Fastighetsbyrån Hörby

Fastighetsbyrån Hörby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Beckasinvägen 2, Centralt, Hörby kommun

Beckasinvägen 2

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

1 995 000 kr

103 m²

3 rum

659 m² tomt

Välkomna till Beckasinvägen 2 och denna trivsamma 1 plans villa med källare med bra placering på hörntomt och återvändsgata. Ett välskött hem med luftiga sällskapsytor och möjlighet till många sovrum. Luftigt renoverat kök och renoverade badrum på båda våningsplan. Trevlig trädgård med baksida i härligt solläge. Vidbyggt isolerat garage och rymligt uterum.

 • Uteplats
Trädgårdsgatan 11, Centralt, Hörby kommun

Trädgårdsgatan 11

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

1 075 000 kr

108 m²

4 rum

563 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva en relativt orörd 60-tals villa. Den praktiska planlösningen med social yta i den ena delen och familjens i den andra är given, så även badrum samt separat tvättstuga och gäst wc. Området är ett av kommunens största med härliga grönområde, lek- och grillplats samt närhet till centrum, skola, förskola och vacker natur. Villan är i behov av renovering och modernisering.

Zefyrvägen 3, Ludvigsborgsområdet, Hörby kommun

Zefyrvägen 3

Villa
Ludvigsborgsområdet, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

4 595 000 kr

155 m²

6 rum

757 m² tomt

Välkomna till Zefyrvägen 3 och denna framträdande och smakfulla stenvilla med hög standard fördelat på 163 kvm. Här har design fått stå i fokus med en perfekt blandning av genomtänkt planlösning, generösa ytor och modern klass. Påkostade och smakfulla materialval är genomgående för detta hus och stora fönsterparti skapar magiskt ljusinsläpp. Entréplanet erbjuder ett smakfullt kök i modern öppen planlösning mot matrum och vardagsrum, ett stilrent helkaklat badrum och två rymligt sovrum. Tvättstugan är praktiskt och leder en vidare mot den vidbyggda carporten. En trappa upp finner vi ytterligare ett helkaklat badrum och två tilltagna sovrum. Tillträde kan ske omgående.

 • Uteplats
Smedjegatan 7, Centralt, Hörby kommun

Smedjegatan 7

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

2 495 000 kr

167 m²

7 rum

1 413 m² tomt

Rymlig, välplanerat och ytterst trevlig villa med härliga sällskapsytor, fem sovrum på entréplan samt tre extra i källarplan. Villan välkomnar den stora familjen eller den egna företagaren. Den väl tilltagna tomten är en insynsskyddad oas med prydligt anlagda planteringar och fin växtlighet. Uterum och trädäck med härlig kvällssol skapar mervärde. Här bor man luftigt på centralt läge med endast korta avstånd till såväl skolor, förskolor, matvarubutiker, busshållplats och fritidsaktiviteter. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Önneköp Mejerivägen 2, Önneköp, Hörby kommun
 • Sön 4 jun kl 14:00

Önneköp Mejerivägen 2

Villa
Önneköp, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

2 795 000 kr

202 m²

9 rum

4 922 m² tomt

Välkommen till det gamla mejeriet i Önneköp! Här kan drömmen om en helt unik bostad på lantligt läge nu bli sann! En välvårdad och modern bostad i 1,5-plan med källare som under de senaste åren moderniserats, placerat på en härlig trädgårdstomt med en fantastisk innergård och trevliga sidobyggnader. Här erbjuds en mycket välbevarad och charmig bostad med alla de attribut som önskas: generös takhöjd med takstuckaturer, brädade trägolv i original och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Fiber är inlagt för den som vill sköta jobbet hemifrån. Fördelat på hela 202 kvm finner vi ett modernt hem som andas modern sekelskifte. Flertalet rymliga sällskapsytor, badrum i nyskick, fyra till fem sovrum och ett rymligt vardagsrum i anslutning till matrum. En lantlig känsla och en rofylld atmosfär genomsyrar bostaden. Omslutande runt huset finns en välskött trädgårdstomt med en fantastisk innergård bland odlingsbäddar och flertalet trevliga uteplatser. Innergården omsluts av en charmigt teglad sidobyggnad i vinkel. Under dem tidigare åren användes lokalerna som byns lokala mejeri, vilket inte är så svårt att tyda utifrån den fantastiska kaklen i delar av lokalen. De senare åren har byggnaderna används som elfirma och diverse lager. Idag sätter bara fantasierna stopp, tänk er här en ateljé, finsnickeri eller varför inte gårdscafé med sommarkonserter? Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Björkgatan 2, Centralt, Hörby kommun

Björkgatan 2

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

2 195 000 kr

125 m²

7 rum

1 134 m² tomt

Stilsäker villa med placering på central adress! Ljusa, generösa ytor bjuder in och lämnar plats för många att umgås på, ute som inne. Genomtänkta materialval ger huset personlighet och ytorna på fyra halvplan välkomnar den stora familjen, Huset har genom åren fått nytt tak, fönster, två helkaklade badrum och dränering(Isodrän) men behöver idag uppfräschning. Välkomna!

