Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marko Karlsson

Marko Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bärnstensgatan 7A, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Lör 18 maj kl 14:30
Bärnstensgatan 7A, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 7A, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 7A

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
750 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 381 kr/mån
21 429 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 1:a omgjort till en 1,5:a på populära Ättekulla! På andra våningen finner denna renoverade, ljusa och trevliga lägenhet på 35 kvadratmeter. Här finns ett vardagsrum i bra storlek vilket rymmer både soffa och tv-möblemang. I anslutning till lägenhetens vardagsrum finner vi lägenhetens sovrumsdel som med enkelhet kan möbleras med en större säng. Här finner vi även en walk-in-closet som tillgodoser förvaringsbehoven. Mot vardagsrummet angränsar lägenhetens fullutrustade kök i stilfullt utförande med gott om arbetsyta och förvaring. I hallen finner befintliga garderober och möblerbar vägg som lämpar sig alldeles utmärkt för avhängning. Från hallen når vi dessutom det stambytta och helkaklade badrummet som går i ljusare toner. Här är det bara att flytta in och trivas! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
Tellusgatan 95, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Lör 18 maj kl 13:30

Tellusgatan 95

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 4/4
6 252 kr/mån
22 670 kr/m²

I rofyllda Ödåkra har vi äran att presentera denna nyrenoverade lägenhet i mycket smakfullt utförande. Lägenheten är belägen högst upp i huset (hiss finns) på gavel och erbjuder bland annat tre sovrum, fullutrustat och stilrent kök, helkaklat badrum med lyxig touch, rymligt vardagsrum, tilltagen balkong och bra förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in och njuta av en nyrenoverad lägenhet med plats för hela familjen. Välkommen hem på Tellusgatan 95! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Klarbärsgränden 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun
Klarbärsgränden 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Klarbärsgränden 38, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Klarbärsgränden 38

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
126,5 m²
5 rum
9 931 kr/mån
8 656 kr/m²

I barn- och familjevänligt område med närhet till fina grönområden och Bårslövs idrottsplats ges nu möjlighet att förvärva detta synnerligen trevliga radhus. Strategiskt planerade ytor på två plan fördelat på fyra rum och kök över hela 126,5 kvm. Med frikostiga sällskapsytor, rymliga sovrum samt tillgång till behändiga badrum är detta en boning för paret eller familjen som önskar frihet och komfort med närhet till det mesta! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Gustavslundsvägen 2A, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 12:30

Gustavslundsvägen 2A

Lägenhet
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 495 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/6
5 447 kr/mån
28 678 kr/m²

På andra våningen i populära 55+föreningen på Gustavslundsvägen 2A hittas denna fina trea. En modern och välplanerad lägenhet med bra planlösning, fina ytskikt samt fri utsikt över intilliggande grönområde och glimtar av Danmark. Läget på trivsamma Gustavslund är perfekt för dig som tröttnat på trädgård och vill bo bekymmersfritt med närhet till både natur och stad - i området finns bland annat busshållplats med goda förbindelser. Förening med bra gemenskap, övernattningslägenhet, möjlighet att hyra garageplats och förråd i källaren som tillhör lägenheten. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Furutorpsgatan 30A, Söder, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 13:30
Furutorpsgatan 30A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Furutorpsgatan 30A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Furutorpsgatan 30A

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/7
5 167 kr/mån
19 416 kr/m²

Nu erbjuds denna stilfulla och inflyttningsklara trea på sjätte våningen med hiss i mycket populära Brf Sachsen. En genomgående lägenhet med utsikt över hamnen och sundet samt med rymlig balkong i soligt söderläge. Det här är ett utmärkt boende för dig som önskar att bo i en stilren lägenhet och en välskött förening med närhet till dagis, skola, vårdcentral, mataffärer, shopping och goda kommunikationer till stadens övriga utbud. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bärnstensgatan 13B, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Imorgon

Bärnstensgatan 13B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
750 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 381 kr/mån
21 429 kr/m²

Välkomna till Bärnstensgatan och denna mycket tilltalande etta - ett perfekt boende för dig som söker förstagångslägenhet eller studentlägenhet med hög standard! Stilrent renoverad lägenhet med fint kök, rymligt vardagsrum, smart avskärmning som ger upphov till ett mindre sovrum samt ett stambytt helkaklat badrum. Här bor du med närhet till flertalet stormarknader, bra kommunikationer och fina grönområden. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Plus
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 15:00
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/6
4 526 kr/mån
34 674 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en ypperlig lägenhet i Mariastaden. På Ekerödsgatan 32 finner vi denna öppna och rogivande lägenhet som fortfarande andas nyproducerat. Här disponerar du över 46 kvadratmeter fördelat på två rum och kök, badrum med tillhörande tvättavdelning samt en rymlig balkong där du kan njuta av de soltimmar som erbjuds. Här är det bara att flytta in och njuta av ett modernt boende i toppskick! Här bor du på bekvämt avstånd till välsorterade matbutiker, tågförbindelser, 111:an och mer därtill. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Carl Krooks gata 36A, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Carl Krooks gata 36A

