Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marko Karlsson

Marko Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Älvgatan 10, Miatorp, Helsingborgs kommun
Älvgatan 10, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Älvgatan 10, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Älvgatan 10

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
4 550 kr/mån
18 426 kr/m²

I omtyckta Miatorp bland ståtliga villor finner vi denna stilfulla tvårummare. Här bor du in en välplanerad lägenhet med tilltalande färg- och materialval som återspeglas genomgående i bostaden. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum av bra storlek med gott om utrymme för förvaring samt ett nyrenoverat och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Ta chansen att förvärva en ljuvlig lägenhet!

  • Premium
Hårlemans Allé 18, Ramlösa, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Hårlemans Allé 18, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Hårlemans Allé 18, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Hårlemans Allé 18

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 495 000 kr
119,5 m²
5 rum
9 285 kr/mån
20 879 kr/m²

Välkommen till mysiga Ramlösa och ett av de familjevänligaste radhusområdena i Helsingborg. På Hårlemans Allé 18 erbjuds ett stilrent radhus som genomgående renoverats, här finns dessutom trädgård och uteplats i västerläge. De 120 kvm fördelar sig på två plan med sällskapsytor på entréplan och fyra sovrum på ovanplan. På båda planen finns två fräscha och helkaklade badrum. Ett helt ypperligt radhus för dig som önskar plats för hela familjen i rofyllda Ramlösa med närhet till grönområden, kommunikation samt skola och förskola. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Solrosvägen 53  Rya Fritidsby, Rya Fritidsby, Helsingborgs kommun
Solrosvägen 53  Rya Fritidsby, Rya Fritidsby, Helsingborgs kommun, bild 2
Solrosvägen 53  Rya Fritidsby, Rya Fritidsby, Helsingborgs kommun, bild 3

Solrosvägen 53 Rya Fritidsby

Fritidshus
Rya Fritidsby, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
595 000 kr
10 m²
1 rum
320 m² tomt

Välkomna till trivsamma Rya Fritidsby, nära till både golf, underbar sandstrand och ljuvliga bad. Här äger du ett fritidshus med privat arrende vilket innebär att du som köper inte behöver vara folkbokförd i Helsingborg. Arrendet finns dessutom med i detaljplanen. Kommunalt vatten och avlopp finns indraget (ej varmvatten). Underbart charmig stuga med en härlig altan för grillen och trädgårdsmöblerna. Här kan du odla dina bär och grönsaker under sommaren. Friggebod finns till verktygen. Finns byggrätt på 40 kvm stuga ,15 kvm attefallshus samt 15 kvm friggebod.

  • Premium
  • Uteplats
Merkuriusgatan 38, Ödåkra, Helsingborgs kommun
Merkuriusgatan 38, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Merkuriusgatan 38, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Merkuriusgatan 38

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 950 000 kr
95 m²
4 rum
6 219 kr/mån
20 526 kr/m²

Välkommen till din framtida oas på Merkuriusgatan 38! Detta charmiga radhus med gavelläge erbjuder det bästa av både bekvämlighet och elegans. Med två välplanerade våningar och en generös gräsplätt att njuta av, är detta ditt drömhem som väntar på att bli upptäckt. Stig in genom dörren och känn dig genast hemma i den rymliga och ljusa öppna planlösningen på nedre planet. Här möts du av en stilfullt renoverad interiör där vardagslivet smälter samman med modern komfort. Den funktionella designen ger dig gott om utrymme att leva och umgås, perfekt för både avkoppling och underhållning. Med tre omsorgsfullt utformade sovrum på övervåningen finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Här kan du njuta av lugna nätter och vakna upp till en strålande morgonljus som strömmar in genom fönstren. Utanför väntar en härlig gräsplätt som inbjuder till utomhusaktiviteter och lek för både stora och små. Här kan du skapa minnen för livet och njuta av den svenska sommaren till fullo. Det bästa av allt? Denna pärla är helt inflyttningsklar och nyligen renoverad, vilket innebär att du kan börja ditt nya kapitel direkt utan bekymmer. Så varför vänta? Ta chansen att skapa ditt drömhem på Merkuriusgatan 38 och upptäck varför detta radhus är det perfekta valet för dig och din familj.