Askeröd 1104, Askeröd, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Askeröd 1104

Villa
Askeröd, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

2 125 000 kr

170 m²

6 rum

1,7 ha tomt

På en stor parkliknade trädgårdastomt med prunkande grönska, blommande äppelträd, rododendron och perenner i mångfald ligger Henrikslust, Villa anno1879. Växthus, en fristående ekonomibyggnad om ca 90 kvm och med egen betesmark. Som i dagsläget är utarrenderad till grannen. Fullt beboligt, men med renoveringsbehov. Askeröd är en av Mellanskånes mest välbevarade och mest typiska småbyar. Byn är omgiven av fungerande lantbruk som underhåller det typiska mellanskånska kulturlandskapet, småkuperat och med en blandning av åker, äng och skogsdungar.

Björnlokevägen 13, Ludvigsborgsområdet, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björnlokevägen 13

Villa
Ludvigsborgsområdet, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

1 395 000 kr

55 m²

2 rum

1 147 m² tomt

Välskött och bra planerat mindre hus på stor välskött trädgårdstomt. Trevlig interiör med nyare kök och moderna ytskikt. Härlig uteplats på betongplatta som är förberedd för ett kommande uterum eller utbyggnad. Praktisk med källare som både innehåller tvättstuga, verkstad och förråd. Extra plus för det rymliga garaget och isolerade gäststugan. I Ludvigsborg bor man naturskönt och pendlar enkelt till centralorterna Hörby och Höör. Med kort gångavstånd når man både nybyggd förskola, skola 1-9, idrottshall som är under byggnation samt välsorterad ICA nära butik. Välkomna på visning!

Osby Strandvägen 88, Osbyholm, Hörby kommun

Osby Strandvägen 88

Villa
Osbyholm, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

6 500 000 kr

210 m²

7 rum

5,9 ha tomt

När begrepp som sjönära, magiska solnedgångar och ostördhet får en helt ny innebörd... Välkomna till Osby Strandvägen 88 och denna ytterst trevliga fastighet. Njut av middagar med panoramavy över Ringsjön från den tilltagna uteplatsen och härliga sommardagar i en grönskande trädgård. Ta ett dopp från bryggan eller ta båten för en fisketur. Denna generösa tomt med slående utsikt är en unik möjlighet för dig som som söker drömläget! Väldisponerad huvudbyggnad med tilltagna sällskapsutrymmen samt 3-4 sovrum fördelat på 210 kvm. För gästerna erbjuds tre gäststugor, varav en större och nyrenoverad med placering precis intill sjön. Väg E22 ligger på bekvämt avstånd och erbjuder perfekt pendling till Lund/Malmö och Kristianstad. Över bron mot Köpenhamn och Kastrup öppnar sig resten av världen. Missa inte visningen, Välkomna!

 • Uteplats
Kungsgatan 15A, Centralt, Hörby kommun

Kungsgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

850 000 kr

54,5 m²

2 rum

4 554 kr/mån

15 596 kr/m²

På första våningen välkomnas vi av en stilren och välplanerade tvårummare med fina attribut. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med generöst och ljust vardagsrum, smakfullt kök, trivsamt sovrum och dessutom balkong i västläge. En perfekt lägenhet för dig som vill ha det optimala boendet på ett trivsamt och skönt område, samtidigt som du har nära till goda bussförbindelser som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad. På promenad- och cykelavståndavstånd når du centrum, livsmedelsbutik, gym och tennisbanor samt härliga rekreationsområde i Karnas backar.