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4
5 075 kr/mån
22 714 kr/m²

Välkommen till Carl Krooks gata 36A och denna mycket tilltalande etta - ett perfekt boende för dig som söker förstagångslägenhet eller studentlägenhet! Strategiskt planerad och med ett härligt ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och härlig utsikt över Gustav Adolfs torg. Närområdet bjuder på en rad närbutiker, konditorier, apotek, snabbmatställen m.m. Närheten till Campus för studier eller Södercity ger dig ett stort utbud av ytterligare service och butiker. Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Malmögatan 4B, Eneborg, Helsingborgs kommun
Malmögatan 4B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Malmögatan 4B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Malmögatan 4B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
750 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/4
3 385 kr/mån
19 231 kr/m²

Varmt välkomna till denna strategiskt planerade 1:a på populära Eneborg med genomgående ljusinsläpp och en stor balkong. Här bor du med närhet till Campus och Nicolaiskolan, vackra grönområden och gångavstånd till Helsingborgs centrum. Ett passande boende för såväl studenten, förstagångsköparen eller det mindre sällskapet. Välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Malmögatan 4C, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Idag
Malmögatan 4C, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Malmögatan 4C, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Malmögatan 4C

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
51,8 m²
2 rum
vån 4/4
4 503 kr/mån
21 139 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna välplanerade 2:a på populära Eneborg. Med direkt närhet till stadens centrum, viskängen och Campus är detta ett boende som passar många. Såväl vardagsrum som kök känns rymliga och i köket har du gott om plats för matbord. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i rakt västerläge och med utsikt över takåsarna. Det fullutrustade köket är modernt i sin tappning med vita skåpsluckor och en stilren bänkskiva. Badrummet är helkaklat från föreningens stambyte och sovrummet är rymligt med bra förvaring. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 15:00
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Alnögatan 31

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 695 000 kr
152 m²
5 rum
4 809 kr/mån
24 309 kr/m²

I populära och familjevänliga Rydebäck saluförs nu detta moderna radhus på gavel i bästa solläge! Här erbjuds ett väldisponerat och modernt radhus med härligt ljusinsläpp och en trädgård som sträcker sig runt husknuten. Boendets kvadratmetrar fördelas på hela tre plan och erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den fantastiska uteplatsen, nyrenoverat kök, tre rogivande sovrum av bra storlek, två badrum i helkaklat utförande samt en inredd vindsvåning där bara fantasin sätter sina gränser. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi, närhet till hav och natur men på bekvämt avstånd till mataffär och skola. Ett helt ypperligt radhus för dig som önskar plats för hela familjen i rofyllda Rydebäck! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Malmögatan 4A, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Idag
Malmögatan 4A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Malmögatan 4A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Malmögatan 4A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 495 000 kr
69,7 m²
3 rum
vån 2/4
5 811 kr/mån
21 449 kr/m²

I omtyckt område på Malmögatan 4A har vi äran att presentera denna fantastiska bostad. På andra våningen i gavelläge med fönster åt tre håll finner vi denna smakfulla lägenhet med behagligt ljusinsläpp och stor balkong i solsäkert läge. Här bor du i en luftig lägenhet med trivsamma umgängesytor, renoverat kök och badrum samt två bra sovrum. Här är det bara att flytta in och göra sig hemmastadd! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Direktörsgatan 22, Högaborg, Helsingborgs kommun

Direktörsgatan 22

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
595 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 2
7 907 kr/mån
6 723 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en välplanerad lägenhet för dig som gillar retrostil eller önskar att forma ditt eget boende. Bostaden ligger på andra våningen (hiss finns) och fördelar sig på två tilltagna sovrum varav ett har utgång till balkong, rymligt vardagsrum, kök med matplats och utgång till balkong samt ett badrum med praktisk plastmatta. Här bor med närhet till kommunikationer, matbutiker och med centrum på bekvämt avstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Umeågatan 8A, Rosengården, Helsingborgs kommun

Umeågatan 8A

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 095 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 713 kr/mån
17 381 kr/m²

Nu har vi möjlighet att på populära Umeågatan, presentera denna charmiga tvåa på markplan i gavelläge. En genomgående, välplanerad och fräsch lägenhet med optimal planlösning. Här bor du med ett rogivande sovrum, ett rymligt vardagsrum, fräscht kök, helkaklat badrum och en fantastisk inglasad uteplats i härligt solläge. Cykelavstånd till centrum och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Fyrverkaregatan 16b, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
  • Idag

