Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andrea Johansson

Andrea Johansson

Om mig

Andrea är en glad och sprudlande Höörs-tjej full av energi. Bosatt i Hörby sen många år, så hon kan sitt Mellanskåne bra. Med stor kompetens och lång erfarenhet av fastighetsmäkleri samt som specialist på nyproduktion guidar hon sina kunder både professionellt och målinriktat. Älskar djur och natur. Samt sport i de flesta former.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokgatan 8, Höör, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krokgatan 8

Villa
Höör, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 295 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
850 m² tomt

Välkommen till detta retrodoftande 60-tals hus från anrika Fogelfors. Här får du en charmig villa på centralt läge i byn på hörntomt med ett praktiskt garage. Utanför huset finns en stor trädgård med gräsmatta, perfekt för barnen att leka på eller för trevliga sommarfester. Området bjuder på vacker natur och många möjligheter till friluftsaktiviteter. Här finns även goda förbindelser till både Malmö och Lund för den som pendlar eller vill utforska närliggande städer. Så om du söker en bostad med karaktär, gott om utrymme och en touch av det förflutna – då är detta bostaden för dig! Ta chansen att förvärva ett riktigt retrohem. Välkommen hem!

Flöjtvägen 6H, Karlslund, Höörs kommun
Flöjtvägen 6H, Karlslund, Höörs kommun, bild 2
Flöjtvägen 6H, Karlslund, Höörs kommun, bild 3

Flöjtvägen 6H

Radhus
Karlslund, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 395 000 kr
80 m²
3 rum
5 362 kr/mån
29 938 kr/m²

Välkommen till en nybyggd och tilltalande gavellägenhet om 80 kvm fördelat på tre rum och kök. Samt något så ovanligt som både badrum och gästtoalett i en trea. Bekvämt må jag säga! Trevlig interiör med bla kvalitetskök från Vedum, parkettgolv och stora fönsterpartier. Med uppställningsplats för bilen utanför och med två terrasser; en på baksidan och en på framsidan. Lättskött trädgårdstäppa på soligt läge. Med cykelbana både till badsjö och tågstation. Busshållplats till lokalbuss precis utanför.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Kristianstadsvägen 27B, Centralt, Hörby kommun

Kristianstadsvägen 27B

Lägenhet
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
550 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 457 kr/mån
13 750 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och renoverade etta med kök och sovalkov. Här bor du lugnt och skönt högst upp i huset, bort från trafikens sus. Sovalkoven har skärmats av med en vägg med charmiga spröjsade fönster vilket ger lägenheten en separat sovplats och en modern känsla. Samtliga ytor är fräscha så som kök, helkaklat badrum, nyare ytskikt. Njut av en fransk balkong mot innergården. Busshållplats för Skåneexpressen ett par minuter bort tar dig snabbt vidare till Lund, Malmö och Kristianstad.

Koriandervägen 9D, Väster, Höörs kommun

Koriandervägen 9D

Radhus
Väster, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 395 000 kr
90 m²
4 rum
5 796 kr/mån
26 611 kr/m²

Vill du se den här bostaden i Roblox istället? Använd denna länk: https://www.roblox.com/games/16805813428/Radhus-i-H-r eller scrolla ner till avsnittet ”Dokument och länkar” för att gå på visning i Roblox. Ett modernt och otroligt yteffektivt gavelradhus med stora glaspartier och en stilren träfasad i järnvitriol. 90 kvm i två plan med helkaklade badrum på varje våning samt tre sovrum på ovanplan. En personligt designad bostadsrätt med hög standard i vattenburen golvvärme på båda planen, vägghängda toalettstolar samt både egen balkong och två uteplatser. Tomten stäcker sig runt hela östergaveln. Höör Väster är ett område i utveckling - nära både tågstation och ljuva skogsmiljöer.

  • Energieffektiv
Flöjtvägen 6C, Karlslund, Höörs kommun

Flöjtvägen 6C

Radhus
Karlslund, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
5 362 kr/mån
27 438 kr/m²

Äntligen är en av marklägenheterna i nya brf Sätofta Hage till försäljning. Och hör och häpna i ett nyproducerat område som känns både ombonat och hemtrevligt redan från start! Åttio välplanerade kvadratmeter i ett plan med både badrum och gästtoalett. Belägen intill underbar natur med busstation till Höör ett stenkast bort. Med lekplats, skola, cykelbana och badsjö i området. Tågstationen ligger mitt i Höör och det går cykelbana från Sätofta Hage ända fram till stationen för den som pendlar.

  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Tjörnarpsvägen 40, Höör, Höörs kommun

Tjörnarpsvägen 40

Villa
Höör, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 400 000 kr
154 + 10 m²
6 rum
3 497 m² tomt

På utmärkt pendlarläge vid väg 23 och precis intill en slocknad vulkan ligger denna villa med två lägenheter eller generationsboende. En gedigen villa i gott skick. I dagsläget består huset av två lägenheter som hyrts ut i många år men som vid tillträdet av fastigheten kommer att vara lediga för den nya ägaren att disponera eller hyra ut.

Pugerupsvägen 18, Snogeröd, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pugerupsvägen 18

Tomt
Snogeröd, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
400 000 kr
713 m² tomt

På ett underbart läge i mysiga Snogeröd ligger denna obebyggda tomt med kommunala anslutningar på vatten och avlopp betalda. Omsluten av trivsamma villor och områdets lekplats. Söderut med vidsträckta vyer över odlingslandskap och böljande fält. Gällande detaljplan beviljar byggnation av ett enplanshus som kan uppta maximalt en tredjedel av tomten.

Visar alla 7