Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ola Nilsson

Ola Nilsson

Om mig

Att förmedla bostäder på de gator jag själv vuxit upp på är en fantastisk känsla, något som också gör mig till en riktigt vass fastighetsmäklare. Jag vet det lilla extra, allt från lärarna på skolan, bästa löprundan till den godaste flyttpizzan. Mitt fokus är helt klart att skapa relationer och affärer av god kvalité. Det lyckas jag med genom ett stort kontaktnät och mycket god lokalkännedom i både Hörby & Höör.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kristianstadsvägen 27 A, null, Hörby kommun

Kristianstadsvägen 27 A

Lägenhet
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
575 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 591 kr/mån
14 375 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet om 1 rok samt sovalkov fördelat på 40 kvm, placerad på tredje våningen. Helkaklat badrum och renoverat kök med matplats. En perfekt lägenhet för dig som vill ha det optimala boendet på ett trivsamt och skönt område, samtidigt som du har nära till goda bussförbindelser som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad. På promenad- och cykelavstånd når du centrum, livsmedelsbutik, gym, tennisbanor samt härliga rekreationsområde med lekplats och löparslingor i Karnas backe.

Magistergatan 41C, null, Hörby kommun

Magistergatan 41C

Lägenhet
Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
1 100 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 865 kr/mån
13 665 kr/m²

Välkommen till en trevlig bostadsrätt på 1,5 plan fördelat på 80,5 kvm. Väldisponerad planlösning med praktiskt kök öppet mot vardagsrum, wc och tvättstuga på entréplan samt två rymliga sovrum och helkaklat badrum på ovanvåningen. Läget är perfekt, på lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till såväl grönområde, sportcenter, förskola och skola årskurs 1-9. Välkommen!

  • Uteplats
Stanstorp 261, null, Höörs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stanstorp 261

Villa
Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
3 595 000 kr
100 + 48 m²
3 rum
2 615 m² tomt

Arkitekten Craig Ellwood kan ha varit en inspirationskälla till detta fantastiska villa mitt i det skånska lapptäcket. I detta fallet är vi inte i Los Angeles, vi befinner oss närmare bestämt i skånska Stanstorp. En helt egen liten oas omringad av Ringsjön och lövskog, där livet har sin egna rytm och dagarna endast planeras utifrån väderleken. Miljön är underbar med närhet till badplatser och fiske men även Höör och dess smidiga kommunikation till Lund, Malmö och Hässleholm Interiört erbjuds en modern och stilren standard! Här finner vi ett modernt kök i öppen planlösning med sällskapsrum, helkaklat badrum samt två sovrum, allt med genomgående vattenburen golvvärme. Den trevliga terrassen bjuder in till lata stunder i solen samt odlingsmöjligheter i det stilfulla växthuset och odlingslådor på den stora tomten. Tänk er här kunna skörda sina egna jordgubbar lagom till midsommar, fantastiskt! Fiber indraget för dig som vill sköta jobbet hemifrån. Varmt välkomna hem!

  • Uteplats
Kvarngatan 11, Centralt, Hörby kommun
  • Budgivning pågår

Kvarngatan 11

Villa
Centralt, Hörby kommun
Fastighetsbyrån Hörby
2 995 000 kr
171 + 24 m²
5 rum
434 m² tomt

Äntligen kan vi presentera denna charmiga villa på Kvarngatan 11! En trevlig 1,5 plans villa i öppen planlösning med stora sociala ytor, modernt kök samt badrum på vardera plan. Perfekt bostad för egenföretagaren då villan rymmer en egen verksamhetslokal med egen ingång och wc, perfekt till kontor eller salong, möjligheterna är många! Lättskött trädgård med lugn och insynsskyddad uteplats och uterum för dagar i solen. Villan är belägen i ett trevlig villaområde med närhet till skolor, bibliotek, sportcenter och idrottsanläggning, livsmedelsbutiker samt gång- och cykelavstånd till busskommunikation som tar dig till Lund, Malmö och Kristianstad.

  • Uteplats
Havrevägen 13, null, Höörs kommun

Havrevägen 13

Villa
Höörs kommun
Fastighetsbyrån Höör
2 795 000 kr
145 + 10 m²
6 rum
982 m² tomt

Varmt välkomna till gemytliga Havrevägen 13 - här erbjuds ett modernt hus i 1,5-plan, placerat på en härlig trädgårdstomt med flertalet uteplatser. Interiört en charmig bostad med alla de attribut som önskas: generös takhöjd med synliga takbjälkar, värmande kamin, genomgående stengolv på entréplan samt ett modern kök i lantlig stil. Snogeröd ligger vackert beläget i de natursköna omgivningarna runt Skånes mittpunkt. Med gång- och cykelavstånd nås både skogen med sina motionslingor, golf på Bosjökloster till en bit mat samtidigt som skånes största sjö, Ringsjön, bara ligger och väntar med bad, vattenskidor och fiske. Sidobyggnad erbjuder gott om utrymme för förvaring av båtutrustning, vattensporter och andra hobbyrelaterade tillbehör. På ca 20-30 min nås både Lund, Malmö och Kristianstad, perfekt pendlingsavstånd. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5