Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Höör

Fastighetsbyrån Höör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Flöjtvägen 3B, Karlslund, Höörs kommun

Flöjtvägen 3B

Lägenhet
Karlslund, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 595 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/2
6 806 kr/mån
24 481 kr/m²

Ett fantastiskt radhus med uteplats och gräsbevuxen tomt i skön morgonsol. Lugnt vilande med blick över hedmiljö och kvarterets gärdesgårdar. Intill skog och fantastiska vandringsleder. Ett nytt men redan ombonat kvarter med vitputsade fasader, gröna detaljer samt tak i betong likt klassiska tegelpannor. Invändigt bjuds 106 stiliga kvadratmeter med två badrum, tre sovrum samt fina sociala ytor. Lekplats, skola, cykelbana och badsjö finns i området.

Hänninge Ry 538, Hänninge, Höörs kommun

Hänninge Ry 538

Villa
Hänninge, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
750 000 kr
57 m²
4 rum
907 m² tomt

Trevligt fritidshus med naturskönt läge. Välplanerad huvudstuga med två sovrum, all-/tv rum, badrum samt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Isolerat och uppvärmt förråd alt. gäststuga om ca 30 kvm med vidbyggd carport. Huvudstugan är i visst behov av renovering främst invändigt, men husets planlösning skapar hög potential till ett fint och välplanerat boende. Belägen ett par kilometer från Västra Ringsjön mitt i den skånska naturen och ett underbart lugnt område. Höörs centrum når du smidigt, där finner du allt du behöver för en bekväm vardag. Välkomna!

 • Uteplats
Stanstorp 261, null, Höörs kommun

Stanstorp 261

Villa
Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
3 595 000 kr
100 + 48 m²
3 rum
2 615 m² tomt

Arkitekten Craig Ellwood kan ha varit en inspirationskälla till detta fantastiska villa mitt i det skånska lapptäcket. I detta fallet är vi inte i Los Angeles, vi befinner oss närmare bestämt i skånska Stanstorp. En helt egen liten oas omringad av Ringsjön och lövskog, där livet har sin egna rytm och dagarna endast planeras utifrån väderleken. Miljön är underbar med närhet till badplatser och fiske men även Höör och dess smidiga kommunikation till Lund, Malmö och Hässleholm Interiört erbjuds en modern och stilren standard! Här finner vi ett modernt kök i öppen planlösning med sällskapsrum, helkaklat badrum samt två sovrum, allt med genomgående vattenburen golvvärme. Den trevliga terrassen bjuder in till lata stunder i solen samt odlingsmöjligheter i det stilfulla växthuset och odlingslådor på den stora tomten. Tänk er här kunna skörda sina egna jordgubbar lagom till midsommar, fantastiskt! Fiber indraget för dig som vill sköta jobbet hemifrån. Varmt välkomna hem!

 • Uteplats
Havrevägen 13, null, Höörs kommun

Havrevägen 13

Villa
Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 795 000 kr
145 + 10 m²
6 rum
982 m² tomt

Varmt välkomna till gemytliga Havrevägen 13 - här erbjuds ett modernt hus i 1,5-plan, placerat på en härlig trädgårdstomt med flertalet uteplatser. Interiört en charmig bostad med alla de attribut som önskas: generös takhöjd med synliga takbjälkar, värmande kamin, genomgående stengolv på entréplan samt ett modern kök i lantlig stil. Snogeröd ligger vackert beläget i de natursköna omgivningarna runt Skånes mittpunkt. Med gång- och cykelavstånd nås både skogen med sina motionslingor, golf på Bosjökloster till en bit mat samtidigt som skånes största sjö, Ringsjön, bara ligger och väntar med bad, vattenskidor och fiske. Sidobyggnad erbjuder gott om utrymme för förvaring av båtutrustning, vattensporter och andra hobbyrelaterade tillbehör. På ca 20-30 min nås både Lund, Malmö och Kristianstad, perfekt pendlingsavstånd. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Koriandervägen 9E, Väster, Höörs kommun

Koriandervägen 9E

Radhus
Väster, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
5 796 kr/mån
25 500 kr/m²

Ta chansen att flytta in i en bostad som byggts för några år sedan och fortfarande känns ny! Ett modernt och otroligt yteffektivt radhus med stora glaspartier och en stilren träfasad i järnvitriol. 90 kvm i två plan med helkaklade badrum på varje våning samt tre sovrum på ovanplan. En designad bostadsrätt med hög standard i vattenburen golvvärme på båda planen, vägghängda toalettstolar samt både egen balkong och uteplats. Beläget på ljus södergavel med extra ljusinsläpp.

 • Energieffektiv
Solistvägen 10, Karlslund, Höörs kommun

Solistvägen 10

Villa
Karlslund, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
3 495 000 kr
145 m²
5 rum
906 m² tomt

Praktisk och välplanerad enplansvilla med integrerat garage. I fyra sovrum, två toaletter och fina sällskapsytor finns plats för den stora familjen. Inbjudande målat i djupblått med vita knutar och entré via trivsam farstukvist. Klassiskt och charmant! Bostaden ligger fint vänd mot soliga sydväst och frontar med ett helt ljuvligt terrassdäck i vinkel. Barnvänligt område med lekplats och skatepark. Med cykelbana till skola, tåg och mysig badplats. Belägen intill underbar natur.

