Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Tommy Hallström

Tommy Hallström

Om mig

Sedan 2012 är jag bosatt i Hjo, min födelseort, och här har jag bland annat drivit egen mäklarbyrå som jag sålde vidare 2021, idag jobbar jag på Fastighetsbyrån som är Sveriges ledande mäklarkedja Innan min mäklarbana startades har jag efter min ekonomiska utbildning på gymnasiet utbildat mig till kock i Österrike. Mina många år utomlands gör att jag pratar förutom Engelska även Tyska flytande. Jag trivs bäst när jag får ge service till mina kunder som överträffar deras förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järvstigen 7, Lundby, Hjo kommun

Järvstigen 7

Villa
Lundby, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
2 700 000 kr
150 + 30 m²
6 rum
1 617 m² tomt

Charmigt rött hus med vita knutar, belägen i lugnt villaområdet på Järvstigen 7 på en återvändsgränd. 1 ½ plans villa med en boarea på 150 kvadratmeter. Denna fastighet erbjuder både komfort och charm. En tilltalande planlösning med sällskapsytor, ett fint lantligt kök och tre bra sovrum. Dubbla renoverade Wc/dushrum. Stor grönskande tomt som gränsar mot allmänning, vilket ger er avskild och privat atomsfär, perfekt för lek och avkoppling. Förutom boningshuset finns också den fina uthusbyggnad som ger er gott om extra förvaring. En härligt altan under tak gör det möjligt att njuta av utomhuslivet i alla väder. Vill ni bo i stan men ändå ha känslan av landet? Då har ni hittat rätt. Välkomna!

Bergudden 2, Mullsjön, Hjo kommun

Bergudden 2

Villa
Mullsjön, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
4 250 000 kr
128 + 32 m²
5 rum
2 045 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska nybyggda hus med ett oslagbart läge och en enastående utsikt över Mullsjön! Här finns bostaden som erbjuder er en unik upplevelse av harmoni och komfort. Genom hemmets öppna ytor och det stilrena designkonceptet är denna bostad perfekt för er som älskar att ha gott om plats att röra sig fritt. Här finns generösa ljusinsläpp som framhäver de naturliga elementen utanför och skapar en ljus och luftig atmosfär för er att leva i. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge optimal funktionalitet och enkelhet i vardagen. Från välplanerade köksytor till rymliga förvaringsutrymmen, kommer du att upptäcka att denna bostad har allt du behöver för att leva bekvämt. Terrassen med vidunderlig utsikt är den självklara platsen när familj och vänner vill komma på besök. Ta chansen att bo i detta unika hem och upplev den enastående livsstil det erbjuder. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gälleberg Norrgården , Gälleberg, Tidaholms kommun

Gälleberg Norrgården

Gård/Skog
Gälleberg, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
5 800 000 kr
149 + 15 m²
5 rum
31,5 ha tomt

Sydöst om Tidaholm ligger Gälleberg Norrgården vackert beläget i hjärtat av naturen. Denna fastighet erbjuder inte bara ett boningshus från 1900-talets första hälft, utan även ekonomibyggnader med ladugård, vagnsskjul, stall, loge och verkstad. Med en omgivande mark på totalt ca 31,5 hektar varav ca 22 hektar produktiv skogsmark, ca 10 hektar inäga/åker som sträcker sig så långt ögat kan nå, är detta en möjlighet att omfamna lantlivet i dess finaste form. Förvärva hela eller delar av gården.

Granåsgatan 9, Hörnebo, Tibro kommun
  • Fre 10 maj kl 15:30

Granåsgatan 9

Villa
Hörnebo, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 850 000 kr
163 + 65 m²
6 rum
1 073 m² tomt

Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva en riktigt trevlig och väl tilltagen familjevilla i populära Hörnebo. Här finns hela sex r.o.k. fördelat på två plan samt ett rymligt källarplan med bra utrymmen. Genomgående fint iordning och löpande renoverat under åren. Stor härlig tomt med insynsskyddad baksida. Härligt vinterisolerat uterum, stort dubbelgarage och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Här bor man med direkt närhet till förskola och den nybyggda Baggeboskolan för åldrar F-6. Via cykelbana tar man sig enkelt ner till idrottsanläggningar och högstadieskola. Populärt motionsspår finner man bara några hundra meter bort. Välkomna på visning!

  • Plus
Mellanvägen 6, Hammarsjorden, Hjo kommun

Mellanvägen 6

Villa
Hammarsjorden, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
1 600 000 kr
135 m²
5 rum
668 m² tomt

Med ett fritt och härligt läge, på barnvänliga och trevliga Hammarsjorden, finns nu denna familjevilla ute till försäljning. Generösa och trevliga ytor om fem rum och kök och två badrum. Mysig och värmande braskamin finns att tillgå. Härlig altan att ta vid de varma månaderna. Nära till natur, kommunikation och skola. Med fri baksida får ni ett av Hammarsjordens bättre lägen. Välkomna på visning.

  • Uteplats
Strandvägen 49 & 51, Centrum, Karlsborgs kommun

Strandvägen 49 & 51

Lägenhet
Centrum, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
4 000 000 kr
350 m²
762 m² tomt

Med ett mycket centralt och sjönära i Karlsborg ligger denna välskötta hyresfastighet. Idag har fastigheten fem bostadslägenheter som genomgående håller en god standard. Lägenheterna har en total boyta om 350 kvm och fördelas enligt följande: 1st ett rum och kök om ca 35 kvm, 2 st två rum och kök om ca 68 kvm 1 st 3 rum och kök om ca 92 kvm samt 1 st fyra rum och kök om ca 100kvm. Vidare finns en källare med tvättstuga, förråd, pannrum och förvaringsutrymmen. På tomten finns garage. Fastigheten värms upp med bergvärme.

  • Äganderätt
Majorsgatan 3, Centrum, Karlsborgs kommun

Majorsgatan 3

Övrigt
Centrum, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
3 000 000 kr
240 m²
1 841 m² tomt

Tillfälle att förvärva en mindre hyresfastighet med tre lägenheter! En lägenhet om fem rum och kök finns belägen på övervåningen och bottenvåningen inrymmer två st. lägenheter om vardera 2,5 r.o.k. på 60 m². Genomgående gott skick vad gäller samtliga lägenheter. Fin källare med förrådsutrymmen och tvättstuga/relaxdel. Uteplatser på baksidan med spabad. Välkomna!

Hantverksgatan 25, Centrum, Tibro kommun

Hantverksgatan 25

Villa
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
3 500 000 kr
240 + 60 m²
7 rum
1 215 m² tomt

I centrala Tibro finns denna magnifika souterrängvilla med byggnadsår 2023 som har mycket att erbjuda. Här är huset för dig som drömmer om en nybyggd villa men vill slippa hela byggprocessen. Smakfulla detaljer och en attraherande planlösning där de generösa fönsterpartiet ut mot husets baksida är både ett vackert blickfång men som även släpper in gott om dagsljus. Huset värms upp effektivt via vattenburen golvvärme och för den bilburna finns stor grusad parkeringsplats samt garage. Hjärtligt välkomna på visning!

Visar alla 8