På Larmvägen bor du med närhet till välsorterade matbutiker, Apotek, förskolor, skolor, vårdcentral och grönområden. I anslutning till bostaden finns även busshållplats där du med buss tar dig in till stan på mindre än en kvart. För dig som pendlar med bil finns E4/E6 och väg 111 bara några få minuter från bostaden. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Torekovsgatan 3B, Wilson Park, Helsingborgs kommun

Torekovsgatan 3B

Lägenhet
Wilson Park, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
895 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 490 kr/mån
16 729 kr/m²

Mysig lägenhet på populära Wilson Park! Genomgående tvåa på andra våningen, två halvtrappor upp, med visst moderniseringsbehov och stambytt badrum. Insynsskyddat belägen med balkong mot grönskade omgivning. På Torekovsgatan bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta. Viskängen, eller Viskan som parken ett stenkast bort även kallas, är ett populärt rekreationsområde för Helsingborgarna under sommarmånaderna. Busshållplats nås på någon minuts gång samt gång-/cykelavstånd ner till stan. Även direkt närhet till Olympia, Lasarettet samt Campus och Nicolaiskolan. Välkommen på visning!

 • Balkong
Kopparmöllegatan 14A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 14A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
3 131 kr/mån
29 310 kr/m²

Compact living när den är som allra bäst! I omtyckt område på Kopparmöllegatan 14A med några få minuters gångavstånd till stadskärnan har vi äran att presentera denna fantastiska bostad. Högst upp i huset på gavel med behagligt ljusinsläpp och tilltalande utsikt över området finner vi denna smakfullt renoverade lägenhet. Med en vältänkt planlösning har varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt. Här får du ett fullutrustat kök, rymligt allrum, goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt en fransk balkong. Här är det bara att flytta in och göra sig hemmastadd! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

Nedre Långvinkelsgatan 29A, Centrum, Helsingborgs kommun
Nedre Långvinkelsgatan 29A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre Långvinkelsgatan 29A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre Långvinkelsgatan 29A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 350 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3
1 288 kr/mån
46 552 kr/m²

Välkommen till denna underbara, fräscha och oerhört centrala bostad fördelat på 1 rum och kök. Här bor du ett stenkast från stadens puls men med härliga parker och grönområden inpå knuten. I detta boende finns allt man behöver. Bra hall med förvaring, stor klädkammare, ett fräscht och stilfullt kök, ett helkaklat badrum i sobra kulörer samt vardagsrum/sovrum med bra möbleringsmöjligheter. Sammantaget en välplanerad lägenhet i mycket gott skick med trivsamt ljusinsläpp från de två stora fönsterna. Bostadsrättsföreningen har en mycket god ekonomi vilket speglas i den låga avgiften där både värme, vatten, internet (100/100) och TV ingår. Möjlighet till parkering i uppvärmt garage under huset finns, vilket nås med hiss. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

 • Premium
 • Hiss
Grönkullagatan 21, Drottninghög, Helsingborgs kommun
 • Idag
Grönkullagatan 21, Drottninghög, Helsingborgs kommun, bild 2
Grönkullagatan 21, Drottninghög, Helsingborgs kommun, bild 3

Grönkullagatan 21

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
5 170 kr/mån
26 319 kr/m²

Nu saluförs denna nyproducerade (2022) trerummare i absoluta toppskick med stor balkong mot den rofyllda innergården och närhet till all tänkbar service. Innanför dörrarna kliver du in till en bostad som är så nära nyproduktion som man kan komma, här disponerar du över 72 kvm fördelat på tre rum och kök. I denna genomgående bostad bjuds du på ett naturligt och behagligt ljusinsläpp samt en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, vilket bidrar till stora sociala ytor. Utöver detta finns även ett rymligt badrum med tvättmöjligheter, två gedigna sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett trevligt bostadsområde med närhet till diverse serviceutbud - Ica Maxi, City Gross, Lidl, Apotek, förskolor, skolor, vårdcentral och aktiviteter. I anslutning till bostaden finns även busshållplats där du med buss tar dig in till stan på mindre än en kvart. För dig som pendlar med bil finns E4/E6 och väg 111 bara några få minuter ifrån bostaden. Här är det bara att flytta in och trivas! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Alnögatan 31