Sövrödsvägen 36, Söveröd - Ljungstorp, Höörs kommun

Sövrödsvägen 36

Villa
Söveröd - Ljungstorp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 475 000 kr
115 m²
4 rum
2 550 m² tomt

Välskött 1-plans Villa naturskönt belägen på en stor, uppväxt trädgårdstomt, omgärdad av häckar och staket. Endast 3 km från centralorten Höör och ca 1,5 km till badplats i Ringsjön. Utöver bostadshuset finns det en carport, 3 förrådsbyggnader och en gäststuga på tomten.

 • Plus
 • Uteplats
Brönnestadsvägen 14, Tjörnarp, Höörs kommun

Brönnestadsvägen 14

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
950 000 kr
77 m²
4 rum
1 829 m² tomt

Högt och fritt belägen bostad inbäddad i underbar natur med Tjörnevallen som närmsta granne. Sitt på uteplatsen i bästa kvällssolen och trivs när Boif spelar eller vänd blicken österut för att njuta av den fria utsikten över kossorna från höjden. Gångavstånd till Tjörnarpssjön med badplats och bastubåt samt tågstation för smidig pendling. På tomten står även en gäststuga/förråd, pumphus samt ett vedförråd.

 • Plus
Koriandervägen 9D, Väster, Höörs kommun

Koriandervägen 9D

Radhus
Väster, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 395 000 kr
90 m²
4 rum
5 796 kr/mån
26 611 kr/m²

Vill du se den här bostaden i Roblox istället? Använd denna länk: https://www.roblox.com/games/16805813428/Radhus-i-H-r eller scrolla ner till avsnittet ”Dokument och länkar” för att gå på visning i Roblox. Ett modernt och otroligt yteffektivt gavelradhus med stora glaspartier och en stilren träfasad i järnvitriol. 90 kvm i två plan med helkaklade badrum på varje våning samt tre sovrum på ovanplan. En personligt designad bostadsrätt med hög standard i vattenburen golvvärme på båda planen, vägghängda toalettstolar samt både egen balkong och två uteplatser. Tomten stäcker sig runt hela östergaveln. Höör Väster är ett område i utveckling - nära både tågstation och ljuva skogsmiljöer.

 • Energieffektiv
Tjörnarps sjöpark 32, Tjörnarp, Höörs kommun

Tjörnarps sjöpark 32

Lägenhet
Tjörnarp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
300 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/1
2 027 kr/mån
10 714 kr/m²

Låt oss presentera denna kvadratsmarta och trevliga marklägenhet med egen uteplats. "Compact living" när det är som bäst! Ett perfekt förstaboende eller att använda som övernattningsboende. Lägenheten är smart planerad med genomgående fräscha ytskikt. Fin placering i natursköna omgivningar med gemensam pool och Korsarödssjön strax intill. Välkomna

Flöjtvägen 6C, Karlslund, Höörs kommun

Flöjtvägen 6C

Lägenhet
Karlslund, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 375 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
5 362 kr/mån
29 688 kr/m²

Äntligen är en av marklägenheterna i nya brf Sätofta Hage till försäljning. Och hör och häpna i ett nyproducerat område som känns både ombonat och hemtrevligt redan från start! Åttio välplanerade kvadratmeter i ett plan med både badrum och gästtoalett. Belägen intill underbar natur med busstation till Höör ett stenkast bort. Med lekplats, skola, cykelbana och badsjö i området. Tågstationen ligger mitt i Höör och det går cykelbana från Sätofta Hage ända fram till stationen för den som pendlar.

 • Nyproduktion
 • Energieffektiv
Tjörnarpsvägen 40, Höör, Höörs kommun

Tjörnarpsvägen 40

Villa
Höör, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 400 000 kr
154 + 10 m²
6 rum
3 497 m² tomt

På utmärkt pendlarläge vid väg 23 och precis intill en slocknad vulkan ligger denna villa med två lägenheter eller generationsboende. En gedigen villa i gott skick. I dagsläget består huset av två lägenheter som hyrts ut i många år men som vid tillträdet av fastigheten kommer att vara lediga för den nya ägaren att disponera eller hyra ut.

Pugerupsvägen 18, Snogeröd, Höörs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Pugerupsvägen 18

Tomt
Snogeröd, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
400 000 kr
713 m² tomt

På ett underbart läge i mysiga Snogeröd ligger denna obebyggda tomt med kommunala anslutningar på vatten och avlopp betalda. Omsluten av trivsamma villor och områdets lekplats. Söderut med vidsträckta vyer över odlingslandskap och böljande fält. Gällande detaljplan beviljar byggnation av ett enplanshus som kan uppta maximalt en tredjedel av tomten.

Visar alla 13