Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Hörby

Fastighetsbyrån Hörby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 15A, Centralt, Hörby kommun

Kungsgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
745 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 554 kr/mån
13 670 kr/m²

Välkommen till en välplanerade lägenhet om 2 rok fördelad på 54,5 kvm. Trevlig interiör med genomgående ekparkett och modern färgsättning. Centralt läge med närhet till goda bussförbindelser som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad. På promenad- och cykelavstånd når du centrum, livsmedelsbutik, gym och tennisbanor samt härliga rekreationsområde med lekplats och löparslingor i Karnas backe.

 • Balkong
Fundersed Björkvägen 21, Fundersed, Hörby kommun

Fundersed Björkvägen 21

Fritidshus
Fundersed, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
495 000 kr
43 m²
3 rum
1 000 m² tomt

I populära Fundersed fritidsby hittar du denna mysiga lilla stuga, på en uppväxt, prunkande trädgårdstomt. En nyinstallerad kamin spider värme och med ett härligt inglasat uterum med skjutparti ut mot stort altandäck i syd/väst. En underbar plats för rekreation, friluftsliv, naturupplevelser och med närhet till tre sjöar. Endast ca 10-15 min bilfärd till tätorterna Hörby och Höörs som har ett brett utbud av allmänservice, handel och kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Ystadsvägen 13, Centralt, Hörby kommun

Ystadsvägen 13

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 450 000 kr
124 + 40 m²
4 rum
979 m² tomt

Social och ljus 1-plansvilla med central placering i Hörby. Tilltalande planlösning med rymliga sällskapsutrymmen, 3 sovrum, helkaklat badrum och härligt uterum på trädgårdssidan. Tomten är insynsskyddad och inhägnad, uteplats har man både på husets fram och baksida. Här bor du ett stenkast från centrums utbud och en kort promenad till härlig natur, skola och förskola. Garaget är tillbyggt och hyser såväl bil som diverse trädgårdsredskap.

 • Plus
 • Uteplats
Hörby Bessinge 7385, null, Hörby kommun

Hörby Bessinge 7385

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
6 500 000 kr
210 m²
6 rum
11,8 ha tomt

Vackert enskilt beläget i Bessinge finner ni denna påkostade 1,5 plans villa med hela 210 m2 att disponera. Planlösningen på nedanplan erbjuder bland annat ett stort matrum, en vacker salong, ett mindre tv-rum och ett gediget kök med en murad eldstad. Ovanvåningen erbjuder fyra sovrum för den stora familjen, ett tv-rum och badrum. Ett stort garage med tre eldrivna portar och ett fantastiskt annex/loft som idag används som kontor eller varför inte ordna ett gästrum/hobbyrum. Med 11 hektar mark uppdelat på skog där kor betar, och odlingsmark för spannmål samt en fin damm i en vacker natur så finns det endast möjligheter kvar för er som längtar ut till lugn och skön miljö. Välkomna att anmäla ert intresse!

 • Uteplats
Ronjas gata 14, Centralt, Hörby kommun

Ronjas gata 14

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 000 000 kr
100 m²
6 rum
3 530 m² tomt

Välkommen till denna trevliga fastighet med perfekt placering i Hörby. Här har du chansen att skapa ditt drömboende på en tilltagen tomt om 3530 kvm med avstyckningsmöjlighet till ytterligare två villatomter. Detta charmiga hus byggdes redan 1916 och bjuder in till en unik renoveringsmöjlighet. Närområdet erbjuder en naturskön miljö med vackra omgivningar. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till centrum och alla dess bekvämligheter. Detta hus har verkligen en speciell karaktär och potential som gör det till ett unikt fynd för rätt köpare. Ta chansen att skapa ditt drömboende med en stor härlig tomt alt. stycka av tomter och bygg ditt drömhus. Välkomna!

Fundersed Backvägen 68, null, Hörby kommun
 • Ons 26 jun kl 16:30
Fundersed Backvägen 68, null, Hörby kommun, bild 2
Fundersed Backvägen 68, null, Hörby kommun, bild 3

Fundersed Backvägen 68

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 295 000 kr
109 m²
5 rum
920 m² tomt

Välkommen till Fundersed och närmare bestämt Backvägen 68. Här erbjuds ett trevlig boende längst in på lugn återvändsgatan med skogen runt knuten. Interiört bjuds det på kök i öppen planlösning mot vardagsrum och kamin, två till tre sovrum, allrum med härligt ljusinsläpp samt renoverad tvättstuga. Lägg därtill en trevlig uteplats med trädäck på den rymlig tomten omringa av gärdsgård. På tomten finner vi även två carportar samt förråd och hundrastgård.

