Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annica Åslund Olsèn

Annica Åslund Olsèn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sälsten 22, null, Härnösands kommun

Sälsten 22

Övrigt
Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 500 000 kr
6,6 ha tomt

På Sälstens camping har det bedrivits verksamhet under många år och campingen är fullbelagd varje sommar. Med fri utsikt mot havet lockar den campare från flertalet länder. På campingen finns två servicebyggnader och åtta campingstugor. Dessutom finns 77 ställplatser för husvagn/husbil (72 st med el och fem st utan el) samt tio tältplatser. Då tomtarealen är hela 65 785 kvm finns gott om potential att utveckla campingen. Till fastigheten hör även en villa där nuvarande ägare bor. Den kommer att bli vakant i samband med försäljningen. Varmt välkommen på visning!

Brf Blåklockan, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
 • 38 lediga bostäder

Brf Blåklockan

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
fr. 949 400 kr
28-88 m²
1-4 rum
2 123 kr/mån

Med glädje presenterar vi Brf Blåklockan med härlig utsikt mot inloppet och närhet till centrum! Du kan redan nu boka din drömlägenhet. Projektet innefattar 38 moderna och ljusa lägenheter i två huskroppar och tre våningsplan, 1:or - 4:or. Alla lägenheter har inglasade balkonger eller uteplats. Lägenheterna har vattenburen golvvärme och en takhöjd om 2,55 m. Just nu tecknar vi bokningsavtal och vi räknar med att ha ekonomiska planen klar under sensommaren för att kunna skriva upplåtelseavtal. Inflyttning kan ske redan under hösten! Varmt välkommen med din intresseanmälan och anmälan till visning!

 • Nybyggnadsprojekt
Hamnslåtten 104, Mjällom, Kramfors kommun
Hamnslåtten 104, Mjällom, Kramfors kommun, bild 2
Hamnslåtten 104, Mjällom, Kramfors kommun, bild 3

Hamnslåtten 104

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 600 000 kr
140 + 70 m²
5 rum
10,5 ha tomt

Välkommen till en charmig och välrenoverad bostad från 1909 i populära Norrfällsviken. Här finns en stor boyta på 140 kvm och en generös biyta på 70 kvm att utforska. Detta hem har även en härlig inglasad uteplats in mot gården, perfekt för grillkvällar och umgänge med nära och kära. Separat uthyrningslägenhet som är helt nyrenoverad med nytt kök och vitvaror, badrum, 3-glasfönster och alla ytskikt. Eldstad och garage ingår vilket ger extra bekvämlighet och möjligheter för den nya ägaren. Området runt bostaden bjuder på lugn och ro med närhet till vacker natur och skogspromenader med havet alldeles inpå. Norrfällsviken erbjuder ett varierat utbud av service och bekvämligheter med flera restauranger, golfbana samt padelbana, medan Mjällom som ligger några km ifrån, erbjuder livsmedelsbutik mm. Det finns gott om trevliga utflyktsmål i området om man vill se sig om lite någon dag. Det här hemmet är perfekt för den som söker ett traditionellt boende med moderna bekvämligheter. Det passar också toppen för den som har verksamhet att bedriva. Inglasningen mot vägen har fungerat som en souvenirbutik för nuvarande ägarna. Ta chansen att tillsammans med oss upptäcka denna pärla i - välkommen att höra av dig för mer information och visning!

 • Premium
Envägen 3, null, Kramfors kommun
Envägen 3, null, Kramfors kommun, bild 2
Envägen 3, null, Kramfors kommun, bild 3

Envägen 3

Villa
Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 100 000 kr
156 + 64 m²
4 rum
1 077 m² tomt

Välkommen till en trevlig familjevilla med väldigt fin utsikt! Det rymliga uterummet med stora fönster lockar till många njutbara stunder, liksom trädgården med dess buskar och solplatser. Villan har entréplan med stort vardagsrum och matplats där du blickar ut över närområdet. Den öppna planlösningen som även är i souterrängplan ger flexibilitet till fler sovrum om så önskas. Med på köpet får du även ett varmbonat garage. Gör din intresseanmälan redan nu!

 • Premium
Andra Långgatan 32, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun

Andra Långgatan 32

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 210 500 kr
88,2 m²
4 rum
vån -1/1
4 676 kr/mån
36 400 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara, nyproducerade 4-rumslägenhet belägen i centrala Örnsköldsvik. Här möts du av en modern inredning och en härlig uteplats där du kan njuta av solen och friska luften. Med en boyta på 88.2 kvadratmeter finns gott om plats för familj och vänner. Området runt fastigheten erbjuder en charmig atmosfär med närhet till allt du behöver. Här finns mysiga caféer, restauranger och shoppingmöjligheter. Perfekt för dig som vill bo centralt men ändå ha naturen inom räckhåll. Denna lägenhet är ett perfekt val för dig som söker en bekväm och stilfull boendelösning. Med modern design och hög standard är detta hemmet för dig som vill ha det bästa av två världar - stadslivets bekvämligheter kombinerat med lugnet i din egen oas. Tillsammans tar vi steget mot din framtida bostad. Välkommen att upptäcka denna pärla i Örnsköldsvik!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Järvedsvägen, Järved, Örnsköldsviks kommun