  • Premium
  • Uteplats
Planteringsvägen 112C , Miatorp, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Planteringsvägen 112C , Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Planteringsvägen 112C , Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Planteringsvägen 112C

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
5 135 kr/mån
15 547 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på härliga Miatorp i mycket stabila HSB Palsternackan. Här bor du på ett av föreningens bästa läge i gavel med söderläge och utan direkt insyn. Boendet erbjuder 64 välplanerade kvadratmetrar som fördelas på bland annat ett stilrent kök med tillhörande matplats, tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong samt ett helkaklat stilrent badrum som genomgick stambyte 2021. Välkommen hem till ditt nästa drömboende på Planteringsvägen 112C. Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Bruksgatan 7C, Centrum, Helsingborgs kommun
Bruksgatan 7C, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 7C, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 7C

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
95 m²
3 rum
6 041 kr/mån
31 526 kr/m²

Välkommen till ditt eget lilla paradis mitt i stadens puls! Här på Bruksgatan 7c i Helsingborg finner du en unik möjlighet till radhuskänsla i hjärtat av staden. Belägen på en lugn och fridfull innegård, erbjuder denna bostad en oas av ro mitt i stadens brus. Med 95 kvadratmeter fördelade över tre plan, bjuder detta hem på generösa ytor och en känsla av rymd. Första planet välkomnar dig med en praktisk ingång och gott om förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ordning på alla dina ägodelar. Du har här också en parkering för motorcykel kostnadsfritt inne på gården. Men det är när du kliver upp på de övre planen som charmen verkligen tar fart. Här möts du av ljusa och luftiga rum som bjuder in till avkoppling och trivsel. Med tre plan att utforska finns det gott om utrymme för både privatliv och gemenskap. Men för att verkligen förstå allt som denna bostad har att erbjuda, måste den ses live! Trä in i denna underbara miljö och låt dig förföras av atmosfären och potentialen som väntar. Kontakta oss idag för att boka din personliga visning och låt oss visa dig varför detta är hemmet du har väntat på!

  • Premium
  • Uteplats
Röamöllagatan 34, Stattena, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
Röamöllagatan 34, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 2
Röamöllagatan 34, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 3

Röamöllagatan 34

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 895 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
5 459 kr/mån
28 284 kr/m²

Äntligen finns en av Stattenas mest smakfulla lägenheter till salu! Högst upp i huset med behagligt ljusinsläpp och tilltalande utsikt över takåsarna finner vi denna fantastiska lägenhet i skandinavisk stil. Här bor du i en luftig lägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett nyrenoverat och påkostat badrum som andas lyx! I den del av lägenheten som vetter mot den lugna och grönskande innergården finner vi två fullgoda sovrum där du kan njuta av ostörd sömn. Välkommen på visning och upplev denna pärla i verkligheten, här är det bara att flytta in och trivas! Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Erik Dahlbergs gata 7C, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Erik Dahlbergs gata 7C, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs gata 7C, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs gata 7C

