Mäklare Freddy Yström

Freddy Yström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tränggatan 12, Norrmalm, Skövde kommun

Tränggatan 12

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
945 000 kr
48,4 m²
2 rum
vån 1/2
4 294 kr/mån
19 525 kr/m²

Välkommen till denna välskötta centrala lägenhet, perfekt för dig som student eller för dig som söker efter ett praktisk boende. Med en yta på 48,4 kvadratmeter och två rum och kök erbjuder denna bostad allt du behöver i ett bekvämt och kompakt utrymme. Här får man ett modernt IKEA kök från 2021, kaklat WC/duschrum som renoverat 2018. Bra med förvaring. Lägenheten är belägen med ett attraktivt läge med endast ca två minuters promenad till högskolan & resecentrum. Du har även handelsområdet kring Elins Esplanad och centrum inom räckhåll! Det optimala läget och den perfekt lägenheten, Välkomna!

Havstenavägen 42F, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 42F

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 345 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 307 kr/mån
17 355 kr/m²

Välplanerad och helrenoverad trea med stor inglasad balkong åt söder. Genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck. Genomgående renoverad med nya ytskikt, nytt kök och nyrenoverat WC/duschrum med tvättmaskin. Här bor man högst upp i huset med hörnläge och bästa utsikten mot innergården och omgivande bebyggelse. I denna trevliga lägenhet får man tillgång till två bra sovrum, ett klassiskt arbetskök med plats för matbord. Vardagsrummet som sedan förlängs med den härliga inglasade balkongen, detta kommer bli ert favoritutrymme. Bra område med det perfekta läget, både får den shoppingglada ca. fem minuter till shopping och för naturmänniskan når du naturen på ca. tre min. Välkomna!

  • Balkong
Henrik Gjutares Gata 34 A, Norrmalm, Skövde kommun

Henrik Gjutares Gata 34 A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 572 kr/mån
14 587 kr/m²

Välkommen till en trivsam tvåa med bra läge på Norrmalm! Högst upp i huset erbjuds denna välplanerade tvåa med trevlig planlösning. Härlig balkong i söderläge samt tillgång till hiss. Lägenheten är genomgående ljus och här finns möjligheter att renovera och inreda efter eget tycke och smak. Dess närhet till handelsområdet Elins Esplanad, högskola, busshållplatser och Skövde centrum gör det till en bekväm och attraktiv plats att bo på. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnvägen 3C, Centrum, Tibro kommun

Kvarnvägen 3C

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
245 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 838 kr/mån
4 336 kr/m²

På första våning hittar vi denna trevliga lägenhet om två rum och kök. Här erbjuds en hall med gott om förvaring, ett ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp om man skulle önska, kök med matplats, rymligt sovrum och ett dusch/wc med egen tvättmaskin. Lägenheten har också en balkong med riktigt bra solläge och fri utsikt mot sydväst. På Kvarnvägen bor man i ett lugnt område med direkt närhet till Stadsparken, fina promenadstråk utmed ån Tidan och endast ett par minuters promenad från centrum och busstation. Varm välkommen på visning!

Fröstorp Sandliden 2, Fröstorp, Tibro kommun

Fröstorp Sandliden 2

Villa
Fröstorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
2 095 000 kr
98 + 141 m²
5 rum
5 596 m² tomt

Varmt välkommen till Fröstorp Sandliden 2! Denna gedigna putsade villa är belägen i ett naturskönt område några minuter från Tibro centrum. Rankås friluftsområde ligger runt knuten och här finns det möjlighet till en aktiv fritid med fina omgivningar. Här bor man bekymmersfritt med flera stora renoveringar gjorda. En inbjudande interiör med behagliga färger och materialval, dräneringen är gjord och ett ekonomiskt uppvärmningssystem finns. För den som har utrymmeskrävande hobbys finns det stora utrymmen i källaren samt i garage och uthus. Den stora och grönskande trädgårdstomten om hela 5596m² gränsar till stor del mot skogen och här är det bara att slå sig ner och njuta. Varmt välkommen på visning!

Västra Långgatan 93B, Centrum, Tibro kommun

Västra Långgatan 93B

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
250 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 690 kr/mån
3 704 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerummare på tredje våning! Lägenheten ligger på gaveln och har utsikt åt tre håll vilket bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Lägenhetens 67,5 kvadratmeter är fördelade på ett sovrum i varje ände, ett ljust kök med plats för matbord, badrum samt ett trevligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till den rymliga balkongen med fritt läge i väster som bjuder på eftermiddags-/kvällssol. På Västra Långgatan bor du med direkt närhet till stadsparken och endaste ett stenkast från matbutiker, kommunikationer och trevliga promenadstråk längsmed ån Tidan. Varmt välkommen!

Signe Carlssons gata 15, Knäpplan / Sigghusberg, Hjo kommun

Signe Carlssons gata 15

Villa
Knäpplan / Sigghusberg, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
4 295 000 kr
144 + 30 m²
6 rum
1 223 m² tomt

Det här nybyggda vita enplanshuset om 144 kvm hittar man på Signe Carlsson gata 15, i ett populärt bostadsområde. Optimal planlösning för barnfamiljer där föräldra sovrummet med eget badrum ligger i ena delen av huset samt tre sovrum och eget TV-rum och badrum för barnen finns i den andra delen. Den stora sociala ytan med vardagsrum med kamin och kök med stor köksö knyter samman familjen i mitten av huset. Stort plus i detta boende är det härliga uterummet om 30 kvm, här kan man njuta av trädgården utan att påverkas av vädret. Huset har även en isolerad friggebod som kan användas till förvaring eller som extra utrymme. Stensättningar mot entrén ger en inbjudande känsla till huset och trädgården är vänd mot söder, vilket innebär att man kan njuta av solen och utomhusaktiviteter under hela dagen. I området finns det förskola samt närhet till skolskogen. Här är det bara att flytta in och börja bo. Välkomna på visning!