 • Premium
 • Uteplats
Långaröd 8364, null, Hörby kommun
 • Tis 18 jun kl 16:30

Långaröd 8364

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 995 000 kr
125 + 60 m²
4 rum
3,1 ha tomt

Nu kan vi presentera denna hemtrevliga bostad i gemytliga Långaröd, ett kärt, rödmålat hus med vita knutar, precis som det ska vara på landet. Bostadsbyggnaden är fördelad på 1,5-plan placerat på en stor och härlig trädgårdstomt samt 3,1 hektar skog för egen skörd eller investering. En mycket välbevarad och charmig bostad med alla de attribut som önskas på landet: synliga takbjälkar, skurade brädgolv och ingen vägg eller vinkel som är den andra lik. Fiber är inlagt för den som vill sköta jobbet hemifrån eller på lantstället. I vinkel med bostaden finns en sidobyggnad innefattande verkstad, förråd och tvättstuga. På tomten hittar vi även en gäststuga på ca 50 kvm med eget kök och vardagsrum, sovrum samt badrum, perfekt för tonårsbarn eller till uthyrning. samt bastustuga med dusch och wc. Fritt och härligt beläget ett par mil utanför Hörby, med endast 40-50 minuters bilfärd till Lund och Malmö. Perfekt för såväl permanentboende som fritidshus! Omgiven av ett böljande landskap av beteshagar och skog. Trakten är känd för sin rika natur. Man kan vara helt ostörd, samtidigt som det inte är långt till andra hus och gårdar, människor och kommunikation. En värld där livet hittar sin egen rytm. Fastigheten är taxerad som lantbruksfastighet. Varmt välkommna till Långaröd 8364!

 • Plus
 • Uteplats
Blåsippevägen 10, Ludvigsborg och Röinge, Hörby kommun

Blåsippevägen 10

Villa
Ludvigsborg och Röinge, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 395 000 kr
72 m²
5 rum
1 266 m² tomt

Välkommen till detta 1-planshus i Ludvigsborg/Röinge. Bostaden har en modern och uppfräschad interiör, nytt kök och öppen planlösning samt ett härligt terassdäck med värmande kvällssol. Trädgård och boningshus är i övrigt eftersatt och i behov av uppdatering. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis i en perfekt kombination av bekvämlighet och naturupplevelser. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Råby 2006, Centralt, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Råby 2006

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 250 000 kr
94 + 23 m²
5 rum
917 m² tomt

Trivsamt LB hus med bra planlösning på ett plan, på landet men med cykelavstånd in till Hörby. Ett stort soldäck i söder med fin tomt. Här finns pelletskamin och en luft/vattenpump för en behaglig uppvärmning. Med lite renoveringskärlek så kommer ni få ert drömhus.

 • Uteplats
Tågarp 6876, null, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tågarp 6876

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 650 000 kr
119 m²
4 rum
1 266 m² tomt

Välkommen till detta charmiga, lantliga boende utanför Hörby! Här finns allt som behövs för den som längtar efter vita knutar, rustika trägolv och synliga bjälkar i taket. Med två kaminer, två-tre sovrum samt ett lantligt kök bjuder detta hem på en genuin atmosfär. Den vackra trädgården med fruktträd och odlingsmöjligheter omgärdas av fält och ängar, vilket ger en rofylld och fridfull känsla. Här finns gott om plats att njuta av öppna landskap och naturens skiftningar året om. Här är det en lantlig dröm som blir verklighet!

 • Uteplats
Möllegatan 10, Centralt, Hörby kommun

Möllegatan 10

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 595 000 kr
120 m²
5 rum
120 m² tomt

Ett genuint och välplacerat radhus i tegel och trä med gångavstånd till centrala Hörbys breda utbud av allmänservice, handel och kommunikation. Invändigt erbjuds väldisponerade ytor med tre sovrum, två rejäla badrum samt vardagsrum och allrum. En liten men insynsskyddad och stensatt atriumgård på baksidan. Nu till salu!

 • Uteplats
Enebacksvägen 8, Häggenäset, Hörby kommun
 • Budgivning pågår

Enebacksvägen 8

Villa
Häggenäset, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 700 000 kr
81 m²
3 rum
1 317 m² tomt

Välkommen till din framtida oas med trevlig placering i natursköna Häggenäs. Denna charmiga bostad har allt du behöver för avkoppling och rekreation. Perfekt för fritidsändamål men även för permanent boende. Trevligt gästhus med sovloft som erbjuder extra utrymme för gäster eller kanske en egen arbetsplats. Om du gillar att bo nära naturen är detta perfekt för dig - området är naturskönt och inbjudande för sköna promenader eller kanske en picknick vid sjön. Välkomna att lämna ert intresse!

