Fastighetsbyrån Höör

Fastighetsbyrån Höör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Elisetorpsvägen 17, Bokeslund - Bokehall, Höörs kommun

Elisetorpsvägen 17

Villa
Bokeslund - Bokehall, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

1 595 000 kr

74 m²

3 rum

2 048 m² tomt

Tänk att få bo mitt i naturen men ändå nära alla centrumfunktioner! Grannar finns, men inte alltför nära då tomterna i området är stora. Bostaden ligger högt och ljust beläget och bjuder på stort terrassdäck med underbar utsikt över skogslandskapet. Ett modernt boende i gott skick med tre ljusa rum med härliga sällskapsytor. Trägolv i hela huset och bröstpanel på väggarna. Med cykelavstånd till både tågstation och handel.

 • Plus
Frejgatan 1E, Höör, Höörs kommun

Frejgatan 1E

Radhus
Höör, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

1 700 000 kr

83 m²

3 rum

5 000 kr/mån

20 482 kr/m²

En modern och lite retrodoftande marklägenhet med egen trädgårdstäppa och två terrasser. På framsidan med en kopp te i morgonsolen. På baksidan påtande i odlingslådorna. Fin planlösning om 3 rum och kök fördelat på 83 kvm med nyrenoverat badrum och kök. I närområdet ligger härliga motionsslingor, idrottsplats och skolområdet. Närhet till både tågstation och centrumfunktioner. Äntligen är en av de eftertraktade bostadsrätterna på Frejgatan till salu!

Bokehall Gunder Häggs väg 1, Bokehall, Höörs kommun
 • Tor 8 jun kl 17:00

Bokehall Gunder Häggs väg 1

Fritidshus
Bokehall, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

1 395 000 kr

55 m²

2 rum

1 083 m² tomt

I natursköna Bokehall ligger detta fräsch och välskötta lilla hus, genomgående renoverat under senare år med nytt badrum, nytt kök, nytt insynsskyddat altandäck i sydväst, tilläggsisolerat, ny luft/luft värmepump, kamin mm. Beläget på en uppväxt, prunkande hörntomt med bokskogen alldeles inpå. Endast ca 4 km från centrala Höör med ett brett utbud av handel, allmänservice och kommunikation. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Ormanäs 603, null, Höörs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ormanäs 603

Villa
Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

2 350 000 kr

146 m²

5 rum

5 187 m² tomt

Välkomna till denna trevliga och lite annorlunda villa! Här erbjuds en bostad med bl a ett stort nybyggt uterum med vy mot framsidan, rymligt kök, mysigt vardagsrum samt 3-4 sovrum mm. För dig som älskar trädgård är detta ett perfekt ställe, den stora tomten rymmer plats för både odling, planteringar, kanske pool eller annan hobby. Här finns även en vedeldad ugn, växthus, enklare förråd samt rymlig förvaring under skärmtak.

Kornvägen 15, Snogeröd, Höörs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kornvägen 15

Villa
Snogeröd, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

2 300 000 kr

140 m²

5 rum

1 012 m² tomt

Längst ner på lugn återvändsgata och en hörntomt i ett fritt grönskande och naturnära läge ligger denna teglade villa. Med både hästhagar och åkrar intill. Bra kommunikationer i byn! Här är det nära till allt! Bostaden bjuder rymliga ytor i tre sovrum (kan lätt bli fler), vardagsrum, två badrum samt nyare kök. Grovkök ett stort förråd samt garage. Och ett underbart uterum mot den välskötta trädgården. Lycka!

 • Plus
Gudmuntorp 402, Rolsberga, Höör, Höörs kommun

Gudmuntorp 402

Villa
Rolsberga, Höör, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

2 595 000 kr

147 m²

6 rum

1 457 m² tomt

Klassisk skånelänga med gråstensgrund, rödmålad fasad och vitmålad snickarglädje i dekor och farstukvist. Omsluten av en prunkande trädgård i olika färger och former. Känslan när man kliver in genom dörren är som att kliva in i en annan tid. En egen värld där det enkla är det sköna. Utmärkt pendlarläge intill E22 och bussförbindelse till Lund/Malmö eller Kristianstad. Rövarekulans naturreservat och Pinedalen i närområdet bjuder underbar natur året om.