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 550 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/5
3 793 kr/mån
36 047 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Erik Dahlbergs gata 7, beläget på charmiga Tågaborg! Denna underbara lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och klassisk elegans där huset byggdes 1934. Stig in i detta välkomnande hem och låt dig omedelbart omfamnas av den fräscha känslan. Det nyligen renoverade köket bjuder in till kulinariska äventyr med sin moderna design och högkvalitativa apparater. Målade väggar skapar en lugn och harmonisk atmosfär, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Det vackra plankgolvet ger varje steg du tar en känsla av lyx och välbefinnande. Och för att ytterligare förhöja din upplevelse, njut av en kopp kaffe eller ett glas vin på den härliga balkongen i östlig riktning. Här kan du börja dagen med soluppgången eller avsluta den med en avkopplande stund med utsikt över staden. I hallen har du hela fem garderober för förvaring. Med sitt perfekta läge på Tågaborg har du allt du behöver inom räckhåll. Från pittoreska promenader längs hamnen till bekväma shoppingmöjligheter och trendiga restauranger, finns det något för alla smaker. Ge dig själv förmånen att bo i denna fantastiska lägenhet på Erik Dahlbergs gata 7 och låt den bli ditt nya hem att skapa minnen i. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Faktorsgatan 13, Högaborg, Helsingborgs kommun
Faktorsgatan 13, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Faktorsgatan 13, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Faktorsgatan 13

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
850 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/5
8 027 kr/mån
9 551 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och luftiga lägenhet på fjärde våningen i hus med hiss. Lägenheten är genomgående och väldigt ljus, har fräscha ytskikt såsom t.ex. fint helkaklat badrum. Den genomtänkta planlösningen fördelar sig enligt följande: Hallen är rymligt och ljus och härifrån når man lägenhetens alla rum, två garderober och en stor klädkammare finns till förvaring. Två sovrum finns på var sin sida om hallen. Det större av dem ligger till höger, gränsar till klädkammaren och har utgång till balkong medan det mindre ligger till vänster och är försett med två garderober. Vardagsrummet är stort och ljust och har ett trevligt burspråk med stora fönster. På Faktorsgatan har du inte långt till mataffär och service. Gångavstånd till stans centrum samt flertalet busshållplatser i närheten. Garageplatser finns att hyra i närheten via Helsingborgs kommun, annars fria parkeringsplatser längs gatorna i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vildrosgatan 34, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Vildrosgatan 34, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun, bild 2
Vildrosgatan 34, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun, bild 3

Vildrosgatan 34

Lägenhet
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 150 000 kr
85 m²
4 rum
vån 0/2
6 110 kr/mån
25 294 kr/m²

Stig in i din drömlägenhet på Vildrosgatan 34, där bekvämlighet möter modern elegans. Denna första våning pärla erbjuder inte bara fyra rymliga rum och 85 kvadratmeter av genomtänkt design, utan även en exklusiv uteplats där du kan njuta av lugnet och frisk luft. Med en byggår från 2017, strålar denna bostad av nyhetens behag och moderna finesser. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, perfekt för att välkomna vänner och familj till trevliga sammankomster eller bara för att koppla av i ditt eget privata utrymme. Och glöm parkeringsstressen - med en garanterad parkeringsplats behöver du aldrig leta efter en plats igen. Din bil får en trygg och bekväm plats att vila på precis utanför din dörr. Vildrosgatan 34 erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhuslivet. Från moderna bekvämligheter till en fantastisk uteplats, denna lägenhet är redo att bli ditt nya hem och platsen där minnen skapas. Kontakta oss idag för att upptäcka mer om denna underbara bostad!

  • Premium
  • Uteplats
Kadettgatan 62C, Västra Berga, Helsingborgs kommun
Kadettgatan 62C, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 62C, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 62C

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
795 000 kr
49,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 578 kr/mån
16 061 kr/m²

