Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Per Åke Welin

Per Åke Welin

Om mig

Jag är en erfaren, engagerad och lyhörd fastighetsmäklare som trivs bäst när jag förmedlar fastigheter så att både köpare och säljare är nöjda. Har arbetat som mäklare i Höör och Hörby sedan 2008 och har bott i Mellanskåne hela mitt liv, jag känner därför trakten väl.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Rörum Wästantorp 5623, Wästantorp, Hörby kommun

Södra Rörum Wästantorp 5623

Fritidshus
Wästantorp, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
845 000 kr
47 m²
3 rum
831 m² tomt

Välskött fritidshus beläget på en prunkande, friköp tomt i Wästantorps fritidsby, omgärda av stengärden. En underbar plats för naturupplevelser och avkoppling. Gemensam pool i området samt närhet till tre sjöar, Kvesarumssjön, Sjöbergasjön och den mer välkända Bosarpssjön. Välkommen på visning!

Södra Rörum 4811, Södra Rörum, Hörby kommun

Södra Rörum 4811

Villa
Södra Rörum, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
425 000 kr
38 + 15 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välskött fritidshus. Beläget på en prunkande arrendetomt, ett eldorado för naturälskare och där hela familjen kan trivas. Gäststuga med toalett och dusch samt ett fristående förråd. En underbart plats med naturen in på knuten för underbara naturupplevelser såsom svamp och bärplockning och med närhet till Kvesarumssjön, Sjöbergasjön och endast 7 km till den mer välkända Bosarpssjön.

  • Uteplats
Sövrödsvägen 36, Söveröd - Ljungstorp, Höörs kommun

Sövrödsvägen 36

Villa
Söveröd - Ljungstorp, Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 475 000 kr
115 m²
4 rum
2 550 m² tomt

Välskött 1-plans Villa naturskönt belägen på en stor, uppväxt trädgårdstomt, omgärdad av häckar och staket. Endast 3 km från centralorten Höör och ca 1,5 km till badplats i Ringsjön. Utöver bostadshuset finns det en carport, 3 förrådsbyggnader och en gäststuga på tomten.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3