 • Balkong
Idas gata 5A, null, Hörby kommun
Idas gata 5A, null, Hörby kommun, bild 2
Idas gata 5A, null, Hörby kommun, bild 3

Idas gata 5A

Lägenhet
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

2 295 000 kr

100 m²

3 rum

5 573 kr/mån

22 950 kr/m²

Välkommen till en nyproducerad marklägenhet på attraktiva Idas gata. Här erbjuds en standard utöver det vanliga med ett modernt kök från Ballingslöv och rostfria vitvaror från Siemens. Vardagsrummet i vinkel med köket utgör hjärtat av bostaden, med stora fönsterpartier och anslutning till den solsäkra uteplatsen med trädäck. Utöver detta två välplanerade sovrum samt rymligt badrum med tvättstuga samt gäst-wc. Välkommen hem! Avgift gäller tom. januari 2025, därefter 6 745 kr/mån. Kostnader för bostadsrättens värme, vatten, renhållning, förbrukningsel, kabel-TV/bredband och hemförsäkring står ägaren själv för utöver avgiften. OBS. samtliga bilder är visningsbilder och kan skiljas mot verkliga lägenheten.

 • Premium
 • Uteplats
Kungsgatan 15A, Centralt, Hörby kommun

Kungsgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

750 000 kr

54,5 m²

2 rum

4 554 kr/mån

13 761 kr/m²

Välkommen till en välplanerade lägenhet om 2 rok fördelad på 54,5 kvm. Trevlig interiör med genomgående ekparkett och modern färgsättning. Centralt läge med närhet till goda bussförbindelser som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad. På promenad- och cykelavstånd når du centrum, livsmedelsbutik, gym och tennisbanor samt härliga rekreationsområde med lekplats och löparslingor i Karnas backe.

 • Balkong
Byggmästargatan 7 a, Hörby-centralt, Hörby kommun

Byggmästargatan 7 a

Lägenhet
Hörby-centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

1 145 000 kr

75 m²

3 rum

4 895 kr/mån

15 267 kr/m²

Ljus, fräsch och genomgående bostadsrätt! Lägenheten renoverades 2013 med bla nytt modernt kök och nya ljusa ytskikt i hall, sovrum och vardagsrum. Läget är perfekt med närhet till centrum, fritidsaktiviteter, affär, skola mm.

 • Balkong
Beckasinvägen 4, Centralt, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Beckasinvägen 4

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

2 995 000 kr

114 m²

6 rum

673 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en toppenfin 1-plans villa med inredd källare på bästa läge i Hörby. Här får du även en mysig uppvuxen trädgård med uteplats i perfekt västerläge. Perfekt läge med närhet till E22:an, goda bussförbindelser som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad samt med promenadavstånd till centrum, livsmedelsbutik, skola, idrottsanläggningar, härliga rekreationsområde på Lågedammarna och sportcenter med bad, gym och bowling.

 • Uteplats
Hasselbacksvägen 3, null, Hörby kommun

Hasselbacksvägen 3

Fritidshus
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

1 295 000 kr

53 m²

3 rum

1 275 m² tomt

Välkommen till attraktiva Ludvigsborg, närmare bestämt Hasselbacksvägen 3. Här bor du mitt i mellan Hörby och Höör, det bästa av två världar! Ringsjön med bad, vattenskidor och fiske på ena sidan och skogen med allt vad den ger på andra sidan, precis som det ska vara! Bostaden erbjuder en kvadratsmart planlösning mellan kök, sovrum och där allrummet får står i centrum med sin värmande kamin. Utöver detta ett modernt och rymligt badrum med tvättstuga samt en solsäker altanen för såväl tidiga morgnar som sena sommarkvällar. Välkommen!

 • Uteplats
Ernst Ahlgrensgatan 10, Hörby, Hörby kommun

Ernst Ahlgrensgatan 10

Villa
Hörby, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby

2 495 000 kr

180 m²

5 rum

635 m² tomt

Ernst Ahlgrensgatan 10, ett välvårdat och helt fantastisk gatuhus med anno från förr mitt i centrala Hörby. Omslutande runt huset finns en välskött, lummig trädgårdstomt med grönytor, trevlig sidobyggnad, planteringar samt en trevliga uteplatser med känslan av medelhavet. Interiört erbjuds en mycket välbevarad och charmig bostad med alla de attribut som önskas: generös takhöjd med takstuckaturer, fiskbensparkett i original och blyfönster möter en modern och lantlig livstil. Här slår sannerligen historiens vingslag! Fördelat på 180 kvm finner vi ett rustikt kök, rymligt badrum, två till tre stora sovrum och ett rymligt vardagsrum i anslutning till matrum med öppen eldstad. En lantlig känsla och en rofylld atmosfär genomsyrar bostaden. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 16