Drömmer du om en bekväm enrummare med grönskande utsikt? Nu har du chansen att förverkliga din dröm på Kadettgatan i Helsingborg! Denna ljusa och fräscha lägenhet på 49 kvadratmeter är perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med hög standard och vacker omgivning. Du tar dig enkelt in utan trappor, vilket gör lägenheten lättillgänglig och bekväm. Här välkomnas du av en rymlig enrummare med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och bjuder på en fantastisk grönskande utsikt, utan insyn från vägar eller stigar. Ägare har nyttjanderätt till charmig uteplats där endast din fantasi sätter gränserna. Skapa din egen oas med vackra växter, en mysig loungehörna eller en plats för härliga grillkvällar med vänner och familj. Här har du friheten att göra uteplatsen till din personliga fristad. Lägenheten är i bra skick med ett stambytt badrum som ger en lyxig känsla. Fräscha ytskikt och en smart planlösning gör att du kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt. Kadettgatan ligger i ett lugnt och trevligt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här bor du i en rofylld miljö samtidigt som du har nära till shopping, restauranger, skolor och kommunikationer som snabbt tar dig in till Helsingborgs centrum. Denna lägenhet är redo för dig! Med sitt utmärkta skick, fantastiska utsikt och potential för en drömlik uteplats är detta ett boende du inte vill missa. Här flyttar du direkt in och kan börja njuta av allt som Kadettgatan och Helsingborg har att erbjuda. Välkommen hem till Kadettgatan – ett boende som erbjuder både komfort och inspiration!

  • Premium
  • Uteplats
Nicandersgatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Nicandersgatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Nicandersgatan 8, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Nicandersgatan 8

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 150 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/3
4 858 kr/mån
45 652 kr/m²

Stig in i din drömbostad på Nicandersgatan 8 och låt dig omfamnas av en atmosfär av elegans, komfort, plats för bilen och enastående havsutsikt! Denna unika tvårummare på 69 kvadratmeter erbjuder enastående förmåner som du sällan finner samlat på ett och samma ställe. Först och främst, låt oss tala om den magnifika balkongen med söderläge som bjuder in till häpnadsväckande panoramautsikt över det glittrande havet. Här kan du njuta av soliga dagar och milda kvällar med dina nära och kära, eller helt enkelt förlora dig i tankarna med ljudet av vågorna som bryter mot kusten. Men det slutar inte där. På Nicandersgatan 8 får du också tillgång till en gemensam tomt som är designad för att främja gemenskap och trivsel. Här kan du samlas med grannar och vänner för grillkvällar och avkopplande stunder under öppen himmel, omgiven av vackra grönområden och välskötta trädgårdsarrangemang. Och naturligtvis, vi måste inte glömma den praktiska sidan av tillvaron – plats där du kan ställe bilen. Aldrig mer behöver du oroa dig för att leta efter parkering eller för att din bil ska stå oskyddad. Denna unika, inflyttningsklara lägenhet erbjuder allt och lite till. Belägen på bästa Tågaborg i Helsingborg är detta inte bara en bostad, det är en livsstil. Upplev det bästa av stadslivet med närhet till allt du behöver samtidigt som du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Välkommen till din nya oas på Nicandersgatan 8 – där varje dag är en ny upplevelse och varje vy är en inspirationskälla!

  • Premium
  • Balkong
Nedre Långvinkelsgatan 29B, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Nedre Långvinkelsgatan 29B, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre Långvinkelsgatan 29B, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre Långvinkelsgatan 29B

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 595 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/3
2 826 kr/mån
38 162 kr/m²

På suveränt läge längs en av Helsingborgs paradgator saluförs denna magnifika tvårummare med låg avgift i välskött förening med stark ekonomi. Till lägenheten finns garageplats med elbilsladdare som köparen kan överta direkt. Här erbjuds en väldisponerad och stilfull lägenhet med smakfull interiör samt ett härligt ljusinsläpp från den genomgående planlösningen. Boendets kvadratmeter fördelas på ett väl tilltaget vardagsrum i semiöppen planlösning mot köket med utgång till den fantastiska balkongen, ett rogivande sovrum som vetter mot innergården samt ett fräscht badrum i helkaklat utförande. En ypperlig bostad för dig som vill bo centralt med hög standard! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Brommagatan 26B, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Brommagatan 26B, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Brommagatan 26B, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Brommagatan 26B

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 350 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/5
3 956 kr/mån
35 075 kr/m²

