Mäklare Ola Nilsson

Ola Nilsson

Om mig

Att förmedla bostäder på de gator jag själv vuxit upp på är en fantastisk känsla, något som också gör mig till en riktigt vass fastighetsmäklare. Jag vet det lilla extra, allt från lärarna på skolan, bästa löprundan till den godaste flyttpizzan. Mitt fokus är helt klart att skapa relationer och affärer av god kvalité. Det lyckas jag med genom ett stort kontaktnät och mycket god lokalkännedom i både Hörby & Höör.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönegatan 11, Centralt, Hörby kommun

Grönegatan 11

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 495 000 kr
135 + 75 m²
6 rum
834 m² tomt

Välkommen till Grönegatan 11! Här möts via en en rustik och modern 50-tals villa som under den senaste året genomgått en omfattande renovering. Stilrent mörkt klinkergolv möter ett kök i ljusa toner och vardagsrum med fantastiskt ljus från stora fönsterpartier. Renoverade badrum på båda våningarna samt praktiskt källare med hobbyrum och tvättstuga. Allt barnvänligt beläget med promenadavstånd till aktivitetshus, skola, förskola, buss kommunikation och matbutik. Varmt välkomna till visning!

 • Uteplats
Skoghemsvägen 4, Ludvigsborgsområdet, Hörby kommun

Skoghemsvägen 4

Villa
Ludvigsborgsområdet, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
3 795 000 kr
122 + 30 m²
6 rum
2 156 m² tomt

Välkommen till en välplanerad och stilren 1-plansvilla i populära Ludvigsborg, närmare bestämt Skoghemsvägen 4. Här sammanvävs kök, matplats och vardagsrum i en härlig symbios. Den öppna planlösningen bildar en naturlig samlingsplats för vänner och familj! Här bor ni i direkt närhet till härlig natur och behagligt gång/cykelavstånd till affär, busshållplats och skola. Insynsskyddad uteplats på familjevänlig tomt, integrerat garage, väl tilltagen uppställningsplats samt förråd. Väldisponerad planlösning med öppna sällskapsytor, helkaklat badrum och möjlighet till fem sovrum.

 • Uteplats
Nygatan 62, Centralt, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nygatan 62

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 450 000 kr
100 + 8 m²
4 rum
717 m² tomt

Välkommen till Nygatan 62, ett teglat 1,5-plans hus på centralt läge i Hörby. Här har du gång- och cykelavstånd till allt du behöver; livsmedelsbutik, grönområdet med lekplats, multiarena med skatepark, basketplan samt goda kommunikation till Lund, Malmö och Kristianstad via buss. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Fulltofta 4124, Fulltofta, Hörby kommun

Fulltofta 4124

Villa
Fulltofta, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
1 767 m² tomt

Välkomna till en välskött och välrenoverad fastighet mitt i natursköna Fulltofta med endast 3 km avstånd till centrala Hörby. Fantastisk väl tilltagen trädgård med stengärden i tomtgräns och utsikt över hästhage. På 2 min tar du dig med bil till väg E22 mot Lund, Malmö eller Kristianstad. Cykel & Gång avstånd till Ringsjön samt Fulltofta Naturcentrum/strövområde. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo fritt med närhet till Hörby Centrum och Ludvigsborg.

 • Uteplats
Smedjegatan 8B, Centralt, Hörby kommun

Smedjegatan 8B

Radhus
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 250 000 kr
104,8 m²
4 rum
4 857 kr/mån
11 927 kr/m²

Nu ges möjligheten till ett härligt radhus på central placering i Hörby. Bostaden består av två våningar med kök, badrum och vardagsrum på entréplan. En trappa upp finnes tre rymliga sovrum samt badrum med tvättstuga. Till detta två trevliga uteplatser, varav en i söderläge med plats för matbord och loungedel. Till radhuset finns även en parkeringsplats med möjlighet till installation elstolpe om så önskas. Välkommen hem!

 • Uteplats
Osbyholm Strandvägen 4, null, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Osbyholm Strandvägen 4

Fritidshus
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 395 000 kr
48 + 10 m²
2 rum
361 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en modern, kvadratsmart bostad runt natursköna Ringsjön! En härlig hörntomt på första parkett vid fantastiska Ringsjöstrand. En bostad som funkar såväl som fritidsboende som permanent bostad. Den öppna planlösningen ger en härlig rymd mellan kök och vardagsrum. Därtill ett fräsch badrum samt rymligt sovrum. Fiber indraget för dem som vill sköta jobbet från fritidsboendet. Med gång- och cykelavstånd nås smidig busskommunikation som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad samtidigt som naturen med sina motionslingor och Ringsjön ligger blank och bara väntar med bad, vattenskidor och fiske. Några kilometer bort finns möjligheten att ta en runda golf på både Elisefarm och Bosjökloster, självklart tillsammans med en bit mat. Välkommen!

 • Uteplats
Tingsgatan 1, null, Hörby kommun

Tingsgatan 1

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 700 000 kr
190 + 120 m²
9 rum
781 m² tomt

Välkommen till Tingsgatan 1, ett centralt gatuhus för den stora familjen eller egenföretagaren. Här erbjuds ett rymligt kök och sociala ytor, flertalet sovrum samt badrum på vardera plan. Utöver detta en separat lägenhet om ca 60 kvm med eget kök och badrum. Rymlig hörntomt med kontorslokal och dubbelgarage för egenföretagaren. Här har du nära till allt du behöver; livsmedelsbutik, bibliotek, sportcenter samt smidig kommunikation som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad.

 • Uteplats
Älmhult 6280, null, Hörby kommun

Älmhult 6280

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 150 000 kr
138 + 65 m²
5 rum
830 m² tomt

Välkommen till Älmhult 6280, ett kvadratsmart boende och på naturnära läge! Bostaden har under 2019 fräschats upp och renoverats. Trevlig planlösningen med fyra sovrum på ovanvåning, rymliga sällskapsutrymmen och fräscha våtutrymmen. Källare med bra förvaring. Välkommen!

 • Uteplats
Kölleröd 7335, null, Hörby kommun

Kölleröd 7335

Villa
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 695 000 kr
197 m²
6 rum
2 510 m² tomt

Drömmen om en helt unik bostad på lantligt läge kan nu bli sann! Varmt välkomna till den gamla skolan i Kölleröd - ett välvårdat tegelhus i 1,5 plan anno 1860, placerat på en härlig trädgårdstomt med trevlig sidobyggnad. Här erbjuds en mycket välbevarad och charmig bostad med alla de attribut som önskas: generös takhöjd, brädade trägolv och öppen eldstad möter en grönskande trädgård med odlingsmöjligheter och sidobyggnad med dubbelgarage, tvättstuga, pannrum och förråd. Fiber är inlagt för den som vill sköta jobbet hemifrån. Vackert beläget i de natursköna omgivningarna runt skånes mittpunkt uppenbarar sig denna pärla. Ett rustikt tegelhus på trevlig trädgårdstomt mitt i det vackra skånska lapptäcket av åkrar och fält. Tänk att här kunna skörda sina egenodlade örter, morötter eller jordgubbar samtidigt som hästar eller får betar fritt intill boningshuset. Välkommen hem!

 • Uteplats

Visar alla 9