Mäklare Gustav Borgström

Gustav Borgström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Röglevägen 308, Tånga & Rögle, Helsingborgs kommun

Röglevägen 308

Villa
Tånga & Rögle, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 795 000 kr
101 m²
4 rum
698 m² tomt

Varmt välkomna att boka in er på visning angående detta trevliga boende på lantligt läge. Bostadens entréplan inrymmer kök i bra storlek med tillhörande matplats, sovrum samt ett vardagsrum som inrymmer både matmöblemang samt soffa. Duschrummet på entréplan ger också plats för tvättmaskin och varmvattenberedare från 2015. Ovanvåningen inrymmer två sovrum och en möblerbar hall. Nylagt tak från 2011 får ses som ett stort plus. På grund av en fuktskada har bostadens tillbyggnad (vardagsrummet) har fått en helt ny fasad utvändigt och även fönsterpartier och dörr mot uppfarten är nya under 2024. Garage om ca 30 kvm som passar perfekt för den som vill ha lite utrymme att röra sig på. En grönskande trädgård fri från insyn med sol stora delar av dagen. Lantligt beläget men med cykelavstånd till härlig sandstrand och salta bad. Ca 5 minuters bilfärd till E6:ans påfart, 15 min till Ängelholm och ca 25 min till Helsingborg. Välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

S:t Andreas väg 28, Väsby, Höganäs kommun
  • Sön 10 mar kl 13:15
S:t Andreas väg 28, Väsby, Höganäs kommun, bild 2
S:t Andreas väg 28, Väsby, Höganäs kommun, bild 3

S:t Andreas väg 28

Radhus
Väsby, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
2 995 000 kr
157 + 49 m²
6 rum
840 m² tomt

Välplanerat kedjehus i mysiga Väsby. Här finns plats för den stora familjen men även optimalt för er som söker just enplans och vill ha gott om plats för umgänge. Här erbjuds ett bekvämt boende med en stor men lättskött trädgård, uteplatser i olika väderstreck och badtunna! Från entren når man husets olika delar; Köket med det stora uterummet, vardagsrum med öppen spis och privata delen med sovrum och badrum. I hallen finns även en gäst-WC och bra garderober för ytterplagg. Det stora isolerade uterummet når man från köket och används flitigt året om, här finns plats för hela släkten. Den privata delen har 3 sovrum och ett helkaklat badrum och vidare kommer tvättstugan och "gäst-del", eller varför inte tonårsrum. Välkomna att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bläsingevägen 18, Rekekroken/svanshall, Höganäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bläsingevägen 18, Rekekroken/svanshall, Höganäs kommun, bild 2
Bläsingevägen 18, Rekekroken/svanshall, Höganäs kommun, bild 3

Bläsingevägen 18

Villa
Rekekroken/svanshall, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
7 500 000 kr
120 + 97 m²
4 rum
1 859 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en fastighet med ett av Rekekrokens bästa läge. Det är en ren fröjd att kunna presentera denna fastighet med strandkanten som granne. Det är bara att hoppa i morgonrocken och med minsta möjliga ansträngning traska ner för ett uppfriskande morgondopp. Tomten ligger på absolut bästa läge i mysiga Rekekroken. Här finns möjligheter och förutsättningar att sätta egen prägel på sitt nya drömboende! Boningshuset är i ett plan med källare, utsikten bländar vid första steget in i huset. Här är öppen planlösning med braskamin, kök med matplats, två sovrum, gästtoalett och badrum. Nuvarande ägare har låtit uppföra ett stort garage med fint sedumtak som skyddar insynen till boningshuset, garaget har plats för två bilar med elektriska garageportar. Trädgården är fint uppvuxen med flertalet matodlingar och planteringar med möjlighet till bevattning från egen brunn. Välkommen på visning!

  • Premium
Revavägen 14, Jonstorp, Höganäs kommun

Revavägen 14

Radhus
Jonstorp, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 595 000 kr
94 m²
4 rum
6 251 kr/mån
16 968 kr/m²

Trevligt radhus i två plan på lugnt och bra läge mitt i Jonstorp! Ett lättskött boendet på 94 kvm som erbjuder fyra rum varav tre sovrum och är genomgående i mycket fint skick. Modernt och renoverat kök på entréplan som inrymmer matplats. Från vardagsrummet kan man ta sig vidare ut till den trivsamma uteplatsen i rakt söderläge med sol från morgon till kväll. Bostaden har två badrum, ett på vardera plan. Tvättstuga på entréplan med gott om plats. Läget i byn är optimalt med närhet till Jonstorpsskolan, promenadavstånd till mataffär, bibliotek, natur och hav. Varmt välkomna på visning!