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 695 000 kr
152 m²
5 rum
vån 1/3
4 809 kr/mån
24 309 kr/m²

I populära och familjevänliga Rydebäck saluförs nu detta moderna radhus på gavel i bästa solläge! Här erbjuds ett väldisponerat och modernt radhus med härligt ljusinsläpp och en trädgård som sträcker sig runt husknuten. Boendets kvadratmetrar fördelas på hela tre plan och erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den fantastiska uteplatsen, nyrenoverat kök, tre rogivande sovrum av bra storlek, två badrum i helkaklat utförande samt en inredd vindsvåning där bara fantasin sätter sina gränser. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi, närhet till hav och natur men på bekvämt avstånd till mataffär och skola. Ett helt ypperligt radhus för dig som önskar plats för hela familjen i rofyllda Rydebäck! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Klarbärsgränden 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun
 • Idag
Klarbärsgränden 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Klarbärsgränden 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Klarbärsgränden 38

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
126,5 m²
5 rum
9 931 kr/mån
8 656 kr/m²

I barn- och familjevänligt område med närhet till fina grönområden och Bårslövs idrottsplats ges nu möjlighet att förvärva detta synnerligen trevliga radhus. Strategiskt planerade ytor på två plan fördelat på fyra rum och kök över hela 126,5 kvm. Med frikostiga sällskapsytor, rymliga sovrum samt tillgång till behändiga badrum är detta en boning för paret eller familjen som önskar frihet och komfort med närhet till det mesta! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun
 • Idag
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Ättekullagatan 14

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 650 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4
5 540 kr/mån
20 245 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet med dubbla balkonger, perfekt belägen i rofyllda Ättekulla för en familj eller ett par som söker ett hem med potential och karaktär. Lägenheten erbjuder en unik möjlighet att skapa ett personligt och modernt hem då lägenheten är i ett visst renoveringsbehov. Med en balkong i öster och den andra i väster ger dig möjlighet att njuta av solens strålar så väl på förmiddagen som på eftermiddagen. Ta chansen att förvärva en av de sällsynta trerummarna i stabila Brf Eddan med möjlighet att sätta egen prägel. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bärnstensgatan 35B, Ättekulla, Helsingborgs kommun
 • Idag
Bärnstensgatan 35B, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 35B, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 35B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 381 kr/mån
19 857 kr/m²

Välkomna till Bärnstensgatan och denna mycket tilltalande etta - ett perfekt boende för dig som söker förstagångslägenhet eller studentlya med hög standard! Stilrent renoverad lägenhet med fint kök, rymligt allrum och stambytt helkaklat badrum. Här bor du med närhet till flertalet stormarknader, bra kommunikationer och fina grönområden.

 • Premium
Övre Eneborgsvägen 34B, Eneborg, Helsingborgs kommun
 • Idag
Övre Eneborgsvägen 34B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Övre Eneborgsvägen 34B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Övre Eneborgsvägen 34B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/4
3 547 kr/mån
20 306 kr/m²

I hjärtat av Eneborg har vi nu möjlighet att erbjuda denna stilfullt renoverade och charmfulla lägenhet på fjärde våningen. Lägenhetens hela 49 kvm disponeras strategiskt med en genomgående planlösning som tillför hela boendet ett fantastiskt ljus. Här bor du i ett representativt och lättmöblerat vardagsrum med tillgång till balkong i soligt läge. Utöver detta finner vi även ett rogivande sovrum med fina förvaringsmöjligheter och ett stilrent kök med utrymme för mindre matplats. Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Bärnstensgatan 43B, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 43B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
4 179 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkomna till Ättekulla, där denna smakfullt renoverade tvårumslägenhet med en balkong som vetter mot väster finns tillgänglig för dig. Lägenheten är genomgående stilfull med ett vackert kök i mörkgrått, fina golv och nymålade väggar. Badrummet är helkaklat och helt nyrenoverat från 2022. Lägg därtill balkongen i västerläge som bjuder på flertalet soltimmar och du har en klockren lägenhet!