Järvedsvägen

Lägenhet
Järved, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 140 000 kr
49,4 m²
2 rum
vån 5/6
3 405 kr/mån
43 320 kr/m²

Väldisponerad och ljus tvårummare högt upp i huset med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong på 11 kvm med där du njuter av kvällssolen. Sovrum med stor klädkammare och gott om förvaringsutrymme i hallen. Inflyttning planeras till våren 2025. Välkommen med din intresseanmälan och läs mer på bjorkplantagen.se

 • Nyproduktion
 • Hiss
Järvedsvägen, Järved, Örnsköldsviks kommun

Järvedsvägen

Lägenhet
Järved, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 800 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 695 kr/mån
37 086 kr/m²

Välkommen till härliga Björkplantagen med dess stilfulla och moderna lägenheter och som har naturen alldeles inpå! Ljus och trevlig trerummare med balkong i härligt kvällssols-läge samt fransk balkong i sovrummet. Stor sällskapsyta med kök och vardagsrum på 35 kvm, klädkammare alternativt hemmakontor för dig som önskar det. Inflyttning planeras till våren 2025. Läs mer på bjorkplantagen.se eller kontakta oss!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Järvedsvägen, Järved, Örnsköldsviks kommun

Järvedsvägen

Lägenhet
Järved, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 090 000 kr
49,4 m²
2 rum
vån 5/6
3 405 kr/mån
42 308 kr/m²

Väldisponerad och ljus tvårummare högt upp i huset med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong på 11 kvm med där du njuter av morgonsolen. Sovrum med stor klädkammare och gott om förvaringsutrymme i hallen. Inflyttning planeras till våren 2025. Välkommen med din intresseanmälan och läs mer på bjorkplantagen.se

 • Nyproduktion
 • Hiss
Järvedsvägen, Järved, Örnsköldsviks kommun

Järvedsvägen

Lägenhet
Järved, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 490 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 2/6
2 916 kr/mån
37 722 kr/m²

Väldisponerad tvårummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med stor klädkammare och gott om förvaringsutrymme i hallen. Inflyttning planeras till våren 2025. Välkommen med din intresseanmälan och läs mer på bjorkplantagen.se

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bruksvägen 18, null, Sollefteå kommun

Bruksvägen 18

Övrigt
Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 500 000 kr
2 519 m² tomt

Industrifastighet i gott skick och med bra läge i Sollefteå som f n har en hyresgäst (som är flyttbar om köparen behöver hela fastigheten). Övriga ytor finns för en köpare att nyttja. Passar ypperligt för kontor och olika typer av produktion, lager och logistik ex vis e-handelsdistribution. Driftskostnader uppgick för 2022 till ca 196 tkr. Uppvärmd yta är f n ca 750 kvm. Välkommen med din intresseanmälan!

Södra Långgatan 27 och 29, Bredbyn, Örnsköldsviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södra Långgatan 27 och 29

Övrigt
Bredbyn, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
25 500 000 kr
3 877 m² tomt

Med centralt läge i Bredbyn ligger den här fastigheten med två huskroppar och totalt 36 lägenheter. Fastigheten är i gott skick och har inga vakanser. Total uthyrningsbar yta är 2371,7 kvm och efter årets hyresförhandling så uppgår nuvarande hyresintäkter på årsbasis till 3261 tkr (2024 års hyror, exklusive parkeringar ca 38 tkr). Fastigheten säljs med friskrivning. Varmt välkommen på visning!

Äskjavägen 9, null, Kramfors kommun

Äskjavägen 9

Övrigt
Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 600 000 kr
3 260 m² tomt

Fastigheten som inrymmer fem st lägenheter har ett fint läge i Ullånger. De boende har fin utsikt mot Ullångersfjärden. Hyresintäkter uppgår till ca 300 tkr och uthyrningsbar yta är 406 kvm. Säljarna har under sina år som ägare, inte haft några vakanser. Fastigheten säljs med friskrivning. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Björkplantagen, Järved, Örnsköldsviks kommun

Björkplantagen

Lägenhet
Järved, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
fr. 1 490 000 kr
40-76 m²
2-3 rum
2 916 kr/mån

Nu skriver vi förhandsavtal på Björkplantagen som består av sex lägenhetshus som reser sig på en grönskande sluttning utefter Järvedsleden. De två första husen som byggs i etapp 1 rymmer sammanlagt 35 lägenheter av modernaste snitt. I 24 av dem får du utsikt över hamninloppet där de rymliga terrasserna bjuder på en vacker kvällssol. Även i de bakre lägenheterna kan du dricka ditt morgonkaffe på en rymlig balkong och se segelbåtar glida förbi ute på fjärden. Björkplantagen erbjuder en trygg plats för barnen att växa upp på med närhet till god service. Här finns såväl barnomsorg och matbutik som kommunikationer och fritidsaktiviteter inom gångavstånd. Om du söker ett stads- och naturnära boende med modern utformning och generösa sällskapsytor är detta rätt plats för dig. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka din lägenhet!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13