Fyrverkaregatan 16b

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
4 305 kr/mån
17 456 kr/m²

Välkommen till Fredriksdal och Fyrverkaregatan 16b! Här möts man av en bostad som totalrenoverats under 2021 med ett snyggt och stilrent resultat. Nyligen renoverade föreningen samtliga fasader / balkonger vilket innebär att balkongen fått en helt ny inglasning och uppfräschning. Bostadens badrum stamrenoverades under 2013. Här bor man med busshållplats intill bostadsområdet där stadsbuss 7 tar dig ner till centrum. Närhet finns även till mataffärer och Filborna arena med flertalet träningsmöjligheter. Lägenheten är belägen en trappa upp (hiss finns) med grönområde och köksträdgård utanför.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Ättekullagatan 14, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Ättekullagatan 14

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 650 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4
5 540 kr/mån
20 245 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet med dubbla balkonger, perfekt belägen i rofyllda Ättekulla för en familj eller ett par som söker ett hem med potential och karaktär. Lägenheten erbjuder en unik möjlighet att skapa ett personligt och modernt hem då lägenheten är i ett visst renoveringsbehov. Med en balkong i öster och den andra i väster ger dig möjlighet att njuta av solens strålar så väl på förmiddagen som på eftermiddagen. Ta chansen att förvärva en av de sällsynta trerummarna i stabila Brf Eddan med möjlighet att sätta egen prägel. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grönkullagatan 21, Drottninghög, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag
Grönkullagatan 21, Drottninghög, Helsingborgs kommun, bild 2
Grönkullagatan 21, Drottninghög, Helsingborgs kommun, bild 3

Grönkullagatan 21

Lägenhet
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
5 170 kr/mån
26 319 kr/m²

Nu saluförs denna nyproducerade (2022) trerummare i absoluta toppskick med stor balkong mot den rofyllda innergården och närhet till all tänkbar service. Innanför dörrarna kliver du in till en bostad som är så nära nyproduktion som man kan komma, här disponerar du över 72 kvm fördelat på tre rum och kök. I denna genomgående bostad bjuds du på ett naturligt och behagligt ljusinsläpp samt en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, vilket bidrar till stora sociala ytor. Utöver detta finns även ett rymligt badrum med tvättmöjligheter, två gedigna sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett trevligt bostadsområde med närhet till diverse serviceutbud - Ica Maxi, City Gross, Lidl, Apotek, förskolor, skolor, vårdcentral och aktiviteter. I anslutning till bostaden finns även busshållplats där du med buss tar dig in till stan på mindre än en kvart. För dig som pendlar med bil finns E4/E6 och väg 111 bara några få minuter ifrån bostaden. Här är det bara att flytta in och trivas! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Övre Nytorgsgatan 85A, Högaborg, Helsingborgs kommun

Övre Nytorgsgatan 85A

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 614 kr/mån
15 191 kr/m²

Välkommen till en tilltalande genomgångstrea på andra våningen i gavel! Här bor man på högt och ljust läge i en lägenhet med charmig stil. Här finns även goda möjligheter för den som önskar att sätta egen prägel. Ta tillfället i akt att förvärva en ypperlig lägenhet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Handelsmansgatan 2C, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 2C

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 461 kr/mån
17 273 kr/m²

Välkommen till Handelsmansgatan 2C, Denna härliga lägenheten är genomgående och ljus med trevlig planlösning, och på den mysiga balkongen i västerläge har du sol från lunchtid till kväll. Belägen i ett område med närhet till city, grönområden och pendlingsalternativ passar den de flesta. Interiören har tidlösa materialval och moderna bekvämligheter samt gott om förvaring. Missa inte chansen att ta del av allt som denna lägenhet har att erbjuda och boka din visning idag! Hör gärna av dig för mer information.

  • Balkong
Flemminggatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Flemminggatan 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 295 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/5
7 666 kr/mån
31 085 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg finner vi denna fantastiska lägenhet i renoverat skick som kan bli ditt nya drömhem! Med fem rum och en genomgående planlösning får du en ljus lägenhet med härligt ljusinsläpp så väl som utrymme för hela familjen. Lägenheten är belägen på en lugn gata med närhet till allt du behöver - restauranger, butiker och kommunikationer finns alla inom bekvämt gångavstånd. Letar du efter en rymlig, modern och välplanerad lägenhet på Tågaborg - titta inte längre! På Flemminggatan 12 har du allt du kan tänkas önska. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Vagnmansgatan 28, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 28

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
5 013 kr/mån
15 000 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna stilfulla lägenheten med balkong i västerläge på Vagnmansgatan 28. Här bor du i en fräsch lägenhet med ett stambytt och helkaklat badrum från år 2018. Från Vagnmansgatan 28 når du närliggande matbutiker såväl som centrum med gångavstånd. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 21