Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victoria Palm

Victoria Palm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sommargatan 16, Höör, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sommargatan 16

Villa
Höör, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 595 000 kr
126 + 90 m²
5 rum
993 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad på 1,5 plan med källare i Höör! Med totalt 5 rum och 3-4 sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Stora ytor i vardagsrummet och TV rummet med vacker fiskbensparkett och utgång till en välplanerad trädgård med mycket grönska för alla årstider eller varför inte sätta sig i det inglasade uterummet? Källaren har både garage, sällskapsrum, kontor, badrum och tvättstuga. Denna bostaden är för både den stora familjen, även för de som vill skapa familj och ha något att växa i. Tomten på hela 993 kvadratmeter bjuder in till fantastiska utomhusaktiviteter. Här finns en trädgård med gräsmatta för lek och grönska med vackra blommor, bär och fruktträd samt en trevlig uteplats för avkoppling och grillkvällar. Närområdet erbjuder lugn och ro, med närhet till vacker natur och möjligheter till friluftsliv. Med ett byggår från 1958 har bostaden en skön mix av traditionell charm och modern bekvämlighet. En perfekt plats att kalla hemma och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Välkommen att upptäcka potentialen och trivseln som väntar i denna underbara bostad!

  • Uteplats
Älmhult 6354, Killhult, Hörby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Älmhult 6354

Fritidshus
Killhult, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 150 000 kr
80 m²
5 rum
5 620 m² tomt

Välkommen till en charmig röd stuga med vita knutar och en idyllisk tomt fylld av päronträd, äppleträd och blåbärsris i Älmhult, Hörby. Denna stuga erbjuder en unik möjlighet att bo omgivet av naturen och få en fridfull tillflyktsort med egen liten damm. Med fem rum och fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Tomtytan på hela 5620 kvm ger utrymme för lek och avkoppling utomhus. För naturälskaren finns det möjligheter till att odla egna grönsaker och njuta av lugnet i trädgården. Närområdet är känt för sina vackra omgivningar och härliga naturstigar som inbjuder till sköna promenader och utflykter. Här finns även möjligheter till bärplockning och att utforska den omgivande naturen. Drömmer du om att bo i ett naturnära paradis med egen liten damm och en stor tomt att förverkliga dina trädgårdsdrömmar på? Då är denna unika stuga i Älmhult det perfekta valet för dig! Välkommen att utforska möjligheterna tillsammans med oss.

  • Uteplats
Ringvägen 12, Ludvigsborgsområdet, Hörby kommun

Ringvägen 12

Villa
Ludvigsborgsområdet, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 695 000 kr
123 m²
3 rum
1 843 m² tomt

Välkommen till denna trevliga bostad i vackra Häggenäs i Ludvigsborg som har hela 123 kvadratmeter boyta och en stor tomt på 1843 kvadratmeter. Med ett stort kök, tre rum och två sovrum är detta det perfekta hemmet för dig som söker lugn och ro. Fastigheten erbjuder gott om utrymme för trädgårdsälskaren med sin stora tomt, perfekt för grönsaksodling eller lek med barnen. På sommaren kan du njuta av solen på den mysiga uteplatsen. På tomten finns även en gäststuga med 1,5 rum vilket är lyxigt när man får släkt och vänner på besök, eller varför inte göra om det till ett hemmakontor. Här bor du granne med skogen och bara en kort promenad ner till Ringsjön med den gemensamma bryggan som tillhör samfälligheten, perfekt för härliga skogspromenader eller picknickar vid vattnet. Inne i Ludvigsborg finner du ICA Nära med riktigt bra öppettider där du kan handla lokala produkter. Med en sådan charmig bostad, i ett sådant underbart närområde, kan du verkligen känna dig hemma. Välkommen till ditt nya boende i idylliska Häggenäs!

Spångahus 106, Tjörnarp, Höörs kommun

Spångahus 106

Villa
Tjörnarp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
1 500 000 kr
9 rum
2 720 m² tomt

Är du redo för att ta över ett projekt? Här har du en möjlighet att färdigställa en bostad som kan bli din drömbostad i Tjörnarp. Kontakta mäklaren för mer information, visning sker enligt överenskommelse. Välkomna att anmäla ert intresse!

Åkervägen 7, Tjörnarp, Höörs kommun

Åkervägen 7

Tomt
Tjörnarp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
325 000 kr
2 152 m² tomt

Välkommen till denna underbara tomt i Tjörnarp med en generös tomtyta på 2152 kvadratmeter. Perfekt för den som drömmer om att bygga sitt drömhus med gott om utrymme att förverkliga alla sina idéer. Här finns närhet till skog och natur för härliga promenader samt många trevliga grannar att dela gemenskapen med. Endast 10 minuters körväg till Höör finns allt du behöver för en bekväm vardag, med bra service och mysiga caféer och restauranger att utforska. Närområdet bjuder även på bra skolor och förskolor för de små. Med goda kommunikationer som tåg eller med bil till större städer som Malmö och Lund, blir detta ett perfekt läge för den som vill ha det bästa av två världar - lugnet på landet och stadspulsen inom räckhåll. Ta chansen att skapa ditt drömboende här!

Hörby Bessinge 7385, null, Hörby kommun

Hörby Bessinge 7385

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
6 500 000 kr
210 m²
6 rum
11,8 ha tomt

Vackert enskilt beläget i Bessinge finner ni denna påkostade 1,5 plans villa med hela 210 m2 att disponera. Planlösningen på nedanplan erbjuder bland annat ett stort matrum, en vacker salong, ett mindre tv-rum och ett gediget kök med en murad eldstad. Ovanvåningen erbjuder fyra sovrum för den stora familjen, ett tv-rum och badrum. Ett stort garage med tre eldrivna portar och ett fantastiskt annex/loft som idag används som kontor eller varför inte ordna ett gästrum/hobbyrum. Med 11 hektar mark uppdelat på skog där kor betar, och odlingsmark för spannmål samt en fin damm i en vacker natur så finns det endast möjligheter kvar för er som längtar ut till lugn och skön miljö. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Uteplats

Visar alla 6