Fastighetsbyrån Hjo

Fastighetsbyrån Hjo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stora torget 4, Centrum, Hjo kommun
  • Mån 9 okt kl 14:30
Stora torget 4, Centrum, Hjo kommun, bild 2
Stora torget 4, Centrum, Hjo kommun, bild 3

Stora torget 4

Övrigt
Centrum, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
5 750 000 kr
481 m²
655 m² tomt

På stora torget stoltserar en av Hjos äldsta byggnader. Med sin iögonfallande arkitektur och rosa träfasad är detta en av stadens mest ikoniska fastigheter som många känner till och som bär på århundraden av historia och charm. Borgmästare Nils Mauritzson sägs ha ägt fastigheten fram till år 1689 och redan på kartor från 1750-talet ser man tydligt hur fastigheten utgjorde kärnan av Hjo centrum. Fastigheten som huserar såväl affärslokaler som lägenheter söker nu ny ägare med rätt känsla och bevarandeintresse. Fastigheten är taxerad som 321 (hyreshusenhet, bostäder och lokaler) och fördelar sig enligt nedan: * Två affärslokaler samt en enklare sommar- och helglokal för affärsverksamhet * En lägenhet om ca 201 kvm (7 rok) (nuvarande ägare har nyttjat som bostad) * En uthyrningsbar mindre lägenhet (1 rok) * Ett uthyrningsbart rum med pentry, wc samt duschutrymme på innergården * Garage samt förrådsbyggnader Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev denna historiska fastighet med egna ögon. Hjärtligt välkommen!

  • Premium
Bergudden 2, Mullsjön, Hjo kommun
  • Imorgon kl 16:30

Bergudden 2

Villa
Mullsjön, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
4 250 000 kr
128 + 56 m²
5 rum
2 045 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska nybyggda hus med ett oslagbart läge och en enastående utsikt över Mullsjön! Här finns bostaden som erbjuder er en unik upplevelse av harmoni och komfort. Genom hemmets öppna ytor och det stilrena designkonceptet är denna bostad perfekt för er som älskar att ha gott om plats att röra sig fritt. Här finns generösa ljusinsläpp som framhäver de naturliga elementen utanför och skapar en ljus och luftig atmosfär för er att leva i. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge optimal funktionalitet och enkelhet i vardagen. Från välplanerade köksytor till rymliga förvaringsutrymmen, kommer du att upptäcka att denna bostad har allt du behöver för att leva bekvämt. Terrassen med vidunderlig utsikt är den självklara platsen när familj och vänner vill komma på besök. Ta chansen att bo i detta unika hem och upplev den enastående livsstil det erbjuder. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kaptensvägen 2, Almedal, Hjo kommun

Kaptensvägen 2

Villa
Almedal, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
2 400 000 kr
162 m²
6 rum
967 m² tomt

Välkommen till Kaptensvägen 2. I detta hem skapar du enkelt en trivsam vardag för dig och din familj. Huset från slutet av 70-talet är väldisponerat på hela 6 rum och kök, varav fyra sovrum. Dessutom har huset indraget fiber och har ett inglasat uterum, vidbyggt garage, stenbelagd uteplats i söder och grönskande trädgård. Hjärtligt välkomna på visning!

Stora Hamrum Kvarnegården 1, Korsberga, Hjo kommun

Stora Hamrum Kvarnegården 1

Villa
Korsberga, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
3 495 000 kr
200 + 120 m²
6 rum
9 443 m² tomt

Varmt välkomna till Stora Hamrum Kvarnegården 1! En fantastisk fastighet med generösa ytor och alla bekvämligheter ni kan önska! Villan är stolt placerad på en stor tomt med en vacker trädgård, omgiven av grönska och lugn. Den invidliggande dammen skapar en känsla av harmoni och gör sig väl på sommarhalvåret. På tomten hittar ni även ett imponerande trädäck med tillhörande pool, utedusch och bastu där ni kan njuta av soliga dagar och underbara kvällar. Perfekt för att koppla av och ladda batterierna efter en lång dag. Fastigheten kommer också med ett imponerande trippelgarage som rymmer flera bilar, perfekt för bilentusiasten eller för den stora familjen med många fordon. Dessutom finns ett rymligt garage med tillhörande verkstadsdel samt en maskinhall med tillhörande billyft där ni kan meka och fixa med fordon eller projekt. Beläget i en idyllisk och fridfull miljö är detta hem perfekt för den som söker harmoni och naturupplevelser, samtidigt som ni har bekvämt avstånd till närliggande samhällen och städer. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Signe Carlssons gata 15, Knäpplan / Sigghusberg, Hjo kommun

Signe Carlssons gata 15

Villa
Knäpplan / Sigghusberg, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
4 295 000 kr
144 + 30 m²
6 rum
1 223 m² tomt