Kullagatan 25, Höganäs, Höganäs kommun

Kullagatan 25

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
745 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 513 kr/mån
20 135 kr/m²

Välkommen till kullagatan 25 och denna 1:a, en mysig liten lägenhet där kvadratmetrarna är smart disponerade. Hallen med det charmiga original-golvet knyter ihop Kök, vardagsrum med sovdel, badrum och förvaring. Från vardagsrummet når man den otroligt generösa inglasade balkongen som ger känslan av ett extra rum. Lugnt läge mot innergård, äldre stabil förening med låg avgift.

Ringvägen 58, Viken, Höganäs kommun
  • Budgivning pågår

Ringvägen 58

Villa
Viken, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
4 595 000 kr
131 + 18 m²
5 rum
770 m² tomt

I populära Viken finns nu möjlighet att boka in er till visning angående detta mycket trevliga boende. Ett modernt boende om ett plan med många möjligheter. Vi finner bostaden om fyra rum varav tre sovrum i bra storlek, med kök, badrum och gästtoalett. Från vardagsrummet nås det stora inglasade uterummet som kan användas stora delar av året. Den andra delen är en lägenheten som är fullt utrustat om ca 23 kvm med badrum med tvättmöjligheter, pentry och allrum. Perfekt till generationsboende och tonåringen eller för dig som kanske vill ha möjligheterna att kunna hyra ut. Genomgående håller bostaden hög standard. En stor, insynsskyddad och trevlig trädgård som erbjuder sol från morgon till kväll. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Plöningegatan 7E, Höganäs, Höganäs kommun

Plöningegatan 7E

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
1 095 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
6 408 kr/mån
17 381 kr/m²

Välkommen till Brf BoKlok Spånet och denna mycket välplanerade trea med tidlösa material och färgval. Bostaden har två sovrum, Öppen planlösning, Rymligt badrum med tvättavdelning och ligger på bra läge med närhet till centrum, affärer och skola. Välkommen på visning!

Lundsgatan 20, Påarp, Helsingborgs kommun

Lundsgatan 20

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 495 000 kr
109 + 8 m²
4 rum
794 m² tomt

Varmt välkomna till Påarp och Lundsgatan 20! Ett trevligt boende om ett plan på stor tomt med sol från morgon till kväll. Låga driftkostnader tack vare nya luft/vattenvärmepump samt kamin. Invändigt disponeras bostaden med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Tre sovrum, i varierande men bra storlek. Via förrådet nås ytterligare ett rum vilket skulle kunna nyttjas till kontor exempelvis, här finns värmepannan placerad. Även badrum, tvättstuga och gästtoalett finns i huset. Från köket nås också ett generöst uterum. Stor uppfart framför garaget med plats för flera bilar. Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna på visning!

Söndagsgatan 24, Västergård, Helsingborgs kommun

Söndagsgatan 24

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
2 595 000 kr
77 m²
3 rum
222 m² tomt

Välkommen till Söndagsgatan 24 och detta välplanerade, friköpta enplansradhus om 77 välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds ett ljust boende med utmärkt planlösning och goda sällskapsytor. Idag inrymmer bostaden ett sovrum men kan likväl ge plats åt två sovrum. Nyrenoverat och stilrent badrum. Ett stort uterum som vetter mot trädgården. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Kummelgatan 206, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Kummelgatan 206

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 495 000 kr
139 m²
4 rum
242 m² tomt

Välkommen till Ramlösa och Kummelgatan 206! Ett praktiskt boende om 139 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök i familjevänligt och populärt område. Uterum som vetter åt söder är ett stort plus. Entréplan innehar kök, tvättstuga, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Ovanvåningen inrymmer badrum och ett stort sovrum som enkelt kan delas in i fler om man önskar. Fiber är indraget och ny fjärrvärmeväxlare från 2023. Kontakta ansvarig mäklare redan nu för att boka in er på visning!

  • Plus
Forskargatan 5E, Höganäs, Höganäs kommun

Forskargatan 5E

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Fastighetsbyrån Höganäs
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 7/9
4 587 kr/mån
40 443 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i detta nybyggda boende med hög standard på eftertraktat läge. Utsikten från sjunde våningen med en hänförande vy över Höganäs, Öresund och Kullaberg är något utöver det vanliga. Bostadens fönster och balkong vetter åt sydväst bidrar till ett rikligt ljusinsläpp i hela bostaden, det innebär också att man kan njuta av solen från morgon till kväll. Den rymliga balkongen är både inglasad och öppen och båda delarna inrymmer enkelt möblemang för den som önskar. Bostaden disponeras invändigt med sociala och generösa ytor mellan kök och vardagsrum med plats för både matmöblemang och soffa. De båda sovrummen är bra i storlek och innehar garderober. Badrummet är stilrent i sitt utförande och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen och är utrustad med WC och handfat. Föreningens takterrass vilken föreningens medlemmar får nyttja bjuder på en slående utsikt. Välkomna att boka in er på visning!