Älvgatan 7, Centrum, Höörs kommun

Älvgatan 7

Tomt
Centrum, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

800 000 kr

750 m² tomt

Vilket tillfälle! En central tomt i Höör till försäljning. Det händer inte ofta. Ett unikt tillfälle att planera byggnation av sitt drömhus mitt i byn. På jämn och bra mark. Höör är en naturskön kommun med underbara skogar med massor av vandringsleder och flera badsjöar. Kommunikationerna är svårslagna med tågstation mitt i byn och både väg 13 och 23 för de bilburna. Lokal- och regionalbussar.

Sätofta Gård, Sätofta, Höörs kommun
 • 16 lediga bostäder

Sätofta Gård

Lägenhet
Sätofta, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

fr. 1 795 000 kr

64-97 m²

2-3 rum

3 854 kr/mån

Med glädje i hjärtat presenteras här ett helt unikt projekt. 16 lägenheter - helt egna i sin utformning. Ingen lägenhet är helt den andra lik. Dessutom med säkrare upplägg gällande belåning och inflyttning än i annan nyproduktion. Lånen är räntesäkrade till 3% hela sju år. Med inflyttning redan nu i sommar. Byggnaden, med sina flyglar är helt ombyggd och här har man med god smak samt liv och lust skapat ett boende utöver det vanliga - med gott om bekvämligheter som sätter guldkant på din vardag. Allt i lägenheterna är nytt och fräscht, som sig bör i nyproduktion. Parketten är lagd och det nya, moderna köket är redo att börja användas från första stund. Badrummen är helkaklade och samtliga är utrustade med egen tvätt och torkfunktion. Väl tilltagna uteplatser och balkonger med glasade räcken. Byggnaden ligger med ett härligt läge, många lägenheter får utsikt över den stora parklikande trädgården på både fram- och baksida av byggnaden. Med boulebana samt damm med vattenspegel och porlande vatten. Som boende i Brf Sätofta gård har du både badsjö, skog, skolor och bussförbindelser till Höör precis runt hörnet. Den kommunala badplatsen i Ringsjön nås med badrocken på. Orupsskogens slingrande leder bjuder rekreation och motion. En kort promenad bort ligger skolor och förskolor, skatepark och lekplatser för dom unga. Eller för äldre med barnasinnet kvar. För att göra livet ännu enklare finns här även en praktisk övernattningslägenhet, perfekt att boka när du kanske har långväga eller långvariga gäster. En extra bonus att man som boende i föreningen inte behöver betala för att få ett extra rum till övernattande gäster i sin egen lägenhet. Sidan uppdateras löpande med mer information. Anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen hem!

 • Nybyggnadsprojekt
Sätoftavägen 35, null, Höörs kommun
 • Lör 10 jun kl 12:00

Sätoftavägen 35

Villa
Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

2 195 000 kr

85 m²

3 rum

1 231 m² tomt

Välkommen till Sätoftavägen 35, här bor du mitt i den skånska naturen med skogspromenader och badplatserna längs Ringsjön! Samtidigt som du på promenad- och cykelavstånd når busshållplats, matbutiker, centrum och tågstation. Entréplan erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till trädäck i sydvästläge. De stora fönsterpartierna i flera väderstäck skapar ett härligt ljus. En trappa upp finner vi ett allrum med praktiskt förvaring, wc med dusch samt rymligt sovrum. Källare med ytterligare ett badrum och tvättstuga samt fräsch bastu.