Det här nybyggda vita enplanshuset om 144 kvm hittar man på Signe Carlsson gata 15, i ett populärt bostadsområde. Optimal planlösning för barnfamiljer där föräldra sovrummet med eget badrum ligger i ena delen av huset samt tre sovrum och eget TV-rum och badrum för barnen finns i den andra delen. Den stora sociala ytan med vardagsrum med kamin och kök med stor köksö knyter samman familjen i mitten av huset. Stort plus i detta boende är det härliga uterummet om 30 kvm, här kan man njuta av trädgården utan att påverkas av vädret. Huset har även en isolerad friggebod som kan användas till förvaring eller som extra utrymme. Stensättningar mot entrén ger en inbjudande känsla till huset och trädgården är vänd mot söder, vilket innebär att man kan njuta av solen och utomhusaktiviteter under hela dagen. I området finns det förskola samt närhet till skolskogen. Här är det bara att flytta in och börja bo. Välkomna på visning!

Bågvägen 31, Hammarsjorden, Hjo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bågvägen 31

Villa
Hammarsjorden, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
1 995 000 kr
135 m²
5 rum
533 m² tomt

Här får ni chansen till ett mycket speciellt utformat 1 1/2-plans vinkelhus på Hammarsjorden. Tilltalande interiör med stora öppna ytor med bland annat vardagsrum/ matrum i fil med effektiv braskamin. Rymligt och fint kök stor köksö. Tre till fyra sovrum och dubbla wc/duschrum varav ett med Jacuzzi. Exteriören ger er en inbjudande trädgårdstomt med uteplatser och uterum. 3-glas fönster och anslutet till fiber. Praktisk carport med förråd. Robotgräsklipparen sköter gräsmattan åt er, praktiskt och skönt! Bra läge i området med nära till grönområde, skola och förskola. Här kommer hela familjen att trivas!

Långeruder 1:37, Långeruder, Hjo kommun

Långeruder 1:37

Tomt
Långeruder, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
200 000 kr
1 376 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en tomt och titulera er som fastighetsägare. Tomten uppmäter hela 1 376 kvadratmeter och som idag får betraktas som natur/skogstomt med träd ståendes på tomten. Här kan den som åstundar bygga ett permanentboende alternativt ett fritidsboende med en bra större tomt samt ett bra läge, där ni endast har cirka 6 kilometer in till trästaden Hjo. Känner ni er intresserade? Passa på.

Stampens Kvarn, Svärtan / Grebban, Hjo kommun
Stampens Kvarn, Svärtan / Grebban, Hjo kommun, bild 2
Stampens Kvarn, Svärtan / Grebban, Hjo kommun, bild 3

Stampens Kvarn

Övrigt
Svärtan / Grebban, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
9 845 000 kr
188 m²
6 rum
4 ha tomt

Går du i tankarna och länge drömt om en plats där allt är möjligt, för både verksamhet och eget drömboende? Här vid Stampens Kvarn finns inte bara ett fantastiskt boningshus från förra sekelskiftet för dig och din familj att trivas i. Här finns också väldigt goda affärsmöjligheter för er som vill fortsätta med pågående restaurangverksamhet, logen som anpassats för event/bröllop och den fint inarbetade campingen med uthyrbara stugor invid. Kvarnen med damm bredvid skapar magi på denna plats.

  • Premium
Grindstugevägen 8, Korsgården, Hjo kommun

Grindstugevägen 8

Tomt
Korsgården, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
220 000 kr
1 080 m² tomt

Med endast cirka sex kilometers bilfärd från Hjo centrum hittar ni denna byggklara tomt om ca. 1080 kvm. Här har ni nu möjligheten att bygga upp ert framtida hem i ett trevligt bostadsområde med landetkänsla men ändå ha tryggheten med grannar.Förskoleverksamhet finns i området. Åk gärna förbi och titta på tomten själva eller hör av Er för tidsbokning!

Grindstugevägen 7, Korsgården, Hjo kommun

Grindstugevägen 7

Tomt
Korsgården, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
200 000 kr
928 m² tomt

Med endast cirka sex kilometers bilfärd från Hjo centrum hittar ni denna byggklara tomt om ca.928 kvm. Här har ni nu möjligheten att bygga upp ert framtida hem i ett trevligt bostadsområde med landetkänsla men ändå ha tryggheten med grannar. Förskoleverksamhet finns i området. Åk gärna förbi och titta på tomten själva eller hör av Er för tidsbokning!

Smedsskogen 142, Mullsjön, Hjo kommun

Smedsskogen 142

Fritidshus
Mullsjön, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
295 000 kr
30 m²
2 rum
513 m² tomt

I Smedsskogen med bara några hundra meter från Mullsjöns västra kant ligger denna lilla stuga som nu kan bli din. Här har du naturen inpå husknuten som bjuder in till bad i sjön, promenader i skogen och lugnet från fågelkvittret. Med kök, vardagsrum och toalett i byggnaden bredvid kan du nu skapa din alldeles egna oas dit du kan fly vardagens puls och bara vara. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 11