Bågvägen 31, Hammarsjorden, Hjo kommun

Bågvägen 31

Villa
Hammarsjorden, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
1 995 000 kr
135 m²
5 rum
533 m² tomt

Här får ni chansen till ett mycket speciellt utformat 1 1/2-plans vinkelhus på Hammarsjorden. Tilltalande interiör med stora öppna ytor med bland annat vardagsrum/ matrum i fil med effektiv braskamin. Rymligt och fint kök stor köksö. Tre till fyra sovrum och dubbla wc/duschrum varav ett med Jacuzzi. Exteriören ger er en inbjudande trädgårdstomt med uteplatser och uterum. 3-glas fönster och anslutet till fiber. Praktisk carport med förråd. Robotgräsklipparen sköter gräsmattan åt er, praktiskt och skönt! Bra läge i området med nära till grönområde, skola och förskola. Här kommer hela familjen att trivas!

Långeruder 1:37, Långeruder, Hjo kommun

Långeruder 1:37

Tomt
Långeruder, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
200 000 kr
1 376 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en tomt och titulera er som fastighetsägare. Tomten uppmäter hela 1 376 kvadratmeter och som idag får betraktas som natur/skogstomt med träd ståendes på tomten. Här kan den som åstundar bygga ett permanentboende alternativt ett fritidsboende med en bra större tomt samt ett bra läge, där ni endast har cirka 6 kilometer in till trästaden Hjo. Känner ni er intresserade? Passa på.

Gröna Vägen 42A, Hentorp, Skövde kommun
  • Ons 4 okt kl 17:15

Gröna Vägen 42A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
5 947 kr/mån
13 736 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Gröna Vägen i Skövde. Med tre rum erbjuder den gott om utrymme för en bekväm och mångsidig livsstil. Lägenheten är ursprungligen en 4 rok som är omgjord till 3 rok, ägarna har tagit ned väggen mellan kök och sovrum för att få en luftigare och större planlösning. Lägenheten har genomgående bra ytskikt och har kontinuerligt blivit uppfräschad under ägandet. De generösa ytorna i vardagsrummet och de övriga rummen ger dig gott om utrymme att möblera och inreda efter din personliga smak. Med fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Gröna Vägen i Skövde är en populär och eftertraktad plats att bo på. Här kan du njuta av närheten till grönområden och vacker natur samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Missa inte chansen att förvärva denna bostad.

  • Plus
  • Balkong
Torggatan 8B, Centrum, Tibro kommun

Torggatan 8B

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
340 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 270 kr/mån
8 831 kr/m²

Välkommen till denna trevliga etta på andra våning i hus med hiss. Lägenheten har ett praktiskt kök med vita skåpsluckor och genomgående ljusa ytskikt. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. I anslutning finns en praktisk sovalkov. Från rummet når man den stora balkongen som ligger i solvänligt sydvästläge. Lägenheten har också en rymlig dusch/WC med kakel och klinker. Här bor du mitt i centrum med direkt närhet till affärer och busshållplats med goda kommunikationer mot Skövde och Karlsborg. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grindstugevägen 8, Korsgården, Hjo kommun

Grindstugevägen 8

Tomt
Korsgården, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
220 000 kr
1 080 m² tomt

Med endast cirka sex kilometers bilfärd från Hjo centrum hittar ni denna byggklara tomt om ca. 1080 kvm. Här har ni nu möjligheten att bygga upp ert framtida hem i ett trevligt bostadsområde med landetkänsla men ändå ha tryggheten med grannar.Förskoleverksamhet finns i området. Åk gärna förbi och titta på tomten själva eller hör av Er för tidsbokning!

Grindstugevägen 7, Korsgården, Hjo kommun

Grindstugevägen 7

Tomt
Korsgården, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
200 000 kr
928 m² tomt

Med endast cirka sex kilometers bilfärd från Hjo centrum hittar ni denna byggklara tomt om ca.928 kvm. Här har ni nu möjligheten att bygga upp ert framtida hem i ett trevligt bostadsområde med landetkänsla men ändå ha tryggheten med grannar. Förskoleverksamhet finns i området. Åk gärna förbi och titta på tomten själva eller hör av Er för tidsbokning!

Smedsskogen 142, Mullsjön, Hjo kommun

Smedsskogen 142

Fritidshus
Mullsjön, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
295 000 kr
30 m²
2 rum
513 m² tomt

I Smedsskogen med bara några hundra meter från Mullsjöns västra kant ligger denna lilla stuga som nu kan bli din. Här har du naturen inpå husknuten som bjuder in till bad i sjön, promenader i skogen och lugnet från fågelkvittret. Med kök, vardagsrum och toalett i byggnaden bredvid kan du nu skapa din alldeles egna oas dit du kan fly vardagens puls och bara vara. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 14