Välkommen till Brommagatan 26B – en pärla till lägenhet som kombinerar komfort, stil och bekvämlighet på bästa sätt. Belägen på första våningen, en halvtrapp upp, har denna bostad allt du kan önska för ett trivsamt boende. När du kliver in möts du av ett välplanerat och smakfullt renoverat hem med genomgående hög standard. Här finns ljusa, rymliga rum med fina ytskikt som skapar en harmonisk atmosfär. Det välutrustade köket bjuder in till både matlagning och social samvaro, och de öppna ytorna ger en känsla av rymd och ljus. En av höjdpunkterna är den härliga balkongen i söderläge, där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Balkongen blir snabbt en favoritplats för både morgonkaffet och kvällens avkoppling. Tillgängligheten är optimal med hiss direkt från markplan, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig in och ut, oavsett livssituation. För den som har bil finns dessutom parkering i garage under fastigheten, tillgänglig i mån av plats, vilket är en stor fördel i området. Bostaden är en del av den omtyckta och välskötta föreningen HSB Jägaren i Helsingborg. Föreningen har precis uppgraderat sin charmiga innegård, som nu erbjuder en grön och rofylld miljö perfekt för avkoppling och sociala stunder med grannar och vänner. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergs Gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Erik Dahlbergs Gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs Gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs Gata 29A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
3 509 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet på Tågaborg i Helsingborg! Denna ljusa och väl underhållna tvårumslägenhet kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Med ett fantastiskt läge högt upp i huset och tillgång till hiss, erbjuder den bekvämligheter och en spektakulär utsikt som få andra platser kan matcha. När du kliver in genom dörren möts du av en atmosfär fylld av ljus och rymd. De stora fönstren släpper in generösa mängder naturligt ljus, vilket ger en frisk och inbjudande känsla. Du kommer att uppskatta den öppna planlösningen som skapar en harmonisk och flexibel livsmiljö. Så tveka inte, ta chansen att bo i denna ljusa och välskötta tvårumslägenhet på Tågaborg. Upplev det bästa av stadslivet och njut av en bekväm vardag högt upp i huset med hiss. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt drömboende!

  • Premium
  • Hiss
Kompanigatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Kompanigatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kompanigatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kompanigatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
5 595 000 kr
144 m²
6 rum
vån 2/3
6 300 kr/mån
38 854 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende på Kompanigatan 3 på charmiga Tågaborg! Denna imponerande lägenhet på hela 144 kvadratmeter ligger strax intill Vikingsbergsparken och sträcker sig över två plan med två balkonger och en takterrass i soligt söderläge. Den erbjuder dig en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet. På det nedre planet finner du matsal och vardagsrum, samt kök och sovrum som båda är totalrenoverade 2023. Sovrummet på nedre plan har tidigare varit ett badrum och kan återställas till det om man vill. I köket är bänkskiva och stänkpanel i stilren kompositsten, vitvarorna är av hög kvalitet med moderna funktioner som uppkoppling till Wi-Fi och fjärranslutning. I hallen finns det nylagt klinkergolv i ljusgrått, alla rummen har plissegardiner i sobra färger. Stig upp till övervåningen och bli förtrollad av den magnifika takterrassen som bjuder in till både avkoppling och underhållning. Här kan du njuta av grillkvällar med vänner och familj medan du njuter av en glimt av sundet och utsikt över Vikingsbergsparken och den förtrollande omgivningen. Lägenheten har överlag ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en känsla av rymd och harmoni. Förutom den härliga takterrassen har föreningen även en trevlig innegård där du kan njuta av lugn och ro mitt i stadens puls. Beläget på populära Kompanigatan 3 i Tågaborg är detta hemmet perfekt för dig som vill kombinera stadsliv med en avslappnad och trivsam miljö. Med närhet till både naturen och stadens bekvämligheter finns allt du behöver inom räckhåll. Här bor du med Vikingsbergsparken som närmsta granne. Du har även garanterad parkeringsplats! Miss inte chansen att uppleva allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Kontakta oss nu för att boka din visning och låt oss visa dig ditt nästa drömboende!