 • Uteplats
Tunnbindarevägen 7, null, Hörby kommun
 • Tis 18 jun kl 17:45

Tunnbindarevägen 7

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 475 000 kr
122 m²
5 rum
603 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla med öppna ytor och tre mysiga sovrum, perfekt belägen i Hörby. Här kan du njuta av lugnet i en återvändsgata med närhet till lekplats och grönområden för härliga promenader eller lek med familjen. Steg in i detta hem och upptäck de välplanerade ytor. Här erbjuds en insynsskyddad trädgård där du kan njuta av både sommarsolen och kvällsgrillningar i lugn och ro. Med närhet till skolor, matbutiker och kollektiv kommunikation blir vardagen både enklare och bekvämare. Ta en kort promenad och utforska närområdets grönområden eller koppla av i trädgården och njut av lugnet.

 • Plus
Önneköp Per Bings väg 5, Önneköp, Hörby kommun

Önneköp Per Bings väg 5

Villa
Önneköp, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 195 000 kr
70 + 24 m²
5 rum
1 001 m² tomt

I pittoreska Önneköp finner du detta genuina bostadshus med bevarade originaldetaljer och en historia av handel och service. Bostaden, i 1 plan och inredningsbar vind, bjuder på ett boende med enklare standard men med möjlighet till renovering och personlig prägel. Här finns fruktträd som ger det lantliga läget en extra charm, och en uppväxt häck som ger avskildhet. Byns lanthandel, café och busshållplats ligger precis intill. Det charmiga huset tillsammans med det gamla brygghuset lockar med sin retrokänsla och sin historia, vilket ger bostaden karaktär och unicitet. Med sina 5 rum finns gott om utrymme att skapa ditt drömboende, och möjligheterna är oändliga. Välkommen till ett hem där tiden tycks ha stått stilla, och där du ges chansen att skapa ditt eget paradis med en touch av det förflutna. Ta steget in i detta tilldragande hus och upptäck potentialen som väntar dig!

Ernst Ahlgrensgatan 20, Centralt, Hörby kommun

Ernst Ahlgrensgatan 20

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
4 000 000 kr
245 + 70 m²
8 rum
654 m² tomt

Välkomna till denna gedigna och stilsäkert renoverade villa med central adress. Säljaren har under sin ägo renoverat mycket, grundligt och smakfullt. Hög kvalitet och genomtänkta lösningar i både funktion och material. Entréplan erbjuder luftiga sällskapsrum, där bibliotek, matrum och vardagsrum luftigt omfamnar det exklusiva köket i husets mitt. Sovrummen, fyra till antalet är även de väl tilltagna och placerade på husets ovanvåning. Lummig trädgårdstomt med fina uteplatser, pergola och perfekta odlingsmöjligheter i pallkragar och eget växthus. Inom gångavstånd finns förskola, skola 0-9, idrottscenter, badhus, idrottsplats och perfekta kommunikationer med Skåneexpressen.

 • Uteplats
Rektorsgatan 12B, null, Hörby kommun

Rektorsgatan 12B

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 795 000 kr
147 + 50 m²
4 rum
532 m² tomt

Vem sa att man inte kan ha det bäst av två världar? Det här parhuset i Hörby erbjuder inte bara ett modernt och bekvämt boende, utan läget är perfekt för både skolgång och pendling. På gångavstånd från skolan och kollektivtrafiken är det här ditt drömhem om du vill förena enkelhet med bekvämlighet. Med en yta på 147 kvadratmeter fördelat på tre våningar och uteplats för grillkvällar är detta ett perfekt hem för den som älskar att umgås och njuta av det goda livet. Tomten är både lättskött och trivsam med gott om utrymme för avkoppling och lek. När du vill hålla dig i form eller bara koppla av har du sportcenter och badhus ett stenkast från bostaden. Och för den som vill utforska närområdet finns det gott om grönområden för avkopplande promenader och löparturer. Så varför inte slå till och skapa ditt drömhem tillsammans med oss? Välkommen till en framtid fylld av skratt, gemenskap och mysiga stunder i ditt alldeles egna parhus!

 • Uteplats
Kungsgatan 15D, null, Hörby kommun
 • Ons 19 jun kl 18:00

Kungsgatan 15D

Lägenhet
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 035 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
6 404 kr/mån
13 800 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna välplanerade trerummare som renoverats till en stor tvårummare med fina attribut. Bostaden erbjuder en trevlig, öppen planlösning med fönster åt tre väderstreck, generöst vardagsrum och matplats, smakfullt renoverat kök, trivsamma sovrum och dessutom balkong i söderläge mot lugnt område. Här finner vi en enhetlig och röd tråd genom hela bostaden, fräsch och modernt! En perfekt lägenhet för dig som vill ha det optimala boendet på ett trivsamt och skönt område, samtidigt som du har nära till goda bussförbindelser som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad. På promenad- och cykelavståndavstånd når du centrum, livsmedelsbutik, gym och padelhall samt härliga rekreationsområde i Karnas backar.