 • Plus
 • Uteplats
Vintergatan 11, null, Höörs kommun

Vintergatan 11

Villa
Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

2 650 000 kr

180 m²

5 rum

975 m² tomt

Välkommen till Vintergatan 11. Här erbjuds en familjevilla på lugnt och naturnära område i Höör. Interiör med lantligt kök och badrum på båda plan, flertalet sovrum, trevliga sällskapsytor samt flertalet uteplatser på stor trädgårdstomt. Här har du nära till goda tågförbindelser som tar dig till Lund, Malmö och Hässleholm. På promenad- och cykelavstånd når du centrum, livsmedelsbutik, gym, fotboll- och tennisbanor samt härliga rekreationsområde med lekplats och löparslingor. Välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Nybyvägen 18 C, Sätofta, Höörs kommun

Nybyvägen 18 C

Lägenhet
Sätofta, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

2 295 000 kr

87 m²

3 rum

4 791 kr/mån

26 379 kr/m²

16 lägenheter - helt egna i sin utformning. Ingen lägenhet är helt den andra lik. Dessutom med säkrare upplägg gällande belåning och inflyttning än i annan nyproduktion. Uppvärmning ingår! Lånen är dessutom räntesäkrade till 3% hela sju år. Wow!

 • Nyproduktion
Nybyvägen 18 E, Sätofta, Höörs kommun

Nybyvägen 18 E

Lägenhet
Sätofta, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

1 995 000 kr

64 m²

2 rum

3 854 kr/mån

31 172 kr/m²

16 lägenheter - helt egna i sin utformning. Ingen lägenhet är helt den andra lik. Dessutom med säkrare upplägg gällande belåning och inflyttning än i annan nyproduktion. Lånen är räntesäkrade till 3% hela sju år. Wow!

 • Nyproduktion
Gamla Jägersbovägen 9, Jägersbo, Höörs kommun

Gamla Jägersbovägen 9

Villa
Jägersbo, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

1 595 000 kr

79 m²

3 rum

1 064 m² tomt

Inbäddad i en lummigt grönskande trädgård med stensatta gångar, en enorm rhododendron och flera olika sittplatser ligger denna varma bostad. Bostaden rymmer tre rum och ett stort kök. Samt en underbar veranda på framsidan. Uppfart för flera bilar. Ett barnvänligt område med badplats i Ringsjön ett par hundra meter bort. Glasskiosk på sommaren. Fina vandringsleder och varierad natur. Busshållplats och cykelbana tar oss snabbt in till byn eller tågstationen. Skola och förskola i området.

Nybyvägen 18, Sätofta, Höörs kommun

Nybyvägen 18

Lägenhet
Sätofta, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

2 695 000 kr

93 m²

3 rum

5 174 kr/mån

28 978 kr/m²

Just denna våning bjuder underbart ljusinsläpp från många fönster från golv till tak. En central och rymlig plats för hela familjen eller många vänner i kombinerat vardagsrum och kök med mycket ljus och värme. Uteplats i söder mot entrésidan. Som boende i Brf Sätofta gård har du både badsjö, skog, skolor och bussförbindelser till Höör precis runt hörnet. För att göra livet ännu enklare finns här även en praktisk övernattningslägenhet och ekonomin i föreningen är räntesäkrad i 7 år!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Torupsvägen 6, Tjörnarp, Höörs kommun

Torupsvägen 6

Övrigt
Tjörnarp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör

5 000 000 kr

8 881 m² tomt

Välbelägen fastighet med bra anslutning och exponeringsläge ut med väg 23. Huvudbyggnad med verkstäder, produktion, montering etc om ca 2550 kvm. Bra in och utlastning. Kontor, personalutrymmen och bra placerad lägenhet om ca 1000 kvm. Fristående lagerhall om ca 375 kvm. Byggnaderna är i gott skick och har tilltagen takhöjd. Sammantagen finner vi en fastighet med god potential med bra uppställning utanför. Byggnaden kan med fördel delas av till separata lokaler för uthyrning. För visning kontakta ansvarig mäklare.

Visar alla 15