  • Premium
  • Balkong
Pålsjögatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Pålsjögatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Pålsjögatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Pålsjögatan 32

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 949 kr/mån
41 597 kr/m²

Snart kan denna nyligen renoverade sekelskiftslägenhet bli din på det eftertraktade området Tågaborg! Visste ni att det i slutet av de engelska husen på Pålsjögatan befinner sig en bostadsrättsförening? Nu vet ni! Denna charmiga bostad, inrymd i ett pittoreskt tegelhus från 1929, utstrålar en tidlös elegans och erbjuder en boendeupplevelse utöver det vanliga. Bostaden omfattar 3 välplanerade rum och kök fördelade i en genomgående och öppen planlösning som både är inbjudande och funktionell. När du stiger in välkomnas du av ett ljusinsläpp som genast skapar en varm och välkomnande atmosfär. Kök och vardagsrum som renoverades 2017 har under december 2021 genomgått en varsam renovering av de ursprungliga golven, som nu ger rummen en förnyad lyster och känsla. Tvättmaskin och torktumlare är nya. I vardagsrummet finner du en unik detalj som särskiljer detta hem från andra – en platsbyggd bokhylla som tillkom förra året. Denna skräddarsydda lösning är inte bara en praktisk förvaringsmöjlighet utan även en stilfull detalj som bidrar till rummets karaktär och charm. Den gemensamma uteplatsen är en idyllisk oas där du kan njuta av lugna stunder under bar himmel. Här erbjuds en perfekt plats för avkoppling eller umgänge med familj och vänner. Uteplatsen är ytterligare ett exempel på hur detta boende harmoniserar privatliv med gemenskap. Inflyttningsklar och väntande på sin nya ägare, denna bostad måste upplevas på plats för att fullt ut kunna uppskatta dess unika charm och potential. Det är inte bara ett hem, utan en del av Tågaborgs själ och historia. Missa inte chansen att bli en del av denna exklusiva gemenskap. Välkommen på visning – ett unikt hem i Helsingborg väntar på dig!

  • Premium
  • Uteplats
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Alnögatan 31, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Alnögatan 31

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 495 000 kr
152 m²
5 rum
4 809 kr/mån
22 993 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Bärnstensgatan 7A, Ättekulla, Helsingborgs kommun
Bärnstensgatan 7A, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 7A, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 7A

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 381 kr/mån
19 857 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 1:a omgjort till en 1,5:a på populära Ättekulla! På andra våningen finner denna renoverade, ljusa och trevliga lägenhet på 35 kvadratmeter. Här finns ett vardagsrum i bra storlek vilket rymmer både soffa och tv-möblemang. I anslutning till lägenhetens vardagsrum finner vi lägenhetens sovrumsdel som med enkelhet kan möbleras med en större säng. Här finner vi även en walk-in-closet som tillgodoser förvaringsbehoven. Mot vardagsrummet angränsar lägenhetens fullutrustade kök i stilfullt utförande med gott om arbetsyta och förvaring. I hallen finner befintliga garderober och möblerbar vägg som lämpar sig alldeles utmärkt för avhängning. Från hallen når vi dessutom det stambytta och helkaklade badrummet som går i ljusare toner. Här är det bara att flytta in och trivas! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
Domaregatan 6D, Elineberg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon
Domaregatan 6D, Elineberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Domaregatan 6D, Elineberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Domaregatan 6D

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 350 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 289 kr/mån
19 708 kr/m²