 • Plus
 • Balkong
Kristianstadsvägen 27B, Centralt, Hörby kommun

Kristianstadsvägen 27B

Lägenhet
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
550 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 457 kr/mån
13 750 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och renoverade etta med kök och sovalkov. Här bor du lugnt och skönt högst upp i huset, bort från trafikens sus. Sovalkoven har skärmats av med en vägg med charmiga spröjsade fönster vilket ger lägenheten en separat sovplats och en modern känsla. Samtliga ytor är fräscha så som kök, helkaklat badrum, nyare ytskikt. Njut av en fransk balkong mot innergården. Busshållplats för Skåneexpressen ett par minuter bort tar dig snabbt vidare till Lund, Malmö och Kristianstad.

Södra Rörum Husarlyckevägen 21, Södra Rörum, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södra Rörum Husarlyckevägen 21

Villa
Södra Rörum, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 195 000 kr
80 m²
4 rum
786 m² tomt

Välkommen till denna pittoreska och charmiga bostad belägen i den lilla byn Södra Rörum. Med ett byggår som sträcker sig tillbaka till 1905 erbjuds här en unik kombination av historia och modern bekvämlighet. Med en boyta på 80 kvadratmeter och fyra rum är detta en perfekt plats för dig som söker en ombonad tillflykt. I denna bostad finner du två harmoniska sovrum, där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan matrum och kök skapar en sällskaplig yta, perfekt för umgänge med nära och kära. Ett fristående Annex (tidigare garage) i 1,5-plan om ca 60 kvm isolerat och uppvärmt med luft/luft värmepump, 3 fas uttag. Möjlighet att återställa till garage/verkstad för småföretagaren eller behålla det som tonårsboende. Fristående förråd och vedbod. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Kristianstadsvägen 27 A, null, Hörby kommun

Kristianstadsvägen 27 A

Lägenhet
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
575 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 591 kr/mån
14 375 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet om 1 rok samt sovalkov fördelat på 40 kvm, placerad på tredje våningen. Helkaklat badrum och renoverat kök med matplats. En perfekt lägenhet för dig som vill ha det optimala boendet på ett trivsamt och skönt område, samtidigt som du har nära till goda bussförbindelser som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad. På promenad- och cykelavstånd når du centrum, livsmedelsbutik, gym, tennisbanor samt härliga rekreationsområde med lekplats och löparslingor i Karnas backe.

Magistergatan 41C, null, Hörby kommun

Magistergatan 41C

Lägenhet
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
950 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 865 kr/mån
11 801 kr/m²

Välkommen till en trevlig bostadsrätt på 1,5 plan fördelat på 80,5 kvm. Väldisponerad planlösning med praktiskt kök öppet mot vardagsrum, wc och tvättstuga på entréplan samt två rymliga sovrum och helkaklat badrum på ovanvåningen. Läget är perfekt, på lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till såväl grönområde, sportcenter, förskola och skola årskurs 1-9. Välkommen!

 • Uteplats
Osby Strandvägen 100, Hörby Ringsjöstrand, Hörby kommun

Osby Strandvägen 100

Villa
Hörby Ringsjöstrand, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
9 995 000 kr
200 + 100 m²
4 rum
3 316 m² tomt

När drömmen om solnedgångar, ett morgondopp, en fisketur med båten, ett rikt fågelliv eller en fantastisk sjöutsikt kan bli sann! Att dessutom få presentera två bostäder byggda -10 resp. -17 varav den ena med placering precis vid strandkanten är så unikt att det knappt är sant. Tänk att i vardagen få njuta av middagar med panoramavy ut över Ringsjön. Rustika material och påkostad interiör kännetecknar de två bostäderna som båda är fullt utrustade för permanent bruk. I den större villan erbjudes även ett stort integrerat garage om ca 100 kvm.

 • Balkong
 • Uteplats
Ernst Ahlgrensgatan 10, Hörby, Hörby kommun

Ernst Ahlgrensgatan 10

Villa
Hörby, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 495 000 kr
180 + 19 m²
5 rum
635 m² tomt

Ernst Ahlgrensgatan 10, ett välvårdat och helt fantastisk gatuhus med anno från förr mitt i centrala Hörby. Omslutande runt huset finns en välskött, lummig trädgårdstomt med grönytor, trevlig sidobyggnad, planteringar samt en trevliga uteplatser med känslan av medelhavet. Interiört erbjuds en mycket välbevarad och charmig bostad med alla de attribut som önskas: generös takhöjd med takstuckaturer, fiskbensparkett i original och blyfönster möter en modern och lantlig livstil. Här slår sannerligen historiens vingslag! Fördelat på 180 kvm finner vi ett rustikt kök, rymligt badrum, två till tre stora sovrum och ett rymligt vardagsrum i anslutning till matrum med öppen eldstad. En lantlig känsla och en rofylld atmosfär genomsyrar bostaden. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 23