  • Hiss
Gyhultsvägen 43, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Gyhultsvägen 43

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
3 495 000 kr
96,4 m²
6 rum
1 129 m² tomt

På stor hörntomt om över 1100 kvadratmeter finner vi detta hemtrevliga friköpta boende. Ett mysigt parhus från 1930 i vackert Helsingborgs-tegel som inrymmer sex rum med möjlighet till tre sovrum. På entréplan finner vi goda sociala ytor med matplats intill köket, vardagsrum och två sovrum. Badrummet är helkaklat och här finns både dusch och badkar samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Från matsalen når man det trevliga uterummet som vetter åt den lugna baksidan. Intill huvudingången finns praktisk gästtoalett. Ovanvåningen inrymmer två rum, ett lämpligt som allrum och ett som sovrum exempelvis. Bostaden renoverades ca 2013 med nytt kök och ny luft/vattenvärmepump. Fiber finns indraget i huset. I den uppväxta och lummiga trädgården finner vi flera fruktträd. Här finns också ett generöst dubbelgarage (där ena halvan idag hyrs ut till grannen och det är även därifrån halva garaget nås). Läget är helt perfekt i väldigt familjevänligt område. I närområdet finns alla bekvämligheter man kan önska i form av grönområden, lekplats, livsmedelsbutik, skola/förskola samt goda kommunikationer med närmsta busshållplats knappa hundra meter från dörren. Varmt välkomna att boka in er på visning! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten för att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Mäklaren berättar gärna mer om vad detta innebär för dig som köpare.

Skaftgatan 47, Eskilsminne, Helsingborgs kommun

Skaftgatan 47

Radhus
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
4 895 000 kr
127 + 63 m²
7 rum
312 m² tomt

Varmt välkomna till detta familjevänliga boende! Här finner du en bostad i fint skick som har något för de allra flesta. På Skaftgatan 47 finner du detta luftiga kedjehus som rymmer 127 kvadratmeter med ytterligare 63 kvadratmeter på källar-/souterrängplan. Fördelade på hela sju rum och gott om plats för familjen med möjlighet till fem sovrum. Den hemtrevliga känslan som präglar huset gör att man verkligen trivs här, både som boende och besökare. Flera större renoveringar är genomförda med bland annat nyare tak, badrum på ovanvåning, kök på entréplan och tvättstuga i källaren. Till huset hör en rogivande tomt där du kan släppa ut ungarna eller bara slå dig ner i en skön solstol och koppla av. Varmt välkomna att lämna intresseanmälan redan nu!

Unionsgatan 35, Hasslarp, Helsingborgs kommun

Unionsgatan 35

Villa
Hasslarp, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
1 995 000 kr
103 + 18 m²
5 rum
925 m² tomt

Längst in på lugn återvändsgata finner vi detta trevliga och praktiska hus om ett plan. Välhållet boende i ett plan uppfört 1970 som idag inrymmer tre sovrum men som enkelt också kan inrymma fyra om man önskar. Ljust vardagsrum med fiskbensparkett. Stor trädgård på hörntomt, garage med uppfart i gatsten för 2-3 bilar. Huset ligger längst ner på lugn återvändsgata. Varmt välkomna att boka in er på visning redan nu!

Luciagatan 26, Råå, Helsingborgs kommun

Luciagatan 26

Villa
Råå, Helsingborgs kommun
Fastighetsbyrån Helsingborg
4 350 000 kr
99 m²
4 rum
916 m² tomt

Nu finns ett sällan skådat tillfälle. Passa på att komma på visning angående detta enplanshus på Råå! På lugn gata, med stor tomt om strax över 900 kvadratmeter och trädgård i söderläge finner vi denna bostad till försäljning. Välplanerat boende som idag inrymmer två sovrum, med möjlighet för tre och goda sociala ytor med både vardagsrum och matplats. Då det invändigt är öppet till nock i hela bostaden känns ytorna än luftigare. Trädgården är stor med sol från morgon till kväll. En stor gräsmatta där barnen kan leka och ett underbart trädgårdsland samt växthus. Generös tomtyta med möjlighet att skapa sin drömträdgård. Fastighetens läge och husets placering på tomten gör att här finns många möjligheter och bara fantasin sätter gränserna. Utöver bostadshuset finner vi också mycket goda förvaringsmöjligheter med både garage samt carport och förråd. Med enbart några minuters gång till havet är läget optimalt. Allt vad Råå har att erbjuda finns runt hörnet. Familjärt område med gångavstånd eller biltur till Råå centrum med dess serviceutbud och kommunikationer, samt Råå Vallar. Passa på att boka in er på visning till ansvarig mäklare!

Visar alla 15