På populära Domaregatan ges nu möjlighet att förvärva denna gaveltrea vars hela 68,5 kvadratmetrar strategiskt fördelas b.la. på en synnerligen representativ sällskapsyta, ett kök i modern och stilren anda, två yteffektiva sovrum samt ett helkaklat badrum i fräscht utförande. Detta till råga finner vi även tillgång till en härlig inglasad balkong som bjuder på rogivande vyer över närområdets grönska och flertalet soltimmar. Välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Idag
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/6
4 526 kr/mån
34 674 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en ypperlig lägenhet i Mariastaden. På Ekerödsgatan 32 finner vi denna öppna och rogivande lägenhet som fortfarande andas nyproducerat. Här disponerar du över 46 kvadratmeter fördelat på två rum och kök, badrum med tillhörande tvättavdelning samt en rymlig balkong där du kan njuta av de soltimmar som erbjuds. Här är det bara att flytta in och njuta av ett modernt boende i toppskick! Här bor du på bekvämt avstånd till välsorterade matbutiker, tågförbindelser, 111:an och mer därtill. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tranemansgatan 38, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Idag
Tranemansgatan 38, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Tranemansgatan 38, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Tranemansgatan 38

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
675 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2
3 550 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkommen till trevliga HSB Vinkeln och denna ljusa 1:a med välplanerade kvadratmetrar och 50-talscharm. Här bor du på ypperligt läge med närhet till parken Viskängen, kort promenad ner till både centrum och Campus Helsingborg samt välsorterade matbutiker och goda kommunikationer tätt inpå. Boendet erbjuder fräscha ytskikt, balkong i soligt söderläge samt gott om förvaring i så väl vinds- och källarförråd. Ett perfekt boende för dig som student och förstagångsköpare! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Gyhultsvägen 46

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 325 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5/5
5 563 kr/mån
30 592 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt lägenhet högst upp i huset med en magisk terrass i söderläge! Denna pärla på översta våningen erbjuder en unik upplevelse med fönster i tre väderstreck och en underbar utsikt från varje vinkel. Bostaden är perfekt för den som uppskattar ljus, öppenhet och frihet. Det finns inget som slår att vakna upp till en strålande soluppgång och att kunna njuta av en härlig kvällssol på din egen terrass, utan insyn från grannar eller förbipasserande. Dessutom har lägenheten perfekt planlösning, med rymliga och ljusa rum som gör att du kan inreda på ett sätt som passar just dig. Den har gott om förvaringsmöjligheter. Med den vackra utsikten kan du skapa en lugn och harmonisk atmosfär i hemmet. Så om du söker efter en lägenhet som kombinerar det bästa av komfort och klass, behöver du inte leta längre. Hör av dig idag om intresse finns.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 100, Norr, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 100, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 100, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 100

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 6/6
4 387 kr/mån
49 932 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet på Drottninggatan 100! Denna nyligen renoverade pärla på våning 6/6 med hiss erbjuder det bästa av stadsliv och komfort. Med tre rymliga rum och en genomtänkt öppen planlösning är detta hemmet där du kommer att trivas och skapa minnen för livet. Steg in i ljuset och rymd i denna magnifika bostad där varje detalj har omsorgsfullt renoverats för att erbjuda dig en modern livsstil. Det öppna köket och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär för umgänge med familj och vänner, medan de höga fönstren ger en spektakulär utsikt över Helsingborgs ikoniska landskap. Njut av morgonsolen på din egen balkong som sträcker sig från sovrummet och vetter mot en lugn innergård. Perfekt för att börja dagen med en kopp kaffe eller för att koppla av efter en lång dag. Beläget på Helsingborgs kanske mest attraktiva adress är detta hemmet omgivet av allt du behöver för en bekväm livsstil. Med närhet till shopping, restauranger, parker och kultur är det här platsen där stadspulsen möter lugnet i hemmet. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet på Drottninggatan 100. Kontakta oss nu för att boka din visning och upptäck allt som detta exklusiva hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Faktorsgatan 9, Högaborg, Helsingborgs kommun

Faktorsgatan 9

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
795 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3
8 145 kr/mån
8 736 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera denna trevliga trea i fint skick med två balkonger. Rymliga, ljusa ytor samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter med stor klädkammare i hallen samt bekvämt boende med hiss i huset. Välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare Marko Karlsson för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 56