 • Balkong
Övre Nytorgsgatan 85A, Högaborg, Helsingborgs kommun

Övre Nytorgsgatan 85A

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 614 kr/mån
15 191 kr/m²

Välkommen till en tilltalande genomgångstrea på andra våningen i gavel! Här bor man på högt och ljust läge i en lägenhet med charmig stil. Här finns även goda möjligheter för den som önskar att sätta egen prägel. Ta tillfället i akt att förvärva en ypperlig lägenhet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
Flemminggatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Flemminggatan 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 295 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/5
7 666 kr/mån
31 085 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg finner vi denna fantastiska lägenhet i renoverat skick som kan bli ditt nya drömhem! Med fem rum och en genomgående planlösning får du en ljus lägenhet med härligt ljusinsläpp så väl som utrymme för hela familjen. Lägenheten är belägen på en lugn gata med närhet till allt du behöver - restauranger, butiker och kommunikationer finns alla inom bekvämt gångavstånd. Letar du efter en rymlig, modern och välplanerad lägenhet på Tågaborg - titta inte längre! På Flemminggatan 12 har du allt du kan tänkas önska. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
S:t Clemens gata 16, Centrum - Slottshöjden, Helsingborgs kommun

S:t Clemens gata 16

Lägenhet
Centrum - Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/5
4 488 kr/mån
42 288 kr/m²

På lugn och attraktiv gata ett stenkast från centrum och landborgspromenaden precis utanför dörren, återfinns denna mycket trivsamma boning med fantastisk utsikt över stadens takåsar och Öresund. Här erbjuds en väldisponerad och stilfull lägenhet med smakfull interiör samt ett härligt ljusinsläpp från den genomgående planlösningen. Boendets kvadratmeter fördelas på ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen med fantastisk utsikt, ett rogivande sovrum med stor klädkammare, ett fullutrustat kök samt ett fräscht badrum i helkaklat utförande. En ypperlig bostad för dig som vill bo centralt med hög livskvalitet i en stabil förening! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Grönkullagatan 23, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Grönkullagatan 23

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 300 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 590 kr/mån
23 636 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva lägenhet i Brf Boklok Aroma som fortfarande andas nyproduktion! Med hiss från entréplan upp till högsta våningen finner vi denna trivsamma lägenhet i gaveIläge. Du kliver in och möts av en tilltagen hall med tillhörande klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i lägenheten finner vi köket som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Här finns en ljuvlig och stor balkong som bidrar med härligt ljusinsläpp. Bostadens badrum har en generös storlek och går i ljusa färger. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Vagnmansgatan 28, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 28

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
975 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
5 013 kr/mån
18 396 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna stilfulla lägenheten med balkong i västerläge på Vagnmansgatan 28. Här bor du i en fräsch lägenhet med ett stambytt och helkaklat badrum från år 2018. Från Vagnmansgatan 28 når du närliggande matbutiker såväl som centrum med gångavstånd. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Merkuriusgatan 132, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Merkuriusgatan 132

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 995 000 kr
124,5 m²
5 rum
10 919 kr/mån
16 024 kr/m²

Varmt välkomna till Merkuriusgatan och rofyllda Ödåkra där vi finner detta rymliga och charmiga radhus i gavelläge. Utöver fem rum fördelat på 124,5 kvm får du dessutom en rymlig uteplats som sträcker sig runt husknuten, ypperlig för soliga vår- och sommardagar. På nedre plan hittar du de sociala ytorna, perfekt för sammankomster med familj och vänner. En trappa upp hittar du de mer privata ytorna, här ges möjlighet för återhämtning och ostörd sömn. Missa inte chansen att förvärva trevliga radhus i populära Ödåkra! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Uteplats

Visar alla 17