Mäklare Anders Lovén

Anders Lovén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västerstad 7651, Västerstad, Östraby, Hörby kommun

Västerstad 7651

Villa
Västerstad, Östraby, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
3 500 000 kr
385 m²
9 rum
1,8 ha tomt

Nu har vi den unika möjligheten att presentera Prästgården i Västerstad till försäljning! Den pampiga huvudbyggnaden om 385 kvm skapar tillsammans med två sidobyggnader och innergårdsrondellen en vacker enhet. Huvudbyggnaden erbjuder en väldisponerad planlösning med många rum, stora som små vilket skapar oändliga möjligheter för familj, verksamhet och hobby. Det f.d församlingshemmet om 135 kvm är fullt inrett och lämpar sig perfekt för uthyrning, generationsboende eller för företagaren. För övrig hobby alt. djurhållning erbjuder fastigheten även en ek. byggnad med stora möjligheter. Den stora tomten om nästan 2 ha ger fantastiska möjligheter till egen odling, djurhållning och utomhusaktiviteter. Fastigheten är i behov av renovering och modernisering och perfekt för den som söker ett projekt att få skapa något unikt. Varmt välkommen på visning!

Tjörnarps sjöpark 32, Tjörnarp, Höörs kommun

Tjörnarps sjöpark 32

Lägenhet
Tjörnarp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
300 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/1
2 027 kr/mån
10 714 kr/m²

Låt oss presentera denna kvadratsmarta och trevliga marklägenhet med egen uteplats. "Compact living" när det är som bäst! Ett perfekt förstaboende eller att använda som övernattningsboende. Lägenheten är smart planerad med genomgående fräscha ytskikt. Fin placering i natursköna omgivningar med gemensam pool och Korsarödssjön strax intill. Välkomna

Kvarngatan 13, Centralt, Hörby kommun

Kvarngatan 13

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
3 900 000 kr
246 + 130 m²
7 rum
931 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en imponerande byggmästarvilla uppförd 1930. Rymlig och spatiös med tidstypiskt formspråk och karaktär. Intrycket är genuint och man blir glad att se hur väl omhändertaget huset är. Planlösningen är väldisponerad där varje våningsplan nyttjas på bästa sätt vilket passar barnfamiljen. Husets vinkel med egen entré, wc och kök skapar möjlighet för generationsboende, lyxigt tonårsboende, uthyrning av lägenhet eller för dig som önskar kombinera ditt boende med företagande. Inom gångavstånd erbjuds perfekt pendling med Skåneexpressen, förskola, skola 0-9, idrottscenter, badhus, idrottsplats och underbar natur. Välkomna!

Torupsvägen 6, Tjörnarp, Höörs kommun

Torupsvägen 6

Övrigt
Tjörnarp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
5 000 000 kr
8 881 m² tomt

Välbelägen fastighet med bra anslutning och exponeringsläge ut med väg 23. Huvudbyggnad med verkstäder, produktion, montering etc om ca 2550 kvm. Bra in och utlastning. Kontor, personalutrymmen och bra placerad lägenhet om ca 1000 kvm. Fristående lagerhall om ca 375 kvm. Byggnaderna är i gott skick och har tilltagen takhöjd. Sammantagen finner vi en fastighet med god potential med bra uppställning utanför. Byggnaden kan med fördel delas av till separata lokaler för uthyrning. För visning kontakta ansvarig mäklare.

Visar alla 4