Mäklare Andrea Johansson

Andrea Johansson

Om mig

Andrea är en glad och sprudlande Höörs-tjej full av energi. Bosatt i Hörby sen många år, så hon kan sitt Mellanskåne bra. Med stor kompetens och lång erfarenhet av fastighetsmäkleri samt som specialist på nyproduktion guidar hon sina kunder både professionellt och målinriktat. Älskar djur och natur. Samt sport i de flesta former.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brönnestadsvägen 14, Tjörnarp, Höörs kommun
  • Tor 29 feb kl 15:00

Brönnestadsvägen 14

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
950 000 kr
77 m²
4 rum
1 829 m² tomt

Högt och fritt belägen bostad inbäddad i underbar natur med Tjörnevallen som närmsta granne. Sitt på uteplatsen i bästa kvällssolen och trivs när Boif spelar eller vänd blicken österut för att njuta av den fria utsikten över kossorna från höjden. Gångavstånd till Tjörnarpssjön med badplats och bastubåt samt tågstation för smidig pendling. På tomten står även en gäststuga/förråd, pumphus samt ett vedförråd.

  • Plus
Koriandervägen 9D, Väster, Höörs kommun

Koriandervägen 9D

Radhus
Väster, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 395 000 kr
90 m²
4 rum
5 796 kr/mån
26 611 kr/m²

Ett modernt och otroligt yteffektivt gavelradhus med stora glaspartier och en stilren träfasad i järnvitriol. 90 kvm i två plan med helkaklade badrum på varje våning samt tre sovrum på ovanplan. En personligt designad bostadsrätt med hög standard i vattenburen golvvärme på båda planen, vägghängda toalettstolar samt både egen balkong och två uteplatser. Tomten stäcker sig runt hela östergaveln. Höör Väster är ett område i utveckling - nära både tågstation och ljuva skogsmiljöer.

Flöjtvägen 6C, Karlslund, Höörs kommun

Flöjtvägen 6C

Lägenhet
Karlslund, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 375 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
5 362 kr/mån
29 688 kr/m²

Äntligen är en av marklägenheterna i nya brf Sätofta Hage till försäljning. Och samtidigt i ett nyproducerat område som känns både ombonat och hemtrevligt redan från start! 80 välplanerade kvadratmeter med både badrum och gästtoalett. Belägen intill underbar natur med busstation in till Höör ett stenkast bort. Med lekplats, skola, cykelbana och badsjö i området. Tågstationen ligger mitt i Höör och det går cykelbana från Sätofta Hage ända fram till stationen för den som pendlar.

Pumpvägen 3, Höör, Höörs kommun

Pumpvägen 3

Övrigt
Höör, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
3 800 000 kr
650 m²
2 036 m² tomt

En välplanerad och flexibel lokal för sällanköpshandel, kontor och lager. Strategiskt belägen längs väg 23 i industriområde Nord intill City Gross och övrig handel. Busshållplats ca 100 meter bort.

Tjörnarpsvägen 40, Höör, Höörs kommun

Tjörnarpsvägen 40

Villa
Höör, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 400 000 kr
154 + 10 m²
6 rum
3 497 m² tomt

På utmärkt pendlarläge vid väg 23 och precis intill en slocknad vulkan ligger denna villa med två lägenheter eller generationsboende. En gedigen villa i gott skick. I dagsläget består huset av två lägenheter som hyrts ut i många år men som vid tillträdet av fastigheten kommer att vara lediga för den nya ägaren att disponera eller hyra ut.

Pugerupsvägen 18, Snogeröd, Höörs kommun

Pugerupsvägen 18

Tomt
Snogeröd, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
400 000 kr
713 m² tomt

På ett underbart läge i mysiga Snogeröd ligger denna obebyggda tomt med kommunala anslutningar på vatten och avlopp betalda. Omsluten av trivsamma villor och områdets lekplats. Söderut med vidsträckta vyer över odlingslandskap och böljande fält. Gällande detaljplan beviljar byggnation av ett enplanshus som kan uppta maximalt en tredjedel av tomten.

Visar alla 6